Homepagina » Financieel » ‘Ze brengen het oude financiële systeem in een coma’ (video)
Kevin Ferry CNBC

‘Ze brengen het oude financiële systeem in een coma’ (video)

CNBC-commentator Kevin Ferry heeft in het televisieprogramma Squawk Box gezegd dat het huidige financiële systeem naar verwachting binnenkort zal worden aangepast.

Nadat de doos van Pandora wordt geopend in de Libor-sector, aldus Ferry, denk ik dat ze het oude systeem in een coma gaan brengen en met iets beters komen.

Hij verwijst onder meer naar de vele dagvaardingen die binnenstromen bij de grote banken, waaronder JPMorgan Chase.

Eerder sprak iemand over olie, viel collega Doug Dachille hem bij, en iedereen is het er over eens dat de markt wordt gemanipuleerd door een machtig kartel. Het kartel dat rommelt met de Libor-rente is net zo machtig als het kartel dat de olieprijs manipuleert. Vanwege de onduidelijkheid op de markt is dat alleen niet algemeen bekend.

Bron: Cnbc.com

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Goed zo, het is de hoogste tijd om de geld- en oliekartels in coma te brengen.

  0 likes
 2. Goh, beginnen ze het eindelijk eens in te zien?

  0 likes
 3. Kevin spreekt hier specifiek over een nieuw instrument dat het huidige Libor (London Interbank Offered Rate) mechanisme gaat vervangen , hij heeft het niet over een nieuw economisch systeem zoals wij dat hopen/bedoelen middels NESARA (renteloos) en verwante ideeen. Dit is in ieder geval mijn interpretatie nadat ik het stukje op youtube heb bekeken.

  0 likes
 4. [quote name=”Harm”]Kevin spreekt hier specifiek over een nieuw instrument dat het huidige Libor (London Interbank Offered Rate) mechanisme gaat vervangen , hij heeft het niet over een nieuw economisch systeem zoals wij dat hopen/bedoelen middels NESARA (renteloos) en verwante ideeen. Dit is in ieder geval mijn interpretatie nadat ik het stukje op youtube heb bekeken.[/quote]

  Aangezien het overgrote deel van het financiële stelsel is gebaseerd op Libor kun je gemakkelijk spreken van een algehele omvorming.

  0 likes
 5. hoi allemaal,in coma, maar wat houd dat in?Geen bank verkeer.Of de sataliten op standbay.En dan weer uit de coma laten komen?

  0 likes
 6. hopelijk jongens.

  0 likes
 7. “… denk ik dat ZE het oude systeem in een coma gaan brengen en met iets beters komen.”

  Wie is ZE?
  De architecten van een nieuw geldsysteem.
  Maar wie zijn zo machtig dat ZE het bankwezen kunnen hervormen?
  Zijn dat diegenen die nu op het schavot moeten verschijnen?
  Gaan ZE opnieuw een kans krijgen?
  Hopelijk verbetert er fundamenteel echt iets, en komt er iets dienstbaars voor het volk.

  0 likes
 8. We mogen vrezen met grote vrees dat hier uiteindelijk wel weer uit zal komen dat ZE gewoon weer diezelfde lui zijn die het eerder misbruikt hebben. Of in ieder geval de goed geinstrueerde poppetjes van ze, net als de lobbyisten die de congresleden beïnvloeden of de zorgvuldig op hun positie geschoven (in veel gevallen oud-Goldman Sachs) technocraten zoals in Brussel.
  Ik wil het graag maar moet het allemaal maar zien gebeuren. Tot nog toe bekruipt me vooral het gevoel dat die schoften er heel makkelijk mee wegkomen. Geef die cententovenaars een boete, ja dat zal ze helpen. In het eind mogen wij weer bukken!
  Goed, het gaat wel de goede kant op qua bewustwording, maar laten we niet te vroeg gaan juichen.

  0 likes
 9. Als het huidige systeem in elkaar stort zullen de 6 grootste banken van de wereld zich voordoen als de redders in nood en hun lang verwachte digitale ‘wereld munt’ proberen in te voeren. Even als in Europa nu zal daarna de roep om een politieke wereld macht vorm krijgen om de ‘wereld munt’ te kunnen controleren. Europa begon ook met de EEG een economisch samenwerkings verband. De UN wordt de eerste wereld regering, het IMF wordt het eerste wereld departement van financiën, de wereld bank zal zich met meer zaken bezig gaan houden dan de goede doelen, het WHO wordt het eerste wereld departement voor gezondheidszorg, enz. Alle departementen en bureaucratieën voor de nieuwe wereld regering bestaan al. De co2 belasting is de eerste wereld belasting die ingevoerd gaat worden. Als dat niet mocht lukken hebben ze de banken belasting nog en er zullen er nog vele volgen. De nieuwe wereld orde zit eraan te komen daar was de hele crisis om te doen. Orde uit chaos is hun devies.

  0 likes
 10. Exopolitiek: de haute finance corruptie en crimaniliteit, een top van de ijsberg, de etter stroomt er beetje bij beetje uit, via het geheel politiek, financiël economische industrieel complex. Met iets beters komen, geen andere keuze…gemanipuleerd door een machtig kartel, het begin van einde in het zich ook op gebied van ufo-coverups…naarmate de vergroting van wetenschappelijk kennis, juistere antwoorden geeft op vragen, met of zonder corruptiemanipulaties, detailoorzaak…
  Welke Aarde bezoekende Extraterrestrails staan hier positief of negatief tegenover..Hun bestaan kan nietmeer onder de map worden geveegd via de perslui ze vlogen over hun hoofden laat men zich zien wordt men gezien alleen niet door blinden…..

  0 likes
 11. Als die aanslag vandaag op londen doorgaat,
  op het olympisch stadion en de bigben,hebben de daders zichzelf verraden.
  Ze hebben de aanslag nota bene al aangegeven op het illuminatie kaartenspel.
  Er kan ook gekozen worden voor een nep alien invasie of aanval.Als er niets gebeurt,Heeft de cabal zijn langste tijd gehad en volgt er een coma,en het volk moet zelf de stekker eruit trekken!!!

  0 likes
 12. Zo lang de meerderheid van de mensen het bedachte geld als enige oplossing voor alles blijven zien blijft dit gebeuren.
  We moeten terug naar lokaal, en lokaal hoeft echt niet schraal te zijn (ik heb het idee dat de meesten daar angst voor hebben).
  Eindelijk weer werk dat er toe doet, echt dingen maken IPV al die onzin beroepen.
  Ik durf te stellen dat het grootste deel (zeg 80%) van alle beroepen in Nederland erop zijn zijn gericht geld rond te pompen. Wat houdt het beroep van een ‘verkoper’ in? parkeer wachter? de hele belastingdienst..
  Wat zouden we toch allemaal mooie dingen kunnen doen in de tijd die we dan over houden.
  Dingen waar ons hart naar verlangt, en meer tijd voor ons zelf.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...