Binnenland

Zulke dingen gebeuren normaal gesproken alleen in totalitaire dictaturen. FVD stelt Kamervragen aan Ollongren over dit schimmige rapport

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) maakte de bestrijding van ‘nepnieuws’ tot speerpunt van haar beleid.

Ze beweerde onder meer dat onze verkiezingen waren beïnvloed door ‘buitenlandse actoren’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Daarmee doelde ze vermoedelijk niet op het machtige imperium van miljardair George Soros, schrijft de FVD.

Andere mening

Van haar beschuldigingen bleef uiteindelijk helemaal niets over. Zijzelf verspreidde desinformatie, aldus de partij.

De gevestigde machten kunnen gewoonweg niet geloven dat miljoenen Nederlanders anders over politiek en samenleving denken dan zij.

Dat ze niet zijn gemanipuleerd door Poetin, maar een andere mening hebben, klinkt het.

Grote zorgen

Ollongren liet een schimmig rapport over nepnieuws opstellen waarin Nederlandse nieuwsmedia in twee categorieën worden verdeeld: mainstream media en junk media, waaronder ook NineForNews.

FVD maakt zich grote zorgen over de extreme behoudzucht en de krampachtige controledrift van de gevestigde machten.

Het vrije debat wordt ingeperkt, er is steeds meer censuur, er is sprake van no-platforming op universiteiten en boeken worden verboden.

Afval

Techreuzen als Facebook en Twitter maken deals met linkse regeringen om conservatieve visies als ‘hate speech’ weg te kunnen zetten en te kunnen ‘shadowbannen’, stelt de partij.

Het is tijd om in actie te komen, vindt de FVD.

Met haar rapport waarin onafhankelijke, kritische media als ‘afval’ worden weggezet, overschrijdt Ollongren fundamentele grenzen.

Totalitaire dictaturen

Zulke dingen gebeuren normaal gesproken alleen in totalitaire dictaturen.

Om die reden heeft de FVD een aantal Kamervragen gesteld aan Ollongren. Die lees je hier.

[Forum voor Democratie]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietka
pietka
4 jaren geleden

Op dit moment is Rusland een oase van verlichting en democratie! in vergelijking met Nederland, maar ja die “K.T”russen spreken natuurlijk Russisch op de televisie dus het is onmogelijk voor de gemiddelde Nederlander om te genieten van het publiek debat op de verschillende TV zenders.
In Nederland is er geen publiek debat meer ! alleen maar dogma’s en dat gaat niet lang goed, de beslissingen van Mvr Ollongren en de gelijk geschakelde hoogleraren op de “prestigieuse”universiteiten zullen dat waarschijnlijk in de toekomst bewijzen.
13 jaar geleden deed J P balkenende zijn uitspraak over de V.O.C , was dat misschien het moment dat onze deepstate toen de macht overnam !?

rop
rop
4 jaren geleden

De machten en de krachten ervan beginnen langzaam te kraken, en hun macht te verliezen aan waarheden die ze natuurlijk niet leuk vinden, er is een heel ander opkomst waarin de macht aan het verschuiven is, natuurlijk is dat controle drift, ze raken de controle steeds meer kwijt over hun volk, een verschuiving die duidelijk is te zien ,door de vele demonstraties wereldwijd word gezien en gehoord , het volk pikt het niet langer meer dat ziet men overal gebeuren,en daar hebben ze nou echt de pest in.

salvar
salvar
4 jaren geleden

satan van de partij des doods.
het land hier is een bananenrepubliek.
je bek houden en doen wat er gezegd wordt.

god wat heb ik genoten van de boeren , of het nu iets uithaalt of niet prachtig was het.
ik denk dat heel langzaam het volk wakker wordt althans dat hoop ik.

dna
dna
4 jaren geleden

Wie heeft EU youtube( kijk die nazisymbolen en kleuren op youtube), wie bepaald via artikel 13, wie heeft cern, opening goddarttunnel gezien? Welke “europese landen waren en zijn vere van neutraal? Youtube is van en/of overgenomen door templiers/nazis. Ollongren is er ook 1 namelijk via familie en heeft links geinfiltreed net als hitler dat deed. Bern-hard was een nazi, agentinië (waar bern-hard rare dingen deed) zat er vol mee. Google, bing, youtube, facebook, windows etc zijn hun producten. Dat kan je zien, dat kan je voelen, algoritmes veraden hun psychopatische trucjes. SS=isis hitler&islam

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x