Gezondheid

VIDEO: Vrouw weigert chemo en verslaat kanker door fruit te eten

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Candice-Marie Fox kreeg in 2011 op 28-jarige leeftijd te horen dat ze schildklierkanker had en nog maar vijf jaar zou leven. De jonge vrouw besloot chemotherapie te weigeren.

In plaats daarvan startte ze een kuur met ananas en beëindigde ze haar relatie. Toen haar arts zei dat ze nog hooguit vijf jaar had en chemotherapie moest ondergaan, weigerde Candice dat omdat haar beste vriend en neef aan de gevolgen van chemo waren overleden. Ze dacht er dus niet over om hetzelfde lot te ondergaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De vrouw gooide haar leven om en at liefst drie hele ananassen per dag. Ze voegde ook veel citroen, appel, pompelmoes, kiwi en banaan toe aan haar dieet. Dat fruit zit vol met het kankerbestrijdende enzym bromelaïne.

Toxische elementen

Het voormalige model schrapte ook alle andere toxische elementen uit haar leven, waaronder vlees, alcohol en zelfs haar man. Binnen een half jaar was haar kanker zo goed als verdwenen.

“Ik verwijderde alle toxische dingen uit mijn leven en werd verschrikkelijk dankbaar dat ik nog mocht leven,” zei Candice. “Ik probeerde de tumoren uit te hongeren met de pure wetenschap van voedsel. Ik heb gelukkig geen kwaadaardige cellen meer in mijn lichaam. Uiteindelijk ben ik ook dankbaar voor de ziekte omdat hij me veranderd heeft in de persoon die ik altijd al moest zijn.”

Ze vervolgde: “Stress, chemicaliën en dierlijke producten werken stuk voor stuk kanker in de hand. Daarom schrapte ik ze meteen uit mijn leven. Net als mijn man. Hij steunde me niet en onze relatie liep niet goed.”

Verlost

Oncoloog Mark Simon bevestigde dat Candice van de ziekte verlost is. Hij merkte op dat de meeste patiënten met schildklierkanker die de normale medische weg volgen het meestal niet overleven. “We proberen daarom een omgeving te creëren die niet bevorderlijk is voor tumorgroei en uitzaaiingen,” zei hij. “Hierin speelt het dieet van de patiënt een belangrijke rol, net als beweging, een positieve houding en zelfs spiritualiteit.”

Hieronder volgt een interview dat Candice had met Chris Wark, iemand anders die kanker heeft verslagen door zijn leefpatroon om te gooien:

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
7 jaren geleden

Nee de kanker is nog niet helemaal uit haar geest en lichaam verdwenen. Weet ze misschien al waarom ze ooit een relatie aanging met het meest toxische element uit haar leven, haar ex?

PvD
PvD
7 jaren geleden

Stress veroorzaakt kanker. Mijn oom is er aan dood gegaan. Mijn tante ook. Ik vermijd nu iedere spanning en heb nergens last van. Brandnetelthee, of kruiden thee om te ontzuren en te ontgiften.

Maurice
Maurice
7 jaren geleden

Ik snap echt niet goed dat elk verhaal hier onderhand standaard als waar wordt aangenomen….. Ik mis vaak de nuance en kritische blik van een redactie. Eens? Oneens?

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x