Mens en Dier

Zoon van George Soros is kind aan huis in het Witte Huis

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

Volgens recente berichten is Alexander Soros, de zoon van de schimmige miljardair George Soros, een de facto ‘ambassadeur’ van het Witte Huis. Sinds de inauguratie van Joe Biden heeft hij minimaal 14 keer een bezoek aan het Witte Huis gebracht namens de Open Society Foundations van zijn vader.

Alexander Soros (37) is net als zijn vader een sponsor van de Amerikaanse Democraten. Hij is de voorzitter van de Open Society Foundations, één van de machtigste en invloedrijkste subsidienetwerken ter wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De organisatie is in 1979 opgericht door George Soros en heeft sindsdien meer dan 32 miljard dollar in progressieve clubs gestoken.

Zorgwekkend

Matt Palumbo, auteur van ‘The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros’, stelt dat we hieruit kunnen opmaken dat de familie Soros steeds meer invloed krijgt op de Amerikaanse politiek.

Mike Howell, directeur van het Oversight Project van de Conservative Heritage Foundation, noemt de toegang die Alexander Soros heeft tot het Witte Huis ‘zorgwekkend’.

Dood en verderf

“De Soros-agenda is er één van dood en verderf,” zei Howell in een verklaring. Volgens hem wil Soros overal in het Westen de grenzen wagenwijd openzetten met als doel de westerse beschaving te vernietigen.

Alexander Soros ontmoette in het Witte Huis onder anderen diverse adviseurs van voormalig stafchef Ron Klain en plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur van het Witte Huis John Finer.

Verschillende experts vragen zich af of de familie Soros ongewenste invloed uitoefent op de regering-Biden.

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

“Verschillende experts vragen zich af of de familie Soros ongewenste invloed uitoefent op de regering-Biden.”

De vraag stellen is hem gelijk beantwoorden. NATUURLIJK heeft die vreselijke familie Soros een zéér ongewenste invloed op de regering-Biden.

En NIET alleen op de regering van Joe Biden, maar (jammer genoeg) op de hele Westerse wereld.

Onder het mom van zogenaamde liefdadigheidsorganisaties heeft Soros met zijn valse kliek zijn smerige tentakels overal ingestoken.

Om te beginnen heeft Soros natuurlijk veel te veel invloed gehad op de laatste Amerikaanse verkiezingen.

Het resultaat daarvan is, dat de oorlogszuchtige EN totaal incompetente Joe Biden president heeft kunnen worden.

Uiteindelijk gaat het er niet om WAAR de mensen daadwerkelijk op stemmen, maar vooral WIE deze stemmen telt. Dat zie je natuurlijk in veel meer landen.

Waar ik (al gaat dat dan niet om de Verenigde Staten) vooral specifiek op wil wijzen, is de méér dan verschrikkelijke invloed van George Soros op het Nederlandse onderwijssysteem.

Dat het, OOIT, zeer goede onderwijssysteem, inmiddels totaal verrot is, hebben wij voor een groot deel aan deze zogenaamde filantroop te danken.

Inmiddels is het bekend, dat nota bene 50% (VIJFTIG PROCENT) van de kinderen van groep 8, ANALFABEET is.

Dit is natuurlijk vreselijk, want uiteindelijk wordt de basis van ieder mensenkind op school gelegd. Zeker, als je bedenkt dat veel ouders van jonge kinderen inmiddels allebei in het arbeidsproces zitten om de kosten van het levensonderhoud te kunnen verdienen.

De school is dus ongelooflijk belangrijk om kennis over te dragen, waar je de rest van je leven de vruchten van kunt plukken. Denk aan de belangrijkste: lezen, schrijven, taal en, niet te vergeten, rekenen.

Daar wordt inmiddels een potje van gemaakt, omdat “ze” vinden, dat kinderen beter op jonge leeftijd kunnen leren, dat ze heel gemakkelijk in plaats van het jongetje, dat ze zijn, een meisje kunnen worden.

In één woord: walgelijk. En DAT hebben wij onder andere te danken aan deze kwal van een Soros.

Ik hoorde de afgelopen jaren vaak zeggen: Als die George Soros maar eerst dood is, dan verandert er wel wat.

Niet dus, want dat reptiel heeft zijn vervanger al klaar staan: Alexander Soros. En gezien zijn nog jonge leeftijd, 37 jaar, kan hij nog een tijdje mee.

Er is een Titanenstrijd aan de gang. En het gaat daarbij om The Great Reset OF The Great Awakening.

Jullie begrijpen vast wel naar wie mijn voorkeur uitgaat.

Gezien het feit, dat ik nog altijd geloof, dat het GOEDE het KWAAD overwint, blijf ik geloven in een goede uitkomst.

Andre
Andre
1 jaar geleden

D66 is ook Soros met evil Kaag als hogepriester..

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Die Soros’en zitten trouwens ook diep in de schoolboekenindustrie en dus ook in de inhoud daarvan. Ook in Nederland (Dijkman boeken). Vandaar het normaliseren van de combinatie (kleine) kinderen en seks. Een andere drijvende kracht in dit kader is de VN. Smerige pedefielenbende, zowel de VN als de Open Society Foundaion. Dat die Soros Junior zo graag bij Biden over de vloer komt in het (nep?) Witte Huis is dus niet zo vreemd. Gates, Soros, Biden, en de rest van de satanistische cabal, allemaal vieze vriendjes van Epstein’s soort.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Biden is een stroman van Soros.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x