Gezondheid

Cannabisolie hielp me om terminale kanker te verslaan. Vrouw van rugbyster doet haar verhaal

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vrouw van de Britse rugbyster Tom Youngs heeft onthuld dat haar terminale kanker is ‘verdwenen’ na een alternatieve behandeling die bestond uit cannabisolie en vasten.

Tiffany Youngs (32) kreeg vorig jaar te horen dat haar hodgkinlymfoom, waar ze al sinds 2013 tegen streed, onbehandelbaar was en dat ze nog ongeveer een maand te leven had.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Na haar diagnose onderging Tiffany onder meer een stamceltransplantatie, maar vorig jaar vertelden artsen haar dat er geen hoop meer was.

Streng dieet

Ze begon alvast haar begrafenis te regelen, maar moest er tegelijkertijd niet aan denken dat haar dochtertje zonder moeder zou opgroeien.

Ze had niets meer te verliezen en besloot een alternatieve behandeling te proberen. Ze volgde een streng dieet: sap, geen zuivel, geen rood vlees, geen suiker en geen thee of koffie.

THC-olie

Tiffany vastte drie maanden van 19.00 uur tot de volgende ochtend en voelde zich daar geweldig bij. Ze begon bovendien THC-olie te nemen.

In februari bleek tijdens een onderzoek in het ziekenhuis dat ze in remissie was.

“Ik riep: ‘Het is weg!’ Ik belde mijn vader, die erg emotioneel was,” zei de vrouw. “Hij liet volgens mij de telefoon vallen.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik lees net in de telegraaf dat het NGH (Nederlands huisartsen genootschap ) adviseren geen wiet meer voor te schrijven , want niet bewezen, zucht……Soms doe je een stap vooruit en soms twee achteruit ……

Enkidoe
Enkidoe
5 jaren geleden

Geen thee? Er zijn anders genoeg gezonde kruiden soorten? Benieuwd ook hoe ze aan thc olie in Engeland gekomen is. In Nederland al praktisch onmogelijk en als je het vindt, is het onbetaalbaar.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x