GezondheidCorona

‘Onomstotelijk’ aangetoond dat ivermectine werkt tegen corona: ‘Officieel zijn daarmee alle vaccins illegaal’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een review blijkt dat ivermectine wel degelijk werkt tegen corona. Het middel zorgt onder andere voor een aanzienlijke, statistisch significante reductie in sterfte, stellen wetenschappers. Ook lopen mensen die geregeld ivermectine gebruiken veel minder risico op corona. Dit wijst erop dat er een effectief oraal middel is tegen corona, aldus de onderzoekers in het American Journal of Therapeutics.

Deze net gepubliceerde review toont onomstotelijk aan dat we sinds vorig jaar gewoon een medicijn hebben tegen corona: ivermectine, stelt moleculair bioloog Peter Borger op Twitter. Officieel zijn daarmee alle vaccins ‘illegaal’. Ongeschreven regel: ‘Als we een niet-intraveneus medicament hebben, dan is een vaccin niet nodig’, licht hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Voorwaarde

Borger werd er vervolgens door een oplettende lezer op gewezen dat het niet eens een ongeschreven regel is, maar een voorwaarde voor de noodgoedkeuring van het Pfizer-vaccin door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA.

Dat vaccin werd namelijk goedgekeurd voor noodgebruik omdat volgens de waakhond voldaan was aan het volgende criterium: “There is no adequate, approved, and available alternative to the emergency use of Pfizer-BioNTech COVID‑19 Vaccine to prevent COVID-19.”

Niet voldaan aan de criteria

In Europa worden dezelfde criteria gehanteerd. Fritsander Lahr legt uit: “Eén van de noodzakelijke voorwaarden voor Emergency Use Authorization van de EMA is dat er geen medicijn tegen de ziekte is. Dat lijkt er wel te zijn. Daarmee is dus niet voldaan aan de criteria voor EUA.”

Borger plaatste eerder kritische berichten over de PCR-test op LinkedIn, waarna zijn account werd geblokkeerd. “Ik werd dus wetenschappelijk gecensureerd,” zei hij eind vorig jaar bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie.

4.6 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Er waren nog wel meer medicijnen die een zelfde werking hadden.

Wim Q
Wim Q
2 jaren geleden

Wat een wappie is hij zeg

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hiep Hiep Hoera! Er gloort licht aan het eind van de tunnel. HOE moeten de “lichten” zich er nu weer uitl*llen? Als er toch een goed werkend medicijn is, dan is het toch niet nodig om mensen prikken te geven, die compleet experimenteel zijn? Wie gaat ze aanklagen voor oneigenlijk gebruik van die troep? Ik denk dat Reiner Fuelmich hier vast wel wat mee kan. Ik zie langzaam maar zeker het hele kaartenhuis in elkaar donderen.
Las net in een artikel in het AD (heb ik GEEN abonnement op hoor, voordat iemand reageert waarom ik die bagger heb) dat je als je je nog niet hebt laten prikken, bang hoeft te zijn om op een zwarte lijst te belanden. Eigenlijk goed beschouwd een zeer stomme opmerking, gezien vanuit hun perspectief. Niet dat dat mij veel uitmaakt, al kom ik op 10 zwarte lijsten.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

HCQ + Zink + antibiotica waarvan ik de naam niet meer weet werkt ook onomstotelijk tegen cohjona en daarmee was het pseudovaccin al illegaal onder voorwaarden de markt opgekomen.

Maar ja, wij hebben te maken met misdadige politici (bijna allemaal), misdadige artsen (niet alle), misdadige journalisten (bijna allemaal) die ons kennelijk willen totaliseren.

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x