Homepagina » Het Complot » Piloot vermiste Boeing 777 belde vlak voor opstijgen met mysterieuze vrouw
Piloot vermiste Boeing 777 belde vlak voor opstijgen met mysterieuze vrouw

Piloot vermiste Boeing 777 belde vlak voor opstijgen met mysterieuze vrouw

Vlak voor het opstijgen heeft de piloot van de verdwenen vlucht MH370 van Malaysia Airlines twee minuten gebeld met een mysterieuze vrouw. Zij gaf bij het kopen van de simkaart een valse identiteit op. Onderzoekers spreken van een belangrijk spoor omdat iedereen die in Maleisië een simkaart koopt een formulier moet invullen met identiteitskaart- of paspoortnummer. Deze maatregel is na 9/11 genomen zodat elk nummer kan worden getraceerd.

De simkaart werd ‘zeer recent’ verkocht in Kuala Lumpur, maar de vrouw had valse gegevens opgegeven. Alle andere oproepen van en naar Zaharie Ahmad Shah werden eerder al gecontroleerd.

De mysterieuze beller werd ontdekt toen de politie de telefoongegevens van de piloot natrok. Er wordt niet gelijk gedacht aan een terroristische daad, omdat mensen soms simkaarten kopen onder een valse naam als ze denken dat ze worden afgeluisterd door de overheid. Het mysterieuze telefoontje doet nog meer in de richting van Zaharie wijzen.

De onderzoekers gaan nu ook de vrouw van de piloot ondervragen. Ondanks dat het paar gescheiden was, leefden ze nog steeds onder één dak. Men denkt dat de echtgenote misschien cruciale informatie heeft over Zaharie.

De FBI kijkt naar de harde schijf van een vliegsimulator die bij Zaharie is gevonden. De piloot gebruikte de simulator om extreme landingen te oefenen. Steeds meer vliegtuigen hebben zich inmiddels aangesloten bij de zoekactie die door Australiërs wordt geleid in de Indische Oceaan. Acht vliegtuigen kammen nu het nieuwe zoekgebied uit. De familieleden van de 239 inzittenden van de vermiste Boeing zijn in Kuala Lumpur uit hun hotel gezet, omdat ze plaats moeten maken voor het Formule 1-circus.

Cyberexpert en voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn zegt in de papieren Telegraaf dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines mogelijk kan worden ingezet als radioactieve bom. Een potentieel doelwit zou in dat geval de Nuclear Security Summit (NSS) in Den Haag kunnen zijn.

“Het toestel kan in een voormalige Sovjetrepubliek zijn geparkeerd, beladen met radioactief materiaal,” aldus Berlijn. “Technisch is het mogelijk dat vlucht MH370 vervolgens in de huid van een reguliere lijndienst kruipt.” Hij voegde eraan toe dat we niet kunnen controleren wat er allemaal op de uitgestrekte vlaktes in bijvoorbeeld Kazachstan of Kyrgizië gebeurt.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tineke schreef:

  Er gaan zoveel geruchten over het vermiste vliegtuig,mischien is er wel helmaal geen vliegtuig opgestegen,en is dit een valse vlag.

  8 likes
  • R8934 schreef:

   Dit dacht ik eerst ook. Ik zelf volg ook het nieuws uit een aantal andere landen. en het gene wat mij enorm opviel is dat er 200+ mensen in het vliegtuig zaten, en steeds dezelfde familie leden op het scherm verschijnen. met 200+ mensen zal er toch wel meer familie zijn wat hun zegje willen doen?

   Dan nog eens erbij dat bijna iedereen een mobieltje heeft. telecom providers registreren je locatie om de x aantal minuten. wordt ook allemaal netjes opgeslagen, waarom kijken ze niet naar die locaties?

   Zo kan ik nog zeker 10 feiten opnoemen waardoor het hele verhaal wankelt.

   2 likes
 • EVO schreef:

  Voor alle beterweters hierboven, het vliegtuig is gevonden en wel in zee!!!

  0 likes
  • Rohan schreef:

   Je bedoelt… ze zeggen dat het gevonden is zonder ook maar enig bewijs te laten zien, de families per sms op de hoogte te stellen. En dat allemaal terwijl ze nog niet eens bij de ‘brokstukken’ zijn..

   Lekker makkelijk, in een keer alle mysterieuze dingen van tafel geveegd nu het te heet onder de voeten werd. Nou ik geloof er geen snars van!

   5 likes
  • R8934 schreef:

   Betweter hierboven, het vliegtuig is niet gevonden. ze zeggen dat ze weten waar het is neergestort. VLiegtuig is echter nog niet gevonden. Maar ze kunnen geen enkel bewijs overleggen. in de chinese pers vraagt china nu naar de bewijzen aan maleisie. Ook weer iets wat je hier niet in de MSM meekrijgt.

   4 likes
  • EVO schreef:

   Ik bedoel hieronder

   0 likes
 • Anke schreef:

  Geweldig, Pascal, Tineke eb Barsoomx, wat een geweldige reacties van jullie, het gaat hier wel om mensen!!! Ze zijn misschien opgeofferd aan een idioot eergevoel van de een of ander en liggen misschien op de bodem van de oceaan c.q. zijn gegijzeld. Heb een beetje eerbied s.v.p

  7 likes
 • Weyland Yutani schreef:

  Er is een mogelijkheid dat het vliegtuig op een van de talloze Indonesische eilanden is geland. Indonesië is het land met de grootste moslimbevolking ter wereld. Het land heeft 17.508 eilanden. De meeste eilanden in de Indonesische archipel zijn onbewoond. Het is mogelijk dat een terreurorganisatie daar op een eiland ongemerkt een landingsplaats heeft gemaakt. De passagiers zijn gedood. Het vliegtuig wordt binnenkort gebruikt voor een terreuraanslag. Mogelijke doelwitten vanuit Indonesië ; Australië, Japan, China en Singapore. Laat die satellieten maar eens inzoomen op die eilanden in plaats van zinloos op het water zoeken.

  4 likes
  • Gnobber schreef:

   Haha, indonesie kan hun eigen reguliere vliegdiensten nog niet eens fatsoenlijk in de lucht houden. Het valtme nog mee dat door die rimboe werkhouding er nog geen vliegtuig op jakarta zelf is beland. Al was het maar om het feit dat, rijke pappa’s je diploma gewoon kopen daar…. Levensgevaarlijk.. Als je er eens geweest bent dan snap je wat ik bedoel. Verder prima land.

   Georganiseerd en indonesie , gaan helaas nog niet hand in hand tot op heden, hard, maar waar.

   2 likes
 • Pascal schreef:

  Och och dat het gelijk word overgenomen. Wellicht zei hij dat hij zin in een wip had en sprak hij af voor een geile alien date.

  4 likes
 • barsoomx schreef:

  Dat was van onze Barsoomse catering.
  Om het menu goed voor te bereiden, vroegen we aan de piloot
  wat er in het vliegtuig voor mensen zaten.
  Daarna hebben we een paarhonderd menu la mens besteld.
  De piloot is een onzer toeleveranciers voor vers mens.
  We eten graag foute mensen, die smaken iets beter.
  De Boeing is het blik voor levend ingebllkt mens.
  Paste makkelijk in onze piratenasteroide.

  3 likes
 • Alex schreef:

  Waarom zoeken ze die signalen niet met onderzeeërs? Daar zwemmen er genoeg van rond en die hebben uiterst gevoelige apparatuur aan boord.

  1 likes
 • Obema schreef:

  Er zaten 20 cloak-onderzoekers aan boord die wilden overlopen naar China. Het toestel heeft China nooit kunnen bereiken. Het ligt voor de hand wie hier achter zit.

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  Zou wel erg dom zijn van de russen om dat vliegtuig met radioactief materiaal op Den haag te laten stuiteren .. kunnen ze het wel vergeten in Rusland.. als men er achter komt dat hun het waren . dus niet echt waarschijnlijk vind je wel ?

  0 likes
 • biko schreef:

  Brokstukken opvissen, zwarte doos afluisteren, case closed.

  0 likes
 • x

  Check Also

  mh17

  Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

  Als je na de ramp met vlucht ...

  mh17

  MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

  Op maandag is in de extra beveiligde ...

  >