Chemtrails

Nederland wordt wakker onder chemtraildeken

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Honderden vliegtuigen waren vanochtend verantwoordelijk voor het uitzicht in ons luchtruim. Meldingen van chemtrails uit heel Nederland en België bereiken sinds vrijdagmiddag de redactie.

Wat wordt er in ons luchtruim gespoten? En hoelang pikken de burgers het nog? Mensen hebben er last van.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Op vrijdagmiddag een massale chemtrailactie boven Amsterdam, we staan er met de buren naar te kijken,” schrijft R.T. aan Niburu. “Help, we hebben weer een heleboel chemtrails. Nu maar weer eens een foto van gemaakt. Mogelijk weer wat aandacht aan besteden? Mijn moestuintje inclusief één hennepplantje voor eigen gebruik wordt er niet echt biologisch op zo,” voegt H.W. toe.

Begin deze maand was het ook al raak. “Gisteren en vandaag heb ik heel veel chemtrails gezien boven Borger en naar Gees toe, het is echt weer helemaal mis boven Drenthe in onze luchten,” aldus F.V. op 1 augustus jongstleden. “Sinds heel wat maanden zijn ze hier boven Zwolle bezig met chemtrails, vaak beginnen ze zo rond 5 uur in de ochtend,” schreef J.J. op dezelfde dag.

Bewustzijn

Eerder vroegen veel bezorgde Grieken de Griekse luchtmacht om opheldering over de mysterieuze condenssporen aan de hemel. Zij denken dat de regering hun bewustzijn probeert te beïnvloeden.

Het begrip chemtrails is een neologisme dat is ontstaan door samentrekking van de woorden ‘chemisch’ en ‘contrails’ (condenssporen). Het komt echter zelden voor dat landen zich er officieel over uitlaten.

Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 is gebleken dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën, waaronder zink- en cadmiumverbindingen, en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma, schreef de Britse krant The Guardian in dat jaar.

SOPN wil chemtrails uitbannen

Voor de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) zijn chemtrails een belangrijk punt in het partijprogramma. De partij wil per direct een algeheel verbod op het uitsproeien van chemicaliën vanuit vliegtuigen. De SOPN wil dat vliegtuigen die chemtrails sproeien door de luchtmacht worden tegengehouden.

Zij gaat aankomende week schriftelijke vragen stellen en eist antwoorden van de verantwoordelijke ministers. SOPN/Niburu is sinds 2002 actief om dit onderwerp onder de aandacht te brengen.

Wilt u graag melding doen van chemtrails boven uw woonplaats dan kan dat in een reactie onder dit artikel.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

364 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stef   Darm
Stef Darm
11 jaren geleden

Hier boven gemeente Opmeer is het sinds gister 17 augustus een deken van chemtrails. Geen wonder dat er een hittegolf wordt voorspeld als we onder een deken van Alu deeltjes opgewarmd worden!

Ad Wildervanck
Ad Wildervanck
11 jaren geleden

De “overheid” moet hier ook al 10 jaar van op de hoogte zijn, maar doet helemaal niets. Wel maken zij zich zorgen over uitstoot van fijnstof door het gemotoriseerde verkeer, wat in feite maar een fractie is van wat al jaren aan troep over ons wordt uitgestooid door chemtrails. Ik hoop dan ook dat SOPN de grootste partij gaat worden en hier daadwerkelijk wat aan gaat doen. Ik stem op 12 september a.s. op SOPN.

Jan van der Pas
Jan van der Pas
11 jaren geleden

Ook Dordrecht is vandaag 18-08 bezaaid met chemtrails. Verschrikkelijk gewoon. Nou ik ga S.O.P.N. stemmen hoor.

Groet
Jan

Sijbers
Sijbers
11 jaren geleden

Gisterenochtend vroeg (7.00) was men al begonnen aan een dambordje. Maar vandaag zelfs nog vele male intensiever boven Venray Noord-Limburg.

Back to top button
364
0
We lezen graag je reactie!x