Homepagina » Buitenland » Waarom horen we niets meer over Israël? Interventie?
Waarom horen we niets meer over Israël? Interventie?

Waarom horen we niets meer over Israël? Interventie?

Israël beschikt naar verhouding over het op één na grootste leger ter wereld. Het Israëlische defensieleger IDF wordt beschouwd als één van de sterkste en meest geavanceerde legermachten in het Midden-Oosten.

De wapensystemen en technologieën werden ontwikkeld door westerse landen, Israëls eigen militaire industrie, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Volgens de laatste Global Militarization Index (GMI) is Israël het meest gemilitariseerde land ter wereld. De index werd eind vorig jaar gepubliceerd door het Bonn International Center for Conversion (BICC).

Wapenstilstand

Israël wordt alom gezien als een kernmacht. Het land bezit nucleaire faciliteiten en algemeen wordt aangenomen dat het land in het bezit is van kernkoppen. Israël heeft het Non-proliferatieverdrag niet ondertekend en niet alle nucleaire instellingen worden van buitenaf geïnspecteerd. Het land heeft altijd ontkend in het bezit te zijn van kernwapens, maar zegt wel de capaciteit te hebben om ze te produceren.

Sinds de wapenstilstand tussen Israël en de Palestijnse Hamas-beweging, die eind november vorig jaar van kracht werd, verschijnen op internet steeds meer beelden die erop wijzen dat er veel meer gaande is in de regio.

Al vaak heeft Niburu bericht over de waarneming van onbekende objecten bij kerninstallaties. Als UFO-meldpunt weet Niburu dat een buitenaardse interventie voorkomt dat er wapens worden ingezet die een bedreiging vormen voor de gehele aarde en haar bewoners.

Iron Dome

De schade die door de straling van kernwapens aan het universum is aangebracht is enorm. Daar houdt vrijwel niemand rekening mee. Je zou kunnen zeggen dat kernwapens een stuk van de schepping vernietigen.

Onderstaande beelden vormden in eerste instantie onderdeel van nieuwsuitzendingen over het Israëlisch-Palestijnse conflict, maar aanvullend beeldmateriaal werd later verwijderd.

“Als deskundige op het gebied van de luchtvaart en wapensystemen kan ik bevestigen dat we hier niet te maken hebben met het raketafweersysteem Iron Dome, maar met een bepaalde macht die ervoor lijkt te zorgen dat in het land van Gog en Magog vrede en verbroedering mag gaan komen,” zei Niburu-voorman Anton Teuben. “Laat je eigen gevoel het werk doen en vraag je af waarom we niets meer uit deze omgeving vernemen.”

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

74 reacties

 1. Vergeet niet dat Israël de geldstroom beheert: Goldman-Sachs, daarnaast bezit het een zeer fijn wapenarsenaal: kernwapens et cetera.
  Nederland koopt niet voor niets navigatiesystemen van Israël.
  Israël is de basis van veel conflicten: ze beheersen de banken en verdienen geld met oorlog voeren: vervelend landje, met teveel macht.

  1 likes
 2. kijk deze eens wordt dit ook onze toekomst wat een geld voor een paar biertjes in rusland wakker worden mensen!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=RgAcHeL1dro&feature=player_embedded

  0 likes
 3. Anton Teuben is tegenwoordig ook deskundige op het gebied van luchtvaart en wapensystemen?

  Maar hoe bedoel je “we horen niets meer uit die regio?”
  Misschien eens een andere krant lezen of het echte nieuws gaan volgen.

  0 likes
 4. AHA! de bekende Stratford-formatie weer.
  zie
  http://www.luchtvissen.nl/Ufos/2007/stratford.html
  maar wie/wat zijn ze…

  0 likes
 5. Op de laatste video na 10 sec. kun je 4 lichten waarnemen .

  En omdat er dus geen andere rakketen op de beelden te zien waren , is het goed denkbaar dat de lichtende objecten deze twee rakketten uit de lucht hebben geschoten .

  0 likes
 6. [quote name=”Frits”]Vergeet niet dat Israël de geldstroom beheert: Goldman-Sachs, daarnaast bezit het een zeer fijn wapenarsenaal: kernwapens et cetera.
  Nederland koopt niet voor niets navigatiesystemen van Israël.
  Israël is de basis van veel conflicten: ze beheersen de banken en verdienen geld met oorlog voeren: vervelend landje, met teveel macht.[/quote]
  eeeuh, en wat heeft dat met het onderwerp te maken?

  0 likes
 7. “Als deskundige op het gebied van de luchtvaart en wapensystemen kan ik bevestigen dat we hier niet te maken hebben met het raketafweersysteem Iron Dome, maar om een bepaalde macht die ervoor lijkt te zorgen dat in het land van Gog en Magog vrede en verbroedering mag gaan komen,” zei Niburu-voorman Anton Teuben

  Sinds wanneer is Anton Teuben deskundige op gebied van luchtvaart- en wapensystemen?

  Niburu corrigeer dit eens, Anton is zeker geen deskundige op het gebied van luchtvaart en al helemaal niet op gebied van wapensystemen.

  Dit is zelf verheerlijking, louter en alleen om de lezer ervan te overtuigen dat het wel iets bovennatuurlijks moet zijn. Er zijn nog 100en andere verklaringen mogelijk!

  0 likes
 8. Zelden zo’n wartaal gelezen als in dit artikel. Alles wordt er bij gesleept maar geen enkele samenhang, duidelijk ageleide hypothese of conclusie. Jammer….

  0 likes
 9. [quote name=”Frits”].
  Nederland koopt niet voor niets navigatiesystemen van Israël.
  .[/quote]

  Maar dat is toch multiculti van ons , verdeel en heers .. wij verkopen ook systemen aan israel , en kernwapen geheimen aan pakistan .. Balkenende kan trots op ons zijn. Voc mentaliteit verdeel en heers

  En daarnaast koopt marokko ook wapensystemen van israel ..duss tja

  0 likes
 10. ISRAEL is de 51- ste en BELANGRIJKSTE staat van U.S.A !!

  0 likes
 11. [quote name=”yoghi”][quote name=”Frits”].
  Nederland koopt niet voor niets navigatiesystemen van Israël.
  .[/quote]

  Maar dat is toch multiculti van ons , verdeel en heers .. wij verkopen ook systemen aan israel , en kernwapen geheimen aan pakistan .. Balkenende kan trots op ons zijn. Voc mentaliteit verdeel en heers

  En daarnaast koopt marokko ook wapensystemen van israel ..duss tja[/quote]
  Nederland verkoopt bijna niks aan Israël.

  http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=7137SHIH&D1=1&D2=a&D3=32&D4=194,207,l&HDR=T,G2&STB=G1,G3&VW=T

  0 likes
 12. Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.

  0 likes
 13. [quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]
  O ok.

  Dus omdat joden een gek hoedje dragen en de paus ook een zelfde soort gek hoedje draagt moeten ze wel gezamenlijk in een complot zitten?

  Deze meneer maakt zeker ook deel van het complot uit?:
  http://www.troskompas.nl/uploads/pics/meneerdebok.jpg

  0 likes
 14. [quote name=”Wesley”][quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]
  O ok.

  Dus omdat joden een gek hoedje dragen en de paus ook een zelfde soort gek hoedje draagt moeten ze wel gezamenlijk in een complot zitten?

  Deze meneer maakt zeker ook deel van het complot uit?:
  http://www.troskompas.nl/uploads/pics/meneerdebok.jpg%5B/quote%5D Pffff ik zeg alleen dat er geen toeval bestaat. Denk wat je wilt denken Wesley en niet te ego-centrisch zijn.

  0 likes
 15. [quote name=”Pascal”][quote name=”Wesley”][quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]
  O ok.

  Dus omdat joden een gek hoedje dragen en de paus ook een zelfde soort gek hoedje draagt moeten ze wel gezamenlijk in een complot zitten?

  Deze meneer maakt zeker ook deel van het complot uit?:
  http://www.troskompas.nl/uploads/pics/meneerdebok.jpg%5B/quote%5D Pffff ik zeg alleen dat er geen toeval bestaat. Denk wat je wilt denken Wesley en niet te ego-centrisch zijn.[/quote]
  Toeval bestaat wel, maar daar kunnen we over blijven discussieren.

  Maar wat heeft mijn reactie in hemelsnaam met egocentrisch te maken? Weet je wel wat dat betekent?

  0 likes
 16. [quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]
  Niet alle mensen van het vaticaan zijn schuldig pascal!! in 1978 wilde de paus John Paul I namelijk het vaticaan schoonmaken
  van de slechte belangrijk medewerkers en die hen loyaliteit niet aan het vaticaan hadden,maar tja,die paus kon hij niet dan 33 dagen in het vaticaan verblijven,hij zou door een onnaturlijk dood overleden lees maar dit link:
  http://www.prose-n-poetry.com/display_work/10583/

  0 likes
 17. [quote name=”Wesley”][quote name=”Pascal”][quote name=”Wesley”][quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]
  O ok.

  Dus omdat joden een gek hoedje dragen en de paus ook een zelfde soort gek hoedje draagt moeten ze wel gezamenlijk in een complot zitten?

  Deze meneer maakt zeker ook deel van het complot uit?:
  http://www.troskompas.nl/uploads/pics/meneerdebok.jpg%5B/quote%5D Pffff ik zeg alleen dat er geen toeval bestaat. Denk wat je wilt denken Wesley en niet te ego-centrisch zijn.[/quote]
  Toeval bestaat wel, maar daar kunnen we over blijven discussieren.

  Maar wat heeft mijn reactie in hemelsnaam met egocentrisch te maken? Weet je wel wat dat betekent?[/quote]

  Ik weet heel goed wat het betekend en met jou schrijven komt daar toch wat van overheen. Ik ben gelijk klaar met jou. Adios.

  0 likes
 18. Roderick van Drenth

  En wat is nu het probleem??? Iemand die zich bedreigd voelt verdedigd zichzelf…? Nee, Kernsplitsing als vernietiging van de schepping….. is dat niet tevens een begin…. etc… Het is maar net wat je wil zien… Wakker worden en zelf een mening vormen… 🙂

  0 likes
 19. [quote name=”kenn”][quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]
  Niet alle mensen van het vaticaan zijn schuldig pascal!! in 1978 wilde de paus John Paul I namelijk het vaticaan schoonmaken
  van de slechte belangrijk medewerkers en die hen loyaliteit niet aan het vaticaan hadden,maar tja,die paus kon hij niet dan 33 dagen in het vaticaan verblijven,hij zou door een onnaturlijk dood overleden lees maar dit link:
  http://www.prose-n-poetry.com/display_work/10583/%5B/quote%5DHoi Kenn, dat is dan ook wat ik bedoel hij mocht het niet schoonmaken want het is al meer dan 1500 jaar een terroriste bende die de gehele wereld in zijn greep houd met zijn Geld systeem en zijn Tempeliers die nu FreeMasons heten. Het is een geheel Mason spel met oorlogen en landen straft met aanslagen.
  De CIA is de SS van toen. Oorlogen worden gevoerd en vele van ons gaan dood omdat ze dat in het Vaticaan bepalen.
  Ik kijk niet naar een moment maar wel naar 1600 jaar.

  0 likes
 20. israel zou op 7 jan j.l een test gedaan hebben met davy crocket mobiele kanon dat kernkoppen kan afschietn tot over 3 mile’s ,gestolen in de 70 er jaren.
  er zou interventie zijn van et en ed.
  om ww 3 armageddon niet te laten beginnen

  0 likes
 21. in de golf oorlog bracht nederland een anti raket installatie naar israel. mensen moeten eens meer feiten en geschiedenis kennen.

  0 likes
 22. [quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]

  Jij hebt het goed door pik, eindelijk eentje die echt nadenkt! 😉

  En haters zullen haten en trollen moeten trollen, niets aan te doen.

  En als mensen het niet geloven moeten jullie maar eens gaan onderzoeken voor jezelf wat de Rothschild familie en het Vaticaan met elkaar gemeen hebben.

  Auf Wiedersehen!

  0 likes
 23. [quote name=”Dennis”][quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]

  Jij hebt het goed door pik, eindelijk eentje die echt nadenkt! 😉

  En haters zullen haten en trollen moeten trollen, niets aan te doen.

  En als mensen het niet geloven moeten jullie maar eens gaan onderzoeken voor jezelf wat de Rothschild familie en het Vaticaan met elkaar gemeen hebben.

  Auf Wiedersehen![/quote] Ja Auf Wiedersehen!

  0 likes
 24. [quote name=”Pascal”][quote name=”Dennis”][quote name=”Pascal”]Israël is het Vaticaan en het Vaticaan is de NWO. Het Vaticaan zal zich willen verplaatsen naar de heilige grond van Israël. De Jezuïeten ook wel de wereld bankiers of de Vaticaan mafia genoemd zorgen voor het geld om de wereld te veroveren en te controleren. Zie de paus keppel en de Joden keppel. Het is allemaal voorbestemd en toeval bestaat nog steeds niet. Zo lopen de kerken leeg maar hun macht is nog steeds mega groot. Wellicht word dit een keerzijde in de tijd van het verzonnen geloof. Er zal veel bloed gaan vloeien om dit te bewerkstelligen.[/quote]

  Jij hebt het goed door pik, eindelijk eentje die echt nadenkt! 😉

  En haters zullen haten en trollen moeten trollen, niets aan te doen.

  En als mensen het niet geloven moeten jullie maar eens gaan onderzoeken voor jezelf wat de Rothschild familie en het Vaticaan met elkaar gemeen hebben.

  Auf Wiedersehen![/quote] Ja Auf Wiedersehen![/quote]
  De baron rotschield naast de Paus Benedictus staan(zie foto in de link)weet iemand hoe heet eigenlijk die baron???
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2010/09/rothschild-keizer-zonder-troon-slot/#.UPQYxR00EeM

  0 likes
 25. een feiten discussie hier.

  Wel een feit is, is dat Israel BIJ LANGE NA NIET het op een na grootste leger ter wereld heeft!
  Wat een onzin!
  China, de V.S. , Turkije, en Iran hebben alleen al een veel groter leger.Dan nog Rusland en India.
  Waar komt de info vandaan bij ninefornews.nl?

  Dan het vaticaan en de Rotschild’s en de andere ‘feiten’ hier besproken.
  Dat zionistische complot heeft NIETS te maken met de Joden en het Judaisme.En juist dat verschil kunnen velen niet maken.Mind controlled/fucked masses.
  Onderbewust geprogrammeerde Jodenhaat is dat.

  Mensen proberen de geschiedenis te herschrijven voor verschillende doeleinden, en dat zal nooit op die manier lukken.
  En dat is een feit!

  Wie is er nu ECHT wakker en wie SLAAPT?

  0 likes
 26. Het is niet voor het eerst dat Israel dingen roept en enigszins dreigend kan zijn naar haar omgeving. In negen van de tien gevallen kalft het af en blijft het een beetje aanmodderen daar.

  Als Israel daadwerkelijk militair gaat ingrijpen, ontstaat er, met de huidige onrust daar, een oorlog van grotere omvang dan alleen het Israelisch-Palestijns gebied. En Israel heeft ook inmiddels wel door dat de mondiale steun voor hen niet meer zo groot is als dertig jaar geleden en dat gaat zeker op als ze zelf een oorlog beginnen.

  0 likes
 27. Zeg wesley als je de echte media zo goed vind, wat doe je hier dan.
  Mensen afzeiken is een hobby van je, vooral op dit soort site,s.
  Het is maar waar je lol in hebt.

  0 likes
 28. Er is genoeg gaande op het Palesijnse grondgebied! De zionisten weten niet van ophouden, en aangezien de rest van de wereld voor het gemak de andere kant op blijft kijken lijkt het alsof er nu niets speelt, maar niets is minder waar. Er is weer een Palestijns gebied ontruimt BabAlShams om plaats te maken voor de joodse kolonisten !!! 500 soldiers evacuated 175 peacful villagers from their own land. ratio: 3 soldiers/ per villager
  http://inagist.com/all/290387420401238016/?utm_source=inagist&utm_medium=rss

  0 likes
 29. [quote name=”Frankie”]een feiten discussie hier.

  Wel een feit is, is dat Israel BIJ LANGE NA NIET het op een na grootste leger ter wereld heeft!
  Wat een onzin!
  China, de V.S. , Turkije, en Iran hebben alleen al een veel groter leger.Dan nog Rusland en India.
  Waar komt de info vandaan bij ninefornews.nl?

  Dan het vaticaan en de Rotschild’s en de andere ‘feiten’ hier besproken.
  Dat zionistische complot heeft NIETS te maken met de Joden en het Judaisme.En juist dat verschil kunnen velen niet maken.Mind controlled/fucked masses.
  Onderbewust geprogrammeerde Jodenhaat is dat.

  Mensen proberen de geschiedenis te herschrijven voor verschillende doeleinden, en dat zal nooit op die manier lukken.
  En dat is een feit!

  Wie is er nu ECHT wakker en wie SLAAPT?[/quote]
  Dan wordt het hoog tijd dat die ” goede” joden de zionisten gaan verdrijven, want zo lijkt het allemaal 1 pot nat!!!

  0 likes
 30. Is Anton nu ook al deskunidige op het gebied van luchtvaart en wapensystemen?

  0 likes
 31. [quote name=”Frankie”]een feiten discussie hier.

  Wel een feit is, is dat Israel BIJ LANGE NA NIET het op een na grootste leger ter wereld heeft!
  Wat een onzin!
  China, de V.S. , Turkije, en Iran hebben alleen al een veel groter leger.Dan nog Rusland en India.
  Waar komt de info vandaan bij ninefornews.nl?

  Dan het vaticaan en de Rotschild’s en de andere ‘feiten’ hier besproken.
  Dat zionistische complot heeft NIETS te maken met de Joden en het Judaisme.En juist dat verschil kunnen velen niet maken.Mind controlled/fucked masses.
  Onderbewust geprogrammeerde Jodenhaat is dat.

  Mensen proberen de geschiedenis te herschrijven voor verschillende doeleinden, en dat zal nooit op die manier lukken.
  En dat is een feit!

  Wie is er nu ECHT wakker en wie SLAAPT?[/quote]

  ”Sorrie even offtopic”

  Ben jij toevallig Frankie K uit schiedam?

  0 likes
 32. @Trudy

  Zionisten zijn niet ‘de Joden’.
  De meeste zionisten zijn (valse) christenen.Feitelijk allemaal lid van (criminele) schaduw genootschappen , kliekjes en sekten.Sommigen hebben joodse achtergronden maar hebben zich ‘bekeerd’.Zo zijn ook de Rotschilds geen mensen die het Jodendom en Jehova aanhangen.Zij hangen mamon aan.De gevallen engel die de mensen geld leerde gebruiken.Een demoon dus.Wat wij het zionisme noemen bestaat maar gebruikt (wederom) het Joodse volk als zondebok.Zie de publieke (onderbewust gecreëerde) opinie over Israel en Joden.Zionisme!Zionisme!Bedenk wel,
  Hitler zei destijds exact hetzelfde!

  De zionisten zijn een groep mensen, (deze veranderd licht in de tijd) zeer machtige criminele elementen in de mensheid, die de wil en drang hebben hun wil op te leggen aan de ‘meute’.80% van de wereld wordt bestuurd door deze groepen met elk verantwoording naar de hogere groep.Allemaal chantabel en dus in staat tot alles.

  Het klinkt simpel en misschien sprookjesachtig maar dit gaat letterlijk om de strijd tussen goed en kwaad.

  0 likes
 33. De Joden weten als geen ander wat het kwaad kan doen en zijn echt niet van plan de wereld tegen zich in het harnas te jagen.Dat zionistische complot wijst te makkelijk naar DE Joden en alleen al daarom zit er een luchtje aan.
  Wij NOEMEN het zionisme maar het is gewoon een mafia organisatie met een naampje net als gamorra, yakuza etc.

  Het gaat erg ver terug allemaal maar het begon in mijn ogen voor de Joden tijdens en na Babylon.Waar de Joden de talmud samenstelde na eeuwen afgesneden te zijn van hun God.
  De verschillen tussen de talmud en de Thora.
  En nog zoveel meer…
  De Joden zijn een speciaal volk hoe je het ook bekijkt.
  ‘Iets’ houdt zich continu met ‘ze’ bezig.
  Het aloude verhaal.

  Uiteindelijk voor de hele mensheid.
  Het verschil tussen goed en kwaad.

  Want uiteindelijk is een mens een mens en willen ook ‘de Joden’ graag vreedzaam leven, en een vreedzaam leven voor anderen.

  Grts

  0 likes
 34. @Dennis

  Zwart Nazareth op ninefornews.nl

  En U bent?

  0 likes
 35. [quote name=”Frankie”]@Dennis

  Zwart Nazareth op ninefornews.nl

  En U bent?[/quote]

  Ik heb namelijk vaker over dit soort onderwerpen gediscussieerd met een vriend uit Schiedam die zichzelf ook Frankie noemt dus vandaar 😉

  Leek mij wel ironisch.

  0 likes
 36. [quote name=”kengai”]Zeg wesley als je de echte media zo goed vind, wat doe je hier dan.
  Mensen afzeiken is een hobby van je, vooral op dit soort site,s.
  Het is maar waar je lol in hebt.[/quote]

  Je moet Wesley zien als een muggenbult, heel irritant maar je moet hen negeren, hoe meer je gaat krabbelen als hij jeukt hoe erger het wordt, gewoon niet krabbelen! 😉

  0 likes
 37. [quote name=”Frankie”]een feiten discussie hier.

  Wel een feit is, is dat Israel BIJ LANGE NA NIET het op een na grootste leger ter wereld heeft!
  Wat een onzin!
  China, de V.S. , Turkije, en Iran hebben alleen al een veel groter leger.Dan nog Rusland en India.
  Waar komt de info vandaan bij ninefornews.nl?

  Dan het vaticaan en de Rotschild’s en de andere ‘feiten’ hier besproken.
  Dat zionistische complot heeft NIETS te maken met de Joden en het Judaisme.En juist dat verschil kunnen velen niet maken.Mind controlled/fucked masses.
  Onderbewust geprogrammeerde Jodenhaat is dat.

  Mensen proberen de geschiedenis te herschrijven voor verschillende doeleinden, en dat zal nooit op die manier lukken.
  En dat is een feit!

  Wie is er nu ECHT wakker en wie SLAAPT?[/quote]
  jij bent zo blij met jou feiten maar volgens mij ze bekijken hoe groot de leger iz per aantaal inwoners in het land
  Izrael heeft denk ik rond 8 milion inwoners en kan nooit zo grote leger hebben als China of India. China meer dan een miliard inwoners, India bijna een miliard

  0 likes
 38. Weer een heerlijk amateurisctish stukje onzin.
  Israel het op een na sterkste leger te wereld? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_military_expenditures
  Hierna ben ik maar opgehouden met lezen.

  0 likes
 39. @nico

  Nou blij wordt ik echt niet van feiten hoor.
  Hangt af waar we het over hebben.

  Helaas bekijk je zaken als de sterkte van een leger niet per gemiddeld inwonertal van een land en zet je dat tegen elkaar af.Maar EXACTE aantallen infanterie, cavalerie , zee en luchtmacht.

  0 likes
 40. [quote name=”Frankie”]@Trudy
  .80% van de wereld wordt bestuurd door deze groepen met elk verantwoording naar de hogere groep.Allemaal chantabel en dus in staat tot alles.

  …[/quote]

  resterende 20% van de wereld die niet bestuurd onder deze groepen ,wil je die landen noemen en onder wie volgens u zijn die bestuurd?

  0 likes
 41. [quote name=”Frankie”]@Trudy

  Zionisten zijn niet ‘de Joden’.
  De meeste zionisten zijn (valse) christenen.Feitelijk allemaal lid van (criminele) schaduw genootschappen , kliekjes en sekten.Sommigen hebben joodse achtergronden maar hebben zich ‘bekeerd’.Zo zijn ook de Rotschilds geen mensen die het Jodendom en Jehova aanhangen.Zij hangen mamon aan.De gevallen engel die de mensen geld leerde gebruiken.Een demoon dus.Wat wij het zionisme noemen bestaat maar gebruikt (wederom) het Joodse volk als zondebok.Zie de publieke (onderbewust gecreëerde) opinie over Israel en Joden.Zionisme!Zionisme!Bedenk wel,
  Hitler zei destijds exact hetzelfde!

  De zionisten zijn een groep mensen, (deze veranderd licht in de tijd) zeer machtige criminele elementen in de mensheid, die de wil en drang hebben hun wil op te leggen aan de ‘meute’.80% van de wereld wordt bestuurd door deze groepen met elk verantwoording naar de hogere groep.Allemaal chantabel en dus in staat tot alles.

  Het klinkt simpel en misschien sprookjesachtig maar dit gaat letterlijk om de strijd tussen goed en kwaad.

  …[/quote] Applaus !!! Maar de ware overheersing van de joden komt uit Kazachstan ^_^ al het andere zijn marionetten!

  0 likes
 42. Quote:“Als deskundige op het gebied van de luchtvaart en wapensystemen kan ik bevestigen dat we hier niet te maken hebben met het raketafweersysteem Iron Dome, maar met een bepaalde macht die ervoor lijkt te zorgen dat in het land van Gog en Magog vrede en verbroedering mag gaan komen,” zei Niburu-voorman Anton Teuben.”
  Vraag aan dhr. Teuben: Waaruit blijkt dat u deskundige op het gebied van de luchtvaart en wapensystemen bent? Dan bedoel ik niet dat u informatie haalt van het internet maar dat u tenminste een universitaire opleiding hebt genoten of met deze wapensystemen hebt gewerkt.
  Anders ‘verkoopt’ u praatjes.

  0 likes
 43. [quote name=”Frankie”]@Trudy

  Zionisten zijn niet ‘de Joden’.
  De meeste zionisten zijn (valse) christenen.Feitelijk allemaal lid van (criminele) schaduw genootschappen , kliekjes en sekten.Sommigen hebben joodse achtergronden maar hebben zich ‘bekeerd’.Zo zijn ook de Rotschilds geen mensen die het Jodendom en Jehova aanhangen.Zij hangen mamon aan.De gevallen engel die de mensen geld leerde gebruiken.Een demoon dus.Wat wij het zionisme noemen bestaat maar gebruikt (wederom) het Joodse volk als zondebok.Zie de publieke (onderbewust gecreëerde) opinie over Israel en Joden.Zionisme!Zionisme!Bedenk wel,
  Hitler zei destijds exact hetzelfde!

  De zionisten zijn een groep mensen, (deze veranderd licht in de tijd) zeer machtige criminele elementen in de mensheid, die de wil en drang hebben hun wil op te leggen aan de ‘meute’.80% van de wereld wordt bestuurd door deze groepen met elk verantwoording naar de hogere groep.Allemaal chantabel en dus in staat tot alles.

  Het klinkt simpel en misschien sprookjesachtig maar dit gaat letterlijk om de strijd tussen goed en kwaad.

  …[/quote]Nogmaals APPLAUS.. maar leg uit wat de mamon is, via google is het een fillipijns desert! Mammon daarintegen is een geld duivel volgens wikipedia.. wat ook weer een onderdeel is van de joodse overheersing op onze geliefde Aarde die wikipedia naar hun believen continue aanpassen om het joodse geluid te laten horen!

  0 likes
 44. Bedenk wel dat zionisme en nazisme een en hetzelfde is. De holocaust was een farce net als de WWII, vele werden vergast maar dat waren echt niet alleen maar joden!!!
  Hitler was notabene een jood!!! De ware reden van de WWII betrof het stichtten van de staat Israhell!
  Wapens werden geleverd door de bevrijder aan de vijand.. zoiets als vietnam, waar amerikanen werden gedood door eigen makelij 🙁
  Zionisten of joden, Israhell is per definitie fout ten alle tijden, grondgebied gestolen, muur gebouwd en al 60 jr een groot concentratie kamp GAZA naast de deur 🙁 alwaar zij 24/7 continue dreigend overheen vliegen!!!
  interventie? GRAAG PER DIRECT Jordanië heeft al aangegeven dat de joden van harte welkom zijn aldaar!

  0 likes
 45. Tjah jullie kunnen ouwehoeren wat jullie willen maar, Israël heeft inderdaad niet het grootste leger, dus daar heeft niburu in gefaald, maar Amerika is eigendom van Israël, en als het Amerikaanse leger samenvoegt met het Israëlisch leger dan hebben ze wél de grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  En dat is geen prettig vooruitzicht
  ”Het grootste Zionistische leger ooit”

  0 likes
 46. @ kenn

  Ik kan ze niet allemaal benoemen omdat ik dat simpelweg niet allemaal weet maar de meest duidelijke zijn toch wel noord Korea, Iran, Cuba, Venezuela, Rusland, en Syrie.In dit rijtje hoorde Irak, Libie en Afghanistan ook thuis voor de oorlogen, invasies en ‘opstanden’.

  Eigenlijk alleen de landen zonder centrale bank.
  Landen met eigen monetaire wetten en standaarden.
  Daar waar die bewuste criminele organisaties niet genoeg macht hebben.

  0 likes
 47. @ Dennis

  Dennis uit Rotterdam?
  Toekomstig treinmachinist?

  Dan klopt het wel.

  0 likes
 48. @ Trudy

  Precies mamon.Of mammon.Een gevallen engel die mensen geld leerde mis/gebruiken.Dit komt uit Babylon, alwaar de Joden een lange tijd als slaven hebben geleefd.Hier leerden zij magie, spreuken, het gebruik van amuletten en ceremonies.Hier verloren de meeste Joden hun geloof en werd een deel corrupt.
  De geestelijken creëerde de talmud en verwierpen dus zo de Thora en hun band met God.

  Vele mensen zijn slachtoffer van vele verschillende demonen waaronder ook mamon.Wat wij zien en kennen als “zionisten” zijn hoofdzakelijk christelijk (al zij het een dekmantel).Enkele van hen zijn van Joodse afkomst zoals de machtigste, de Rothchilds.Deelname aan deze club heeft ook niets met religie te maken.Deze hele club heeft niets met religie te maken.
  Realiteiten kruisen elkaar en ook religie kruist ‘hun’ pad.
  Dus wil dat niet zeggen dat het een ‘Joodse samenzwering” is.Alleen omdat Rotchild Joodse achtergronden heeft?Omdat “wij” het ZIONisme noemen?

  Het is TE makkelijk om zo te denken in mijn ogen.There’s more that meets the eye.Zeker tegenwoordig.

  Het is een groep criminelen met een plan die geen oog hebben voor wat voor religieuze groep dan ook.(kijk het verschrikkelijke drama in Syrië bijv.)Controle is het woord.Controle is het ding en dan is het makkelijk uitspelen tegen elkaar.

  “Divide and conquer”

  0 likes
 49. Anton Teuben vraagt zich af waarom we niets uit deze omgeving horen…
  Klopt. Dat komt omdat onze onpartijdige media geen nieuws overnemen van Haaretz, The Jeruzalem post en andere israëlische kranten. Als je af en toe op hun websites kijkt gebeurt er juist heel veel in Israël en omgeving!
  Wat ook vreemd is, is dat één dode Palestijn wel in het nieuws komt en 60.000 dode Syriërs ergens in de marge gemeld worden. Waar we ons echt zorgen over moeten maken is wat er in werkelijkheid in Syrië, Mali en Egypte gebeurt. Het hele Palestijnse gebeuren functioneert namelijk als een bliksemafleider en de Joden als zondebok. Dat is wat ‘Uitverkoren Volk’ in werkelijkheid inhoudt.
  In Syrië zijn bijvoorbeeld al meer Palestijnen gesneuveld/vermoord dan in Israël en Palestina in de afgelopen twee jaar. Assad heeft al Palestijnse vluchtelingenkampen gebombardeerd, Hezbollah vecht tegen Palestijnse organisaties in Syrië. Libanon weigert Palestijnse vluchtelingen op te nemen, net als de Westbank. Soennieten en Shiïeten slaan elkaar structureel de hersenen in in Irak. Over nieuws wat je alleen in Isaëlische kranten vindt gesproken. En inderdaad, niet in onze kranten.
  Als ik overigens tussen de regels door lees lijkt Anton overigens te zeggen dat een onbekende macht de staat Israël juist beschermt tegen Palestijnse raketten. En dat kon best wel eens heel erg dicht bij de Waarheid zitten…

  0 likes
 50. Israël heeft het op een na grootste leger ter wereld?

  Israël heeft 8 miljoen inwoners. Er zijn alleen al 5 landen die meer dan 1 miljoen militairen in vaste dienst hebben. In werkelijkheid staat Israël op de 30ste plaats. Zelfs Griekenland heeft een groter leger. En op de 19e plaats als iedere Israëli die een wapen kan vasthouden gemobiliseerd is.
  Tenzij Anton doelt op een leger van Engelen van de Heer, natuurlijk. Maar dan rijst de vraag welk leger er dan nog groter is…

  0 likes
 51. Wellicht horen we niks meer omdat de media simpelweg erg selectief is en de aandacht van hot naar her kan leiden (en dus sturend is naast informatief) ?

  0 likes
 52. [quote name=”Dennis”]Tjah jullie kunnen ouwehoeren wat jullie willen maar, Israël heeft inderdaad niet het grootste leger, dus daar heeft niburu in gefaald, maar Amerika is eigendom van Israël, en als het Amerikaanse leger samenvoegt met het Israëlisch leger dan hebben ze wél de grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  En dat is geen prettig vooruitzicht
  ”Het grootste Zionistische leger ooit”[/quote]
  Nog steeds niet de grootste, vermoedelijk wel het sterkste.

  Ik meende dat Noord Korea 5 miljoen manschappen in actieve dienst heeft en daarbij nog eens 3 a 4 miljoen man binnen een week kan optrommelen. Die zullen dan niet zulk fancy wapentuig hebben als de VS en Israel maar ze zijn wel met veel. Heel erg veel.

  0 likes
 53. [quote name=”Martien”]Anton Teuben vraagt zich af waarom we niets uit deze omgeving horen…
  Klopt. Dat komt omdat onze onpartijdige media geen nieuws overnemen van Haaretz, The Jeruzalem post en andere israëlische kranten. Als je af en toe op hun websites kijkt gebeurt er juist heel veel in Israël en omgeving!
  Wat ook vreemd is, is dat één dode Palestijn wel in het nieuws komt en 60.000 dode Syriërs ergens in de marge gemeld worden. Waar we ons echt zorgen over moeten maken is wat er in werkelijkheid in Syrië, Mali en Egypte gebeurt. Het hele Palestijnse gebeuren functioneert namelijk als een bliksemafleider en de Joden als zondebok. Dat is wat ‘Uitverkoren Volk’ in werkelijkheid inhoudt.
  In Syrië zijn bijvoorbeeld al meer Palestijnen gesneuveld/vermoord dan in Israël en Palestina in de afgelopen twee jaar. Assad heeft al Palestijnse vluchtelingenkampen gebombardeerd, Hezbollah vecht tegen Palestijnse organisaties in Syrië. Libanon weigert Palestijnse vluchtelingen op te nemen, net als de Westbank. Soennieten en Shiïeten slaan elkaar structureel de hersenen in in Irak. Over nieuws wat je alleen in Isaëlische kranten vindt gesproken. En inderdaad, niet in onze kranten.
  Als ik overigens tussen de regels door lees lijkt Anton overigens te zeggen dat een onbekende macht de staat Israël juist beschermt tegen Palestijnse raketten. En dat kon best wel eens heel erg dicht bij de Waarheid zitten…[/quote]
  Je hebt de klokken horen luiden, maar je hebt geen idee waar de klepel hangt..
  Syrië is een doelwit van de NATO (nazi’s)en is de laatste sta in de weg voor totale macht in het oosten door Amerika/Israhell!!! Niemand weet wie of wat het grootste leger heeft, want de leugen regeert onze Aarde (nog wel) 😉

  0 likes
 54. Trudy,
  als je nu eens op een ‘normale’ toon met argumenten zou reageren, dan zou ik misschien serieus op je reacties ingaan.
  Als je niet het verschil wilt/kunt zien tussen Zionistisch leger en Israëlisch leger, tussen Egypte en Jordanië (Egypte heeft aangeboden alle Joden op te vangen, niet Jordanië. Zie Haaretz), tussen de NATO (hier heet dat overigens NAVO)en Nazi’s en beweert dat Hitler een Jood was kan ik niet anders concluderen dat je zelf de klok hebt horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt. Misschien komt dat omdat je denkt dat er meer dan één klok is terwijl er maar één klepel is… Je hebt het dus in Keulen horen beieren. Met meerdeer klokken dus, dat wel.

  0 likes
 55. [quote name=”Frankie”]@ kenn

  Ik kan ze niet allemaal benoemen omdat ik dat simpelweg niet allemaal weet maar de meest duidelijke zijn toch wel noord Korea, Iran, Cuba, Venezuela, Rusland, en Syrie.In dit rijtje hoorde Irak, Libie en Afghanistan ook thuis voor de oorlogen, invasies en ‘opstanden’.

  Eigenlijk alleen de landen zonder centrale bank.
  Landen met eigen monetaire wetten en standaarden.
  Daar waar die bewuste criminele organisaties niet genoeg macht hebben.[/quote]
  De regimes van de door u genoemde landen,vallen zeker onder die groepen dat u bedoeld!!!communisten,Iraanse Revolutie,Ba’ath Partij,en zeker vladimir poetin,zijn allemaal opgericht door de illuminatie!!! dus de hele wereld wordt bestuurd door die geheimzinnige organisatie,maar hoe dat in details is het complex te analyseren.

  0 likes
 56. [quote name=”Dennis”]Tjah jullie kunnen ouwehoeren wat jullie willen maar, Israël heeft inderdaad niet het grootste leger, dus daar heeft niburu in gefaald, maar Amerika is eigendom van Israël, en als het Amerikaanse leger samenvoegt met het Israëlisch leger dan hebben ze wél de grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  En dat is geen prettig vooruitzicht
  ”Het grootste Zionistische leger ooit”[/quote] Zionisten bestaan niet!! Zionisten is een schuilnaam want alles wat met het Vaticaan te maken heeft speelt zich heel schuil af. Zionisten zijn Jezuïeten van het Vaticaan en zijn geen Joden. Ze noemen zich Joods omdat het een zeer beschermt iets is op deze planeet. Zo zie je dat de Zionisten / Jezuïeten bankiers van het Vaticaan zijn. Als je verder gaat kijken is de Mafia in ieder land ook een beschermd iets en ook een deel van het Vaticaan. Het Vaticaan bestuurd de gehele wereld al meer dan 1600 jaar. Ze zijn nu bezig om de Islam en andere doelen aan te vallen om een gehele christelijke wereld te krijgen. Zij zijn de oprichters van de NWO.
  Als je echte interesse heb moet je goed gaan luisteren naar deze film.

  http://www.youtube.com/watch?v=7uU3Ddp6u0o

  0 likes
 57. [quote name=”Pascal”][quote name=”Dennis”]Tjah jullie kunnen ouwehoeren wat jullie willen maar, Israël heeft inderdaad niet het grootste leger, dus daar heeft niburu in gefaald, maar Amerika is eigendom van Israël, en als het Amerikaanse leger samenvoegt met het Israëlisch leger dan hebben ze wél de grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  En dat is geen prettig vooruitzicht
  ”Het grootste Zionistische leger ooit”[/quote] Zionisten bestaan niet!! Zionisten is een schuilnaam want alles wat met het Vaticaan te maken heeft speelt zich heel schuil af. Zionisten zijn Jezuïeten van het Vaticaan en zijn geen Joden. Ze noemen zich Joods omdat het een zeer beschermt iets is op deze planeet. Zo zie je dat de Zionisten / Jezuïeten bankiers van het Vaticaan zijn. Als je verder gaat kijken is de Mafia in ieder land ook een beschermd iets en ook een deel van het Vaticaan. Het Vaticaan bestuurd de gehele wereld al meer dan 1600 jaar. Ze zijn nu bezig om de Islam en andere doelen aan te vallen om een gehele christelijke wereld te krijgen. Zij zijn de oprichters van de NWO.
  Als je echte interesse heb moet je goed gaan luisteren naar deze film.

  http://www.youtube.com/watch?v=7uU3Ddp6u0o%5B/quote%5D
  Ik vind je samenzweringstheorie grenzen aan waanzin.

  0 likes
 58. [quote name=”Wesley”][quote name=”Pascal”][quote name=”Dennis”]Tjah jullie kunnen ouwehoeren wat jullie willen maar, Israël heeft inderdaad niet het grootste leger, dus daar heeft niburu in gefaald, maar Amerika is eigendom van Israël, en als het Amerikaanse leger samenvoegt met het Israëlisch leger dan hebben ze wél de grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  En dat is geen prettig vooruitzicht
  ”Het grootste Zionistische leger ooit”[/quote] Zionisten bestaan niet!! Zionisten is een schuilnaam want alles wat met het Vaticaan te maken heeft speelt zich heel schuil af. Zionisten zijn Jezuïeten van het Vaticaan en zijn geen Joden. Ze noemen zich Joods omdat het een zeer beschermt iets is op deze planeet. Zo zie je dat de Zionisten / Jezuïeten bankiers van het Vaticaan zijn. Als je verder gaat kijken is de Mafia in ieder land ook een beschermd iets en ook een deel van het Vaticaan. Het Vaticaan bestuurd de gehele wereld al meer dan 1600 jaar. Ze zijn nu bezig om de Islam en andere doelen aan te vallen om een gehele christelijke wereld te krijgen. Zij zijn de oprichters van de NWO.
  Als je echte interesse heb moet je goed gaan luisteren naar deze film.

  http://www.youtube.com/watch?v=7uU3Ddp6u0o%5B/quote%5D
  Ik vind je samenzweringstheorie grenzen aan waanzin.[/quote] Ach Wesley als ik jou reacties en commentaren bekijk beschouw ik jou meer als de Niburu forum attractie!!

  0 likes
 59. [quote name=”Martien”]Trudy,
  als je nu eens op een ‘normale’ toon met argumenten zou reageren, dan zou ik misschien serieus op je reacties ingaan.
  Als je niet het verschil wilt/kunt zien tussen Zionistisch leger en Israëlisch leger, tussen Egypte en Jordanië (Egypte heeft aangeboden alle Joden op te vangen, niet Jordanië. Zie Haaretz), tussen de NATO (hier heet dat overigens NAVO)en Nazi’s en beweert dat Hitler een Jood was kan ik niet anders concluderen dat je zelf de klok hebt horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt. Misschien komt dat omdat je denkt dat er meer dan één klok is terwijl er maar één klepel is… Je hebt het dus in Keulen horen beieren. Met meerdeer klokken dus, dat wel.[/quote]Ik ben dan ook een zeer muzikaal meisje 😀
  Dus volgens jouw zijn er 2 legers in Israhell.. zo zo en jij kan die 2 uitelkaar houden !!!
  Ken je dit gezegde: de wens is de vader van de gedachte 🙂 Succes ermee!

  0 likes
 60. @59trudy

  israel is geen hel. ik heb er gewoond vanaf aug 1980 t en met aug 1992. de moslims hebben 2 partijen in de knesset. de bahai`s hebben hun prachtige tempel in haifa.iedereen mag meedoen.de christenen hun heiligdommen.

  trudy,je lult gewoon uit je nek!

  0 likes
 61. [quote name=”Pascal”][quote name=”Dennis”]Tjah jullie kunnen grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  gehele christelijke wereld te krijgen. Zij zijn de oprichters van de NWO.
  Als je echte interesse heb moet je goed gaan luisteren naar deze film.

  http://www.youtube.com/watch?v=7uU3Ddp6u0o%5B/quote%5D
  Hooi pasval,helaas ik dacht wij samen precies hetzelfde gedachten over die samenzwerintheorie

  [quote name=”Pascal”][quote name=”Dennis”]Tjah jullie kunnen ouwehoeren wat jullie willen maar, Israël heeft inderdaad niet het grootste leger, dus daar heeft niburu in gefaald, maar Amerika is eigendom van Israël, en als het Amerikaanse leger samenvoegt met het Israëlisch leger dan hebben ze wél de grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  En dat is geen prettig vooruitzicht
  ”Het grootste Zionistische leger ooit”[/quote] Zionisten bestaan niet!! Zionisten is een schuilnaam want alles wat met het Vaticaan te maken heeft speelt zich heel schuil af. Zionisten zijn Jezuïeten van het Vaticaan en zijn geen Joden. Ze noemen zich Joods omdat het een zeer beschermt iets is op deze planeet. Zo zie je dat de Zionisten / Jezuïeten bankiers van het Vaticaan zijn. Als je verder gaat kijken is de Mafia in ieder land ook een beschermd iets en ook een deel van het Vaticaan. Het Vaticaan bestuurd de gehele wereld al meer dan 1600 jaar. Ze zijn nu bezig om de Islam en andere doelen aan te vallen om een gehele christelijke wereld te krijgen. Zij zijn de oprichters van de NWO.
  Als je echte interesse heb moet je goed gaan luisteren naar deze film.

  http://www.youtube.com/watch?v=7uU3Ddp6u0o%5B/quote%5D
  Hooi Pascal, bedoel je dat familie rothschield geen joods familie is?????

  0 likes
 62. [quote name=”Pascal”][quote name=”Dennis”]Tjah jullie kunnen ouwehoeren wat jullie willen maar, Israël heeft inderdaad niet het grootste leger, dus daar heeft niburu in gefaald, maar Amerika is eigendom van Israël, en als het Amerikaanse leger samenvoegt met het Israëlisch leger dan hebben ze wél de grootste militaire supermacht die er is, punt uit.
  En dat is geen prettig vooruitzicht
  ”Het grootste Zionistische leger ooit”[/quote] Zionisten bestaan niet!! Zionisten is een schuilnaam want alles wat met het Vaticaan te maken heeft speelt zich heel schuil af. Zionisten zijn Jezuïeten van het Vaticaan en zijn geen Joden. Ze noemen zich Joods omdat het een zeer beschermt iets is op deze planeet. Zo zie je dat de Zionisten / Jezuïeten bankiers van het Vaticaan zijn. Als je verder gaat kijken is de Mafia in ieder land ook een beschermd iets en ook een deel van het Vaticaan. Het Vaticaan bestuurd de gehele wereld al meer dan 1600 jaar. Ze zijn nu bezig om de Islam en andere doelen aan te vallen om een gehele christelijke wereld te krijgen. Zij zijn de oprichters van de NWO.
  Als je echte interesse heb moet je goed gaan luisteren naar deze film.

  http://www.youtube.com/watch?v=7uU3Ddp6u0o%5B/quote%5D
  Hooi Pascal, bedoel je dat familie rothschield geen joods familie is?????[/quote]
  Zeker ben ik daar niet van maar ik denk dat het een stelling is die ze innemen omdat Joden een zeer beschermt iets is. Het zijn allemaal Jezuïeten en dat zijn de geleerde strijders van het Vaticaan. Hier goede uitleg.
  http://www.youtube.com/watch?v=5YqCn5kCgiY

  0 likes
 63. Even terug naar het begin:
  waar baseert de schrijver van dit stuk de uitspraak dat Israël het naar verhouding op-een-na-grootste leger ter wereld heeft op?
  Niet op de GMI van het Duitse BICC instituut, want volgens de GMI is het uiterst gevaarlijke en oorlogszuchtige land Singapore het land dat de op een na hoogste GMI index heeft. Diederik Stapel heeft betere indexen bedacht.
  Ook niet op de jaarlijkse rapportage van het London Institute for Strategic Studies (The Military Balance) want daar staat dat Israël op de 31ste plaats staat.
  Of zit het in het begrip ‘in verhouding’ gecombineerd met het gegeven dat vrijwel iedereen in Israël dienstplichtig is?
  En wat heeft Iron Dome met kernwapens te maken?
  Het hele stuk hangt van suggestieve, ongerelateerde informatie aan elkaar…
  Als ik alle ruis wegfilter dan denk ik dat er bedoeld wordt dat er een interventie in Israël plaatsvindt om te bewerkstelligen dat er vrede en verbroedering in de regio plaatsvindt. Kan goed kloppen. Maar hoe valt dat te rijmen met alle doden en oorlogen in de regio rondom Israël? Waarom is daar geen sprake van een interventie? Sommige reageerders hier stellen dat er een Zionistisch complot bestaat om alle landen rondom Israël onder controle van de NWO te brengen. Dat kan ik niet rijmen met de bedoelde interventie. Of is het NWO hetzelfde als de interveniërende macht?
  Oftewel: als je en stukje schrijft, controleer dan je bronnen, vermeldt die en maak er een helder geheel van.

  Ik ben zelf overigens van mening dat er inderdaad een externe macht is die uit alle macht probeert te voorkomen dat er oorlog uitbreekt tussen de Islamieten en de Joden. Waar al dan niet op wordt aangestuurd door het NWO, Niburu, de Annunaki, of een Zionistische entiteit in samenwerking met de Jezuïeten. Een oorlog die beter bekend staat als Armageddon.

  0 likes
 64. De kogel is door de kerk.

  Het Vaticaan is de NWO en is verantwoordelijk voor alle wereld oorlogen.

  THE VATICAN AND THE NEW WORLD ORDER- INTERVIEW OF C. PINTO:

  http://youtu.be/CNnr7wG48t4

  0 likes
 65. Pascal,de stamvader van de familie Mayer Amschel Rothschild was eigenlijk een RABBIJN,Jezuïeten zijn NIET de echte heersers van het wereld,zij zouden mischien een dekmantel of dienaren voor de ware heersers kunnen zijn ,de ware heersers beschouwen zichzelf boven van iedereen,zij zouden de uiverkoren zijn,achter hen macht is niet alleen het geld stroom maar wel ook de MAGIE zit erachter ,ik hoop dat je hiernaar nog een onderzoek zou stellen en ook de oudste geschiedenis te lezen niet alleen van 1600 jaar geleden wel in de 1000 v.chr .
  Lees maar in dit brief van een vrijmestelaar en ook waarin staat:
  “Veel mensen bij die organisaties, en zelfs bij de vrijmetselarij zijn zich niet eens bewust van het feit dat zij slechts onze instrumenten zijn, die onze doelen dienen”.
  De brief is :http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33031

  0 likes
 66. [quote name=”nora”]@59trudy

  israel is geen hel. ik heb er gewoond vanaf aug 1980 t en met aug 1992. de moslims hebben 2 partijen in de knesset. de bahai`s hebben hun prachtige tempel in haifa.iedereen mag meedoen.de christenen hun heiligdommen.

  trudy,je lult gewoon uit je nek![/quote]
  Vertel dit aan de inwoners van GAZA, die de weg naar de moskee werd ontzegd tijdens de Eid Mubarak en demonstreerde voor toegang, die toen met vlammenwerpers van de weg werden weg gespoten 🙁

  0 likes
 67. @69trudy

  eid mubarak, nooit van gehoord. is dat een feestdag of zo.

  het leger in israel werkt niet met vlammenwerpers in gaza,dat is een pertinente leugen.

  0 likes
 68. [quote name=”nora”]@69trudy

  eid mubarak, nooit van gehoord. is dat een feestdag of zo.

  het leger in israel werkt niet met vlammenwerpers in gaza,dat is een pertinente leugen.[/quote] nee idd ze werken niet alleen met vlammenwerpers, ze werken voornamelijk met snipers.. op afstand blijven en dan mensen door het hoofd schieten! Joden/zionisten zijn een lafhartig volk! leven op gestolen grondgebied en pretenderen de gekozene te zijn. Al wat buiten de thora valt worden varkens genoemd en ook zo behandeld! Maar genoeg is genoeg, gerechtigheid zal geschieden en Palestina zal wederom herrijzen!

  0 likes
 69. @68trudy

  israel is de enige stabiele democratie in het midden oosten.

  hoe jij er verder over denkt, moet je zelf weten.

  mij kwets je niet met woorden.

  0 likes
 70. @trudy

  Een laatste ding want je hebt echt haat.En dat verblindt.
  Palestijnen zijn voornamelijk moslim.
  De Joden pretenderen niet de uitverkorene te zijn.
  Wel worden ze zo genoemd in heilige boeken waaronder de koran.
  Ja, zelfs daar staat dat God hen hun beloofde land zou geven.

  The Koran clearly states (Sura 5:21) that God granted the Land of Israel to the Children of Israel and ordered them to settle there. In addition, it is predicted that before the end of days, God will bring the Children of Israel to retake possession of the Land, gathering them from the different countries and nations (Sura 17:104).

  Zo zijn er nog vele passages in de koran die de Joden recht verlenen Israel te bewonen.Wie zijn Palestijnen eigenlijk?
  Waar komen zij vandaan?

  Dat je ergens voor vecht, prima.Maar laat de haat.

  0 likes
 71. [quote name=”nora”]@68trudy

  israel is de enige stabiele democratie in het midden oosten.

  hoe jij er verder over denkt, moet je zelf weten.

  mij kwets je niet met woorden.[/quote]
  Grappig geschreven maar totaal geen realiteit.
  Democratie is al die tijd gemanipuleerd geweest en hebben we nog “Nooit” gehad. Ik ben bang dat het een term zal blijven die zal gebeuren want het is een term om andere in een illusie te laten leven.
  Misschien toch eens de ogen openen en uit het eigen wereldje komen.

  0 likes
 72. [quote name=”kenn”]Pascal,de stamvader van de familie Mayer Amschel Rothschild was eigenlijk een RABBIJN,Jezuïeten zijn NIET de echte heersers van het wereld,zij zouden mischien een dekmantel of dienaren voor de ware heersers kunnen zijn ,de ware heersers beschouwen zichzelf boven van iedereen,zij zouden de uiverkoren zijn,achter hen macht is niet alleen het geld stroom maar wel ook de MAGIE zit erachter ,ik hoop dat je hiernaar nog een onderzoek zou stellen en ook de oudste geschiedenis te lezen niet alleen van 1600 jaar geleden wel in de 1000 v.chr .
  Lees maar in dit brief van een vrijmestelaar en ook waarin staat:
  “Veel mensen bij die organisaties, en zelfs bij de vrijmetselarij zijn zich niet eens bewust van het feit dat zij slechts onze instrumenten zijn, die onze doelen dienen”.
  De brief is :http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33031%5B/quote%5D

  Ik zeg je eerlijk dat ik door tijdsdruk het niet geheel gelezen heb maar als je al 3000 jaar onderweg bent en zo met elkaar leeft moet je met alle realiteit kunnen zeggen dat het door geloof verschrikkelijk mislukt is. De mens is van nature niet een kwaad iets maar word door manipulatie zo gemaakt. Nu krijgen we van de Satanisten van het Vaticaan een Chemische Holocaust. Hier bedoel ik ons eten drinken en medicatie. Als dit zich iedere 300 jaar herhaald moeten we ze maar op de maan afzetten met 30 min zuurstof. Klinkt hard maar ik ben er wel klaar mee.

  0 likes
 73. Heb ik haat, ja ik heb een enorme HAAT AAN ONRECHT !!!
  En onrecht is wat de palestijnen word aangedaan, en een ieder ander die dit geweld tegen de palestijnen normaal vind, heeft dus ook haat in zich !!!

  0 likes
 74. “De schade die door de straling van kernwapens aan het universum is aangebracht is enorm. Daar houdt vrijwel niemand rekening mee. Je zou kunnen zeggen dat kernwapens een stuk van de schepping vernietigen.”

  Waar komt dit vandaan? Is er ergens een link met een onderzoek die aantoont dat dit slecht voor ‘het universum’ is?

  Het grootste deel van het universum is straling, het feit dat mensen het niet kunnen verdragen zegt niks over de rest van het universum.
  Dat gaat gewoon vrolijk verder.
  Het is bijna andersom zelfs, we worden hier 24/7 met allerlei soorten stralingen vanuit de ruimte gebombardeerd en de enige reden dat we niet per direct ziek worden is door de atmosfeer die het gelukkig voor het grootste deel filtert.

  Als dit echter niet waar is, graag een link naar een onderzoek wat dit aantoont o.i.d.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Australië

Bosbranden Australië leggen bouwwerken ouder dan de piramides bloot. Maar wat zijn het?

Het Budj Bim-landschap in het zuidwesten van ...

hagelbuien

De waarheid over de ‘ongekend heftige’ hagelbuien in Australië. De alarmisten hebben liever niet dat u dit leest

Australië is in de afgelopen dagen getroffen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.