Mens en Dier

‘Van Dissel probeert ons soms iets duidelijk te maken wat hij niet hardop mag zeggen’

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

RIVM-baas Jaap van Dissel liet op 22 juni in de Tweede Kamer een grafiek zien waaruit blijkt dat er al sinds mei vorig jaar geen sprake meer is van een corona-epidemie in Nederland. “Mijn adem stokte,” zegt professor Theo Schetters in onderstaand filmpje. “Dat laat Jaap van Dissel zien.”

“Volgens mij probeert hij ons soms iets duidelijk te maken wat hij niet hardop mag zeggen,” aldus de vaccinoloog. “Ik denk dat hij hoopt dat wij het oppikken. Help mij, er is hier niks aan de hand, maar ik mag het niet zeggen.”

Er is helemaal niks meer

De artsen waar Schetters mee werkt, zeggen dat er op de IC’s mensen liggen die een positieve PCR-test hebben. Maar dat zijn niet per se mensen die daar met ademhalingsmoeilijkheden of met echte corona liggen. “Dat is namelijk niet waar.”

Over de coronasituatie zegt professor Schetters: “Eigenlijk is er helemaal niks meer. Er is gewoon helemaal niks aan de hand als het gaat over epidemieën in Nederland.” Het RIVM was niet bereikbaar voor commentaar.

Mondkapjes

Eerder liet Van Dissel een grafiek zien aan de Tweede Kamer waaruit een positief effect van mondkapjes zou blijken. In het wetenschappelijke artikel waar hij zich op baseert, toont dezelfde grafiek echter een negatief effect. Met andere woorden: het artikel laat zien dat mondkapjes per saldo leiden tot méér besmettingen.

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 jaar geleden

Het is ook een L*L.
Samen met de jong

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Dit was toch al bekend of vergis ik mij?

Maar goed, de massa heeft Angst voor de Vrijheid (Erich Fromm)

Celia
Celia
1 jaar geleden

Zou Jaap van Dissel ons werkelijk iets duidelijk willen maken wat hij niet hardop mag zeggen?? En dat sinds mei vorig jaar??? Ik geloof er geen snars van !!!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Dat van Dissel niks kan zeggen, komt door een red team, ooit eens opgericht tijdens de Vietnam oorlog, een red team kijkt en conttrolleerd of de officieren wel de juiste beslissingen nemen en zo nodig ingrijpt om de boel weer op de rails te krijgen als het mis gaat en mensen weg kan sturen, het bedrijfsleven doet het zelfde, zo ook staat het OMT onder toezicht van een red team, daarom kan van Dissel niks zeggen, zou zomaar kunnen dat hij zo weer op de zwarte lijst van artsen komt te staan….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x