Mens en Dier

‘Van Dissel probeert ons soms iets duidelijk te maken wat hij niet hardop mag zeggen’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

RIVM-baas Jaap van Dissel liet op 22 juni in de Tweede Kamer een grafiek zien waaruit blijkt dat er al sinds mei vorig jaar geen sprake meer is van een corona-epidemie in Nederland. “Mijn adem stokte,” zegt professor Theo Schetters in onderstaand filmpje. “Dat laat Jaap van Dissel zien.”

“Volgens mij probeert hij ons soms iets duidelijk te maken wat hij niet hardop mag zeggen,” aldus de vaccinoloog. “Ik denk dat hij hoopt dat wij het oppikken. Help mij, er is hier niks aan de hand, maar ik mag het niet zeggen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Er is helemaal niks meer

De artsen waar Schetters mee werkt, zeggen dat er op de IC’s mensen liggen die een positieve PCR-test hebben. Maar dat zijn niet per se mensen die daar met ademhalingsmoeilijkheden of met echte corona liggen. “Dat is namelijk niet waar.”

Over de coronasituatie zegt professor Schetters: “Eigenlijk is er helemaal niks meer. Er is gewoon helemaal niks aan de hand als het gaat over epidemieën in Nederland.” Het RIVM was niet bereikbaar voor commentaar.

Mondkapjes

Eerder liet Van Dissel een grafiek zien aan de Tweede Kamer waaruit een positief effect van mondkapjes zou blijken. In het wetenschappelijke artikel waar hij zich op baseert, toont dezelfde grafiek echter een negatief effect. Met andere woorden: het artikel laat zien dat mondkapjes per saldo leiden tot méér besmettingen.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
2 jaren geleden

Het is ook een L*L.
Samen met de jong

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Dit was toch al bekend of vergis ik mij?

Maar goed, de massa heeft Angst voor de Vrijheid (Erich Fromm)

Celia
Celia
2 jaren geleden

Zou Jaap van Dissel ons werkelijk iets duidelijk willen maken wat hij niet hardop mag zeggen?? En dat sinds mei vorig jaar??? Ik geloof er geen snars van !!!

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Dat van Dissel niks kan zeggen, komt door een red team, ooit eens opgericht tijdens de Vietnam oorlog, een red team kijkt en conttrolleerd of de officieren wel de juiste beslissingen nemen en zo nodig ingrijpt om de boel weer op de rails te krijgen als het mis gaat en mensen weg kan sturen, het bedrijfsleven doet het zelfde, zo ook staat het OMT onder toezicht van een red team, daarom kan van Dissel niks zeggen, zou zomaar kunnen dat hij zo weer op de zwarte lijst van artsen komt te staan….

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x