CoronaBinnenland

Zojuist van start gegaan: een gecoördineerde witwasactie van het grootste en schadelijkste experiment ooit

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

‘Geheimzinnige’ oversterfte steeds minder mysterieus – aan de vaccins lag het zeker niet, publiceerde de Volkskrant op maandag om 00.01 uur. Een minuut later, om 00.02 uur, kwamen het AD, de Gelderlander en andere gelijkgeschakelde media: ‘Nog steeds oversterfte, maar vaccineren tegen corona helpt (en kan geen kwaad)’. Het NRC kwam pas om 17.24 uur, met de stellige kop: oversterfte kwam niet door coronaprik. Alle artikelen zijn gebaseerd op cijfers van het CBS. Het lijkt een onderdeel te zijn van een gecoördineerde campagne.

Om 10.00 uur werd het RIVM in stelling gebracht. Het instituut publiceerde op dat tijdstip een jubelbericht met de kop ‘Boostervaccinaties verkleinden kans op overlijden aan COVID-19 in 2022’. Dat zijn die vaccins waarvan we er in eerste instantie slechts één of twee nodig zouden hebben, maar waarvan menig 60-plusser er inmiddels al een stuk of zes heeft gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Niet de eerste keer

In het stuk van het AD valt te lezen: ‘Het CBS stelt dat uit de statistieken is op te maken dat vaccineren de kans op overlijden door corona aanzienlijk verkleint: de kans voor ongevaccineerden om aan het virus dood te gaan is tot wel vier keer zo hoog, aldus het CBS’.

En nu komt het: ‘De cijfers van het statistiekbureau logenstraffen ook het idee bij veel antivaxers dat het vaccin het lichaam ernstige schade toe zou brengen’.

Het zou niet de eerste keer zijn dat één en ander is afgestemd met het ministerie van Volksgezondheid. In een verslag van VWS dat dateert van 22 januari 2021 staat: ‘Morgen verschijnt in de Volkskrant een artikel over onder andere het OMT’.

Schaamteloos

De nieuwsartikelen wekken vooral woede en irritatie. Eerst het stuk dat in het AD en de Gelderlander verscheen. De redactie koos voor een foto van een witte lijkkist en een brandende kaars.

Marianne Akkermans, fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk, zegt: “Kan het ‘sadistischer’ dan een lijkkist erbij te zetten? Desinformatie is dodelijk.”

“Een groot deel van de samenleving weet inmiddels wel waar de oversterfte van komt,” merkt schrijver en oud-topambtenaar Hans Siepel op. “Tal van rapporten en werk van kritische deskundigen liggen op tafel die in een richting wijzen. In alle ‘gevaccineerde’ landen hetzelfde beeld.”

“En dan komt de Gelderlander die in de coronatijd het pro-vaccinkrantje was en de vaccinweigeraars voor rotte vis uitschold, met dit stukje journalistieke rotzooi. Schaamteloos!” fulmineert Siepel, die stelt dat de Gelderlander het dagblad van het kwaad en de duivel is.

“Leefden we maar in een fatsoenlijk en eerlijk land, dan zou de politie een bezoekje brengen aan de redactie en de koppenmaker arresteren voor het meewerken aan misdaden tegen de menselijkheid!” Volgens de oud-topambtenaar had de titel moeten zijn: ‘Nog steeds oversterfte, vaccineren helpt daarbij een handje’.

Ongekend leugenachtig

Ook het stuk in de Volkskrant, van de hand van Maarten Keulemans, wekt veel irritatie. “De MSM doen waar ze goed in zijn: het verdoezelen van de waarheid,” constateert commentator Eva Vlaardingerbroek.

“Vandaag van start gegaan: een gecoördineerde witwasactie van het grootste en schadelijkste medisch/gedragspsychologisch experiment ooit,” stelt medisch adviseur Wendy Mittemeijer. “Twee sociologen, een cultureel antropoloog en een econoom zien in hun glazen bol dat de onverklaarbare oversterfte sinds het eerste kwartaal van 2021 niet door opgedrongen interventies komt, maar door valpartijen en een zorginfarct.”

Over dat zorginfarct gesproken: statisticus Herman Steigstra wijst erop dat Nederland bijna koploper is in zowel vaccineren als zorginfarct. “Heel bijzonder dat er in alle landen met een hoge vaccinatiegraad een groot zorginfarct heeft plaatsgevonden. In 2022 pas, een jaar na het vaccineren.”

Sociaalwetenschapper Laurens Buijs noemt het artikel in de Volkskrant ‘ongekend leugenachtig’. Het is volgens hem een ‘hele grote klap’ voor de coronakritische beweging in Nederland die steeds meer bewijzen heeft verzameld voor het feit dat de oversterfte juist wel door de ‘vaccins’ komt.

“Laat het maar aan nepjournalist Maarten Keulemans over om Big Pharma-propaganda de wereld in te slingeren op het moment dat de boeven het zo hard nodig hebben. Ik ben echt sprakeloos over deze door en door valse man, en natuurlijk over de NSB-krant genaamd de Volkskrant. Allerlei vragen die nu gesteld moeten worden, worden helaas veel te weinig gesteld,” verzucht Buijs.

De mediacampagne komt mooi op gang

En dan is er nog het stuk in NRC, waarover neuroloog Jan Bonte zegt: “Ach kijk, de mediacampagne komt mooi op gang.” Van de site van het RIVM leerde hij dat er maar tot acht weken na de vaccinatie is gekeken. “Da’s geruststellend als je nog minstens 60 jaar voor de boeg hebt, zoals de kinderen en jongeren. En ook het NRC publiceert dit natuurlijk braaf,” schrijft Bonte, die spreekt van ‘pseudowetenschap’.

Overigens zijn dit dezelfde media die eerder in alle ernst beweerden dat je corona niet meer kunt overdragen na vaccinatie:


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 198 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mattie
Mattie
4 maanden geleden

Wie is ook alweer de directeur van het CBS?
Dan weet je genoeg denk ik 🤔

JESUS is LORD
JESUS is LORD
4 maanden geleden

God heeft een hekel aan liegen… eens zal de prijs betaald moeten worden als ze geen spijt tonen

Annette
Annette
4 maanden geleden

LIEGEN EN BEDRIEGEN. Dat is precies waar al die kranten als Volkskrant, Gelderlander, AD en noem alle andere bagger maar op, “GOED” in zijn.

Nu moet ik eerlijk zeggen, dat je wel een ongelooflijk DOM individu moet zijn om überhaupt nog die rotzooi te willen lezen. Deze troep is hooguit goed om de kattenbak mee te vullen.

Maar ja, dat is natuurlijk alleen maar mijn mening.

Ondertussen, terwijl over de hele wereld inmiddels strafzaken worden voorbereid, nota bene zelfs op staatszenders en dikke rapporten verschijnen over de vreselijke bijwerkingen, tot de DOOD aan toe, van de experimentele gentechinjecties, komt de Nederlandse MSM dus, alweer, met niets anders dan leugens en bedrog.

En het ergste is ook nog een keer, dat genoeg mensen dit wel weer zullen geloven, zoals ze de afgelopen VIER JAAR inmiddels, praktisch alles hebben geloofd.

Je zou zo langzamerhand het liefste je haren uit je hoofd willen trekken over zoveel onbenul.

Ik denk zelf, dat het probleem is, dat er veel te veel mensen rondlopen, waarvan de hersenen al compleet aangetast zijn door, op de eerste plaats natuurlijk, de giftige injecties, maar daarnaast ook door die verschrikkelijke oordopjes, waar ze de hele dag mee rondlopen. Daarnaast nog het drinken van kraanwater (denk zelf dat dat erg slecht is), bespoten voedsel en de invloed van troep uit de lucht.

Wat moet je tegenwoordig toch een ongelooflijk sterk gestel hebben om op de been te blijven.

Mijn man en ik doen dat met de hulp van onze homeopathische arts op afstand (zij woont in Friesland) en regelmatig een bezoekje aan Hilversum om onze cellen een boost te geven.

In plaats van ons geld uit te geven aan vakanties, restaurants, theaters e.d. besteden wij ons geld aan, naar onze mening, het allerbelangrijkste: ONZE GEZONDHEID.

Marijke
Marijke
4 maanden geleden

Deze verkochte journalisten zetten hun misdaden zwart op wit in nota bene hun eigen krant. ‘Hoezo je eigen doodvonnis tekenen?!’

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x