Buitenland

163 kinderen per ongeluk gevaccineerd – Australische gezondheidsminister: ‘Er is een fout gemaakt. Nou en?’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Australische minister reageerde agressief toen hij de vraag kreeg of de overheid in verlegenheid is gebracht nu is gebleken dat ruim 160 schoolkinderen per ongeluk een coronavaccin hebben gekregen.

Dinsdag gaf het ministerie van Volksgezondheid van de deelstaat Nieuw-Zuid-Wales toe dat leerlingen van 16-18 jaar van een katholieke jongensschool per abuis waren ingeënt tegen corona. Toen minister van Volksgezondheid van Nieuw-Zuid-Wales Brad Hazzard er vragen over kreeg, voelde hij zich aangevallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
De school ‘bedoelde het goed’

Een journalist vroeg hem of dit de publieke opinie over de vaccinuitrol nadelig zal beïnvloeden en of hij hierdoor in verlegenheid is gebracht. Hazzard beschuldigde de journalist ervan ‘hardwerkende zorgmedewerkers in de frontlinie aan te vallen’.

“Wat ik gênanter vind, James, is dat je dat soort beschuldigingen uit aan het adres van zorgmedewerkers in de frontlinie die zich het schompes werken en die één miljoen prikken in armen hebben gezet,” zei Hazzard.

“Weet je, de school bedoelde het goed. Er is een fout gemaakt. Nou en?” zei de minister.

Nieuwe Wereldorde

Vorig jaar versprak Hazzard zich tijdens een persconferentie over de coronacrisis. Hij zei dat mensen onverschillig beginnen te worden. “Ik ben er niet blij mee, maar ik merk het,” zei hij. Hazzard voegde toe dat vooral restaurants, cafés en kroegen ‘een tandje bij moeten zetten’.

Hij waarschuwde dat ook de plek die we normaal gesproken zouden zien als de veiligste plek op aarde, ons huis, een gevaar vormt. “Je hebt al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde… deze nieuwe wereld van Covid voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis.”

[Infowars]

4.6 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 jaren geleden

Bedoelde het goed. Dacht Hitler ook van zichzelf.

loekie
loekie
2 jaren geleden

de school bedoeld het goed….Hitler bedoelde het ook goed….

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Het word bizar hoe ze met de de mensen omgaan en dan ook nog zeggen??nou en dit getuigt maar weer waar we mee te maken hebben duivel van t zuiverste water En er zal nog veel ellende volgen voor de mensheid hun wereld bestaat uit de hel en daar willen ze ons onderdeel van makeAls t nu nog niet te heet wordt onder onze voeten ???

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat een ongelooflijke griezel! Satan’s gebroed! Een goede discipel van Klaus Schwab en consorten, zoveel is wel duidelijk.
Ik vind dit weer de waanzin ten top! Hoe is het in vredesnaam mogelijk, dat je zomaar 162 schoolkinderen per ongeluk die prik geeft? Ik kan er met mijn verstand niet meer bij. De wereld, of beter bepaalde wereldbewoners, zijn compleet gaga geworden.
En dan dat geklets over die zorgverleners die zich een ongeluk moeten werken… Ja, zij doen zelf mee met dat duivelse spel. Ik heb er geen cent medelijden mee. WEL met die arme kinderen. Er is nu geen weg meer terug.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x