Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Vrouw weigert chemo en verslaat kanker door fruit te eten
VIDEO: Vrouw weigert chemo en verslaat kanker door fruit te eten

VIDEO: Vrouw weigert chemo en verslaat kanker door fruit te eten

Candice-Marie Fox kreeg in 2011 op 28-jarige leeftijd te horen dat ze schildklierkanker had en nog maar vijf jaar zou leven. De jonge vrouw besloot chemotherapie te weigeren.

In plaats daarvan startte ze een kuur met ananas en beëindigde ze haar relatie. Toen haar arts zei dat ze nog hooguit vijf jaar had en chemotherapie moest ondergaan, weigerde Candice dat omdat haar beste vriend en neef aan de gevolgen van chemo waren overleden. Ze dacht er dus niet over om hetzelfde lot te ondergaan.

De vrouw gooide haar leven om en at liefst drie hele ananassen per dag. Ze voegde ook veel citroen, appel, pompelmoes, kiwi en banaan toe aan haar dieet. Dat fruit zit vol met het kankerbestrijdende enzym bromelaïne.

Toxische elementen

Het voormalige model schrapte ook alle andere toxische elementen uit haar leven, waaronder vlees, alcohol en zelfs haar man. Binnen een half jaar was haar kanker zo goed als verdwenen.

“Ik verwijderde alle toxische dingen uit mijn leven en werd verschrikkelijk dankbaar dat ik nog mocht leven,” zei Candice. “Ik probeerde de tumoren uit te hongeren met de pure wetenschap van voedsel. Ik heb gelukkig geen kwaadaardige cellen meer in mijn lichaam. Uiteindelijk ben ik ook dankbaar voor de ziekte omdat hij me veranderd heeft in de persoon die ik altijd al moest zijn.”

Ze vervolgde: “Stress, chemicaliën en dierlijke producten werken stuk voor stuk kanker in de hand. Daarom schrapte ik ze meteen uit mijn leven. Net als mijn man. Hij steunde me niet en onze relatie liep niet goed.”

Verlost

Oncoloog Mark Simon bevestigde dat Candice van de ziekte verlost is. Hij merkte op dat de meeste patiënten met schildklierkanker die de normale medische weg volgen het meestal niet overleven. “We proberen daarom een omgeving te creëren die niet bevorderlijk is voor tumorgroei en uitzaaiingen,” zei hij. “Hierin speelt het dieet van de patiënt een belangrijke rol, net als beweging, een positieve houding en zelfs spiritualiteit.”

Hieronder volgt een interview dat Candice had met Chris Wark, iemand anders die kanker heeft verslagen door zijn leefpatroon om te gooien:

[Collective-evolution]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Nee de kanker is nog niet helemaal uit haar geest en lichaam verdwenen. Weet ze misschien al waarom ze ooit een relatie aanging met het meest toxische element uit haar leven, haar ex?

  10 likes
 2. Ik snap echt niet goed dat elk verhaal hier onderhand standaard als waar wordt aangenomen….. Ik mis vaak de nuance en kritische blik van een redactie. Eens? Oneens?

  9 likes
  • Er bestaat een wet uit 1939 genaamd “the cancer act”, waarin staat dat een arts enkel en alleen van chemotherapie en radiotherapie mag zeggen dat deze “genezen”. Doet men dit niet en prijst men andere (lees natuurlijke) behandelingen, dan kan een arts zelfs uit zijn ambt worden gezet. “Genezen” houdt in dat men statistisch gezien 10 jaar lang kanker overleeft. Leeft men 10 jaar en een dag, dan telt dit niet meer mee binnen de statistiek. Ook de kwaliteit van leven wordt niet meegenomen…. Allerlei bijwerkingen van chemo en radioactiviteit dient men ook op de koop toe te nemen, om nog maar niet te spreken van invasieve chirurgie zoals borstamputatie, uterus extirpatie, (beenmerg)transplantaties, en het verwijderen van allerlei lichaamsdelen zoals lymfeklieren, prostaat. nieren, etc.

   Mensen die (uiteindelijk) een andere weg inslaan zijn vaak al uitbehandeld door de farmaceutische industrie, die garen spint bij de daadwerkelijke kwakzalvers als Jomanda, en daarmee ALLE natuurgeneeskundige, orthomoleculaire en holistische behandelingen in diskrediet brengt.

   http://www.chemo-facts.com/
   http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2016/02/19/the-1939-cancer-act/
   http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/10510345/Harley-Street-practitioner-claimed-he-could-cure-cancer-and-HIV-with-lifestyle-changes-and-herbs-court-hears.html

   https://www.sott.net/article/228583-Scientists-cure-cancer-but-no-one-takes-notice
   http://www.thebigcancerlie.com/

   Het behandelen van kanker is één van de allergrootste melkkoeien van de farmaceutische industrie, waarbij de mééste winst in de laatste drie maanden van de terminale fase wordt gemaakt!
   Met alle miljarden die voor onderzoek worden opgehaald, met alle “verbeteringen” in onze “gezondheids”zorg, overlijden steeds meer mensen op steeds jongere leeftijd aan deze slopende auto-immuun ziekte.

   Zelfs de directeur van het AvL (Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis) heeft al in 2011 gezegd dat 70% van de behandelingen NIET aanslaat!
   Zou jij met een vliegtuigmaatschappij gaan vliegen waarbij 70% van de kisten niet aan zou komen? Zou jij je auto naar een garage brengen die 70% van de reparaties verkeerd uitvoert? We doen dit echter wél met onze gezondheid omdat ons is aangeleerd iedereen in een witte jas te vertrouwen, want die maakt ons beter….

   Echter: Artsen weten HELEMAAL NIETS over voeding en wat dit met het lichaam doet. Dat vinden zij voor diëtisten.
   Het spreekwoord “Je bent wat je eet” is niet voor niets een oude wijsheid. Alles wat ten slechte kan worden gedaan kan ook worden omgekeerd naar het goede.

   Zo lang artsen worden betaald naar behandeling en niet naar genezing, zo lang de lobbyisten van de farmaceuten politici en artsen (kunnen) blijven omkopen, zo lang mensen door de belastingbetaler kapot worden geprocedeerd om te voorkomen dat bekend wordt dat alternatieve behandelingen kunnen genezen, zo lang het maken van winsten boven daadwerkelijke genezing gaat, ZAL ER NOOIT EN TE NIMMER EEN MIDDEL TEGEN KANKER KOMEN!
   Denk na en wordt wakker!

   http://www.drroyallee.com/
   http://www.apricotsfromgod.info/mystory.html

   18 likes
 3. Wat ook nu weer bij de al jaren bekende marketeer Candice-Marie Fox wordt verzwegen is dat ze eerst gewoon operaties en daarna bestraling heeft ondergaan.
  Zij wil maar al te graag dat haar volgers denken dat zij het in haar uppie heeft bereikt, zonder hulp van de reguliere geneeskunde.
  http://metro.co.uk/2015/03/29/woman-says-she-beat-cancer-by-ditching-her-husband-and-eating-pineapples-5126117/?ito=v-a

  5 likes
 4. Stress veroorzaakt kanker. Mijn oom is er aan dood gegaan. Mijn tante ook. Ik vermijd nu iedere spanning en heb nergens last van. Brandnetelthee, of kruiden thee om te ontzuren en te ontgiften.

  5 likes
 5. Heb altijd zoveel moeite dit te geloven. Laatst bleek ook dat een of ander Australische vrouw met een of andere app was gekomen om gezond te leven, want ze had kanker verslagen door middel van een speciaal dieet te volgen.

  Bleek het allemaal nep te zijn…
  https://en.wikipedia.org/wiki/Belle_Gibson#Health_claims

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

'Duidelijk bewijs' dat straling van mobiele telefoons kankerverwekkend is, zegt deze uitgebreide studie

‘Duidelijk bewijs’ dat straling van mobiele telefoons kankerverwekkend is, zegt deze uitgebreide studie

Straling van mobiele netwerken kan kanker veroorzaken, ...

Nieuw onderzoek: zo zorgt cannabis ervoor dat kankercellen niet meer kunnen groeien

Nieuw onderzoek: zo zorgt cannabis ervoor dat kankercellen niet meer kunnen groeien

Cannabis kan helpen in de strijd tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.