CoronaBinnenland

Explosieve stijging oversterfte na verkiezingen, nog eerder en steiler dan voorspeld

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Vorige maand stierven in Nederland niet veel meer mensen dan verwacht op basis van cijfers uit het verleden. Er was in februari geen sprake van oversterfte, aldus het CBS.

In februari overleden zo’n 14.000 mensen in Nederland. Dat zijn er ongeveer 100 meer dan normaal. Het aantal sterfgevallen was niet dusdanig verhoogd dat er sprake was van oversterfte.

Mysterieuze oversterfte in Nederland opeens verdwenen, jubelde wetenschapsredacteur van de Volkskrant Maarten Keulemans.

Dat belooft niet veel goeds

De oversterfte is terug van weggeweest en na de verkiezingen explosief gestegen, nog eerder en steiler dan twee maanden geleden door statisticus Herman Steigstra voorspeld. “Dat belooft niet veel goeds,” schrijft hij.

Steigstra voorspelde dat de oversterfte zo rond 1 april zou uitkomen op zeven procent, maar die bedraagt inmiddels bijna 15 procent.

“Er is geen griep, dat ligt twee maanden achter ons,” licht de statisticus toe. “We gaan het de komende weken zien hoe dit zich ontwikkelt, maar hier worden we niet blij van.”

Het is nu vijf maanden na de herhaalprik

Neuroloog Jan Bonte vraagt of Keulemans al gereageerd heeft. “Of danst hij nu de dwazendans met een Chinese wasbeer?”

Steigstra laat weten dat hij nog niet gereageerd heeft. “De vorige reactie was op mijn prognose twee maanden geleden dat medio maart de cijfers weer zouden gaan oplopen. Dat kreeg het hilarische predicaat leunstoelepidemioloog. Hij zal wel uitkijken nu, want dit zijn harde CBS-cijfers.”

Op de vraag of ze bepaalde data even hebben achtergehouden, antwoordt de statisticus: “Alles is mogelijk.”

Het is volgens Steigstra nauwelijks voorstelbaar dat dit geen vaccinatieschade zou zijn. “De negatieve gevolgen van vaccinatie zijn zichtbaar in de eerste week en daarna pas na vier tot vijf maanden. Het is nu vijf maanden na de herhaalprik,” benadrukt hij.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
9 dagen geleden

I don’t care!

Greet Resist
Greet Resist
9 dagen geleden

het is het syndroom van de jonge

Jojo
Jojo
9 dagen geleden

Sorry i don’t care

doeterniettoe
doeterniettoe
9 dagen geleden

dat ze maar kapot vallen die zogenaamd “moreel verheven, wappie roepers”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

154
0
We lezen graag je reactie!x