Straling

Topman Belgacom vermijdt gsm- en wifi-straling zo veel mogelijk

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Didier Bellens, de gedelegeerd bestuurder van Belgacom, belt zelf liever met een vaste lijn dan met een mobiele telefoon. Van draadloos internet is hij evenmin een grote fan. De reden? Schadelijke stralingseffecten.

De topman van Belgacom, het grootste telecombedrijf van België, gaf eerder tips aan kinderen om de blootstelling aan straling van mobieltjes te beperken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In Nederland proberen de mobiele providers zo snel mogelijk het nieuwe 4G-netwerk uit te rollen, waarvoor ze in december de licenties kregen. Vanaf 4 februari kun je bij KPN een 4G-abonnement afsluiten. Met een 4G-netwerk werkt een smartphone of laptop 10 keer sneller dan met het bestaande 3G-systeem. Sneller betekent ook meer straling.

Vaste lijn

Afgelopen zomer meldde de Belgische krant De Morgen dat op de 27ste verdieping van de Belgacomtorens in de Brusselse Noordwijk, waar de topman van de telecomoperator huist, lange tijd geen draadloos internet beschikbaar was. Naar verluidt op expliciet verzoek van Bellens.

Omdat er granieten muren stonden was een zeer krachtig wifisysteem nodig. “Bellens heeft een gsm, maar toch belt hij liever met een vaste lijn,” vertelde een bron binnen de onderneming aan de krant. “Hij houdt de straling van toestellen zeer goed in de gaten.”

Oortje

Het jaar ervoor bezocht de CEO samen met tennisster Justine Henin een basisschool in de Brusselse gemeente Sint-Pieters-Woluwe. Ze probeerden de kinderen te waarschuwen voor het gevaar van draadloos internet. Tot grote verbazing van enkele aanwezigen sprak Bellens ook over de gevaren van gsm-gebruik.

“Overdag is het beter om een oortje te gebruiken, want een gsm warmt op,” zei hij in het bijzijn van dagblad La Capitale. “En ’s nachts is het beter om de mobiele telefoon helemaal uit te zetten. De straling is gevaarlijk.”

Recentelijk werd zelfs gemeld dat Bellens wifi op de verdieping van zijn kantoor heeft laten uitschakelen, maar volgens een woordvoerder is dat verhaal uit de lucht gegrepen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
11 jaren geleden

ik denk dat daar een waarheid als een koe inzit .ik heb mijn telefoon al een paar jaar in mijn broekzak zitten maar sinds een jaartje ook geen zin meer in sex .en terwijl als ik een mooie vrouw zie wil het nog wel steigeren maar echt hardt worden nee!en dat geld ook voor een draadloze koptelefoon voor bij de tv waar ik de laaste weken een verschrikkelijke jeuk van op mijn hoofd heb en de korsten ervan af kan plukken terwijl ik mijn haar twee xx in de week was k,heb dt ding zo,n half jaar maar denk hem zeer snel op te ruimen .dan maar eentje met een draadje er tussen .

Patricia v Moffeland
Patricia v Moffeland
11 jaren geleden

Het wordt hoogste tijd, dat het elektro overgevoeligheids-syndroom EHS bij de topmensen aankomt. Maar zo kan het met de reductie van straling wat vlugger gaan. En nu nog graag de Koningin en de premier en bondskanselier Angela Merkel …

biff
biff
11 jaren geleden

[quote name=”garriet60″]ik denk dat daar een waarheid als een koe inzit .ik heb mijn telefoon al een paar jaar in mijn broekzak zitten maar sinds een jaartje ook geen zin meer in sex .en terwijl als ik een mooie vrouw zie wil het nog wel steigeren maar echt hardt worden nee!en dat geld ook voor een draadloze koptelefoon voor bij de tv waar ik de laaste weken een verschrikkelijke jeuk van op mijn hoofd heb en de korsten ervan af kan plukken terwijl ik mijn haar twee xx in de week was k,heb dt ding zo,n half jaar maar denk hem zeer snel op te ruimen .dan maar eentje met een draadje er tussen .[/quote]

Had ik ook last van! Met de mobiel in mijn zak kreeg ik ook geen fatsoenlijke erectie meer. En nu ik hem nooit meer op zak heb en alleen nog maar aanzet als ik echt moet bellen heb ik weer kollosale erecties en kan ik makkelijk vele orgasmes per dag hebben.

het leven heeft weer zin!

Pascal
Pascal
11 jaren geleden

Het zal wel een manipuleerde Jezuïet zijn.

Een zakelijke Vaticaan Gangster!

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x