Gezondheid

Hartslag van de aarde van cruciaal belang voor onze gezondheid

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1952 zocht de Duitse natuurkundige Winfried Otto Schumann naar een antwoord op de vraag of de aarde een eigen frequentie – of hartslag – heeft.

Aangezien de negatief geladen aarde zich in een positief geladen ionosfeer bevindt, moet er sprake zijn van spanning tussen de twee. Die spanning geeft de aarde een specifieke frequentie, zo redeneerde Schumann.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Na een aantal berekeningen stelde hij de hartslag van de aarde in eerste instantie vast op 10 Hz. In 1954 bepaalde hij samen met Herbert König dat de resonantie van de aarde 7,83 Hz bedraagt. De ontdekking werd later bevestigd door diverse wetenschappers.

Hersengolven

Hoewel het bestaan van de Schumann-resonantie wetenschappelijk is aangetoond, begrijpen maar weinigen hoe belangrijk deze frequentie is. König, die Schumann uiteindelijk zou opvolgen bij de Universiteit van München, ontdekte een duidelijk verband tussen Schumann-resonanties en hersenritmes. Hij vergeleek EEG’s met elektromagnetische velden in de natuur en kwam tot de ontdekking dat de Schumann-resonantie zeer dicht in de buurt komt van de frequentie van alfa-golven, hersengolven die aangeven dat iemand op een ontspannen manier alert is.

E. Jacobi van de Universiteit van Düsseldorf toonde aan dat bij afwezigheid van Schumann-golven mentale en fysieke gezondheidsproblemen ontstaan. Tijdens experimenten is gebleken dat er een directe link is tussen mensen en hun connectie met de hartslag van de aarde.

Water

Dit werd in 2011 bevestigd door de Fransman Luke Montanye toen hij onderzoek deed naar het geheugen van water. Montanye verwijderde al het aanwezige DNA uit reageerbuisjes met water en vuurde op een aantal buisjes een frequentie af van 7,83 Hz. In de buisjes die in aanraking kwamen met de Schumann-resonantie werd nieuw DNA aangemaakt, in de overige buisjes werd geen DNA gevormd.

Vandaag de dag is het vanwege alle kunstmatige straling in de atmosfeer een stuk lastiger om de Schumann-resonantie nauwkeurig te meten. Het lijkt erop dat onze draadloze apparaten het natuurlijke signaal verdringen dat ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
magda
magda
10 jaren geleden

En daarom rijzen de umts masten de pan uit,word wifi steeds krachtiger.Alles werkt weer samen met de satelieten en Haarp.Veel mensen worden regelmatig opeens depressief door verlaging van de frequentie meestal is dit zo rond de 6.5 hz of je verhoogt het en ontstaat er irritatie en boosheid. Erg verknipt allemaal en veel mensen die zich daar nog steeds niet van bewust zijn.Zo houd je de mensheid in een constante schommeling waardoor de evolutie erg word vertraagd.Maar goed het word toch altijd afgedaan als complot denken.Voorlopig komen er steeds meer mensen bij die afhankelijk worden gemaakt van antie depressieva en kalmeringsmiddelen en zo is het balletje weer rond.Schep meer zombies ,die denken zelf niet meer maar laten voor zich denken.

ko
ko
10 jaren geleden

Weet iemand of de Schumann resonantie gestegen is of niet? Voor mij klinkt het niet meer dan logisch, maar ik hoor tegenstrijdige berichten.. Er wordt geschreven dat ie hetzelfde is, er wordt ook geschreven dat ie wel omhoog is gegaan maar ze het vermaskeren dmv HAARP..

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

aangezien het leven op aarde is geevolueerd is het niet onaannemelijk dat de omstandigheden van de aarde zeer belangrijk is voor het welzijn van dat leven.

Wat echter kant en klare nonsens is is de een na laatste alinea. DNA is voorbehouden aan leven wezens en virussen (nee, virussen zijn geen levende wezens). Water (H2O) heeft geen DNA, en dat kan dus ook niet verwijdert worden.

Vermoedelijk steekt het allemaal net iets anders in elkaar dan hoe het hier gepresenteerd wordt.

Bert
Bert
10 jaren geleden

[quote name=”ko”]Weet iemand of de Schumann resonantie gestegen is of niet? Voor mij klinkt het niet meer dan logisch, maar ik hoor tegenstrijdige berichten.. Er wordt geschreven dat ie hetzelfde is, er wordt ook geschreven dat ie wel omhoog is gegaan maar ze het vermaskeren dmv HAARP..[/quote]
Afgezien van kleine variaties kan worden gezegd…

Schumann-resonantie = lichtsnelheid/omtrek aarde

Zowel de lichtsnelheid als de omtrek van de aarde zijn een constante. De Schumann-resonantie is dientengevolge ook een constante en bedraagt dus altijd ongeveer 300.000 km/sec / 40.000 km = 7,5 Hz.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x