UFO

Zijn we alleen? Beelden vanuit het ISS tonen vuurbal-achtige UFO die door de ruimte schiet

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Opmerkelijke beelden uit het internationale ruimtestation ISS donderdag. In een video die door de UFO-onderzoekers van SecureTeam 10 op YouTube is geplaatst, is een mysterieuze vuurbal te zien.

Er is nu een debat ontstaan over de vraag of de vuurbal in werkelijkheid een buitenaards ruimteschip is. Onder het filmpje, dat binnen enkele uren na publicatie tienduizenden keren werd bekeken, stromen de reacties binnen. Sommigen denken dat het een komeet of een meteoor is, terwijl anderen er zeker van zijn dat het een UFO is.

Rode lichten

“Deze indrukwekkende beelden zijn enkele minuten geleden naar me opgestuurd,” vertelde Tyler Glockner van SecureTeam 10 aan de Britse Daily Mirror. “We hebben veel filmpjes van het ISS waarin deze UFO’s te zien zijn.”

Volgens Glockner kan het object geen vuurbal zijn omdat er geen zuurstof is in de ruimte en materiaal om die reden niet kan verbranden. “Het [object] doemt uit het niets op, vliegt achter het ISS langs en vlak voor het verdwijnt kunnen we rode lichten zien die op het ISS schijnen,” zei hij.

Beeld op zwart

Veel mensen zeggen echter dat de vuurbal een meteoor is die de dampkring van de aarde binnenkomt. “Het is een meteoor,” zei iemand. “Als je de rand van de aarde volgt kom je uit bij de plek waar de ‘UFO’ verscheen. Het is duidelijk een meteoor die de atmosfeer binnengaat.”

“Lijkt op de meteoriet die boven Arizona explodeerde,” schreef iemand anders.

Complottheoretici hebben zo hun eigen ideeën. “Afgelopen jaar keek ik twee keer naar de livefeed van het ISS en beide keren zag ik binnen een kwartier een schip verschijnen waarna het beeld op zwart ging.”

De beelden maken hoe dan ook heel wat los.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Zijn we alleen? Nee, we zijn niet alleen en wat aliens ons trachten te leren is dat we moeten stoppen met al die verschrikkelijke oorlogen en dat de rijksten op aarde hun geld gaan verdelen onder de armsten.

bert s
bert s
5 jaren geleden

Vreemd, in de ruimte is geen zuurstof en dus is er geen vuur mogelijk. Twee simpele conclusies, of het brandende object is nep of de ISS is niet daar waar ze ons laten denken dat het is.

sebas0570
sebas0570
5 jaren geleden

secureteam10, kan beter CGI team heten….
Er word footage uit games gebruikt, of bestaande filmpjes worden digitaal aangepast.
Of een meteoriet waarvan er meerdere per dag onze dampkring bereiken en verbranden opgediend als als ufo’s…

PsyChris
PsyChris
5 jaren geleden

Hahahaha, gewoon ruimteafval dat verbrandt in de atmosfeer…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x