Buitenland

“Verenigde Staten grootste bedreiging voor wereldvrede, niet Noord-Korea”

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerika vormt de grootste bedreiging voor de wereldvrede, niet Noord-Korea; dat zich alleen maar probeert te beschermen tegen het Amerikaanse imperialisme. Dat stelt een Amerikaanse onderzoeker en politiek analist.

Professor Dennis Etler van het Cabrillo College in Californië deed deze uitspraak nadat Republikeinen hadden geklaagd dat de kernproef door Noord-Korea een teken was dat het buitenlandbeleid van president Obama heeft gefaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Republikeinse presidentskandidaat Marco Rubio suggereerde dat Noord-Korea misbruik maakt van de zwakte van Obama. Nu de presidentsrace in een hogere versnelling komt, wordt de oorlogsretoriek weer uit de kast gehaald, aldus Etler.

Zwartgemaakt en geridiculiseerd

“Er wordt meestal een zondebok aangewezen en in dit geval is dat Kim Jong-un, die van alle vijanden van de VS misschien wel het meest is zwartgemaakt en geridiculiseerd,” zei professor Etler. “En dus zei senator Rubio in een verklaring dat ‘we nieuw leiderschap nodig hebben dat opstaat tegen mensen zoals Kim Jong-un’.”

“Wat daar niet bij wordt verteld is dat de VS Noord-Korea al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog bedreigt, niet andersom,” ging hij verder. Professor Etler zei dat Noord-Korea de VS nooit is binnengevallen, maar dat de VS Noord-Korea wel heeft aangevallen.

Sterker nog: Noord-Korea is nog nooit een ander land binnengevallen. In tegenstelling tot de VS heeft het land nog nooit bommenwerpers gestuurd om napalm op dorpen te gooien en giftige chemicaliën zoals Agent Orange over bossen en gewassen uit te sproeien of drones gestuurd om politieke vijanden uit de weg te ruimen, aldus Etler.

Grootste kernwapenarsenaal

“Noord-Korea heeft nog nooit verarmd uranium, witte fosfor of clusterbommen ingezet tegen een ander land en heeft nog nooit atoombommen op steden gegooid,” zei hij. “De VS beschikt over het grootste kernwapenarsenaal en is de grootste bedreiging voor de vrede en stabiliteit op aarde, niet Noord-Korea; dat zich alleen maar probeert te beschermen tegen het Amerikaanse imperialisme en Japanse militarisme.”

“De VS mag ieder land bedreigen, binnenvallen en vernietigen, maar zodra dat land zich probeert te beschermen tegen provocaties wordt het gezien als bedreiging voor de wereldvrede,” benadrukte hij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
8 jaren geleden

De twee voorlaatste alinea’s zijn erg sterk en ook zeer feitelijk. Apart eigenlijk heh, dat je daar helemaal niet bij nadenkt en na het lezen denkt: ‘verrekt ja, dat doen ze wel heh?’ ‘Dat men daar niet vaker bij stilstaat.’

Ik wou dat iedereen dat inzicht op kon doen. Dat men dat in het hoofd houdt bij het lezen van het volgende noord-korea artikel op nu.nl of zo’n andere overheidspropaganda (lees globalisatie) machine.

IFF
IFF
8 jaren geleden

Of zoals de Amerikaanse regisseur Oliver Stone reeds zei: “We are not in danger, we are the danger”. De VS zijn de meest destabiliserende factor in de wereld. De Arabische Lentes zijn daar het sprekende voorbeeld van. Het zijn massabegraafplaatsen geworden met ook nog eens een gigantische instroom van gelukzoekers naar Europa. Keulen en enkele andere steden hebben ons reeds laten zien met welke gevolgen…

Loki
Loki
8 jaren geleden

” VS Noord-Korea al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog bedreigt, niet andersom,”

De VS is dus een terroristische organisatie, die samen met de zionisten tracht het land te om verwerpen om het laatste land van een Centrale bank te voorzien.

Iedereen die dat na al die jaren van ellende van landen die totaal zijn verwoest door VS. Zionisten en de Vazalstaten heeft boter op zijn hoofd.

De wereldvrede wordt doelbewust voorkomen door een groep mensen om er alleen maar rijker van te worden en het verkregen van ultieme macht, waarin de volgende fase het volledig uitmelken en verslaven van de wereldbevolking zal zijn.

Het Ultieme Leugen van de zogenaamde weldoeners wordt achter gesloten deuren op deze wijze bekokstooft.

Mr.X
Mr.X
8 jaren geleden

De VS ofwel Amerika, word alleen gebruikt/MISBRUIKT als machtsmiddel door de Elite en de Illimunatie!

Geheel Amerika en de geliefde mensen die er wonen, hebben totaal niets te maken met de smerige machtspelletjes van de Elite krachten die een land ALS Amerika MISBRUIKEN om totale wereldcontrole te krijgen met hun NWO (Niet Weer Oorlog)

IS/ISIS is van het zelfde laken een Pak, we wijzen naar een groepering die betaat uit complete pshychopaten, maar het is alreeds lang bekend dat ze gefinancierd worden door de Elite machten!
Als je een Psychopaat een hoop geld geeft en vervolgens een vrijkaart geeft om ongestraft te mogen uitmoorden, dan zal hij als een bezetenen gaan moorden!
Wie is hierin dan eigenlijk de ECHTE schuldige?
De Psychopaat die EIGENLIJK hulp nodig heeft omdat hij compleet gestelijk ziek is, of de HOGERE macht en Elite die hem NOG GEKKER maken als hij als was en hem voeden met NOG meer KWAAD!

Een HELER is niet zo schuldig aan een DAAD als de daadwerkelijke verkoper of HANDELAAR!
Een HELER is zelfs nog strafbaarder, omdat hij de aanzet is van het kwaad en met BEWUSTE voorkennis handeld in goederen die hij zelf NIET eerlijk verkregen heeft!

We blijven maar wijzen naar ANDERE gecreerde entiteiten, groeperingen of landen terwiijl de ECHT aanstichters NOGSTEEDS de verdeel en HEERS techniek toepassen waar we in blijven trappen!
Het is Constant van alles behalve de Elite smeerlapen die het KWAAD aanrichten!
Waar twee honden vechten om een been, gaat de derde ermee heen!

Daar moet ik wel meegeven dat de Elite machten ALLES en IEDEREEN compleet verdeeld heeft en dit ook HEEL bedachtzaam opgezet hebben, maar hun smerige vuile spelletjes MOETEN ergens gestopt worden!
Verschillende geloven, culturen, religies, Landen, grenzen, opleidingen, lagen enz…
Ze zetten onbewust ALLES en iedereen tegen elkaar op en WIJ mensheid blijven maar naar ELKAAR WIJZEN terwiijl we EIGENLIJK allemaal al weten wie het kwaad veroorzaakt heeft!
Kijk naar de stroom vluchtelingen….
KOMOP mensen we weten ALLEMAAL dat dit een voor opgezet plan is, om de gehele WERELD in totale CHAOS te doen veranderen!!!! En wie geven WIJ ALLEMAAL weer de schuld??? JUIST de VLUCHTELINGEN ZELF..!!!

Geef het smerige BEEST gewoon een NAAM en laten we onszelf hierop blijven richten!
Het zijn de ELITE en ROYALS met hun Illimunatie achter de schermen, die ALLES bedenken en laten uitvoeren en ALLES bewust veroorzaken, om ons mensheid TEGEN ELKAAR op te zetten. (PUNT)

En ALLE Elite namen en families die dit uitvoeren, zijn OOK ALLANG BEKEND….!!!
GET REAL PEOPLE…
Amerika is maar een land!

Blijf het smerige BEEST gewoon bij z’n NAAM noemen en WIJS naar HUN de Elite en ROYALS die maar blijven denken dat ze OVERAL ongestraft mee weg te komen!
Ze misbruiken ALLES en IEDEREEN…!!!

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x