CoronaMens en Dier

Ernst Kuipers, niet langer praktiserend arts, in de Kamer: ‘Ik had vorige week een patiënt’

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Deze week bleek dat meer dan de helft van de mensen met corona om een andere reden in het ziekenhuis ligt. De cijfers maken sinds kort onderscheid tussen mensen die vanwege corona worden opgenomen en mensen die positief testen, maar om een andere reden in het ziekenhuis komen.

In het Amphia Ziekenhuis in Breda is het aandeel patiënten mét corona, en dus niet dóór corona, opgelopen tot ongeveer 60 procent. Deze mensen komen bijvoorbeeld na buikklachten of een ongeluk in het ziekenhuis, waar ze toevallig positief testen.

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) stelde minister Kuipers van Volksgezondheid daar dinsdag vragen over. “Die patiënten zijn daar gewoon toevallig positief getest. Dat is nogal een verschil qua cijfers. En daar wordt dus beleid op gemaakt. Daar worden lockdowns voor afgeroepen. Daar wordt de horeca voor gesloten. Er worden coronapassen ingevoerd op basis van die cijfers,” zei ze.

Ik had vorige week een patiënt

Kuipers reageerde: “Het lijkt heel simpel: mét of door corona. Maar ik zal het u op een briefje geven: op het moment dat je een lijst van dit soort patiënten doorgaat, is het voor een heleboel patiënten vreselijk lastig om precies te zeggen of het nou mét of door corona is. Een patiënt komt binnen met pijn op de borst, zuurstofgebrek van de hartspier, al dan niet een hartaanval et cetera en ook corona en een infectie van de luchtwegen. Komt die dan mét corona of door corona?”

“Ik had vorige week een patiënt met een bloedaandoening, waarbij je een verhoogde afbraak van je bloedcellen krijgt bij infectieziekten. Een crisis noemen we dat. Komt die mét of door corona? Ik kan zo een lange lijst noemen,” zei Kuipers.

In 2019 is zijn BIG-registratie verlopen

Kuipers is weliswaar opgeleid als arts, maar hij is niet langer praktiserend arts. In 2019 is zijn BIG-registratie verlopen, bevestigde een woordvoerder van het Erasmus MC. Verschillende media schreven dat met Kuipers ‘een arts’ in het kabinet-Rutte IV aantreedt. Strikt genomen is dat dus niet zo.

Niet-geregistreerde artsen mogen geen voorbehouden handelingen verrichten en zijn niet tuchtrechtelijk aansprakelijk.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andy
Andy
1 jaar geleden

De leugenaar weer betrapt!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De cijfers maken sinds kort onderscheid tussen mensen die vanwege COVID-1984 worden opgenomen en mensen die Positief testen, maar om een andere reden in het ziekenhuis komen….ja hèhè, als ze dat NIET zouden doen zou 100% van ALLE ziekenhuisopnames Cojona-Patiënten zijn…nadat ze bij binnenkomst met een Gebroken Been Positief testen met die 100% Frauduleuze PCR-Test….Daarom zijn ze nu ook voornemens maar helemaal te stoppen met Testen….iedereen Test Positief….als de uitkomst vantevoren al vast staat heeft Testen & daar Miljarden aan spenderen ook niet echt zin meer toch? Of het moet zijn omdat die Haagse Parasieten-Club er nog dik aan verdiend & zo allerlei Miljarden zonder bonnetjes in eigen Zak kan laten verdwijnen…

Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

Het is en blijft een oplichter,deze man is zo onbetrouwbaar,van daar dat hij in deze regering zit,een fatsoenlijk persoon wordt niet geaccepteerd

jef
jef
1 jaar geleden

als hij dit dus zegt kan hij vervolgt worden voor het uitvoeren van ongrondwettelijke handelingen op basis van iets dat hij niet meer bezit en die zelfs personen in gevaar zou kunnen brengen , dit is mooi !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

131
0
We lezen graag je reactie!x