Mens en DierCorona

Ziekenhuismedewerkers weigeren coronavaccin: ‘Wantrouwen te groot’

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel medewerkers van het Howard University Hospital in Washington, D.C. zijn huiverig voor het coronavaccin. “Er heerst veel wantrouwen en dat begrijp ik,” zei directeur Anita Jenkins. “Mensen zijn echt bang voor het vaccin.” Uit een peiling onder zo’n 350 medewerkers blijkt dat 70 procent het coronavaccin niet (meteen) wil nemen, schrijft Becker’s Hospital Review.

Ook veel medewerkers van andere ziekenhuizen hebben het vaccin geweigerd. Het Doctors Hospital at Renaissance in Edinburg in de staat Texas kon zo weinig vaccins slijten aan medewerkers dat het ziekenhuis heeft besloten doses aan te bieden aan andere zorgmedewerkers in de regio.

Het ziekenhuis kreeg 5850 doses van het vaccin, maar al snel bleek dat er te weinig mensen waren die het wilden nemen, zei arts Robert Martinez tegen ProPublica. Hij voegde toe dat het beeld overal hetzelfde is.

Proefkonijn

Ook veel Nederlandse zorgmedewerkers voelen er weinig voor om te fungeren als proefkonijn. FNV onderzocht in ons land de vaccinatiebereidheid onder meer dan 9000 werknemers in de zorg. Wat blijkt? Het Nederlandse zorgpersoneel heeft grote twijfels over het coronavaccin.

56 procent wil wel of waarschijnlijk een vaccin. 30 procent van het zorgpersoneel is kritisch over het vaccin, 19 procent wil zich zeker niet laten vaccineren en 11 procent hoogstwaarschijnlijk niet. Het belangrijkste bezwaar om het coronavaccin te wantrouwen, is dat het nieuw en snel ontwikkeld is.

De medewerkers van verzorgingstehuizen zijn als eerste aan de beurt. Onder deze mensen heerst nu het gevoel ‘dat zij proefkonijnen zijn’.

[Zero Hedge, Skipr]

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
1 jaar geleden

95% van de mensen wordt niet ziek van corona na vaccinatie.

Iets van 98% van de mensen onder 60 jaar wordt zonder vaccinatie niet ziek.

Moeilijke keuze dit…

Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Dit bericht zouden ze ook in de MSM moeten plaatsen!

ron
ron
1 jaar geleden

gewoon niet doen,ook al ben je gevaccineerd toch nogmondkapje op en 1,5 meter afstand dat zijn de woorden van Hugo de verschrikkelijke.

Anne
Anne
1 jaar geleden

Geweldig, en houden zo.
Laten ze zich zelf maar vaccineren wie dit gif heeft gemaakt en verkocht.
Weg met die gifspuit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x