Homepagina » Universum » Zonsverduistering kondigt komst van Nibiru aan. Is dit een waarschuwingsteken?
Zonsverduistering kondigt komst van Nibiru aan. Is dit een waarschuwingsteken?

Zonsverduistering kondigt komst van Nibiru aan. Is dit een waarschuwingsteken?

Numeroloog David Meade heeft weer van zich laten horen. Hij waarschuwt al enige tijd dat de reusachtige planeet Nibiru op de aarde afstevent.

Volgens zijn theorie is de zonsverduistering later deze maand een teken dat de planeet in botsing met de onze zal komen, meldt de Daily Mail.

Meade gebruikt diverse Bijbelpassages om zijn ongewone uitspraken kracht bij te zetten.

Eindtijd

Zo verwees hij onder meer naar hoofdstuk 13 van het Bijbelboek Jesaja, waarin staat:

Ziet, de dag des Heeren komt, gruwelijk, met verbolgenheid en hittigen toorn, om het land te stellen tot verwoesting, en deszelfs zondaars daaruit te verdelgen.

Nibiru, soms ook wel Planeet X genoemd, is sinds 2003 al meerdere keren in verband gebracht met de eindtijd.

Volgens de NASA is Nibiru een hoax.

Hoek

Eerder dit jaar claimde Meade dat Nibiru in oktober in botsing zou komen met de aarde. Hij zei dat de planeet lastig te spotten is vanwege de hoek waarin hij de aarde nadert.

Nu claimt de complottheoreticus dat de Amerikaanse zonsverduistering van 2017 de komst van de mysterieuze planeet aankondigt.

Op 21 augustus worden de Amerikanen getrakteerd op een totale zonsverduistering.

Waarschuwingsteken

Een paar uur na zonsopkomst zal een zeldzame totale zonsverduistering zichtbaar zijn langs een smal pad dat dwars over de VS loopt.

Meade zei dat de eclips een waarschuwingsteken is. Hij stelt dat Nibiru op 23 september aan de hemel te zien zal zijn.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Lauke schreef:

   Uit de wetten van Kepler volgt immers dat een planeet met een omlooptijd van 3600 jaar een baan heeft die nagenoeg parabolisch – is wat betekent dat X ongeveer op ontsnappingssnelheid langs de zon zwaait. Zo’n planeet krijgt na een aantal rondjes om de zon een steeds cirkelvormiger omloop, óf hij wordt voorgoed weggeslingerd, de ruimte in. En aangezien de aarde toch echt 4,5 miljard jaar oud is, heeft X daarvoor al minstens een en een kwart miljoen omlopen de tijd gehad. met enkel astronomische kennis is deze hypotese al te debunken

  De huidige banen van de planeten bewijzen dat het niet mogelijk is dat een groot object in ons zonnestelsel eens in de 3.600 jaar de banen van de binnenplaneten (waartoe ook onze aarde behoort) kruist. Berekeningen tonen aan dat onze maan dan niet in een baan om de aarde zou kunnen blijven.

  2. Omdat Niburu volgend jaar wordt verwacht zou deze zich nu al binnen de baan van Jupiter moeten bevinden en met het blote oog waarneembaar moeten zijn. Zelfs als Niburu heel klein zou zijn, zouden astronomen hem al lang hebben moeten zien. Maar er is niets gezien.

  3. Elk groot object dat onderdeel vormt van het zonnestelsel kan door telescopen worden waargenomen. Maar Niburu is niet waargenomen.

  stop met deze HOAX aub

  38 likes
 • Pollie schreef:

  Als Niburu op 23 september te zien is vreet ik mijn schoen op

  41 likes
 • Evert Jan Poorterman schreef:

  Planeet X is een roestrode dwergster, door de Egyptenaren RA genoemd (RA = stralen en AR = rood). Om deze ster draaien vier planeten en het gehele mini-stelsel scheert onder een hoek van 30 graden (schrijft Zecharia Sitchin) in het horizontale vlak van de planeten om de Zon. Hij scheert door de astroidengordel en dat is 280 miljoen kilometer bij ons vandaan als we aan de verkeerde kant zitten en 580 miljoen kilomerter als we aan de ‘goeie’ kant zitten. Een botsing tussen onze planeet en de tweede ster van ons stelsel is niet mogelijk. Wel oefent de ster ongekende kracht uit op de planeten die hij voorbij gaat. De zogenaamde gravitatiekrachten en dat kan zo maar inhouden dat ons zonnestelsel en het mini-stelsel elkaar drie dagen vast houden. Heel de rimram om Jezus/God heen is sterrenkunde… en deze tweede ster is Ra en God en Jezus en Shiva en Mazda, Suzuki, Ahoera Mazda, Anu, Heer, Toyota, Waka Tanka, Tatanka, Manitou enz…
  Op het ‘Laatste Avondmaal’ van vriendje Leonardo Da Vinci zien we Jezus in het midden; de tweede ster of de tweede Zon, de bij-Zon ofwel de Bison van de noord-amerikaanse indianen die hun grote prairie-rund zo noemen. Links en rechts zitten de twaalf apostelen ofwel de twaalf hemellichamen; Zon, Mercurius, Venus, Maan, Gaia en Mars en aan de andere kan zien we Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Charon en Pluto.
  Jezus in het midden, de baas van het hele spul. Eromheen de planeten van ons stelsel. Dat zijn de drie dagen die Jezus in zijn graf ligt. Dan wordt de ban verbroken en komt Jezus uit zijn graf en gaan de stelsels weer verder met hun reis door de ruimte. Een maal in de 3600 jaren zijn de twee stelsels met elkaar verenigd (het laatste avondmaal). Der is veel meer over te vertellen uiteraard. Ons woord GOD stamt van het Soemerische woord/begrip GUD en dat betekent; ‘wilde aanstormende stier’ (GU = stier en sterk en UD = uitdravend – goe oed = stier uitdraven). Stier heeft hoorns, is rood omdat het een roodbruine dwergster is en heeft een staart omdat hij in het licht en de warmte van de Zon een komeet wordt. GOD = SATAN = DUIVEL, het is een en het zelfde fenomeen; de tweede ste, de bij-Zon die zo bijzonder is omdat hij slechts eens in de 3600 jaren voorbijkwam. Zijn aantrekking is vele vele malen groter dan die van de Maan. En zodoende kon hij het water van de Rode Zee scheiden, want de Exodus vond plaats ten tijde of dankzij de voorbijgang van de tweede ster. De Engelsen zeggen ‘pasover’ en wij zeggen Pasen. Pasover is letterlijk de oversteek van de Rode Zee en de ‘passage’ van de tweede ster. Dat was 3600 jaren geleden (1565 jaren voor de jaartelling zeggen de Friezen in het Oera Linda Boek).

  14 likes
  • StefanZ schreef:

   Wat een enorm l * l verhaal. Iets teveel in het glaasje gekeken, of was die cannabis bolknak toch iets groter dan je dacht. Heb er wel erg om moeten lachen, dat dan weer wel. Dus bedankt daarvoor, maar ik durf toch wel rustig te gaan slapen…..

   14 likes
  • Lauke schreef:

   Sitchin werd geboren in Rusland, groeide op in Palestina, en studeerde af aan de Universiteit van Londen met een diploma economische geschiedenis. Hij werkte jaren als journalist en redacteur in Israel vooraleer zich in New York te vestigen.

   Net als Velikovskt stelt Sitchin zichzelf in een aantal boeken, waaronder The Twelfth Planet (1976) en The Cosmic Code (1998), voor als erudiet en wetenschappelijk. Zowel Sitchin als Velikovsky schrijven als kenners over oude mythes maar beiden zijn bijna wetenschappelijke analfabeten. Net als Von Däniken en Velikovsky, maakt Sitchin een fascinerend en onderhoudend verhaal van feiten, onjuiste voorstellingen, fictie, speculaties, onjuiste citaten en foutieve vertalingen. Elk van hen begint met hun overtuigingen over oude bezoekers uit andere werelden en vervolgt dan met het inpassen van feiten en fictie in hun basishypotheses. Elk van hen is een meester in het negeren van niet van pas komende feiten, in het vinden van mysteries waar er voorheen geen waren, en in het oplossen van die mysteries door hypotheses over buitenaardse wezens. Hun werk is heel aantrekkelijk voor wie van een goed mysterie houdt en niets af weet van de natuur en de grenzen van wetenschappelijke kennis. Het is vooral aantrekkelijk voor zij die niets afweten van Bijbels en historisch wetenschappelijk onderzoek.

   Sitchin noemt zichzelf een Bijbelse wetenschapper en een meester van antieke talen, maar zijn echt talent bestond uit het verzinnen van zijn eigen vertalingen van Bijbelse teksten om zijn interpretatie van Sumerische en Akkadische geschriften te ondersteunen.

   Hij heeft ons laten weten dat hij de vertalingen zal verdraaien om in zijn theorie te passen. Een lezer van het boek van Sitchin doet er inderdaad goed aan enkele Bijbels bijdehand te hebben om de verzen te controleren die Sitchin citeert. Vele van die verzen zullen vreemd of onherkenbaar lijken omdat ze anders werden vertaald dan hun gekende versie (dit wordt nog bemoeilijkt door het feit dat Sitchin zelden vertelt welk vers hij precies citeert). Dit zou makkelijker kunnen worden aanvaard indien hij geen verdraaide vertalingen zou gebruiken om de theorie te ondersteunen die tot die verdraaide vertalingen leidt (Hafernik).

   De meeste bronnen die Sitchin gebruikt, zijn achterhaald. Wetenschappelijke archeologen en studenten van antieke talen bespotten hem voortdurend. Zijn enig goede talent lijkt zijn levendige verbeelding en zijn volledige veronachtzaming voor bewezen feiten en onderzoeksmethodes te zijn, kenmerken die voor sommige mensen heel aantrekkelijk zijn.

   De ideeën van Sitchin werden overgenomen door Raël, nog een verstandige man, die zijn eigen godsdienst heeft opgericht (Raëlliaanse Godsdienst) rond het idee dat mensen het resultaat zijn van een DNA-experiment door oude bezoekers uit de ruimte. Raël heeft zelfs een channeled boek geschreven, hem gedicteerd door buitenaardse wezens. Het heet The Final Message (Het Laatste Bericht). We kunnen alleen maar hopen dat dat ook zo is.

   2 likes
   • Evert Jan Poorterman schreef:

    Wetenschappers bespotten altijd niet-wetenschappers. Ook degenen die het juist zien. Ze verdragen nu eenmaal niet dat niet-wetenschappers meer weten dan zij. Ik heb heel veel aan het boek; ‘De Twaalfde Planeet’ gehad. Toen ik het boek doorbladerde en de tekst op de achterzijde las ging er een rilling van kruin naar stuit en weer terug en ik wist; ‘dit boek gaat mij verder helpen’ wat ook zo was. Voor de volledigheid; Sitchin was evenals Velikovsky een Asjkenazi-jood ofwel een Khazaar (een nepjood dus) en Sitchin had de 33e graad in de Vrijmetselarij. Desondanks schreef hij een prima eerste boek met heel veel informatie erin. Mijn taalontdekking in 1999 bevestigd Sitchin’s goede inzicht.

    3 likes
    • Lauke schreef:

     tot op de dag van vandaag weten wetenschappers meer dan niet wetenschappers enkel ze vertellen niet altijd alles, maar deze hypothetische planeet zou nooit en te nimmer gevonden worden in de baan die sitchin beschrijft.

     het is diep triest dat pseudo wetenschappers zoals marshall masters natuur fenomenen zoals lichtzuilen ,spiegeling koude en warme luchtlagen en lensflares gebruikt om geld te verdienen aan deze hypotese en mensen bang te maken voor een hypothetische mini zonnestelsel die niet bestaat… er is tot op de dag van vandaag nog geen bewijs gevonden van dit hypothetische zonnestelsel.

     5 likes
     • Evert Jan Poorterman schreef:

      Er zijn vakgebieden waar ‘wetenschappers’ duidelijk heel veel weten maar net iets missen waardoor ze het niet snappen, Het zijn dan vaak de amateurs die niet ingevoerd zijn in dat specifieke vakgebied maar wel doordringen tot de essentie en zo dingen ontraadselen. Ik acht Sitchin’s visie voor 99% kloppend, mede op grond van mijn eigen ontdekkingen. Marchall Masters is een lulhannes die beter moet lezen alvorens allerlei onzin te vertellen. Ik beweer dat de Nederlanders de verdwenen Soemeriers zijn. Ze zijn in twee migratie-golven gevlucht uit het Midden-Oosten. Ze namen hun taal en cultuur mee… hun zeden, hun folklore. Een professor doctor vertelde eens over de eetgewoonten in het oude Soemerie. Over de bierpot met brood op tafel. Een kan gevuld met fris helder water met daarin korsten oud brood. Dat ging gisten en zo ontstond een zeer laag–alcoholisch biertje. De oude Soemeriers staken een rietstengel in de pot en slurpen het drankje smakelijk naar binnen. Anderen legden kweekvijvers aan in de moerassen om vis te kweken. Ze waren gek op een vis die knorrende geluiden maakte. Deze vis werd dan ook ‘varkenvis’ genoemd. Ik vertelde de professor doctor dat de Nederlanders uit Soemerie komen en dat we hier ook de achternamen Bierenbroodspot en Varkenvisser hebben! Zou dat toeval zijn vroeg ik!? Er bewoog helemaal niets in de professor doctor. Het kwam niet binnen. Een kind van vier zou begrijpen dat zulks een nader onderzoek waard is, maar de professor doctor gaf geen krimp. Kan ook niet; komt van de ‘papegaaienschool’.

      1 likes
 • Rijst schreef:

  ‘Eerder dit jaar claimde Meade dat Nibiru in oktober in botsing zou komen met de aarde. Hij zei dat de planeet lastig te spotten is vanwege de hoek waarin hij de aarde nadert.’

  Hier moet ik wel om lachen hoor. Ik geloof sowieso niets van een toekomstige botsing. Het zou best kunnen dat de toekomst er wel zo uit zag, maar ik geloof dat die tijdlijn ondertussen veranderde in een veel positiever pad.

  14 likes
  • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

   Sinds eind december 2012, zitten we op een positieve tijdslijn.
   En sindsdien, is heel veel wat duister was (galactisch) verwijderd.

   Mensen die zich nu nog bezig houden, met negatief/egocentrisch gedrag,
   snijden zichzelf nu ontzettend in de vingers.
   En dit keert zich nu tegen jezelf.

   Omdat de voedingsbron weg is.
   En die komt niet meer terug.

   10 likes
  • Jay schreef:

   Een “lastig” te spotten asteroïde (van laten we zeggen 50 kilometertjes, ofwel zo ongeveer totale destructie der mensheid wanneer ook nog eens bestaand uit de ‘foute’ materialen) die “totaal onverwacht” “ergens op de aarde” klapt, kan ik mij met enig – ongrijpbaar – voorstellingsvermogen nog een beetje voorstellen.
   Kortom, na een lange serie van toevalligheden waarin een dergelijk object onontdekt zou kunnen blijven…

   Maar een planeet, laat staan tweeling zonnestelsel??? Groter dan wel kleiner dan de aarde (of mij apart Pluto, ooh nee geen planeet) Nee, dat niet. Onmogelijk gezien aantal amateur astrologen (aangezien de professionele zo corrupt als mogelijk worden geacht en er never ever een klokkenluider is))

   1 likes
 • Henk schreef:

  Ik ben geen numeroloog, maar ik kan wel vaststellen dat de maan veel meer kraters heeft dan de aarde.
  De Barringerkrater (Arizona krater, USA) werd gevormd door een meteoriet van 50 meter.

  Terwijl de maan bezaaid is met grotere kraters,
  hoe kan het dat ze de aarde steeds missen?

  Dit terwijl de aard massa (lees aantrekkings kracht) hoger is dan die van de maan.
  Op Mars en Mercurius zijn er ook vele kraters,
  op een of andere manier missen ze (steeds) de aarde!

  Ik zou haast zeggen Nibiru of Planeet X zal de aarde wel missen,
  want het is haast geen toeval meer, toch?

  6 likes
  • Evert Jan Poorterman schreef:

   Henk,

   dat de Maan meer kraters heeft dan onze planeet is waar en niet waar. Op de Maan zijn ze zichtbaar; op onze planeet niet of minder omdat onze planeet zachter is. In het oosten van Canada en de VS en op de bodem van de Atlantische Oceaan voor die oostkust hebben onderzoekers tienduizenden inslagen geteld. Allemaal uit de astroidengordel… waar de tweede ster met zijn vier planeten doorheen draait… en terwijl die brokstukken worden weg geketst in de astroidengordel slaan ze hier in als een bombardement… doeff doeff doeff doeff doeff en omdat onze planeet roteert kunnen de inslagen verspreid zijn over een groot gebied. Als ik naar de kaarten van Finland en het naastgelegen Rusland kijk dan zie ik evenveel meren en meertjes als aan de overkant in het oosten van Canada. Dan het volgende; toen de tweede ster ons stelsel binnenkwam 4,1 miljard jaren geleden heeft de Maan de volle laag gekregen en onze planeet was toen nog deel van de grotere planeet Tiamat en nog zacht. Van de oude korst van Tiamat zijn de rode gesteenten, bergen en rotsen (en woestijnen) het restant. De astroidengordel bestaat dus voor het merendeel uit rood gesteente (brokstukken, gruis en stof). Tiamat werd gedood en vervolgens gehalveerd. Op die overgebleven helft wonen wij. De afgeslagen helft trok weer rond tot een bol en de oude korst werd uiteen getrokken (de continenten) en nieuwe korst groeide aan. Onderzoek toont aan dat de korst onder de continenten dikker is dan de korst van de Stille- of Grote Oceaan!

   8 likes
   • StefanZ schreef:

    Evert,
    Je begon zo goed, maar het eindigde in een kul verhaar. De aarde is geraakt door Theia. Een planeet zo groot als Mars. Theia en de aarde zijn met elkaar versmolten en uit de overige brokstukken ontstond de maan.

    6 likes
    • Evert Jan Poorterman schreef:

     StefanZ,

     het verhaal over Theia komt uit de koker van de astronomen. Het is hun aanname over hoe het zou zijn geweest. Het verhaal van Sitchin over PlanetX staat beschreven in 6.000 jaren oude kleitabletten. Gedaan door de Soemeriers. Ik blijf toch liever trouw aan de beschrijvingen van de Soemeriers over hoe ons zonnestelsel is ontstaan dan dat ik een handvol astronomen volg die geen kennis hebben van de Soemerische teksten en der zelf lekker op los fantaseren.

     0 likes
  • StefanZ schreef:

   Wie zegt, dat de aarde in het verleden niet geraakt is door meteorieten? De aarde zit VOL met meteoriet inslagen. Een heleboel inslagen uit de oudheid zijn geërodeerd en dus niet meer zichtbaar, maar een heleboel zijn dat nog wel. Volgelopen met water, zijn die inslag kraters veranderd in meren en een heleboel inslagen zitten onder de zeespiegel en dus niet zichtbaar, maar ze zijn er wel degelijk.

   9 likes
 • Anna schreef:

  Ja hoor, daar komen we weer met planeet X aan. Het is duidelijk een periode van weinig werkelijke nieuwsmeldingen gezien de hoeveelheid “oude artikelen in een nieuw jasje”.

  24 likes
 • Joke Janssen. schreef:

  Komt ie al weer hij blijft maar komen he!

  24 likes
 • Sergio schreef:

  Ben ik i.i.g. in 1x van al mijn schulden af !

  21 likes
 • weg met ons schreef:

  In ieder geval snijdt de zonsverduistering als een scheermes over de USA. Of ze daar blij mee moeten zijn zal later blijken.
  Astrologisch gezien en m.b.t. de ‘kunstzinnig’ opgepompte aandelenmarkten en het constant herrie en oorlog schoppen en overal baasje spelen in de wereld door de ‘vredelievende’ USA met wederom een gecontroleerde puppet aan de macht die probeert Iran en Noord-Korea een Verrothschild bank door de strot te duwen. Zal dit donkere zonnetje dan een genodeloze corrigerende tik gaan uitdelen?

  12 likes
 • rob schreef:

  komkommertijd zeker

  10 likes
 • Johan Alphons schreef:

  Lastig te spotten, voor alle telescopen. radio en echografie en al die technieken waarmee ecoplaneten uit andere zonnestelsels worden waargenomen is een planeet uit ons eigen zonnestelsel lastig te spotten.
  Ja, dat komt meester Doom beter uit. En in 2020 is de planeet juist van koers verandert.

  8 likes
 • Mike schreef:

  Ha mooi, heb de versnaperingen al ingeslagen voor het zoveelste einde van de wereld. Groei nog eens dicht door die “X”-planeet.

  Wat er in ieder geval wel zal samenvallen met de komende zonsverduistering is een wereldwijde massameditatie. Zij die het aanspreekt om hieraan mee te doen kunnen hier de details lezen:

  https://eventnl.wordpress.com/2017/08/06/oproep-van-cobra-voor-wereldmeditatie-voor-eenheid-op-21-augustus-2017/

  of: http://2012portal.blogspot.nl/2017/08/make-this-viral-unity-meditation-at.html

  7 likes
 • rayoflight schreef:

  Heb gisteren rare dingen in de lucht gezien. Leek alsof er 2 zonnen waren. Tja dan wordt je natuurlijk weer belachelijk gemaakt.
  Veel mensen zien Niburi als resetknop voor de Distopia waarin we nu leven dat heet het casandra syndroom. Maar zo’n ramp is natuurlijk hoe dan ook verschikkelijk

  Een ding staat vast er zijn veel meer onbekende dan bekende objecten in ons zonnestelsel. Maar of Niburi binnenkort een ramp veroorzaakt waag ik te betwijfelen. Alle gedane voorspellingen zijn gelukkig niet uitgekomen.

  5 likes
 • Wimpie schreef:

  Zo ken je overal wel een draai aan geven

  6 likes
 • nimrod14 schreef:

  de zoveelste vpoorspelling ik heb er al verscheidene vernietiging van de aarde aarde overleefd ik begin me zo langzamerhand Superman te voelen maa ralle gekheid op een stokkie Ik begin mn buik langzamerhand vol te krijgen van die voorspelingen Ten eerste ze zijn niet te bewijzen Ten tweede ze baseren ze op teksten uit de bijbel die je op vershillende manieren kunt uitleggen Ik heb de sprookjesboeken van mn kinderen maar uit de kast gepakt en begin daar maar maar in te lezen want daar hecht ik meer waarde aan dan deze telkens wederkerende onzin

  6 likes
 • StefanZ schreef:

  Ik word gek van die bijbel gekken, die elke keer weer lopen te roepen dat de wereld vergaat. Dat is nu al ZO VAAK gezegd, dat ik er nog nauwelijks op reageer. Er worden passages uit dat sprookjes boek aan gehaald en vingertjes geheven, om dat meer kracht bij te zetten, maar ik geloof er geen snars van. Als Niburu hier zou zijn, had je hem al aan de hemel zien staan en een bruine dwerg ster (Nemesis) had nu al zo veel invloed gehad op de banen van de planeten, dat dat al zou zijn opgevallen. Misschien zit er een kern van waarheid in dit verhaal, maar ik denk dat ik dat niet meer ga meemaken

  5 likes
 • Willem H Janssen schreef:

  Nibiru een hoax ? Wat is dat nou weer voor onzin net zoals dat onzinnige gezwets uit die Bijbel….Ziet, de dag des Heeren komt, gruwelijk, met verbolgenheid en hittigen toorn, om het land te stellen tot verwoesting, en deszelfs zondaars daaruit te verdelgen. De dag des Heeren, nou daar zijn we lekker mee met zo’n Heer, een gluiperige moordenaar is het, in al die verhalen uit de Fabeltjes-krant.

  4 likes
 • chester schreef:

  We gaan het zien wat er gebeurt

  3 likes
 • helder schreef:

  Wat o wat gaan we zien 23 september??

  0 likes
 • wolfje schreef:

  hoop doet leven zeg maar

  2 likes
 • johnnyboy schreef:

  ik lees al bijna tien jaar berichten over Nibiru telkens bleek het niet te kloppen. beetje bullsh*t naar mijn idee dit maar dat er iets is wat de baan van neptunes beinvloed is wel een feit. maar met de aarde botsen….. no f*cking way want de baan komt niet eens in de buurt

  2 likes
 • Evert Jan Poorterman schreef:

  -1565 + 3600 = 2035! Dus dat gaan wij zeker nog meemaken! In vijf verschillende boeken las ik dat er een ramp heeft plaatsgevonden die een einde maakte aan het Egyptische Midden Rijk. Dat was ergens tussen 1588 en 1555 voor de jaartelling. Binnen die tijd valt ook de uitbraak van het vulkaaneiland Santorini/Thera en de 10 plagen die ‘Egypteland’ troffen een feit (bijbel – Exodus = uittocht). Die plagen zijn het gevolg van de passage van de tweede ster met zijn vier planeten. Het is niet alleen in de bijbel te vinden; ook de Egyptenaar Ipoewer schreef er over. Zijn bevindingen komen overeen met de beschrijvingen in de bijbel. Aardbevingen, zware stormen en heel veel natuurgeweld… en as en rook in de atmosfeer door de vele vulkanen die vuur en as braken en rood stof uit de astroidengordel op de atmosfeer dat neerregent en al het oppervlaktewater ondrinkbaar baakt. De eerste plaag; de wateren worden rood en bitter (=giftig). Na 40 jaren was de ellende voorbij! Dan bouwen ook de Egyptenaren hun land weer op en begint het Nieuwe Rijk. Aangezien de ster met zijn vier planeten eerder komt dan gewoon, kunnen we hem dus voor 2035 verwachten. De elite zal verrast zijn; zij kunnen hun plannen niet volledig uitrollen!

  2 likes
 • Angela schreef:

  Of Nibiru echt is, betwijfel ik. De MSM is zo aan het propageren geslagen betreft aliens en buitenaards leven, dat ik denk dat Project Bluebeam snel waarheid zal worden. Als de elite een onbekende verwoester aan de hemel kan laten verschijnen, is de chaos compleet. En is dat niet juist wat ze willen? Order out of chaos.

  2 likes
 • Bokito schreef:

  Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de sterrenhemel. Deze fascineert mij. In mijn 15e/16e levensjaar leerde ik het steeds beter kennen, onderscheiding van de planeten ten opzichten van de sterren. Een aantal jaar geleden getrakteerd op ”de ster van Bethlehem”, Venus en Jupiter stonden bijna in 1 lijn en je kon ze goed zien in de hemel.

  Nu zie ik sinds begin dit jaar een groot licht in de hemel. Dit is groter dan Jupiter en Venus ooit geweest is in de hemel. Een tijdlang niets over gehoord, wel blijven zien. In de media kwam er uiteindelijk bericht dat dit Venus zou zijn. Kan iemand mij dat bevestigen?

  Het licht lijkt net op het licht van een laagvliegend vliegtuig (zo groot is het) en is vaak te zien rond 18u en later (ook in de nacht).

  1 likes
 • Roy schreef:

  Misschien dat wij nog meemaken (denk het niet, hoop het wel) dat de ster Betelgeuze supernova gaat, dan zou er ook voor een tijdje een tweede “zon” zichtbaar zijn.. Tegen die tijd zal menigeen wel weer beweren dat het Niburu is..

  https://futurism.com/question-which-star-is-likely-to-go-supernova-in-our-lifetimes/

  2 likes
 • justin schreef:

  Tjsa en stel dát het zo is ,.dan zijn we gewoon Kaboem !! foetsie en verleden tijd. En als het niet zo is dan krijgen we misschien hier en daar vulkaanuitbarstingen ,luchtvervuiling en smerig water voedseltekorten en epidemieën en Mad Max taferelen , hoe dan ook doom and gloom scenario’s te kust en te keur, nou ik ga geëvacueerd worden met een ufo en zit de hele rambam ergens anders uit totdat de lucht letterlijk geklaard is. Ik neem mee mijn dieren mijn familie en een tandeborstel. :-))

  1 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  wetenschappers

  Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

  De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

  >