CoronaBuitenland

Zware restricties opgelegd aan Janssen-vaccin vanwege bijwerkingen: ‘Wat was het coronabeleid een ramp’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA legt het Janssen-vaccin verregaande restricties op nadat het werd gelinkt aan een risico op ernstige trombose oftewel bloedstolsels.

In de Verenigde Staten mag het Janssen-vaccin alleen nog worden gebruikt voor volwassenen die de coronavaccins van Pfizer en Moderna niet verdragen of die liever niet twee keer geprikt worden. De FDA heeft hiertoe besloten nadat zij 60 gevallen van trombose onder de loep had genomen, waaronder negen overlijdens.

De Gezondheidsraad adviseerde afgelopen jaar al om Janssen alleen te geven als dat echt beter uitkomt. In de praktijk wordt Janssen weinig meer toegepast.

Ideaal

“Janssen is ideaal als je met één prik klaar wilt zijn voor de zomervakantie,” zei minister Hugo de Jonge in juni vorig jaar. Het gevolg: de afsprakenlijn was tijdenlang onbereikbaar vanwege de extreem grote belangstelling.

Enkele maanden later stelde de Europese waakhond voor vaccins vast dat dit coronavaccin tot twee vervelende bijwerkingen kan leiden: duizeligheid en oorsuizen. Daarnaast kan het vaccin leiden tot immuun trombocytopenie. Daarbij raakt het afweersysteem in de war en valt het bloedplaatjes aan die nodig zijn om bloed te laten stollen.

Losgeslagen van de wetenschap

Bioloog Richard Steenvoorden reageert: “Dansen met Janssen. Neem snel je vaccin zonder te vragen naar bijwerkingen en het afwachten van langetermijnstudies. Zodat je weer gezellig uit kunt gaan met je QR-code. Man, wat was het coronabeleid een ramp. Alles losgeslagen van de wetenschap.”

Dit gebeurt er als je het bericht op Twittert deelt:


4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop
Joop
7 maanden geleden

Dat die zak nog rondloopt zegt genoeg van Rutte nazi’s regiem

William
William
7 maanden geleden

Mis Lijdend… wanneer wordt Hugo opgepakt en levenslang opgesloten.. dat is pas misleidend wat deze frikandelen boer uitkraamde

Annette
Annette
7 maanden geleden

Als je dit leest, dan wil je eigenlijk het liefst maar één ding doen: KEIHARD GAAN GILLEN!

Dus mensen die niet zo goed reageren op Pfizer en Moderna (HOE weten zij dat? Hebben zij dan al één van de twee gehad of is dit compleet nattevingerwerk?) worden dan ingespoten met het Janssen “vaccin”.

Het is, in ieder geval voor MIJ, totaal duidelijk, dat de dames en heren binnen de farmaceutische bedrijven totaal géén idee hebben, waar zij mee bezig zijn.

Zoals al zo vaak geschreven is iedereen niets meer of minder dan een proefkonijn.

Als ik het trouwens goed heb begrepen, is er ook nog iets anders aan de hand.

In de Verenigde Staten hebben ze nog een andere reden om het Janssen “vaccin” te bashen en dat is: ordinair geld “verdienen”.

Wat IS het toch een vuile, vieze, smerige wereld geworden en dat door de zieke geesten, die (helaas) op dit moment nog de dienst uitmaken.

In ieder geval is dit weer het zoveelste bewijs, dat het geen bal uitmaakt, of je nu geprikt wordt met Pfizer, Moderna of Janssen.

Het is sowieso allemaal smerige troep. En daarnaast ook nog eens levensgevaarlijk!

De conclusie is dus duidelijk: NIET DOEN!

Maar….. ondertussen wordt in de EU het digitale Europese paspoort per 1 juli a.s. uitgerold en uiteraard is dan de “vaccinatie”-status een onderdeel daarvan.

Even off topic, maar ik denk tóch wel interessant om te delen

Vanochtend las ik, dat de jeugd nog nauwelijks iets af weet van de Tweede Wereldoorlog. En van het begrip Holocaust hebben zij sowieso nooit gehoord.

Het is voor MIJ overduidelijk, dat het gehele onderwijs zich in een deplorabele staat bevindt.

Het initiatief van Forum voor Democratie om dus EIGEN scholen op te gaan zetten, is dus echt keihard nodig.

Wat dan wél weer jammer is, is dat het voor de meeste ouders zéér waarschijnlijk onbetaalbaar zal zijn.

Ik dacht gelezen te hebben, dat dat zo’n 300 euro per maand gaat kosten.

En als je dan hoort, dat die vreselijke Europese Unie ook nog eens miljoenen en miljoenen gasten uit Afrika naar hier wil halen (zogenaamd om hier te werken, hahaha!!!), dan weet je dat ALLE begrippen om een gezonde samenleving te hebben: beschikbare woning, goede gezondheidszorg EN onderwijs, niet méér is dan een utopie.

Wij gaan hier in Nederland (en de rest van Europa) keihard richting een derdewereldland.

H.J
H.J
7 maanden geleden

Wanneer komt de waarheid aan het licht.?
Deze vaccinatie spuiten slopen je afweersysteem en langzaam ga je de pijp uit.
De burgers zijn volgestopt met haat en angst en de zakkenvullers genieten.
Breng deze dwaze prikfanaten voor de rechter.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x