Paranormaal

Zanger Meat Loaf praat met geesten

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse rockzanger en acteur Meat Loaf beschikt over een bijzondere gave. Hij heeft namelijk regelmatig diepgaande gesprekken met geesten.

De 64-jarige Marvin Lee Aday zei tegenover het Britse tijdschrift Shortlist dat hij al langer geesten ziet. “Ik zag tijdens de opnames van Bat Out of Hell een blond meisje in een witte jurk op het balkon en dacht dat het groupie was.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij vroeg daarop aan zijn crewleden of ze het meisje ook hadden gezien. Ze keken hem aan alsof hij gek was. “Iedereen ging kijken of er misschien iets te zien was, maar er was helemaal niemand.” Of Meat Loaf het album Bat Out of Hell uit 1977 bedoelt of de single uit 1979 en 1993 is onduidelijk.

Hij gelooft in het leven na de dood en zegt regelmatig bezoek te krijgen van geesten. “Ik geloof dat er iets is omdat ik geesten heb ontmoet. Ik heb ze gezien. Ze zijn bij me in de buurt geweest. Ik heb met ze gesproken en sommige zijn heel intelligent. Ik heb wel eens achter één aangezeten.

De zanger balanceerde vaak op het randje tussen leven en dood. Zo heeft hij achttien hersenschuddingen gehad, reed hij eens met zijn auto in de sloot en een keer in het vliegtuig raakte een vleugel de landingsbaan.

Vanwege zijn interesse in dit fenomeen heeft Meat Loaf tot twee maal toe meegewerkt aan een aflevering van de bekende Amerikaanse reality-serie Ghost Hunters. (1)(2)

Bron: Depers.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tony  A.J.A
tony A.J.A
11 jaren geleden

DAT KAN ALS HIJ ER MEE BEZIG IS,,MEATLOF BRENGT HIJ OF ZIJ DAN OP GERUST,TE STELEN
ZO ALS JE HEP GEZIEN IN PARANORMAALE ACTIVITEITEN,,OUDE ARGIEFEN VIDOE BAND,OF SECTE ER IN MEE SPEELD,IK VIND ZELF SLECHT VOOR UITDREIVER,,DIE ZEIN WERKT DOET ZO ALS VOORBEELD,THE LAST EXSORSIM,OP HET LAAST OP BRUTE MANIER ER HALEN,,KAN NIET,MEISJE SPYGELOGIE ER KAPOT,HET BEDOELING UNA ERSORSIM,HET MEISJE WEER TERUG TE BERNGE NAAR DE MAATSCHAPEI,ZEI WOU OOK VEDER LEVEN,WAT ZEI VAN MAAKT DAT IS HAAR PROBLEEM,,

tony  A.J.A
tony A.J.A
11 jaren geleden

vrije in geloof als je maar geloofde constetein zein woorden,,tony anthonuis jacob adrianus

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x