Gezondheid

Dit is al het zoveelste meisje dat in een rolstoel is beland na de baarmoederhalskankerprik

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een moeder claimt dat het HPV-vaccin haar dochter in een rolstoel heeft doen belanden. De afgelopen vier jaar kon de jonge vrouw het huis niet uit in haar eentje.

Caran Dynan (37) uit het Schotse North Lanarkshire zegt dat haar dochter Amy (19) lijdt aan tenminste 14 aandoeningen als gevolg van de vaccins die zouden moeten beschermen tegen baarmoederhalskanker.

Amy heeft vaak last van hoofdpijn, lijdt aan depressie en heeft een onregelmatige hartslag. Ze kan niet naar school.

Nog nooit eerder

Dynan wil dat ouders meer informatie krijgen over de bijwerkingen die de prik heeft. “Dit begon allemaal nadat ze het vaccin had gekregen,” zei ze.

Ze lichtte toe dat de problemen begonnen vlak nadat ze de prik op school had ontvangen. “Ze viel flauw, terwijl dat nog nooit eerder in haar leven was voorgekomen,” zei ze.

“Ze was heel erg moe en sliep de hele dag,” voegde ze toe. “Ze at bijna niet en ging nauwelijks naar school.”

76 gezinnen

Amy is nu 19 jaar oud en is al bijna vier jaar niet in haar eentje het huis uit geweest. Geen enkele arts wil erkennen dat haar aandoening verband houdt met het vaccin. Maar ze weten ook niet wat er dan wel aan de hand is.

Dynan heeft er elke dag spijt van dat ze haar dochter de HPV-prik heeft gegeven. Ze zei dat ouders niets te horen krijgen over risicofactoren en bijwerkingen.

Ze heeft contact met 76 gezinnen uit Schotland die stuk voor stuk bijwerkingen hebben gemeld als gevolg van het vaccin.

Vorig jaar sprak de 13-jarige Zara Beattie uit Wigton zich uit over het feit dat ze in een rolstoel was beland na de HPV-prik.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Ik ben bang dat de discussie betreft vaccineren nog een lange adem heeft, onlangs las ik het verhaal van een moeder die vindt dat uitsluiten van niet gevaccineerde kinderen de beste optie is…Zij stelde ook voor om op televisie een discussie aan te gaan met artsen voor en tegen……. Het blijft toch een heikel punt met vaccinaties………Begin met pedofielen te vaccineren, er zijn medicijnen voor…. En wat te denken van alle culturen die hier binnen wandelen met virussen en bacteriën die wij niet kennen…daar moeten wij natuurlijk tegen ingeënt worden, zo blijven we nog even bezig……… Maar het vertrouwen in de medische wetenschap is voor velen toch de enige optie blijkbaar…. We zijn er nog niet……. De meeste mensen hebben overal vertrouwen in ,behalve in zichzelf en hun eigen lichaam ..

Louise
Louise
4 jaren geleden

Hier een goede site over Homeopatische vaccinatie, veel om te lezen dat wel….Immunizationalternatives.com

Neeltje
Neeltje
4 jaren geleden

Als je weet hoe ze worden gemaakt & wat er in zit ……..
Slaap lekker.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Ja ik weet het, t is nog maar een kleine groep mensen die zich hier voor interesseert, maar deze sites zijn in het Nederlands en krijg je heel veel informatie ………Post- vaccinaal-syndroom .nl en http://www.nvkp.nl Dat is de Nederlandse vereniging kritisch prikken. Het is interessant en je kunt preventief aan de slag ook voor de griep prik…….allemaal homeopatische middelen……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x