CoronaBinnenland

Chaos op Schiphol en andere luchthavens rechtstreeks afkomstig uit boek van Schwab over Great Reset

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Luchthaven Schiphol heeft nog steeds last van lange wachtrijen. De drukte op Schiphol is volgens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ‘zeer zorgelijk’. Sinds vrijdag mogen reizigers alleen de vertrekhallen in als hun vlucht binnen vier uur vertrekt. Schiphol verzoekt passagiers ook zo min mogelijk bagage mee te nemen.

De drukte op grote luchthavens beperkt zich niet alleen tot Schiphol. In Israël kampt Ben Gurion Airport met forse problemen. Er zijn ook lange rijen in Ierland, Engeland en Duitsland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Reizigers op de Londense vliegvelden Gatwick en Heathrow moesten vorige week uren op hun vlucht wachten. TUI heeft tot eind juni bijna 200 vluchten van en naar Manchester geannuleerd. Naar verwachting houdt de drukte op vliegvelden in het Verenigd Koninkrijk nog wel even aan.

Heeft vast niets met deze agenda te maken, toch?

Op de vliegvelden van Berlijn, Keulen, Düsseldorf, Hamburg en Frankfurt was het afgelopen weekend erg druk. Het vliegveld van Dublin kondigde aan dat het extra maatregelen neemt om iets te doen aan de lange wachttijden. Een journalist van de BBC noemde het vliegveld van Birmingham ‘de hel’.

Het is de bedoeling dat in 2029 de meeste Britse vliegvelden sluiten en dat vliegen rond 2050 helemaal wordt verboden. “Het treiteren en saboteren van reizigers door Schiphol en KLM heeft vast niets met deze agenda te maken, toch?” vraagt Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols.

Great Reset

De chaos op de luchthavens is rechtstreeks afkomstig uit het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ uit 2020 van Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum. “Schwab heeft de crisis in de infrastructuur voorzien, maar liet het gebeuren. Dat zegt genoeg. Hij vindt het prima omdat het goed uitkomt,” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Alles moet kapot.”

In zijn boek schrijft Schwab dat luchthavens met dezelfde uitdagingen worden geconfronteerd als vliegmaatschappijen: hoe minder mensen vliegen, hoe minder vaak ze luchthavens aandoen. Hij schrijft dat luchthavens in het postcoronatijdperk worden geconfronteerd met langere wachttijden, bagagebeperkingen en afstandsmaatregelen.

Afschrikwekkende werking

Dit kan ertoe leiden dat mensen steeds minder zin hebben om te vliegen, aldus Schwab. Diverse brancheorganisaties hebben gewaarschuwd dat de maatregelen niet alleen de luchthavencapaciteit met 20 tot 40 procent beperken, maar ook de hele vliegervaring zo onaangenaam maken dat ze een afschrikwekkende werking hebben, schrijft hij.

“Waar het echt om gaat, is de Great Reset en dat mogen we niet zeggen, want het is niet zo,” zei emeritus hoogleraar Pierre Capel eerder. Schwab wil dat we zoveel mogelijk thuisblijven.

Afleiding

Men wil dat mensen vanuit huis gaan werken, kantoren moeten weg. Men wil dat we alleen nog thuis eten, buiten de deur eten moet weg. Ook entertainment mag alleen nog thuis: concerten en dergelijke, dat moet weg. Reizen moet zwaar beperkt worden.

“Allemaal om uiteindelijk de QR-code te koppelen aan alle sociale gegevens, vervolgens aan de bancaire zaken en aan je CO2-voetafdruk,” zegt Capel. “Die hele pandemie is een afleiding en dat wordt ook gezegd met zoveel woorden.”

Je vindt de passage hier op pagina 77.

4.8 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JaJa
JaJa
2 jaren geleden

We doen het zelf, laten het zelf toe, die onzin van Klaas Zwabber natuurlijk. Als wij zijn ‘bevelen’ niet meer opvolgen en ook niet die van al zijn puppets, je weet wel dat tuig wat zich onze regering noemt, dan is het over voor deze stakkers.
Laat dat tuig toch doodvallen en ga je eigen weg, we zijn in de meeeeeeeeeeeeerdeheid.

T.B.F
T.B.F
2 jaren geleden

Blz 80 de-ingrease.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Die Elite-Parasieten zijn gewoon ZWAAR in Paniek & proberen AL hun Duivelse Plannetjes er nog snel doorheen te drukken… Das Viertes Euro-Reich heeft inmiddels Economische Zelfmoord gepleegd door met het WEF & Uncle Shmuel mee te doen aan al Sancties tegen Rusland…Niet meer Vliegen is niet eens zo héél erg, deze Winter hebben we geen Gas meer, omdat WEF-Brussel weigert in Roebels te betalen…De Dollar & Euro zijn toch geen reet meer waard…als die inflatie in het huidige tempo doorzet kost één Brood binnenkort een Miljoen Euro, tevens verdampen al die zuurverdiende Spaarcentjes & toch al leeggeplunderde Pensioenpotten in één keer als sneeuw voor de zon…Deze winter zullen Europeanen Massaal kapot vriezen van de Kou, omkomen van de Honger door die Kunstmatig gecreëerde Voedseltekorten, Semi-Natuurlijk overlijden door een voorbijrazende Cytokinestorm, Hartaanval, Kanker of één van de véle andere bijwerkingen van die Experimentele Gentherapie-Nood-VazxiNazis….Ik heb zo het sterke vermoeden dat die Hersendode (Gevaccineerde) Kudde Nazi-Sympathisanten tegen het einde van dit jaar wel wakker geschrokken zullen zijn door die Donderslag bij Heldere hemel…Dat WEF-Misdaadsyndicaat is Klaarrr….das Viertes Euro-Reich gaat binnenkort zelfs die Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie verlaten….Omdat die Euro-Nazis straks Poetin op hun knieën moeten Smeken om alsjeblieft weer Graan, Gas & Olie te leveren…Anders zullen er namelijk in héél das Viertes Euro-Reich opstanden uitbreken die zijn weerga niet kennen…

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Tja ff vliegensvlug ’n trippie doen krijgt wel ’n beetje nare nasmaak he! Als die suffe schapen nou ’s wakker worden he! Maarrrrrr nee hoor gaat niet gebeuren want ze zijn blind

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x