Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Vrouw weigert chemo en verslaat kanker door fruit te eten
VIDEO: Vrouw weigert chemo en verslaat kanker door fruit te eten

VIDEO: Vrouw weigert chemo en verslaat kanker door fruit te eten

Candice-Marie Fox kreeg in 2011 op 28-jarige leeftijd te horen dat ze schildklierkanker had en nog maar vijf jaar zou leven. De jonge vrouw besloot chemotherapie te weigeren.

In plaats daarvan startte ze een kuur met ananas en beëindigde ze haar relatie. Toen haar arts zei dat ze nog hooguit vijf jaar had en chemotherapie moest ondergaan, weigerde Candice dat omdat haar beste vriend en neef aan de gevolgen van chemo waren overleden. Ze dacht er dus niet over om hetzelfde lot te ondergaan.

De vrouw gooide haar leven om en at liefst drie hele ananassen per dag. Ze voegde ook veel citroen, appel, pompelmoes, kiwi en banaan toe aan haar dieet. Dat fruit zit vol met het kankerbestrijdende enzym bromelaïne.

Toxische elementen

Het voormalige model schrapte ook alle andere toxische elementen uit haar leven, waaronder vlees, alcohol en zelfs haar man. Binnen een half jaar was haar kanker zo goed als verdwenen.

“Ik verwijderde alle toxische dingen uit mijn leven en werd verschrikkelijk dankbaar dat ik nog mocht leven,” zei Candice. “Ik probeerde de tumoren uit te hongeren met de pure wetenschap van voedsel. Ik heb gelukkig geen kwaadaardige cellen meer in mijn lichaam. Uiteindelijk ben ik ook dankbaar voor de ziekte omdat hij me veranderd heeft in de persoon die ik altijd al moest zijn.”

Ze vervolgde: “Stress, chemicaliën en dierlijke producten werken stuk voor stuk kanker in de hand. Daarom schrapte ik ze meteen uit mijn leven. Net als mijn man. Hij steunde me niet en onze relatie liep niet goed.”

Verlost

Oncoloog Mark Simon bevestigde dat Candice van de ziekte verlost is. Hij merkte op dat de meeste patiënten met schildklierkanker die de normale medische weg volgen het meestal niet overleven. “We proberen daarom een omgeving te creëren die niet bevorderlijk is voor tumorgroei en uitzaaiingen,” zei hij. “Hierin speelt het dieet van de patiënt een belangrijke rol, net als beweging, een positieve houding en zelfs spiritualiteit.”

Hieronder volgt een interview dat Candice had met Chris Wark, iemand anders die kanker heeft verslagen door zijn leefpatroon om te gooien:

[Collective-evolution]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
4 jaren geleden

Nee de kanker is nog niet helemaal uit haar geest en lichaam verdwenen. Weet ze misschien al waarom ze ooit een relatie aanging met het meest toxische element uit haar leven, haar ex?

Tolxis
Tolxis
Reactie op  onbekend
4 jaren geleden

Ben altijd blij als ik dit soort berichten lees, de natuurlijke weg, dus zoals de natuur het bedoeld, voorziet in alles!

PvD
PvD
4 jaren geleden

Stress veroorzaakt kanker. Mijn oom is er aan dood gegaan. Mijn tante ook. Ik vermijd nu iedere spanning en heb nergens last van. Brandnetelthee, of kruiden thee om te ontzuren en te ontgiften.

Maurice
Maurice
4 jaren geleden

Ik snap echt niet goed dat elk verhaal hier onderhand standaard als waar wordt aangenomen….. Ik mis vaak de nuance en kritische blik van een redactie. Eens? Oneens?

an argie
an argie
Reactie op  Maurice
4 jaren geleden

Er bestaat een wet uit 1939 genaamd “the cancer act”, waarin staat dat een arts enkel en alleen van chemotherapie en radiotherapie mag zeggen dat deze “genezen”. Doet men dit niet en prijst men andere (lees natuurlijke) behandelingen, dan kan een arts zelfs uit zijn ambt worden gezet. “Genezen” houdt in dat men statistisch gezien 10 jaar lang kanker overleeft. Leeft men 10 jaar en een dag, dan telt dit niet meer mee binnen de statistiek. Ook de kwaliteit van leven wordt niet meegenomen…. Allerlei bijwerkingen van chemo en radioactiviteit dient men ook op de koop toe te nemen, om nog maar niet te spreken van invasieve chirurgie zoals borstamputatie, uterus extirpatie, (beenmerg)transplantaties, en het verwijderen van allerlei lichaamsdelen zoals lymfeklieren, prostaat. nieren, etc.

Mensen die (uiteindelijk) een andere weg inslaan zijn vaak al uitbehandeld door de farmaceutische industrie, die garen spint bij de daadwerkelijke kwakzalvers als Jomanda, en daarmee ALLE natuurgeneeskundige, orthomoleculaire en holistische behandelingen in diskrediet brengt.

http://www.chemo-facts.com/
http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2016/02/19/the-1939-cancer-act/
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/10510345/Harley-Street-practitioner-claimed-he-could-cure-cancer-and-HIV-with-lifestyle-changes-and-herbs-court-hears.html

https://www.sott.net/article/228583-Scientists-cure-cancer-but-no-one-takes-notice
http://www.thebigcancerlie.com/

Het behandelen van kanker is één van de allergrootste melkkoeien van de farmaceutische industrie, waarbij de mééste winst in de laatste drie maanden van de terminale fase wordt gemaakt!
Met alle miljarden die voor onderzoek worden opgehaald, met alle “verbeteringen” in onze “gezondheids”zorg, overlijden steeds meer mensen op steeds jongere leeftijd aan deze slopende auto-immuun ziekte.

Zelfs de directeur van het AvL (Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis) heeft al in 2011 gezegd dat 70% van de behandelingen NIET aanslaat!
Zou jij met een vliegtuigmaatschappij gaan vliegen waarbij 70% van de kisten niet aan zou komen? Zou jij je auto naar een garage brengen die 70% van de reparaties verkeerd uitvoert? We doen dit echter wél met onze gezondheid omdat ons is aangeleerd iedereen in een witte jas te vertrouwen, want die maakt ons beter….

Echter: Artsen weten HELEMAAL NIETS over voeding en wat dit met het lichaam doet. Dat vinden zij voor diëtisten.
Het spreekwoord “Je bent wat je eet” is niet voor niets een oude wijsheid. Alles wat ten slechte kan worden gedaan kan ook worden omgekeerd naar het goede.

Zo lang artsen worden betaald naar behandeling en niet naar genezing, zo lang de lobbyisten van de farmaceuten politici en artsen (kunnen) blijven omkopen, zo lang mensen door de belastingbetaler kapot worden geprocedeerd om te voorkomen dat bekend wordt dat alternatieve behandelingen kunnen genezen, zo lang het maken van winsten boven daadwerkelijke genezing gaat, ZAL ER NOOIT EN TE NIMMER EEN MIDDEL TEGEN KANKER KOMEN!
Denk na en wordt wakker!

http://www.drroyallee.com/
http://www.apricotsfromgod.info/mystory.html

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Franss
Franss
4 jaren geleden

Wat ook nu weer bij de al jaren bekende marketeer Candice-Marie Fox wordt verzwegen is dat ze eerst gewoon operaties en daarna bestraling heeft ondergaan.
Zij wil maar al te graag dat haar volgers denken dat zij het in haar uppie heeft bereikt, zonder hulp van de reguliere geneeskunde.
http://metro.co.uk/2015/03/29/woman-says-she-beat-cancer-by-ditching-her-husband-and-eating-pineapples-5126117/?ito=v-a

Rick
Rick
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

Dat dacht ik al, een soortgelijk verhaal heb ik hieronder gepost.
Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat meestal ook zo.

Padja
Padja
Reactie op  Rick
4 jaren geleden

Berichten plaatsen zonder waarheidsvinding is in het beste geval: slechte journalistiek.
In het slechtste geval: pure misleiding.

Rick
Rick
4 jaren geleden

Heb altijd zoveel moeite dit te geloven. Laatst bleek ook dat een of ander Australische vrouw met een of andere app was gekomen om gezond te leven, want ze had kanker verslagen door middel van een speciaal dieet te volgen.

Bleek het allemaal nep te zijn…
https://en.wikipedia.org/wiki/Belle_Gibson#Health_claims

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

rutte

Kijk nou: Rutte ‘lacht om corona-ellende studenten’

De Eerste Kamer debatteerde op dinsdag 27 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x