Mens en DierCorona

39-jarige verpleeghulp Janet sterft ‘binnen 48 uur’ na verplicht coronavaccin

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 39-jarige vrouw uit het noorden van de Amerikaanse staat Ohio is plotseling overleden, minder dan 48 uur nadat ze een coronavaccin had gekregen. Haar werkgever had het verplicht gesteld.

Janet L. Moore, die als verpleeghulp werkte in een verzorgingstehuis, werd op 31 december levenloos gevonden in haar auto, vertelt haar broer Jacob Gregory aan LifeSiteNews. “Ze kwam thuis van haar werk en stierf toen ze de oprit opreed. Volgens haar buren voelde ze zich vlak na de inenting niet goed. Ze was misselijk en had last van migraine. Binnen 48 uur was ze dood.”

Gregory denkt dat zijn zus het Pfizer-vaccin heeft gekregen, maar weet dat niet 100 procent zeker. Hij bevestigde dat ze het moest nemen voor haar werk. Gregory weet niet of haar werkgever haar onder druk heeft gezet om de prik te halen, dus of er bijvoorbeeld werd gedreigd met ontslag.

Niet goedgekeurd

Een ander verzorgingstehuis heeft daadwerkelijk mensen ontslagen die het coronavaccin weigerden. Zo’n 10 medewerkers van een bejaardentehuis in de staat Wisconsin moesten hun biezen pakken als gevolg van het beleid, en 27 medewerkers schreven een klachtenbrief.

Ze maakten zich vooral zorgen over gevaarlijke, onbekende bijwerkingen en wilden geen coronavaccin nemen dat niet goedgekeurd is door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. Hoewel ze zijn toegelaten voor noodgebruik, zijn deze vaccins niet volledig goedgekeurd.

In een document van de FDA worden de mogelijke bijwerkingen van een coronavaccin opgesomd, waaronder beroertes, encefalitis, auto-immuunziekte, geboorteafwijkingen, ziekte van Kawasaki en sterfte. De prikken zijn inmiddels gelinkt aan tenminste 181 sterfgevallen in de Verenigde Staten, aldus LifeSiteNews.

Breder onderzoek

Gregory zei dat zijn zus voor zover hij weet geen onderliggende aandoeningen had die bijgedragen kunnen hebben aan haar vroegtijdige dood. Hij zei ook dat Janet het coronavirus al had gehad voordat ze gevaccineerd werd.

De resultaten van de autopsie worden pas over 14 weken verwacht. Dit heeft te maken met een ‘breder onderzoek’ dat nog loopt, legde Gregory uit.

[LifeSiteNews]

4.6 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nina
Nina
2 jaren geleden

Sluiten die fabriek!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Verschrikkelijk, dit soort berichten volgen elkaar maar op en onze reguliere media?
Die verzwijgen het liever.

Plus het feit dat onze rechtelijke macht alle mensenrechtenverdragen naast zich neerleggen. Ik heb er diverse keren naar verwezen.

Wij zijn letterlijk aan de goden overgeleverd.

Peter
Peter
2 jaren geleden

Breed onderzoek…
Andere bewoording van hoe kunnen we het onder het tapijt vegen!
En altijd dat gezeik van evt. onderliggend lijden…
Al hebben mensen onderliggend lijden, ze sterven pas na de inenting!
De dood is dus ontegenzeggelijk te linken aan het vaccin!!
Is gewoon eliminatie!!
Dat mensen dat vergif nog nemen??????

Just me
Just me
2 jaren geleden

Ze moeten gewoon wereldwijd stoppen met die troep zijn ze helemaal gek geworden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x