CoronaMens en Dier

Marion Koopmans wil symposium over corona cancellen ‘omdat ze doodsbang is dat de waarheid boven tafel komt’

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Op 11 september organiseert Forum voor Democratie het symposium ‘The Covid Conspiracy’ in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. Onder andere Michael Yeadon, Catherine Austin Fitts en Steve Bannon zullen spreken tijdens het evenement.

Vrijwel meteen liet de cancelbrigade van zich horen. “Een politieke partij die in de Tweede Kamer vertegenwoordigd is, organiseert een bijeenkomst over The Covid Conspiracy. En dat kan gewoon in Nederland,” twitterde rechtsfilosoof Roland Pierik.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Uiterst dubieuze banden

Iemand verbaasde zich over het feit dat het congrescentrum hieraan meewerkt. “Wat is jullie beleid in het faciliteren van desinformatie en het verspreiden van een dodelijk virus? Je begrijpt dat er geen verpleegkundige congressen meer geboekt worden bij jullie?” vroeg de persoon. OMT-lid Marion Koopmans riep vervolgens op deze tweet te delen.

Forum voor Democratie reageert: “Koopmans wil ons symposium over corona cancellen omdat ze doodsbang is dat de waarheid boven tafel komt. Tijdens het China Symposium lichtte Lawrence Sellin al een tipje van de sluier op over haar uiterst dubieuze banden met de Chinese Communistische Partij.”

Chinese leger

De oud-kolonel wees erop dat Koopmans lange tijd heeft samengewerkt met Chinese wetenschappers. Sellin zei dat ze samenwerkt met Gao Fu die aan het hoofd staat van het Chinese centrum voor ziektebeheersing en die op zijn beurt samenwerkt met het Chinese leger.

Sellin voegde toe dat Koopmans samenwerkt met Ming Liao, die verbonden is aan een agrarische universiteit in Guangzhou en die ook banden heeft met het leger.

4.7 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
5 maanden geleden

vampierik filosofische bloedzuiger!

Herman R
Herman R
5 maanden geleden

Madam mikma Koopmans reageert☝ & weet haar lot🤔

Juan
Juan
5 maanden geleden

Eucalypta kan beter definitief op haar bezemsteel naar China vliegen en Abje meenemen als bagage, in plaats van Nederland voorliegen over de afkomst van Covid.

Loisss
Loisss
5 maanden geleden

Zij begint de hete adem in de nek te voelen. Hopelijk krijgt ze vele slapeloze nachten. Werd tijd ook!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

135
0
We lezen graag je reactie!x