Buitenland

Ex-legerofficier: ‘Dit gaat niet om gezondheid, dit gaat om de vernietiging van het Australische volk’

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In heel Australië werd zaterdag gedemonstreerd tegen het coronabeleid. Volgens de organisatoren liepen er 100.000 mensen mee in de vrijheidsmars in Sydney. In Melbourne demonstreerden vele tienduizenden mensen tegen de coronavaccins en een controversiële coronawet.

In Sydney werd de menigte toegesproken door het Australische parlementslid Craig Kelly. “We leven niet in een vrije samenleving, we leven in een gevangenenkamp,” zei hij. “We moeten onze kinderen beschermen. Dat is onze grootste prioriteit.”

Ook Riccardo Bosi, een voormalige officier van de speciale troepen, gaf een speech. “We moeten dit land lamleggen,” zei hij. “We moeten het werk neerleggen. Vanaf nu gaat dit land staken tot deze schoften uit ons leven zijn verdwenen.”


Dit gaat niet om een ziekte

“Dit stopt pas als wij willen dat het stopt,” zei Bosi, leider van de Australia One Party, tijdens de demonstratie. “Op het moment dat genoeg Australiërs zeggen ‘het is genoeg’, is het voorbij.”

“Als je het werk niet neerlegt, blijft dit doorgaan tot ze ons allemaal hebben gedood. En daar gaat het om. Dit gaat niet om gezondheid, dit gaat niet om een ziekte, dit gaat om het vernietigen van het Australische volk,” aldus de voormalige officier.

Kerst

“Leg het werk neer, bedenk een excuus – stress, vakantie, wat dan ook – en zorg dat je de kerst haalt. Leg het land plat, maak het tot de kerst onbestuurbaar en daarna komt het goed,” zei Bosi.

“Wat gebeurt er met kerst?” vroeg iemand aan de voormalige legerofficier. Bosi: “Blijf kijken.”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Free
Free
1 jaar geleden

Mooi! Ik hoop dat men dit opvolgt en dat dit doorzet naar andere landen!?

rop
rop
1 jaar geleden

Wanneer word het leger wakker in Nederland, ook hier geld, de vernietiging van het volk..

Vaste Burcht.
Vaste Burcht.
1 jaar geleden

De situatie in ons land is niet anders. Ook hier worden we voorgelogen en bedrogen. En ook hier gaat het niet meer om de volksgezondheid. Ze willen ons totaal onder de duim krijgen en houden.
Als schapen naar de slachtbank…!
OPSTAAN !! MET Z”N ALLEN !!
Slappelingen gelieve thuis te blijven.

Gamaarzo
Gamaarzo
1 jaar geleden

Precies stop met werken mensen leg het land stil zo snel mogelijk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

100
0
We lezen graag je reactie!x