CoronaBuitenland

Zorginstellingen hullen zich in stilzwijgen terwijl werkenden massaal sterven: ‘Stille humanitaire catastrofe’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De huidige oversterfte is historisch gezien ongekend, zei arts Pierre Kory in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Hij wees erop dat levensverzekeraars enkele maanden geleden meldden dat er veel meer werkenden overlijden dan gebruikelijk. Het gaat daarbij om mensen van 18 tot 65 jaar.

Er werden tot wel 40 procent meer sterfgevallen geregistreerd, zei Kory. Lincoln Financial, de op vier na grootste levensverzekeraar in de Verenigde Staten, maakte vorige week bekend dat het aantal claims in het laatste kwartaal van 2021 met maar liefst 163 procent is gestegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Beangstigend

Kory wees erop dat dit de mensen zijn die plotseling dood neervallen, die een hartstilstand, beroerte of hartaanval krijgen. Dan hebben we het nog niet gehad over de kankers die woekeren bij de gevaccineerden, aldus de arts. “En je ziet het ook bij jonge mensen.”

“Daarom is het stilzwijgen van de ziekenhuizen zo beangstigend,” benadrukte hij. “Neurologen, cardiologen, verloskundigen en gynaecologen worden geconfronteerd met beroertes, onvruchtbaarheid en hartaanvallen bij hele jonge mensen zonder onderliggend lijden.”

Humanitaire catastrofe

“Het is onmogelijk dat de bazen van de zorginstellingen het niet weten. Niemand van hen heeft zich uitgesproken,” zei Kory, die sprak van een ‘stille humanitaire catastrofe’.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Maar ja, de verantwoordelijke artsen hebben wel, tegen hun eed in, de gifprik massaal toegediend.

En daarom zullen deze artsen zich moeten verantwoorden voor het tribunaal en zo langzamerhand ook de artsen die hun hand voor hun gezicht houden: “ik zwijg als het graf”.

Alez
Alez
1 jaar geleden

Het zoveelste bericht over vaccine bijwerkingen en sterfte. Maar nog niemand in mijn omgeving die slachtoffer werd van zijn eigen keuze.

silence
silence
1 jaar geleden

bang voor baanverlies???????

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Lafheid viert hoogtij.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x