Homepagina » UFO » Zijn we alleen? Beelden vanuit het ISS tonen vuurbal-achtige UFO die door de ruimte schiet
Zijn we alleen? Beelden vanuit het ISS tonen vuurbal-achtige UFO die door de ruimte schiet

Zijn we alleen? Beelden vanuit het ISS tonen vuurbal-achtige UFO die door de ruimte schiet

Opmerkelijke beelden uit het internationale ruimtestation ISS donderdag. In een video die door de UFO-onderzoekers van SecureTeam 10 op YouTube is geplaatst, is een mysterieuze vuurbal te zien.

Er is nu een debat ontstaan over de vraag of de vuurbal in werkelijkheid een buitenaards ruimteschip is. Onder het filmpje, dat binnen enkele uren na publicatie tienduizenden keren werd bekeken, stromen de reacties binnen. Sommigen denken dat het een komeet of een meteoor is, terwijl anderen er zeker van zijn dat het een UFO is.

Rode lichten

“Deze indrukwekkende beelden zijn enkele minuten geleden naar me opgestuurd,” vertelde Tyler Glockner van SecureTeam 10 aan de Britse Daily Mirror. “We hebben veel filmpjes van het ISS waarin deze UFO’s te zien zijn.”

Volgens Glockner kan het object geen vuurbal zijn omdat er geen zuurstof is in de ruimte en materiaal om die reden niet kan verbranden. “Het [object] doemt uit het niets op, vliegt achter het ISS langs en vlak voor het verdwijnt kunnen we rode lichten zien die op het ISS schijnen,” zei hij.

Beeld op zwart

Veel mensen zeggen echter dat de vuurbal een meteoor is die de dampkring van de aarde binnenkomt. “Het is een meteoor,” zei iemand. “Als je de rand van de aarde volgt kom je uit bij de plek waar de ‘UFO’ verscheen. Het is duidelijk een meteoor die de atmosfeer binnengaat.”

“Lijkt op de meteoriet die boven Arizona explodeerde,” schreef iemand anders.

Complottheoretici hebben zo hun eigen ideeën. “Afgelopen jaar keek ik twee keer naar de livefeed van het ISS en beide keren zag ik binnen een kwartier een schip verschijnen waarna het beeld op zwart ging.”

De beelden maken hoe dan ook heel wat los.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  Vreemd, in de ruimte is geen zuurstof en dus is er geen vuur mogelijk. Twee simpele conclusies, of het brandende object is nep of de ISS is niet daar waar ze ons laten denken dat het is.

  3 likes
  • sebas0570 schreef:

   Ehh ISS zit in een lage baan waar de grens ligt van onze dampkring daar kunnen wel degelijk meteorieten verbranden.
   De uiterste laag ligt op 460km terwijl iss op 280km ligt, zeker grotere meteorieten zullen al verbranden. in de ruimte is geen vuur omdat er geen zuurstof is, maar meteorieten bevatten veel water waar ook zuurstof in zit en bevatten vaak ook koolstof, metalen enz.
   Door de wrijving van de steeds dikker wordende lagen van de uiterste lagen van de dampkring zal de meteoriet zichzelf opbranden al in de hogere lagen…
   En dat is wat je ziet uit het raam van ISS, hij hangt dus ook niet in de loze ruimte maar eigenlijk in de uiterste lagen van onze dampkring. Hoger zou ook teveel brandstof verbruiken om hem in de baan te houden….

   12 likes
  • Knuffelbeer schreef:

   Ten eerste: Hoe komen geone burgers altijd aan filmpjes van NASA of andermans satellietbeelden?

   Ten tweede: Secureteam is bewezen dat ze neppers zijn. Ik geloof niets van ze, en het is ook bewezen met filmpjes van de werkelijke eigenaren die ze gebruiken en andere inhoud geven dan de werkelijk video uploader heeft gepost. Ze maken misbruik van mensen hun filmpjes. Oftewel inbreuk en misbruik van de rechtvaardige eigenaar. Bovendien wordt ook in filmpjes weer uitgelegd dat hun filmpjes niet kloppen, net als vele andere sensatiezoekers.

   Daarmee wil ik pertinent niet zeggen dat buitenaardse beschavingen niet zouden bestaan. Integendeel, als wij bestaan, dan bestaan er ergens anders ook veel meer beschavingen. Het heelal is zo groot, maar we wonen naar mijn idee te ver weg van elkaar om elkaar te bezoeken. En als het toch O mag zijn dat ze ons zouden bezoeken, dan is dat leuk maar ik moet het eerst met eigen ogen duidelijk kunnen zien voor ik het echt geloof. Ze kunnen helaas zoveel video en fotoshoppen op een perfecte manier.

   4 likes
 • Kalki schreef:

  Zijn we alleen? Nee, we zijn niet alleen en wat aliens ons trachten te leren is dat we moeten stoppen met al die verschrikkelijke oorlogen en dat de rijksten op aarde hun geld gaan verdelen onder de armsten.

  13 likes
 • sebas0570 schreef:

  secureteam10, kan beter CGI team heten….
  Er word footage uit games gebruikt, of bestaande filmpjes worden digitaal aangepast.
  Of een meteoriet waarvan er meerdere per dag onze dampkring bereiken en verbranden opgediend als als ufo’s…

  6 likes
 • PsyChris schreef:

  Hahahaha, gewoon ruimteafval dat verbrandt in de atmosfeer…

  8 likes
 • Richard schreef:

  Ik vraag mij telkens weer af hoe iets kan branden in een vacuüm.
  Nog steeds heb ik daar geen bevredigend antwoord op kunnen vinden.

  1 likes
  • Richard schreef:

   Er zou sprake kunnen zijn van verdampen, maar branden?

   2 likes
  • sebas0570 schreef:

   Omdat de meteoriet zijn eigen BRANDDRIEHOEK bij zich heeft om het dan maar heeel simpel te zeggen. zuurstof, brandstof en hitte door wrijving is genoeg…
   ff mijn vorige reactie teruglezen….
   Valt me wel op dat veel reaguurders simpele natuurkundige vragen neerplempen dat je gewoon op iedere straathoek kan leren of met gezond verstand zelf kan bedenken…
   Het denk niveau van de nieuwe aardse (non-interdimensionale) zielen, is echt te slecht voor voor woorden. Het lijkt wel op het platte aarde virus……

   0 likes
   • Richard schreef:

    Dan zou er sprake moeten zijn van wrijving. Heb je wrijving in een vacuüm?
    Dan zou het er als in de zon sprake moeten zijn van zelf ontlading.
    Het is, ook wetenschappelijk gezien, een onzekerheidsfactor. Wat dus wil zeggen dat het een aanname is, en geen zekerheid.
    Ik trek straathoek wetenschap nogal eens in twijfel.

    0 likes
 • deepwee schreef:

  Secureteam en Thirdphaseofmoon… Dan weet je zeker dat je naar een of andere hoax zit te kijken.

  3 likes
 • logiter schreef:

  ‘geef het pleb brood en spelen’ aldus Julius Ceasar

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  ufo's

  Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

  Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

  >