Buitenaards

Snowden: “Buitenaardse wezens houden mogelijk iets voor ons verborgen”

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Edward Snowden sprak tijdens de podcast StarTalk van sterrenkundige Neil deGrasse Tyson over buitenaardse wezens. Het is goed mogelijk dat aliens ons horen, of dat wij aliens horen, zei de beroemde klokkenluider vanuit Moskou.

Hij denkt dat berichten van buitenaardse wezens zo goed versleuteld zijn dat we ze nooit zouden kunnen ontvangen, laat staan begrijpen. Je kunt nooit een signaal onderscheppen waarvan je niet weet dat het versleuteld is, aldus de NSA-klokkenluider.

“Stel, een buitenaardse beschaving of onze eigen beschaving zoekt naar andere beschavingen. Dan is er slechts een kleine periode in de ontwikkeling van de beschaving waarin alle communicatie op de meeste primitieve en meest onbeschermde manier wordt verstuurd,” merkte Snowden op.

“Als je kijkt naar alles wat we horen met onze satellieten of alles wat ze horen van onze beschaving (als er inderdaad aliens zijn), moet al hun communicatie versleuteld zijn,” ging hij verder. “Wat we horen, of het nu een buitenaardse tv-show is of een telefoongesprek, is voor ons niet te onderscheiden van de kosmische achtergrondstraling.”

Als iets op een perfecte manier versleuteld is, zou geen veiligheidsagentschap ooit kunnen achterhalen dat het om communicatie gaat. De informatie zou worden opgepikt als ruis.

Snowden denkt dat aliens een beter politiek systeem hebben dan de aardbewoners. Een systeem waarin een klokkenluider niet wordt vervolgd wegens onthullingen over spionageactiviteiten die zijn uitgevoerd door zijn eigen overheid.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x