Natuur en Milieu

Zeldzame watertornado boven meer van Zürich (video)

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boven het meer van Zürich in Zwitserland is afgelopen weekend een watertornado vastgelegd op video.

Het meer ligt even ten zuidoosten van Zürich en wordt hoofdzakelijk gevuld met water uit de rivier de Linth.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het water stroomt uit het meer via de rivier de Limmat in Zürich, die uiteindelijk uitmondt in de Rijn. Het meer ligt op 406 meter hoogte en heeft een maximale diepte van 143 meter.

In het meer bevinden zich twee eilanden, waarvan het eiland Ufenau bewoond is en het eiland Lützelau tot natuurgebied is verklaard. Het meer van Zürich is ontstaan uit een gletsjer.

Aan de oostkant van het meer ligt de ‘Goudkust’ van Zürich met kapitale gebouwen en villa’s. Tussen de steden rond het meer wordt een veerdienst onderhouden.

Bron: YouTube/ugeilinger

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Olaf van Kooten
Olaf van Kooten
11 jaren geleden

Prachtig! En inderdaad zeldzaam: het is zo te zien een echte tornado en geen waterhoos. Tornado’s en waterhozen ontstaan namelijk op verschillende manieren. Het is trouwens een druk tornadoseizoen dit jaar in Europa. Ik heb prachtige tornado’s gezien in Duitsland, Frankrijk, Polen en Italie en zelfs eentje in Nederland. En nu dus ook in Zwitserland. Zou het broeikaseffect hier soms iets mee te maken hebben? Wel serieuze reacties graag en geen onzinreacties die met HAARP te maken hebben.

carly
carly
11 jaren geleden

dit is haarp nu ze dit jaar meer chemtrails en haarp gaan gebruiken om maar de mensen te hun ontwikkeling te blokkeren .dus is het HAARP

Maverick
Maverick
11 jaren geleden

Jammer dat je reacties die te maken hebben met HAARP bij voorbaat bestempeld als ‘onzinreacties’ en ‘niet serieus’. Op deze manier leid je de richting van de discussie op een wel erg bevooroordeelde manier precies de kant op die jij wilt en sluit je al het andere uit. So much for open mindedness. 😉
Ik zal me dan ook maar, per je eigen verzoek, van commentaar onthouden. 😉

magdalena
magdalena
11 jaren geleden

O dus haarp is onzin? Dat speelt al heel veel jaren ,als ze dit goed hadden gebruikt was er geen honger en droogte geweest op onze planeet.Dat is wat ze juist willen zo kun je steeds meer mensen afhankelijk maken.In vele gebieden over de wereld word het weer beheerst door haarp zodat boeren het opgeven ,dan kan monsanto weer zijn slag slaan en ons allemaal aan genetisch bewerkt voedsel helpen waar de illuminatie weer rijk van word en ons ziek maakt.Word wakker alle planeten worden in temp. warmer dit heeft te maken met het ascentie proces kijk naar de zon dan zie je genoeg.Als je met haarp de ozonlaag kapot maakt verhoogt vanzelf de temperatuur kun je mensen weer er toe dwingen om belastingen te betalen voor de opwarming van de wereld.Ga eens op zoek naar verhalen van mensen in Alaska die door deze proeven zijn verminkt ,verbrand en nu nog steeds kinderen krijgen met zware afwijkingen.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x