Mens en Dier

Advocaat Adèle van der Plas over Baybasin: ‘Dit is zo’n complot dat je het zelf niet geloven kunt’

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Turkse Koerd Hüseyin Baybasin werd in 2002 veroordeeld tot levenslang, onder meer wegens het medeplegen van moord, drugshandel en deelname aan een criminele organisatie. Hij heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig is. Baybasin zegt dat er sprake is van een complot en dat hij het slachtoffer is van samenspanning tussen Nederland en Turkije.

Baybasin beweert dat er vertrouwelijke documenten uit zijn cel zijn gestolen over het onderzoek naar oud-topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Dat onderzoek onthult dat Demmink zich sinds 1997 actief met zijn zaak heeft bemoeid. Het onderzoek is in 2012 gestart nadat twee Turkse mannen aangifte tegen hem hadden gedaan. Ze zeggen door Demmink te zijn verkracht toen ze minderjarig waren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De documenten zijn ontvreemd tijdens een celinspectie. “Het lijkt dat die inspectie bedoeld was om ze te bemachtigen,” zei Adèle van der Plas, die optrad als de advocaat van Baybasin.

Het is niet te beschrijven

In onderstaande video gaat ze met Lange Frans in gesprek over deze zaak. Ze vertelt onder andere dat zelfs gevangenisdirecteuren met spandoeken hebben gedemonstreerd om Baybasin vrij te krijgen. “Er klopt gewoon helemaal niets van. We hebben bewijs geleverd […] dat die man onschuldig is. Ik lig wakker van het feit dat je dagelijks iemand gemarteld ziet worden die onschuldig is. Heel ernstig.”

“Het is niet te beschrijven dat dit in ons land kan,” zegt Van der Plas:

[Lange Frans]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

wij worden ook gemarteld op dit moment alleen geestelijk.
alleen 80% vind het blijkbaar best.

laat die man vrij , maar er is allang niets meer goed.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

LS…

Ook Grappermous mag feesten en beesten en mag gewoon blijven. Deze griezel weet ook genoeg om alles en iedereen te ontmaskeren met chantage !

Matt
Matt
3 jaren geleden

Als Demmink dood is komt Baybasin vrij door een “vormfoutje” of iets dergelijks, want een dode kun je niet vervolgen.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 jaren geleden

Een hele diepe beerput, waarbij de waarheden rond cokesnuivende sexueel hitsige “chantabelen op hoge posities” uit alle macht niet naar buiten mogen komen, om te voorkomen dat er hoogst waarschijnlijk een put open gaat waaruit een stank opgaat due reikt tot aan koninklijke bloede.

Deze historische pedofiele beerput gesloten houden en het chanteren van de overhitsige, sensatie zoekende geilaarden allerlei aard, heeft zelfs te maken met de huidige stand van zaken richting de nieuwe wereld orde (zio maffia) en was en is alles onderdeel van een breed omvattende Israëlische deepstate agenda. Zelfs de moord (weggummen uit de agenda’s) op o.a. Pim Fortuyn en Theo van Gogh zijn onderdeel richting een science fiction/bijbelse satanisch en sektarisch georganiseerde machtsbolwerk.

https://m.youtube.com/watch?v=XPDaq8EQtzI&list=PLJfldT32mCWlNXi8Rwdk96x0qCXR86iWp&index=10

https://www.villamedia.nl/artikel/de-heilige-feiten-rond-de-moord-op-pim-fortuyn

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x