Buitenland

Waarom horen we niets meer over Israël? Interventie?

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Israël beschikt naar verhouding over het op één na grootste leger ter wereld. Het Israëlische defensieleger IDF wordt beschouwd als één van de sterkste en meest geavanceerde legermachten in het Midden-Oosten.

De wapensystemen en technologieën werden ontwikkeld door westerse landen, Israëls eigen militaire industrie, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de laatste Global Militarization Index (GMI) is Israël het meest gemilitariseerde land ter wereld. De index werd eind vorig jaar gepubliceerd door het Bonn International Center for Conversion (BICC).

Wapenstilstand

Israël wordt alom gezien als een kernmacht. Het land bezit nucleaire faciliteiten en algemeen wordt aangenomen dat het land in het bezit is van kernkoppen. Israël heeft het Non-proliferatieverdrag niet ondertekend en niet alle nucleaire instellingen worden van buitenaf geïnspecteerd. Het land heeft altijd ontkend in het bezit te zijn van kernwapens, maar zegt wel de capaciteit te hebben om ze te produceren.

Sinds de wapenstilstand tussen Israël en de Palestijnse Hamas-beweging, die eind november vorig jaar van kracht werd, verschijnen op internet steeds meer beelden die erop wijzen dat er veel meer gaande is in de regio.

Al vaak heeft Niburu bericht over de waarneming van onbekende objecten bij kerninstallaties. Als UFO-meldpunt weet Niburu dat een buitenaardse interventie voorkomt dat er wapens worden ingezet die een bedreiging vormen voor de gehele aarde en haar bewoners.

Iron Dome

De schade die door de straling van kernwapens aan het universum is aangebracht is enorm. Daar houdt vrijwel niemand rekening mee. Je zou kunnen zeggen dat kernwapens een stuk van de schepping vernietigen.

Onderstaande beelden vormden in eerste instantie onderdeel van nieuwsuitzendingen over het Israëlisch-Palestijnse conflict, maar aanvullend beeldmateriaal werd later verwijderd.

“Als deskundige op het gebied van de luchtvaart en wapensystemen kan ik bevestigen dat we hier niet te maken hebben met het raketafweersysteem Iron Dome, maar met een bepaalde macht die ervoor lijkt te zorgen dat in het land van Gog en Magog vrede en verbroedering mag gaan komen,” zei Niburu-voorman Anton Teuben. “Laat je eigen gevoel het werk doen en vraag je af waarom we niets meer uit deze omgeving vernemen.”

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
insider25
insider25
11 jaren geleden

kijk deze eens wordt dit ook onze toekomst wat een geld voor een paar biertjes in rusland wakker worden mensen!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=RgAcHeL1dro&feature=player_embedded

Frits
Frits
11 jaren geleden

Vergeet niet dat Israël de geldstroom beheert: Goldman-Sachs, daarnaast bezit het een zeer fijn wapenarsenaal: kernwapens et cetera.
Nederland koopt niet voor niets navigatiesystemen van Israël.
Israël is de basis van veel conflicten: ze beheersen de banken en verdienen geld met oorlog voeren: vervelend landje, met teveel macht.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Anton Teuben is tegenwoordig ook deskundige op het gebied van luchtvaart en wapensystemen?

Maar hoe bedoel je “we horen niets meer uit die regio?”
Misschien eens een andere krant lezen of het echte nieuws gaan volgen.

Peter
Peter
11 jaren geleden

AHA! de bekende Stratford-formatie weer.
zie
http://www.luchtvissen.nl/Ufos/2007/stratford.html
maar wie/wat zijn ze…

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x