Homepagina » Buitenland » Wereldbank tegen Wit-Rusland: Ga in lockdown en ontvang $940 miljoen
wereldbank
Foto: CC0

Wereldbank tegen Wit-Rusland: Ga in lockdown en ontvang $940 miljoen

De Wereldbank heeft Wit-Rusland in juni een lening van 940 miljoen dollar aangeboden, op voorwaarde dat het land in lockdown zou gaan en dus zijn economie zou verwoesten. De Wereldbank wilde dat president Loekasjenko net als Italië het land zou afgrendelen.

De president, ook wel de laatste ‘dictator’ van Europa genoemd, sloeg het aanbod af, schrijft website The Gateway Pundit. Sterker nog: hij trad naar buiten met de details. Je kunt je afvragen hoe vaak minder welvarende landen zoiets overkomt. Je kunt je ook afvragen of de Wereldbank andere landen van dit soort coronaleningen heeft aangeboden.

Amper een maand nadat Loekasjenko het aanbod had afgeslagen, werd het opeens erg onrustig in zijn land. Al sinds juli gaan Wit-Russen de straat op om te demonstreren tegen de president. Volgens Loekasjenko zijn buitenlandse onruststokers, waaronder ook Nederlanders, verantwoordelijk voor de demonstraties in de Wit-Russische straten.

De agressie tegen ons land is begonnen

“Ga niet de straat op. Je moet begrijpen dat jij en je kinderen gebruikt worden als kanonnenvoer. Er zijn al mensen gekomen uit Polen, Nederland, Oekraïne, Rusland. De agressie tegen ons land is al begonnen,” zei hij vorige week vrijdag.

De president is strijdlustig en niet van plan om op te geven. Premier Rutte drong woensdag aan op ‘doortastend en eensgezind Europees optreden’. Hij zei dat de EU werkt aan gerichte sancties en dat ‘een dialoog moet leiden tot een oplossing die recht doet aan de stem van het volk’.

En nu komt het: “De boodschap naar het regime is helder: geweld is onacceptabel,” zei Rutte. Rusland zei dan weer dat de bemoeienis van andere landen met de gebeurtenissen in Wit-Rusland ‘onacceptabel’ is.

[The Gateway Pundit]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
7 maanden geleden

Hans van Baalen de volgevreten corrupte VVD generaal weer bezig om vuurtje te stoken. Wat zijn die gasten toch walgelijk. Naar andere wijzen dat het dictators, maar ondertussen je eigen volk opsluiten, martelen met mondkapjes en al wat niet meer, demonstraties verbieden, onder valse voorwendsels de ME inzetten. Met Premiers als Rutte (& co) heb je geen buitenlandse vijanden nodig. Hij zit er zelf trouwens ook al meer dan 10 jaar, de door gesnoven machtswellustige narcist.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  MdeFilosoof
7 maanden geleden

Het zou mooi zijn om massaal beelden naar Wit Rusland te zenden van hoe het er in NLD aan toegaat. Wij leven in een dictatuur.

Pieter
Pieter
7 maanden geleden

Kunstmest genoeg in Wit Rusland (en ook in Nederland).

Ze kunnen snel een guerrilla oorlog beginnen. Dat is de nachtmerrie van de bestaande macht.

Lab
Lab
7 maanden geleden

Wie vind je terug als partner van de Wereldbank ? Bill Gates’ Gavi – Global Alliance for Vaccines and Immunization, natuurlijk.
https://www.worldbank.org/en/about/partners

Global Preparedness Monitoring Board
https://www.worldbank.org/en/topic/pandemics

The Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) is an independent monitoring and
accountability body co-convened by the World Bank and World Health Organization,
created in response to recommendations by the UN Secretary General’s Global Health Crises Task Force in 2017.

salvar
salvar
7 maanden geleden

poetin mag ingrijpen wij zijn toch al het haasje.
rutte poten af van kamerleden en politie.
natuurlijk wij moeten ons verrot laten slaan door de gestapo he rutte.
let op het geouwehoer begint weer met regeltjes aanscherpen voor supers want besmetting he?
niet gehoord wie wel.
het moet een keer ophouden .

het leugentijdperk
het leugentijdperk
7 maanden geleden

Voor alle gelovigen: fijn jezelf door de stinkende idioten, ook wel politici genaamd, met een kankerverwekkend vaccin laten ombrengen. Nadat je bent gevaccineerd bestaat namelijk het risico dat je na een tijdje heerlijk en opgewekt vrolijk corona proof bent met een lijf vol kanker of één of andere auto imuunziekte.

En dat alles gefaciliteerd door onze bloedeigen dictatuur, die durven wijzen op andere landen? Wat een viespeukerij van de bovenste plank. Bedenk daarbij dat CDA’er Omzigt niet is gekozen als lijsttrekker en zelfs wordt bedreigd door een aantal ingehuurde (door mossad) acteurs en raddraaiers, omdat hij niet past in het plaatje en de agenda van de satanisten.

Wat kunnen we zelf doen tegen alke waanzin? Om te beginnen: vandaag ben ik opgestapt bij de visite die probeerde mij een elleboog te geven, ik gaf ze de heldere boodschap weer te vertrekken als ze werkelijk geloven in de mainstream corona zwendel. Ook mensen die mij uitnodigen zal ik eerst vragen of ze gelovigen zijn en blijf bij ze uit de buurt uit respect voor hun geestelijke beperking.

Hoe hypocriet zijn dergelijke vrienden en familiare flapdrollen dat ze bang zijn voor een niet bestaand viruskriebeltje, maar ondertussen wel met de platte smoel bovenop elkaars lippen willen staan, omdat het zo gezellie is??

Weg met de leugens en weg met de gekte en vooral de gekken. Wees duidelijk en kom op voor jezelf en de waarheid!

Tony
Tony
Reactie op  het leugentijdperk
7 maanden geleden

Dat je lijf na een vaccinatie vol zit met giftige stoffen is een duidelijke zaak. Er zitten alleen maar giftige stoffen in die dus niet goed zijn voor de mensen. Dus kan een vaccinatie niet bijdragen aan de gezondheid van de mens. Mensen die dat wel geloven houden zichzelf voor de gek. Ok, dat is dan hun eigen keuze en voor eigen verantwoording.

Zelf denk ik dat de inentingen die er gaan komen een ander doel dienen. Namelijk mensen in een versneld tempo, of op termijn, ziek te maken en het ergste scenario dat bij mij opkomt is om mensen wereldwijd te elimineren. Dat lijkt mij gezien de ontwikkelingen van de Coronacrisis, met alles er om heen, het uiteindelijke doel te zijn. Bill Gates wil niets anders!

Echter, de groep van mensen die dit voor ogen hebben, met aanvoerder Bill Gates en het WHO als uitvoerende partij, moeten constateren dat hun plan om mensen te elimineren, tot nu toe niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Vele economien zijn weliswaar aangetast en er is veel schade aangericht, zowel persoonlijk voor mensen (angst en depressiviteit) als financieel.

De weerstand tegen het verplicht vaccineren zal alleen maar toenemen. Dat is een logische zaak, want mensen gaan inzien dat vaccinaties er alleen maar zijn om mensen bewust ziek te maken (aantasting immuunsysteem) en er dan vervolgens, door verkoop van “medicijnen” er heel veel geld aan te verdienen. Dat is waarom het gezondheidssyteem van elk land gemanipuleerd wordt en ziekenhuizen de opdrachten krijgen om zoveel mogelijk overleden mensen als Corona dode te registreren. Er wordt dus behoorlijk gesjoemeld.

Dat is onderdeel van het plan en het levert ziekenhuizen veel geld op. Artsen in ziekenhuizen worden dus gebruikt om boze plannen te verwezenlijken, maar hebben dat zelf niet door. Zij denken alleen maar aan veel geld verdienen en zelf een goed leven te hebben. Maar dan wel over de ruggen van patienten (zieke mensen) en hebben dus niet in de gaten dat zij in de val zijn gelopen die door Bill Gates en het WHO, die bijna alle regeringen hebben omgekocht, is opgezet. Het is 1 netwerk van belangen en dat wordt heel slim benut en bewust gebruik van gemaakt.

De regeringen wereldwijd zijn ook in de val gelopen die door Bill Gates en het WHO is opgezet. Dat daarachter kwade machten/mensen zitten met veel geld, is een duidelijke zaak en het huidige project maakt gebruik van digitale technieken die er 20 a 30 jaar geleden nog niet waren. Deze pandemie van mensen bewust ziek maken, sluit aan op AIDS, SARS, MERS en andere Coronavariaties, ziektes die allemaal in laboratoria ontwikkeld zijn, met het doel mensen bewust ziek te maken. Deze ziektes hebben dus geen natuurlijke oorsprong, laat u dat niet wijs maken. Zelf denk ik dat het zijn oorsprong vindt in de 2e Wereldoorlog, het vergiftigen (vergassen) van soldaten en de voortzetting daarvan die wij kennen als de Spaanse griep. De giftige stoffen daarvoor zijn ontwikkeld door bedrijven die niets anders doen dan met chemicalien werken. Dat waren de voorlopers van Bayer en Monsanto.

Ik denk dat Loekasjenko de boze plannen doorheeft en daarom niet in de val is getrapt die door Bill Gates en het WHO is opgezet. Hij neemt in elk geval zijn bevolking in bescherming, daar kunnen veel politici nog een voorbeeld aan nemen.

Het aangeboden bedrag van 940 miljoen als lening is eigenlijk smeergeld, om Loekasjenko over te halen om toch in de gedachtengang van Bill Gates en het WHO mee te doen. Naar mijn mening is hij een wijze man, waar veel regeringsleiders (wereldwijd) een voorbeeld aan kunnen nemen. Dat hij dan wordt belaagd is dan logisch, want hij is een sta in de weg geworden en past niet in de uit te voeren plannen van alle belanghebbenden. Met geld is iedereen, ook oproerstokers, om te kopen.

Mensen wordt a.u.b. wakker en begrijp nou eens dat hier veel meer aan de hand is dan dat U van de Nederlandse regering, het RIVM, het Outbreak Management Team, het NOS, het WHO en Bill Gates te horen en te zien krijgt. Wij mensen worden m.b.t. de Coronasituatie, met z’n allen al vele maanden bewust voor de gek gehouden. Wanneer u in sprookjes gelooft moet u vooral doorgaan en bovengenoemde instanties/partijen ondersteunen. Dan weet u zeker dat de generaties die u gaan opvolgen geen toekomst hebben. Wanneer zij geluk hebben worden zij slaven van de elite. Maar zelfs dat zou ik niemand toewensen!

Al hoewel ik vrees dat vele jonge mensen al zo ver heen zijn, dat zij dit als heel normaal ervaren. Zij zijn al behoorlijk gedigitaliseerd, weten niet beter en kunnen vaak al niet eens meer rationeel denken. Zij worden bewust klaar gestoomd om in het gareel mee te lopen. Zonder mobieltje stellen zij niets voor en worden digitaal geindoctrineert.

Wanneer Rutte zegt dat geweld in Wit-Rusland onacceptabel is, dan moet hij eerst maar eens het onmenselijke optreden van de politie m.b.t. tot demonstraties in eigen land ter discussie stellen en er voor zorgen dat dit nooit meer gebeurd. Hij moet eerst maar eens de hand in eigen boezem steken. Wanneer hij dat niet doet is hij niet geloofwaardig en kan hij dit toevoegen aan zijn lange lijst van leugens en beloftes die hij nooit heeft waar gemaakt. Hij heeft alleen maar het recht zich te bemoeien met andermans zaken, als daar een gegronde reden voor is. In dit geval, met Loekasjenko, dus niet!

Ahmed
Ahmed
7 maanden geleden

Worldwide maffia! Als je iemand erover aanspreekt lacht hij jou uit, ik word oprecht blij als er mensen zijn die weten wat er zich afspeelt ongeacht religie, huidskleur, etc. Geschiedenis herhaald zich, kijk Gaddafi, Saddam zogezegd dictators nu is hun land in rep en roer en gaan de zogezegde wereldleiders lopen met alle geld. Wake up!

salvar
salvar
Reactie op  Ahmed
7 maanden geleden

Ahmed
gelijk heb je , ze hebben het hele midden-oosten naar de filistijnen geholpen.
nu zijn we hier aan de beurt.
het is alleen triest dat altijd de burger de dupe is.

Rob
Rob
Reactie op  Ahmed
7 maanden geleden

Ja, Ahmed, het is die Khazariaanse Maffia die overal achter zit. Alhoewel, dat is ook niet waar. Over de hele wereld zitten duistere macht organisaties. Religies vallen daar ook onder. Die verdelen de mensheid ook zodat iemand de macht over iedereen heeft. Vrijmetselaar loges vallen ook onder die macht organisaties. En zo is er meer. Maar wat ik de laatste tijd hoor, gaat over twee machtsblokken die onderling zouden vechten om de macht over de hele planeet. De Rothschilds clan is er één van, samen met de Rockefellers ook wel de Cabal of Khazariaanse Maffia genoemd. Het tweede machtsblok wordt ‘de orde van de zwarte zon’ genoemd. Die tweede is niet zo heel bekend. Ik ken er zelf ook niet de details van. Wat vooral inbeeld is is de Cabal / Khazariaanse Maffia. Die willen de totale cntrole over alles en iedereen. Als die hun zin krijgen is er straks een keer niks menselijks meer. Dan is het menselijk lichaam voorzien van technologie en zijn we straks onderdeel van een volledig technlogisch systeem. Er zijn patenten. Ze willen het patent op menselijk dna, er is een patent om het menselijk lichaam te gebruiken voor een nieuw cryptomunt systeem. Als je een kleine indruk wilt zien van wat het is als je straks niet menselijk meer bent, kijk naar veel politie agenten. Die vertonen al niets menselijks meer. Het enige wat die vertonen is pure macht. Het zijn niet alleen politie agenten die zo zijn maar ze zijn wel degenen aan wie je het in het openbaar ziet. De rest zit achter de schermen, politici, bankiers, MSM , rechters, en noem maar op.

Ze gebruiken allerlei verdeel en heers middelen, zoals bv huidskleur. Het leven heeft geen kleur. Het leven is in het lichaam en dat gaat om de ervaring. En die ervaring is menselijke ervaring. De rest is allemaal verdeel en heers tactiek. Daarom moeten we het van menselijkheid hebben, niet van religies, politiek, etc. De wereld is altijd op macht gebaseerd geweest maar het zou tijd worden dat we ons beroepen op onze eigen menselijkheid. Dat is het enige om iets te veranderen. Er wordt door sommigen gezegd dat het nu een totale oorlog tegen de mensheid is. He wrange daarvan is dat veel mensen die oorlog zelf mee voeren omdat ze nog deel uit maken van het macht systeem. Dat zijn ook degenen die anderen bij de politie melden met die corona bullshit.

Tony
Tony
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Hallo Rob, wat is het nut wanneer iemand het patent heeft op het menselijk DNA. Het lijkt mij dat daar geen gebrek aan is.

Wat ik wel zie is dat wanneer je in het DNA kunt ingrijpen je de mogelijkheid hebt om mutaties door te voeren en er de mogelijkheid bestaat om te manipuleren.

Dat is al een eeuwenoude wens van de mens, bijv. om mensen het eeuwige leven te geven. Maar ik kan mij haast niet voor stellen dat dit zal werken. Het menselijk lichaam is zo gecompliceerd en effectief, dat het lichaam dit niet zal accepteren en dus afstoten. Kijk maar naar mensen met transplantaties. Eigenlijk is dat al tegen de wet der natuur en dan heb ik het nog niet eens over al die botox lippen, e.d. Iedereen heeft een immuunsysteem. Ben je gezond, dan werkt dit optimaal.

Vroeger gingen de meeste oorlogen om grondbezit en macht die daar mee gepaard gaat. Tegenwoordig gaan oorlogen nog steeds over grondbezit, maar ook over essentiele grondstoffen (zelfs die op planeten aanwezig zijn), religie, macht en politiek. Bezit en controle van de ruimte en planeten buiten de aarde is dus de volgende inzet. Maar niets is mogelijk zonder lucht, water en voedsel. Dat zijn de eerste behoeftes van de mens en daarom zijn wij als mens op deze aarde. Daar hoort natuurlijk vrijheid van beweging en mening ook bij. Geweld en oorlogen dus niet.

Al die satellieten die Ian Musk in de ruimte wil brengen is de grootste onzin die er is, dat zal de mensheid niet veel goeds brengen. Men kan Ian Musk beter als satelliet lanceren, dan kan hij het nog eens van de andere kant bekijken misschien wordt hij dan wakker!

Wat politie agenten betreft die er graag op los slaan, zijn die eigenlijk hetzelfde als voetbal hooligans. Zij zijn agressief van huis uit, zijn onruststokers, en voelen zich alleen thuis in een groep met mensen met dezelfde ideeen. Eigenlijk zijn zij niet machtig, maar is het een kwestie onmacht en frustratie. Zij willen ergens bij horen, dat geeft hen een goed gevoel. Mensen met gelijke ideeen zoeken elkaar op, zodat zij zich machtig en veilig voelen. Daar wordt altijd weer gebruik van gemaakt.

Rob
Rob
7 maanden geleden

Dus als ze in Wit-Rusland de economie slopen en de rechten en vrijheden van het volk af nemen, krijgen ze er een schuld voor / bij. Een lening is immers een schuld die terug betaald moet worden, plus de rente die er over betaald moet worden. Het zou tijd worden dat hele satanische geteisem van de planeet verdwijnt. Het draait steeds meer om offeren van van alles en uiteindelijk het leven.

GeVanK
GeVanK
7 maanden geleden

MONEY MOBS and DRUG LORDS rule the world…

Silbereye
Silbereye
7 maanden geleden

Premier Rutte drong woensdag aan op ‘doortastend en eensgezind Europees optreden’. Hij zei dat de EU werkt aan gerichte sancties.

Een land als Nederland wat zijn eigen democratie minnacht (onbestraft weglopen bij parlementaire stemmingen, onbestraft concurrerende partijen demoniseert, onbestraft referendum verwijdert uit de grondwet etc. etc.

HEEFT NIETS TE ZEGGEN en nu zoals voorheen in de Oekraïne maar nu in wit Rusland zich wederrechtelijk negatief bemoeit met landszaken gaat ons nog eens opbreken.

RUTTE ROFFELT DE OORLOGSTROM DOET AAN STEMMINGMAKERIJ – met zijn OPHITSERS mentaliteit
stort hij ons in een oorlog met Rusland.

Hopelijk zullen de Russen alleen chirurgisch ingrijpen.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 maanden geleden

LS…

Op de DDS / De Dagelijkse Standaard krijg je een ban als je schrijft dat de Zio Nazi Cabal van Illuminatie / Bilderbergers en meer Maffia achter deze ellende zit ! Maar ja ! Met als hoofdsponsor Soros en Bill Gates kan je niet anders op straffe van etc.

x

Check Also

huisarts

Huisarts maakt 10 dagen na vaccinatie de balans op: ‘Veilig? No way!’

In de Nederlandse huisartsenpraktijken is men druk ...

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x