Buitenaards

11 getuigen delen buitenaardse ontmoetingen – ‘je staat op een maan van Saturnus’

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn veel mensen op onze planeet die beweren bezocht te zijn door buitenaardsen. Ook zijn er mensen die zeggen naar andere planeten te zijn gereisd aan boord van een buitenaards schip.

Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn zeker van wat ze hebben gezien en ervaren. Fotograaf Steven Hirsch (63) uit New York heeft al veel contactees geïnterviewd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

cynthia9387324928374392Cynthia: ik ontmoette verschillende soorten wezens

Toen ik ongeveer 30 jaar oud was ontdekte ik dat ik onderdeel was van een overheidsexperiment waarbij ze buitenaards DNA hebben gebruikt om mij te creëren. Het grootste gedeelte van mijn leven verbleef ik aan boord van de schepen. Mijn contact begon toen ik een tiener was.

Ik ben aan boord van moederschepen en transportschepen geweest. Ik ontmoette salamanderachtige wezens, Greys, veel verschillende soorten Greys. Ik ontmoette ook de Blauwe Arcturianen die fantastisch zijn. Ik heb Andromedanen ontmoet, de Assyrische Strijders van Licht. Ik heb de Sirische Nefronen ontmoet. Ook heb ik katachtige buitenaardsen van Sirius ontmoet. Ik heb mensen gezien die kunnen shapeshiften van een mens naar reptiel.

Ze vertelden me van de hybriden en de sterrezaden die hier nu op aarde zijn om de mensheid te helpen. Het is mijn taak om de sterrezaden te helpen ontwaken en te herinneren waarom ze hier op aarde zijn.

Ik heb gecommuniceerd met veel verschillende rassen. Ik communiceerde met reptielen, maar ook met wezens die op weerwolven leken. Daarnaast heb ik gecommuniceerd met menselijk uitziende wezens, met Ashtar, met Sananda, met aartsengel Michaël. Ik help ook anderen om aan boord van de schepen te kunnen komen.

Veel sterrezaden zijn hier met een speciale missie. Ik heb nog nooit een wezen ontmoet dat boosaardig was. Ik heb altijd vriendelijke wezens ontmoet. Ik had nog nooit onvoorwaardelijke liefde ervaren totdat ik recht tegenover ze stond en bewust contact met ze maakte. Ze hebben me geleerd hoe belangrijk het is om in onvoorwaardelijke liefde te leven. Dit is de kracht die over het universum regeert.

jeffrey293842734932874934Jeffery: ze haalden mijn geheugen weg

Ik was 11 jaar geleden in een bar in St. Louis, Missouri toen een man op me afstapte en me met een vreemde stem aansprak. Hij zei dat ze 49 chips zouden gaan vervangen. En dat Dr. Lewinsky, één van de hybriden, Grey-hybriden, de operatie zou doen.

jill283972398273492834Jill: Zeta Reticulianen

Deze wezens noemen zichzelf pure lichtwezens en ze zijn onderdeel van een collectief dat hier is om de mensheid te assisteren. Ze kwamen door met de boodschap dat ze het bewustzijn van de mensheid helpen verschuiven. Ik voelde ook andere wezens. Ze deden veel met mijn aura en mijn energie, ik kon ze voelen.

Ik zag beelden van hoe ze iets in mijn bewustzijn activeerden zodat ze beter met me konden communiceren. Deze wezens komen overal vandaan, het is fascinerend. Sommigen komen van Zeta Reticuli. De Zeta’s helpen ons in ons evolutionaire proces naar een lichter wezen, een lichtwezen.

Ons DNA verandert zodat onze fysieke lichamen lichter worden qua frequentie en zij helpen ons daarbij. En ze activeren vermogens die afgesloten zijn, niet geactiveerd zijn.

Ze zeggen dat het gaat om bewustzijn. Een nieuw bewustzijnsniveau. Ze zijn goed in het werken met genetische structuren. Ik ben geen wetenschapper dus ik weet niet precies wat ze doen, maar ze werken voornamelijk op energetisch gebied.

jocelyn2934872394723494Jocelyn: het was een bidsprinkhaan

We werden meegenomen naar een ondergrondse basis nabij Sedona. We zaten in een eivormige stoel. Ik kreeg een apparaat rond mijn hoofd. Een buitenaards wezen kwam binnen, het was een bidsprinkhaan. Ze wilden dat ik een object verplaatste met behulp van telekinese. Het lukte me niet dus het wezen hielp me. Ze zeiden dat ze mijn pijnappelklier zouden opwaarderen voor intuïtie zodat ik betere buitenzintuiglijke vermogens had.

sebastian29348723924794283Sebastian: ik zag een buitenaards wezen

Drie jaar geleden zag ik een buitenaards wezen. Het maakte me midden in de nacht wakker terwijl ik mediteerde. Ze bestaan. Het zag eruit als een klein kind, maar het had grote ogen, een kleine neus en een kleine mond.

Albert Einstein had gelijk dat er verschillende dimensies en realiteiten zijn. Ik denk dat ze door de tijd reizen. Ze deden niets, ze openden alleen mijn ogen. Het was zo apart want ik had net gevraagd om bewijs. En dat kreeg ik. Het was daar. Het gebeurde. Het wezen verdween in het niets.

jeanie23947329472924Jeanie: “Ik heb je al lange tijd niet meer gezien”

Op een avond was het volle maan en de komeet Hale-Bopp was duidelijk te zien aan de hemel. Plotseling voel ik deze dunne vingers cirkels draaien rond mijn rechter eierstok. Wanneer ze bij me zijn voelt de energie anders. Rechts van me zag ik een kleine Grey en nog een kleinere aan mijn linkerkant.

Ik heb mezelf aan boord van schepen gezien. Ik ben in enorme moederschepen geweest. Eens nam een lange Grey met een helderrood gewaad me mee, hij is min of meer mijn leraar. We kwamen in een vergaderruimte waar verschillende wezens waren. Een wezen met kleine dunne armen en benen keek naar me en ik hoorde een energie: “Hoe gaat het met je? Ik heb je al lange tijd niet meer gezien.”

sasha9234872394874943Sasha: ze zagen er allemaal uit als mensen

Ik was in een diepe slaap gevallen en daar was ik plotseling. Mijn bewustzijn bevond zich in het midden van een koepelvormige structuur. De ruimte was wit en mensen konden er mediteren. Sommigen droegen witte gewaden. Sommigen hadden lange haren. Ze zagen er allemaal uit als mensen.

Van anderen kon ik niet zeggen wat ze waren. Sommigen waren heel lang. Het was er gewoonweg prachtig. Ik zag goud licht, er was enkel vrede en liefde.

lisa972394723493247344Lisa: ik had een gaatje in mijn hoofd

Er stond een Grey voor de deur die me een kleine baby gaf. Ik keek naar hem en hij gaf me nog één. Ik dacht dat ik droomde, maar ik had een gaatje in mijn hoofd dat onder een UV-lamp gloeide en eruitzag als een driehoek.

nancy2934827349474Nancy: de auto bewoog niet

In de zomer van 1961 toen ik 12 jaar oud was riep de vader van een vriendin van me dat we iets moesten zien. Toen we naar buiten liepen zagen we een gigantisch zilverkleurig schip. Het zweefde geruisloos boven een boom. Het had rode, groene en witte lichten.

Iemand belde de politie. Er kwamen twee agenten. De vader keek door zijn telescoop. Een auto reed de straat in. Uit de onderkant van het schip kwam een lichtstraal die de auto raakte waarop het voortuig tot stilstand kwam.

Mijn vader en moeder zeiden dat ik er niet over mocht praten, dat ik het moest vergeten. Meer dan 30 jaar lang deelde ik mijn ervaring met niemand. Zes maanden geleden ontmoette ik Dr. Harry Wellness en vertelde hem mijn verhaal omdat hij ufoloog is. Hij vond een regressietherapeut voor me. Tijdens mijn eerste sessie herinnerde ik me dat mijn lichaam zoemde, net als het schip.

Tijdens de tweede sessie herinnerde ik me dat ik aan boord van het schip was. Er waren drie Greys. Ze hadden een laparoscoop. In 1961 had je nog geen laparoscopen. Ze legden uit dat ze in me wilden kijken, ze waren naar eigen zeggen leraren. Ze beloofden me dat ik veilig zou thuiskomen. Ze lieten me zien hoe ze weer weggingen. Telepathisch zeiden ze: “Zie je, we zeiden dat we je veilig thuis zouden brengen.”

Ik was aan boord van een schip dat zich zowel in de lucht als in het water kon voortbewegen. Drie Greys. De piloot zag eruit als de gemiddelde vader. Ik herinnerde mijn eerste avond na mijn ervaring aan boord van het schip. Ik staarde uit mijn slaapkamerraam en wenste dat ze terug zouden komen.

camill32493274984Camille: ze hadden grote witte hoofden

Ik liet samen met mijn vriend de hond uit toen het dier begon te blaffen. Het was in Silver Lake, Los Angeles. We zagen iets stil hangen in de strakblauwe lucht. Het was een UFO.

Er kwam een blauw licht door mijn plafond. Het zag eruit als turquoise. Het was een solide kolom van licht. Toen het licht me raakte rolde ik op als een bal en ging ik dwars door het plafond.

In het schip zag ik lange wezens met witte gewaden. Ze hadden ook een soort embleem. Het leek op een driehoek in een cirkel. Ze hadden grote witte hoofden en grote zwarte ogen.

bruce9237423948749343Bruce: je bent op één van de manen van Saturnus

Toen ik zeven jaar oud was woonde ik in Indiana. Ik werd midden in de nacht wakker omdat mijn neus jeukte. Mijn gezicht was bedekt met glas en ik begreep niet wat er gebeurde. Ik hoorde een stem: “Ontspan je, er is niets aan de hand, blijf kalm. Als je er klaar voor bent laat ik je iets zien.” Ik stond op en zag dat ik een ruimtepak droeg. Voor me stond een man die ook een ruimtepak aan had.

“We willen je iets laten zien wat mensen nog nooit hebben gezien en we willen dat jij het ziet,” ging de stem verder. Ik vond het prachtig. Hij opende een deur, activeerde iets op een paneel en het schip opende aan de achterzijde. Ik liep naar buiten en bevond me op vaste grond. Ik vroeg me af waar ik was.

In de lucht zag ik een enorme maan en op de achtergrond zag ik Saturnus. Ik zag werkelijk honderden en honderden ringen. “Waar ben ik?,” vroeg ik. “Je bent op één van de manen van Saturnus,” zei de man in het ruimtepak.

Het volgende moment werd ik wakker en lag ik in mijn bed. Ik keek naar buiten en zag een licht boven de bergen. Het leek duidelijk op een UFO. Plotseling schoot het schip weg, bleef het even recht boven me hangen, en verdween toen helemaal. Het was cirkelvormig, groot en omgeven door licht.

Bekijk hier de website van fotograaf Steven Hirsh.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sammeke
Sammeke
11 jaren geleden

Zeer interessante verhalen en mooie foto’s
zie ook: http://ow.ly/ciP5q

irina
irina
9 jaren geleden

De eerste keer dat ik een ontmoeting met karabl aliens toen ik nog op de middelbare school op dat moment was ik in de buurt van de school was de dag op straat liep een heleboel mensen, en ongeveer drie meter van de grond boven de hoofden van de mensen langzaam vliegen ei-vormige schip staal kleur die ik zag het allemaal rond, maar isledoval mensen niet merken dat ze gewoon niet dit vliegend object van mijn vrienden die bij mij gestaan ​​ze zagen, ook, want ik heb dit vliegend object gezien, maar in de tijd toen ik liep in de school en de school bestuurders worden geïnformeerd over wat vliegt langzaam vliegend object, en geen van zijn niet merkt, ik zei dat ze meer van mijn vrienden had gezien, maar mijn vrienden zeiden dat ze niets ze veegde het geheugen hebben gezien, het was heel vreemd voor mij dat ik niet die niet geloofden. Dit was mijn eerste kennismaking met een vliegend objec

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x