Homepagina » Binnenland » Zulke dingen gebeuren normaal gesproken alleen in totalitaire dictaturen. FVD stelt Kamervragen aan Ollongren over dit schimmige rapport
Zulke dingen gebeuren normaal gesproken alleen in totalitaire dictaturen. FVD stelt Kamervragen aan Ollongren over dit schimmige rapport
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Zulke dingen gebeuren normaal gesproken alleen in totalitaire dictaturen. FVD stelt Kamervragen aan Ollongren over dit schimmige rapport

Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) maakte de bestrijding van ‘nepnieuws’ tot speerpunt van haar beleid.

Ze beweerde onder meer dat onze verkiezingen waren beïnvloed door ‘buitenlandse actoren’.

Daarmee doelde ze vermoedelijk niet op het machtige imperium van miljardair George Soros, schrijft de FVD.

Andere mening

Van haar beschuldigingen bleef uiteindelijk helemaal niets over. Zijzelf verspreidde desinformatie, aldus de partij.

De gevestigde machten kunnen gewoonweg niet geloven dat miljoenen Nederlanders anders over politiek en samenleving denken dan zij.

Dat ze niet zijn gemanipuleerd door Poetin, maar een andere mening hebben, klinkt het.

Grote zorgen

Ollongren liet een schimmig rapport over nepnieuws opstellen waarin Nederlandse nieuwsmedia in twee categorieën worden verdeeld: mainstream media en junk media, waaronder ook NineForNews.

FVD maakt zich grote zorgen over de extreme behoudzucht en de krampachtige controledrift van de gevestigde machten.

Het vrije debat wordt ingeperkt, er is steeds meer censuur, er is sprake van no-platforming op universiteiten en boeken worden verboden.

Afval

Techreuzen als Facebook en Twitter maken deals met linkse regeringen om conservatieve visies als ‘hate speech’ weg te kunnen zetten en te kunnen ‘shadowbannen’, stelt de partij.

Het is tijd om in actie te komen, vindt de FVD.

Met haar rapport waarin onafhankelijke, kritische media als ‘afval’ worden weggezet, overschrijdt Ollongren fundamentele grenzen.

Totalitaire dictaturen

Zulke dingen gebeuren normaal gesproken alleen in totalitaire dictaturen.

Om die reden heeft de FVD een aantal Kamervragen gesteld aan Ollongren. Die lees je hier.

[Forum voor Democratie]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietka
pietka
1 jaar geleden

Op dit moment is Rusland een oase van verlichting en democratie! in vergelijking met Nederland, maar ja die “K.T”russen spreken natuurlijk Russisch op de televisie dus het is onmogelijk voor de gemiddelde Nederlander om te genieten van het publiek debat op de verschillende TV zenders.
In Nederland is er geen publiek debat meer ! alleen maar dogma’s en dat gaat niet lang goed, de beslissingen van Mvr Ollongren en de gelijk geschakelde hoogleraren op de “prestigieuse”universiteiten zullen dat waarschijnlijk in de toekomst bewijzen.
13 jaar geleden deed J P balkenende zijn uitspraak over de V.O.C , was dat misschien het moment dat onze deepstate toen de macht overnam !?

rop
rop
1 jaar geleden

De machten en de krachten ervan beginnen langzaam te kraken, en hun macht te verliezen aan waarheden die ze natuurlijk niet leuk vinden, er is een heel ander opkomst waarin de macht aan het verschuiven is, natuurlijk is dat controle drift, ze raken de controle steeds meer kwijt over hun volk, een verschuiving die duidelijk is te zien ,door de vele demonstraties wereldwijd word gezien en gehoord , het volk pikt het niet langer meer dat ziet men overal gebeuren,en daar hebben ze nou echt de pest in.

salvar
salvar
1 jaar geleden

satan van de partij des doods.
het land hier is een bananenrepubliek.
je bek houden en doen wat er gezegd wordt.

god wat heb ik genoten van de boeren , of het nu iets uithaalt of niet prachtig was het.
ik denk dat heel langzaam het volk wakker wordt althans dat hoop ik.

dna
dna
1 jaar geleden

Wie heeft EU youtube( kijk die nazisymbolen en kleuren op youtube), wie bepaald via artikel 13, wie heeft cern, opening goddarttunnel gezien? Welke “europese landen waren en zijn vere van neutraal? Youtube is van en/of overgenomen door templiers/nazis. Ollongren is er ook 1 namelijk via familie en heeft links geinfiltreed net als hitler dat deed. Bern-hard was een nazi, agentinië (waar bern-hard rare dingen deed) zat er vol mee. Google, bing, youtube, facebook, windows etc zijn hun producten. Dat kan je zien, dat kan je voelen, algoritmes veraden hun psychopatische trucjes. SS=isis hitler&islam

x

Check Also

anp

Nieuwe ANP-baas: als je je niet laat vaccineren, vind ik dat je niet langer het recht hebt om voorrang te krijgen op zorg

Eind vorige maand werd bekend dat persbureau ...

de jonge

‘De Jonge loog dat je met een experimentele gentherapie je vrijheid terug zou krijgen’

Het komende najaar is het een reëel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x