Het Complot

Piloot vermiste Boeing 777 belde vlak voor opstijgen met mysterieuze vrouw

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlak voor het opstijgen heeft de piloot van de verdwenen vlucht MH370 van Malaysia Airlines twee minuten gebeld met een mysterieuze vrouw. Zij gaf bij het kopen van de simkaart een valse identiteit op. Onderzoekers spreken van een belangrijk spoor omdat iedereen die in Maleisië een simkaart koopt een formulier moet invullen met identiteitskaart- of paspoortnummer. Deze maatregel is na 9/11 genomen zodat elk nummer kan worden getraceerd.

De simkaart werd ‘zeer recent’ verkocht in Kuala Lumpur, maar de vrouw had valse gegevens opgegeven. Alle andere oproepen van en naar Zaharie Ahmad Shah werden eerder al gecontroleerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De mysterieuze beller werd ontdekt toen de politie de telefoongegevens van de piloot natrok. Er wordt niet gelijk gedacht aan een terroristische daad, omdat mensen soms simkaarten kopen onder een valse naam als ze denken dat ze worden afgeluisterd door de overheid. Het mysterieuze telefoontje doet nog meer in de richting van Zaharie wijzen.

De onderzoekers gaan nu ook de vrouw van de piloot ondervragen. Ondanks dat het paar gescheiden was, leefden ze nog steeds onder één dak. Men denkt dat de echtgenote misschien cruciale informatie heeft over Zaharie.

De FBI kijkt naar de harde schijf van een vliegsimulator die bij Zaharie is gevonden. De piloot gebruikte de simulator om extreme landingen te oefenen. Steeds meer vliegtuigen hebben zich inmiddels aangesloten bij de zoekactie die door Australiërs wordt geleid in de Indische Oceaan. Acht vliegtuigen kammen nu het nieuwe zoekgebied uit. De familieleden van de 239 inzittenden van de vermiste Boeing zijn in Kuala Lumpur uit hun hotel gezet, omdat ze plaats moeten maken voor het Formule 1-circus.

Cyberexpert en voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn zegt in de papieren Telegraaf dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines mogelijk kan worden ingezet als radioactieve bom. Een potentieel doelwit zou in dat geval de Nuclear Security Summit (NSS) in Den Haag kunnen zijn.

“Het toestel kan in een voormalige Sovjetrepubliek zijn geparkeerd, beladen met radioactief materiaal,” aldus Berlijn. “Technisch is het mogelijk dat vlucht MH370 vervolgens in de huid van een reguliere lijndienst kruipt.” Hij voegde eraan toe dat we niet kunnen controleren wat er allemaal op de uitgestrekte vlaktes in bijvoorbeeld Kazachstan of Kyrgizië gebeurt.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Och och dat het gelijk word overgenomen. Wellicht zei hij dat hij zin in een wip had en sprak hij af voor een geile alien date.

barsoomx
barsoomx
10 jaren geleden

Dat was van onze Barsoomse catering.
Om het menu goed voor te bereiden, vroegen we aan de piloot
wat er in het vliegtuig voor mensen zaten.
Daarna hebben we een paarhonderd menu la mens besteld.
De piloot is een onzer toeleveranciers voor vers mens.
We eten graag foute mensen, die smaken iets beter.
De Boeing is het blik voor levend ingebllkt mens.
Paste makkelijk in onze piratenasteroide.

Tineke
Tineke
10 jaren geleden

Er gaan zoveel geruchten over het vermiste vliegtuig,mischien is er wel helmaal geen vliegtuig opgestegen,en is dit een valse vlag.

Anke
Anke
10 jaren geleden

Geweldig, Pascal, Tineke eb Barsoomx, wat een geweldige reacties van jullie, het gaat hier wel om mensen!!! Ze zijn misschien opgeofferd aan een idioot eergevoel van de een of ander en liggen misschien op de bodem van de oceaan c.q. zijn gegijzeld. Heb een beetje eerbied s.v.p

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x