CoronaMens en Dier

Jan Vingerhoets: ‘Ik zie dingen die ik in mijn 30 jaar als huisarts nog nooit heb gezien’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Ook huisarts Jan Vingerhoets ziet dat mensen klachten krijgen na hun coronaprik. “Dan gaat het vaak om complicaties in de zin van stollingsproblemen, bloedingen of tromboses – hartinfarcten vallen ook in die categorie – beroertes,” somde hij op in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Er vallen hem een paar dingen op. “Ik ben nu ruim 30 jaar huisarts. Een aantal dingen zie ik die ik in al die 30 jaar niet heb gezien,” zei hij. “Massale tromboses bij jonge mensen die gezond zijn, waarvan ik denk: dit ken ik helemaal niet. Een paar jaar geleden dacht ik: ik heb ongeveer alles al wel een keer meegemaakt, maar dit niet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat valt wel op

De huisarts ging verder: “Dwarslaesies op basis van auto-immuunaandoeningen, een afweer gericht tegen het eigen lichaam, bij jonge mensen. Een erkende bijwerking inmiddels. Die zie je nu wel en zag ik voorheen niet.”

“Er zijn kwaadaardige aandoeningen bij jonge gezonde mensen die helemaal geen risicofactoren hebben. Dat valt wel op, dan ga je je wel achter je oren krabben: is hier iets aan de hand?”

Vaker en langer ziek

Wat Vingerhoets ook ziet, is dat de mensen die vaker geprikt zijn vaker en langer ziek worden door COVID-19. Onderzoek in Duitsland heeft dat inmiddels ook duidelijk aangetoond, benadrukte hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De waarheid
De waarheid
7 maanden geleden

Blij, prikvrij

Lest Best
Lest Best
7 maanden geleden

Mensen ga allemaal die prik halen, zeker weten dat er onder jullie gemiddeld minder corona gevallen voorkomen.
Dus je doet het wel voor een ander, voor degene die wijzer zijn en zich niet laten prikken.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
7 maanden geleden

Beste heer Vingerhoets, je moet begrijpen dat het de bedoeling is om een groot deel van de wereldbevolking te elimineren.

Het was juist de bedoeling dat er zo veel mogelijk mensen een prik gingen halen en daar was de hele corona reclame-campagne op afgestemd.

Ik wist al op 1 januari 2021 dat de prik een biologisch wapen was en jullie doctoren lopen weer eens achter de feiten aan.

Marc
Marc
7 maanden geleden

Dat moeten dus alle huisartsen constateren en niet alleen de heer Vingerhoets, als al die artsen zich nou eens massaal zouden verenigen en een vuist maken, dan was het coronasprookje zo afgelopen, de genocideprik ontmaskerd en allen die hieraan hebben meegewerkt gearresteerd kunnen worden!!

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x