Buitenland

Vlaams parlementslid is stikstofhysterie BEU: ‘Jullie zijn werkelijk allemaal knettergek geworden’

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Ook bij onze zuiderburen laait de discussie over stikstof op. Louise Fresco, oud-voorzitter van Wageningen University & Research, zei op de Vlaamse tv dat ‘we dat hele stikstofprobleem onszelf hebben aangedaan’.

“En met ‘we’ bedoelt ze uiteraard de kabinetspartijen,” lichtte parlementslid Sam van Rooy (Vlaams Belang) toe. Fresco zei dat het simpelweg onmogelijk is om de stikstofdeposities op bepaalde plekken toe te wijzen aan bepaalde landbouwbedrijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wetenschappelijk drijfzand

“Laat dat tot u doordringen. Al het gemekker, alle hysterie over stikstof is gewoonweg gebouwd op wetenschappelijk drijfzand,” zei Van Rooy in het Vlaams Parlement.

“Het is gebaseerd op onbetrouwbare computermodellen die naar hartenlust kunnen worden gemanipuleerd door groene lobbygroepen en politici. Jullie stikstofhysterie is net zoals jullie CO2-hysterie te potsierlijk voor woorden,” beet hij de regeringspartijen toe.

Zélf gecreëerd

“Die zogenaamde ‘complexe stikstofcrisis’ hebben jullie helemaal zélf gecreëerd, en dit met de hete adem in de nek van de hypocriete roodgroene partijen. Deze crisis is eigenlijk slechts een crisis van de traditionele partijen, van de traditionele politiek die compleet failliet is,” benadrukte Van Rooy.

“Het is het failliet van al die partijen die Vlaanderen tot slaaf hebben gemaakt van de ondemocratische Europese Unie, van al die partijen die de idiote, vernietigende directieven van de Europese Unie, zoals die Habitatrichtlijn, belangrijker vinden dan onze Vlaamse landbouwers en onze eigen voedselproductie.”

Het parlementslid haalde hard uit: “Jullie zijn werkelijk allemaal knettergek geworden.”

4.9 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Niet verwonderlijk, dat in Vlaanderen exact hetzelfde “spelletje” wordt gespeeld als hier in Nederland.

Het is inderdaad één grote bedriegerij en “gelukkig” weten WIJ dat allemaal ook nog eens een keer.

Sam van Rooy zag ik altijd als dezelfde persoon met ideeën als Geert Wilders, maar NU zie ik hem meer als dezelfde als Thierry Baudet.

Maar net als hier in Nederland zal het in België ook allemaal geen zak helpen, want het merendeel van parlement en kamer doen naar hartenlust mee met het narratief. Daar worden ze namelijk DIK voor betaald.

Zoals wij allemaal al weten, is het zogenaamde stikstofprobleem en CO2 probleem één groot verzinsel met maar één ultiem doel: de boeren moeten weg. Het maakt niet uit of dat nu linksom of rechtsom gebeurt. WEG zullen ze!

Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar, dat, ZONDER dat onze landen officieel de oorlog is verklaard, WIJ toch allemaal bezet gebied zijn. WIJ weten dat ook, maar jammer genoeg zijn er nog zat mensen, die dat nog niet eens dóór hebben.

De poten zullen onder de stoel doorgezaagd moeten worden en dat zal nog een stevige klus worden.

Er is maar één goede manier en dat is volgens mij: NIEMAND moet meer aan wat dan ook meedoen. Als niemand meer meedoet, valt het hele opgebouwde kaartenhuis vanzelf in elkaar.

Yuyube
Yuyube
1 jaar geleden

Het volk zijn de huisdieren. Houdt ze dom, geeft ze voer en een warm plekje in het land, en dan is alles okee.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

De Europese Unie heeft de Europese landen HELEMAAL kapot gemaakt.. Migranten binnen halen, volks geld jatten voor illegale oorlogen voeren, fake pandemie promoten, mensen leven vernietigen met gevaarlijk NIET gekeurde vaccine, stikstofhysterie voor macht en geld, teveel geprinte EURO in omloop zonder dekking van goud… HEEL EUROPA IS HET BUE VAN DE CRIMINELEN IN DE EU BELEID.. WEG MET ZE !! UIT DE EU…

roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Het failliet van de westerse wereld valt vooral op door de enorme inbreng van de intellectuele idioten!

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x