Homepagina » Buitenaards » Russische kosmonauten hebben ‘buitenaardse instructies’
Russische kosmonauten hebben buitenaardse instructies

Russische kosmonauten hebben ‘buitenaardse instructies’

De Verenigde Naties hebben gedetailleerde instructies opgesteld over het contact met buitenaardse wezens. Dat heeft de Russische kosmonaut Gennady Padalka gezegd.

“De Verenigde Naties en Chinese gezanten hebben gedetailleerde instructies opgesteld over het contact met buitenaardsen,” zei Padalka.

De kosmonaut zei dat mensen niet de enige wezens in het heelal zijn. “Vroeg of laat ontmoeten we onze gelijkgestemde broeders,” citeerde het Russische persbureau RIA Novosti hem. Ruimtevaarder André Kuipers is in 2004 met Padalka de ruimte in geweest.

Veel kosmonauten zijn het met Padalka eens en hebben tijdens hun ruimtereis vreemde vliegende objecten gezien. Kosmonaut Victor Afanasyev zag bijvoorbeeld hoe hij door door een ongeïdentificeerd object werd gevolgd toen hij in april 1979 vanaf de uiterst geheime luchtmachtbasis Sterrenstad (Zvjozdny gorodok) werd gelanceerd om aan te meren aan het ruimtestation Saljoet 6.

Afanasyev fotografeerde de UFO en bracht de missiecontrole op de hoogte van de omvang, de vorm en de positie van het toestel. Eenmaal teruggekeerd op aarde kreeg de kosmonaut te horen dat hij nooit met iemand mocht spreken over wat hij had gezien. Zijn camera’s werden in beslag genomen. Pas nadat de Sovjet-Unie was opgeheven durfde hij zijn verhaal te doen.

Onderstaande video bevat een fragment van een aflevering van de Amerikaanse televisieserie Sightings waarin Afanasyev tekst en uitleg geeft over zijn waarneming.

Bron: Rian.ru

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • m&m schreef:

  ze moeten eens ophouden met als…..
  zeg gewoon dat er allang contact is,want de burgers(veel)zijn allang wakker.
  ik zelf en mijn kinderen hebben alvoor 30 jaar terug ruimtetuig zien hangen achter een wolk (gedeeltelijk)en dat was geen illusie zoals ze vaak zeggen.

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  Als er ooit een Disclosure komt, dan verwacht dat het meest vanuit Rusland en niet uit de USA. Ook op wetenschappelijk gebied, zoals de natuurkunde achter vrije energie en ufo mechanica, verwacht ik dat het eerst uit Rusland. Zij staan daar veel opener tegenover en maken de mogelijkheden niet belachelijk zoals dat vanuit de USA en onze wetenschappers gedaan wordt. Echter, er moet ook in Rusland nog veel gebeuren. Bekijk deze interviews met Valery Uvarov eens:

  http://projectcamelotportal.com/interviews-list/video-interviews/list-of-video-interviews/801-valery-uvarov

  0 likes
 • lauke schreef:

  ja idd rusland en denk toch ook china,, maar wat ik zo raar vind de ene na de andere kosmonout komt met openbaringen over wat ze hebben gezien tijdens hun trip in de ruimte, hoog geplaatste millitairen , soldaten vertellen met bosjes over hun bevindingen tijdens de shut down van hun nucleaire installaties, piloten over rare orbs en schotels die met mach 10 optrekken ,, maar de regeringen blijven doen alsof hun neus bloed,dat er geen bewijs is,, terwijl hun dienstdoende garde open en bloot er vooruitkomen,, daar kan ik met mijn hoofd niet bij!! wees eerlijk en sta daar niet met zo n dom gezicht als de vraag word gesteld of er al contact is geweest met buitenaardsen!! doen ze net of je een retard bent,, slap en zwak beleid voeren en je eigen soort genoten voor gek laten lijken, verafschuw ze,, baal dat ik elke maand mijn centen VERPLICHT aan hun moet geven,, bah bah,, wat een wereld waar we in leven!!!

  0 likes
 • meuron schreef:

  [quote name=”m&m”]ze moeten eens ophouden met als…..
  zeg gewoon dat er allang contact is,want de burgers(veel)zijn allang wakker.
  ik zelf en mijn kinderen hebben alvoor 30 jaar terug ruimtetuig zien hangen achter een wolk (gedeeltelijk)en dat was geen illusie zoals ze vaak zeggen.[/quote]

  Ik ben dan klaarblijkelijk niet wakker want buiten wat vage filmpjes, en hier en daar wat lichtflitsen en lichtgevende bollen is er niks ernstigs op deze planeet dat een bewijs van buitenaards leven kan leveren. Al de rest is een aanname en geen realiteit . . . Waar blijft het echte ! bewijs

  0 likes
 • Dolma schreef:

  Vermis wij beschaafd zijn mogen wez eggen:
  do you want a cup of thea
  You want a burger
  pse sit down
  come in
  the toilet is there….
  we use condoms
  etc

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  Ik heb een half jaar geleden een oranje orb gezien, maar de grote daar schrok ik gewoon van. Zag het van dichtbij en hij was zeker een paar honderd meter omtrek. Der was ook een wat kleinere erbij. Heb al vaak genoeg filmpjes gekeken van andere, maar niet van de grote die ikzelf heb gezien.

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  ff tussendoor hier zijn ze weer de hele lucht aan het onder squirten met die chemtrails…

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De Verenigde Naties hebben gedetailleerde instructies opgesteld over het contact met buitenaardse wezens, sinds 1978 met betrekking tot resolutie 33-426 dd 16 dec 2005.

  Wie de VN,Algemene Vergadering en Veiligeheidsraad volgen weten wel beter, op politiek vlak staat- en regeringsleiders handelen in belang voor hun staat en bevolking, wetten en akkoorden bestaan verdwijnen en worden er nieuwe gestemd en gesloten waar het nodig zijn.
  Gaan de talrijke Aardebezoekende en verblijvende Extraterrestrial rassen, akkoord met de gang van zaken op de Aarde, van staat(en) tot staat(en) tegenover hun eigen civilisatie wet&orde.
  Binnen de VN en op nationaal politiek vlak, binnen en buiten de Eurozone zijn de teerlingen geworpen. Om te beginnen maken grote tallen van Extraterrestrial rassen geen deel uit van het verleden van de Aardse civilisatie en het ontstaan van leven op de Aarde door de eeuwen heen, zeker 18de, 19de en vooraan 20 ste eeuw. Menige Extraterrestrial rassen hebben geen uitstaans met Aardse ruimtevaartorganisaties of bedrijfsleven en maatschappij al dan niet cultureel.
  In verband met kolonisatie van planeten met Extraterrestrials en hun ruimtevloten met Aardelingen, worden tgv elkaars civilisatie wet&orde nagekeken wat geen en wel haalbare kaarten zijn, op politiek vlak met regelmaat van de klok, olie krijgen om vuur te blussen. Volg de huidige Aardse actualiteiten enz

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Jan alleman”]ff tussendoor hier zijn ze weer de hele lucht aan het onder squirten met die chemtrails…[/quote]
  idd hier in brabant ook,, heel veel strepen keek er net nog na

  0 likes
 • Harm schreef:

  [quote name=”meuron”][quote name=”m&m”]ze moeten eens ophouden met als…..
  zeg gewoon dat er allang contact is,want de burgers(veel)zijn allang wakker.
  ik zelf en mijn kinderen hebben alvoor 30 jaar terug ruimtetuig zien hangen achter een wolk (gedeeltelijk)en dat was geen illusie zoals ze vaak zeggen.[/quote]

  Ik ben dan klaarblijkelijk niet wakker want buiten wat vage filmpjes, en hier en daar wat lichtflitsen en lichtgevende bollen is er niks ernstigs op deze planeet dat een bewijs van buitenaards leven kan leveren. Al de rest is een aanname en geen realiteit . . . Waar blijft het echte ! bewijs[/quote]

  Als Medvedev, de ziitende premier van Rusland het toegeeft,als Paul Hellyer ,oud minister defensie Candada het bestaan ervan erkent, als Edgar Mitchell Apollo Astronaut het toegeeft, Wanneer er op het WEF in Davos openlijk over wordt gesproken, waarom zit je dan nog te zoeken in oude en soms vage filmpjes?
  Buitenaards leven bestaat gewoon en er is contact.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Ik hoop dat de Russen weten wat ze doen en niet het voorbeeld volgen van de blanke door OVERHEERSEN als ze werkelijk contact hebben.http://www.youtube.com/watch?v=wHylQRVN2Qs

  0 likes
 • arnoud schreef:

  het vaartuig wat te zien is in het begin van het filmpje, dat lijkt op die zwarte stelth bommenwerpers, jullie wetn wel, eerst zi een geheim waren, nu dan.. die hebben ze ook maar dan, die de ruimte in kunnen, en terug, het hoort bij het geheim ruimtevaart programma. dus GEEN buitenaards ruitetuig, maar van eigen.

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”Jan alleman”]ff tussendoor hier zijn ze weer de hele lucht aan het onder squirten met die chemtrails…[/quote]
  Hier zit de lucht ook vol maar ik doe maar net alsof die chemtrails meteen veranderen in goudpoeder. Dat is namelijk heel goed voor ons, denk maar aan colloïdaal goud.

  0 likes
 • Jeroen schreef:

  “De Verenigde Naties hebben gedetailleerde instructies opgesteld over het contact met buitenaardse wezens.”

  Ik zou graag eens die instructies lezen.

  0 likes
 • Thrive movement schreef:

  Reactie over chemtrails…

  Regio Dordrecht, Rotterdam ook heel veel!
  Zit 30 meter boven de grond, maak regelmatig foto’s & video’s, ook vandaag dus…

  En onze overheid staat het elke keer weer toe!!!
  We leven in een grote schoftenzooi die DEMOCRATIE heet.
  Laten we met ons allen het leger oproepen… ach laat ook maar, als Bea, de elite “^” het willen dan moet het dus ook gewoon gebeuren.
  Ik kijk uit naar de grote verlossing van dat tuig!!!

  Binnen mijn eigen inzicht heeft het te maken met het tegenwerken van het “Awakenings” proces (jazeker ascentie :-), zo leggen ze een filter tegen de CME uitbarstingen van de zon aan, welke fotonen bevatten, die de DNA upgrade veroorzaakt.
  En ja, dan worden we ouder, veel ouder (AOW & pensioen probleem van een ongekende omvang)…en slimmer, dan krijgen we met zijn allen (7 miljard) veel te veel door… die slaafjes.

  Chemtrails!
  GMO!
  Vaccinaties!
  NWO!
  The Georgia Guidestones – GOOGLE’n!
  Sterven zullen jullie!!!

  N.a.v. dat heb nog een mooie startpagina voor jullie:

  Space Weather
  http://sohowww.nascom.nasa.gov/spaceweather/
  Met links naar:
  the latest 48 hours of photon data
  http://umtof.umd.edu/sem
  Bestudeer het…een poosje, de komende weken, maanden.

  Op die start pagina staan nog veel meer interessante links, de tweede bijvoorbeeld:
  Recent Solar Activity from Lockheed Martin Solar & Astrophysics Lab:
  http://www.lmsal.com/solarsoft/latest_events/

  What’s Up in Space from:
  http://www.spaceweather.com/
  Nu staat daar:
  EARTH-DIRECTED ERUPTION: On Saturday, February 9th, around 0640 UT, a magnetic filament in the sun’s northern hemisphere erupted, hurling a coronal mass ejection (CME) toward Earth. NASA’s Solar Dynamics Observatory captured the UV flash from the underlying C2-class solar flare…

  Succes!

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?!

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  [quote name=”Jan alleman”]ff tussendoor hier zijn ze weer de hele lucht aan het onder squirten met die chemtrails…[/quote]
  *zucht* Koude lucht? Begin van de vakantie? CONDENSATIE?

  My God!

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]
  Mis je Salusa?Niburu plaatst de berichten van Salusa niet meer,maar hij is er nog wel.1keer in de week nog maar .
  Galactiche channelings website.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Harm”][quote name=”meuron”][quote name=”m&m”]ze moeten eens ophouden met als…..
  zeg gewoon dat er allang contact is,want de burgers(veel)zijn allang wakker.
  ik zelf en mijn kinderen hebben alvoor 30 jaar terug ruimtetuig zien hangen achter een wolk (gedeeltelijk)en dat was geen illusie zoals ze vaak zeggen.[/quote]

  Ik ben dan klaarblijkelijk niet wakker want buiten wat vage filmpjes, en hier en daar wat lichtflitsen en lichtgevende bollen is er niks ernstigs op deze planeet dat een bewijs van buitenaards leven kan leveren. Al de rest is een aanname en geen realiteit . . . Waar blijft het echte ! bewijs[/quote]

  Als Medvedev, de ziitende premier van Rusland het toegeeft,als Paul Hellyer ,oud minister defensie Candada het bestaan ervan erkent, als Edgar Mitchell Apollo Astronaut het toegeeft, Wanneer er op het WEF in Davos openlijk over wordt gesproken, waarom zit je dan nog te zoeken in oude en soms vage filmpjes?
  Buitenaards leven bestaat gewoon en er is contact.[/quote]
  Er is contact maar ze mogen zich nog nergens mee bemoeien.Dat komt door de Universele wet,en wij op aarde een vrij wil hebben,zoals de cabal,en is die nog niet weg kunnen ze nog niet komen.Dan is er nog een kwestie dat wij in een Matrix zitten,zij zijn van de 5de en nog hogere dimensies en kunnen pas komen als de aarde GAIYA haar plaats in de 4 5de dimensie heeft ingenomen,dan is het veilig voor ze.De Matrix moet ook nog weg,daar word hard aan ge werkt door de LICHT WERKERS.Nog even geduld,daar voor komt ook nog eerst NESARA en in sommige landen een Regering wissels.
  Victory of the Light.
  Victory of LOVE.
  Tineke.

  0 likes
 • Thrive movement schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]

  SaLuSa, February 8, 2013
  http://www.unitynet.nl/nieuws/febr/salusa/8%20febr.htm

  Of hier, Galactic Channelings – Nederlands:
  http://www.galacticchannelings.com/nederlands/index.html

  0 likes
 • Harm schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]

  Gewoon hier hoor:
  http://www.galacticchannelings.com/english/mike08-02-13.html
  Maar is dat uberhaupt nog interessant?

  0 likes
 • Westbound schreef:

  STEL dat alle regeringshoofden op dezelfde dag publiekelijk bekend maken dat buitenaards intelligent leven bestaat en dat UFO-waarnemingen realiteit zijn, wat dan? Verandert ons leven er op positieve wijze door? Lost dat de economische crisis op? NEE! Een dergelijke disclosure is een interressant instrument om de mensen af te leiden van de economische tragedie waarin wij ons bevinden. Overigens geeft het geen enkele garantie dat aliëns opeens massaal fysiek contact met ons maken. En terecht, want aliëns leven slechts in de verbeelding van velen. Áls ze zouden bestaan, hadden zij zichzelf allang aan ons geopenbaard.

  0 likes
 • Thrive movement schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Jan alleman”]ff tussendoor hier zijn ze weer de hele lucht aan het onder squirten met die chemtrails…[/quote]
  *zucht* Koude lucht? Begin van de vakantie? CONDENSATIE?

  My God![/quote]

  Niet zo brallen johh…kijk hier maar eens:
  What in the world are they spraying chemtails death dumps full lengh movie
  http://www.youtube.com/watch?v=uugpJ-q0ckY

  Waarom ?

  Why in the World are They Spraying Documentary HD (multiple language subtitles) – YouTube
  http://www.youtube.com/watch?v=uugpJ-q0ckY

  Doe gewoon eens echt onderzoek!!!
  Of ben je gewoon een TROL?
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)

  0 likes
 • svartvatten schreef:

  @Jan Alleman:
  Die orb van 100 m doorsnee heb je natuurlijk ergens gemeld met tijdstip, tijdsduur en locatie.

  Kan je het ons ook vertellen?

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Jan alleman”]ff tussendoor hier zijn ze weer de hele lucht aan het onder squirten met die chemtrails…[/quote]
  *zucht* Koude lucht? Begin van de vakantie? CONDENSATIE?

  My God![/quote]

  haha !!!!

  Inderdaad jammer dat die berichten er niet meer zijn, want het was een mooi forum om bepaalde vragen en verhalen te delen

  0 likes
 • svartvatten schreef:

  @8 Rasecht Berensiroop:

  Beetje vage tekst, kan je je boodschap duidelijker brengen?

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  kan het toch niet laten.. waarom zijn er dan op het zelfde moment chemtrails die wel direct verdwijnen en ook op de zelfde hoogte vliegen. Als iemand dit kan uitleggen ben ik heel blij, want met deze vraag zit ik al een tijd..

  0 likes
 • Waterman schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]
  SaLuSa is aan de leugendetector geplaatst, en heeft daar niet zo’n beste indruk achtergelaten.

  0 likes
 • Thrive movement schreef:

  Webtip

  Bob Dean Presents US Government Disclosure Refusal on UFOs

  http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=C-19HS3kMwQ&NR=1

  &

  Bob Dean interview March 19 2012

  http://www.youtube.com/watch?v=5xIECLFTE2Q

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  [quote name=”svartvatten”]@Jan Alleman:
  Die orb van 100 m doorsnee heb je natuurlijk ergens gemeld met tijdstip, tijdsduur en locatie.

  Kan je het ons ook vertellen?[/quote]

  Ja natuurlijk.. graag zelfs 🙂

  Het was snachts rond 1 uur toen ik het zag. Ik zag het denk zo’n 10 minuten. Het was denk nog groter dan 100 meter. Denk eerder 500 meter misschien beetje ongeloofwaardig, maar het was echt mega groot. Het verdween ook achter een wolk, maar het was een heldere nacht. Ik noem het een wolk omdat ik het niet anders weet te omschrijven.. Ik woon trouwens in den helder en er werden toen die tijd meerdere meldingen geplaats op ufomeldpunt.nl.

  Hier de link naar mijn melding die ik direct heb gedaan nadat ik het had gezien

  http://www.ufomeldpunt.nl/melding/1600-den-helder-23-10-2012-iets-wat-ik-niet-kan-verklaren-ufo-lich

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  Wil ook graag nog wat kwijt over dat gezoom. Het is eigenlijk altijd aanwezig, maar moet er wel bij zeggen dat het me alleen savonds opvalt. Ik weet niet als het heeft te maken dat ik aan de zee woon(Den(k) Helder) of dat het iets met de marine te maken heeft, maar het kan natuurlijk ook iets heel anders wezen. Het is in ieder geval niet normaal 😀

  0 likes
 • Revolution schreef:

  [quote name=”Waterman”][quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]
  SaLuSa is aan de leugendetector geplaatst, en heeft daar niet zo’n beste indruk achtergelaten.[/quote]
  Voor mij persoonlijk, kan ik zeggen dat ik de berichten wel mis…of ze voor een ieder waar zijn of niet. Op een of andere manier raakte de berichten altijd wel iets in mijn onderbuik, intuitie of weten.. Ik geloof dat Niburu de berichten niet meer plaats door de vele negatieve reakties van pessimisten die alleen maar BEWIJS willen hebben omdat ze geen werkelijk vertrouwen in het eigen gevoel durven hebben. Zien doet geloven! Ik begrijp het… Maar toch, mensen, we hoeven toch niet te reageren op iets wat onze mentale overtuigingskracht te boven gaat? Waarom kunnen we iets wat ons verstand te boven gaat, niet laten zijn, en ons dan even ” stil” houden omdat het (nog)niet resoneert? Iedereen is onderweg, en ruimte is zo noodzakelijk voor elke vooruitgang, zonder dat het hoofd en/of de afkeuring (lees;angst) het omzeep wil helpen. 3000 jaar van manipulatie keer je niet in een keer om, dat heeft tijd nodig, maar laten we elkaar ajb een beetje heel laten in onze eigen belevingen! Laten we elkaar heel laten in elk proces, zonder negativiteit of pessimisme ertegenover te plaatsen. What will be, will be anyway. Het is een kwestie van licht of donker denken, met of zonder angst…let it be! 🙂

  0 likes
 • fremen schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]
  Salusa keert voorlopig niet terug. Niburu heeft iemand gevonden in nederland die ook channelings doet. Die wordt binnenkort geïntroduceerd…

  De reden dat Salusa is gestopt is nogal vaag. Ik vermoed omdat Niburu ook vindt dat het niet erg geloofwaardig is…luister de laatste radio uitzendingo maar terug…

  0 likes
 • Joris schreef:

  laatste boodschap van Salusa op 8 februari is toch niet zo lang geleden?

  http://galacticchannelings.com/nederlands/mike08-02-13.html

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”Jan alleman”]Ik heb een half jaar geleden een oranje orb gezien, maar de grote daar schrok ik gewoon van. Zag het van dichtbij en hij was zeker een paar honderd meter omtrek. Der was ook een wat kleinere erbij. Heb al vaak genoeg filmpjes gekeken van andere, maar niet van de grote die ikzelf heb gezien.[/quote]

  @JanAlleman… ik kan je de hand geven. Ook wij (getuigen) hebben van zeer dichtbij vlak boven onze woning een reusachtig zwevend ‘iets’ gezien. Het had rood-oranje kleurige lichten en werd zeker te weten bestuurd. Heb er zelfs foto’ s van gemaakt en opgestuurd naar de krant. Deze weigerde de foto’ s en het hele verhaal te plaatsen. Wat wij zagen scheen zelfs een lichtstraal naar beneden. Op een gegeven moment zelfs in mijn gezicht. Er was geen enkel geluid.
  Toen iemand foto’ s maakte met de flitser aan, ging het er vandoor, leek het wel. Heel veel mensen hebben soortgelijke dingen meegemaakt, maar daar lees je geen letter over. Ze doen net alsof astronauten de enigsten zijn die wat zien en dat wordt dan ineens wel serieus. Of ze denken dat ze op een verre planeet dingen zullen ontdekken, en dat terwijl ze al lang boven onze daken hangen 🙂

  0 likes
 • meuron schreef:

  [quote name=”Harm”][quote name=”meuron”][quote name=”m&m”]ze moeten eens ophouden met als…..
  zeg gewoon dat er allang contact is,want de burgers(veel)zijn allang wakker.
  ik zelf en mijn kinderen hebben alvoor 30 jaar terug ruimtetuig zien hangen achter een wolk (gedeeltelijk)en dat was geen illusie zoals ze vaak zeggen.[/quote]

  Ik ben dan klaarblijkelijk niet wakker want buiten wat vage filmpjes, en hier en daar wat lichtflitsen en lichtgevende bollen is er niks ernstigs op deze planeet dat een bewijs van buitenaards leven kan leveren. Al de rest is een aanname en geen realiteit . . . Waar blijft het echte ! bewijs[/quote]

  Als Medvedev, de ziitende premier van Rusland het toegeeft,als Paul Hellyer ,oud minister defensie Candada het bestaan ervan erkent, als Edgar Mitchell Apollo Astronaut het toegeeft, Wanneer er op het WEF in Davos openlijk over wordt gesproken, waarom zit je dan nog te zoeken in oude en soms vage filmpjes?
  Buitenaards leven bestaat gewoon en er is contact.[/quote]

  Iedereen mag zeggen wat hij wil. Ik kan ook verkondigen dat ik de “zoon van God” ben maar dat levert nog steeds geen bewijs op dat ik dat echt ben, net zo met al die ET believers. Waar blijven de harde bewijzen ???

  0 likes
 • svartvatten schreef:

  @ Peter II: .”….. Heb er zelfs foto’ s van gemaakt en opgestuurd naar de krant. Deze weigerde de foto’ s en het hele verhaal te plaatsen…….” [/quote]

  Melden bij:
  1/ http://www.anonymousfo.com/
  2 / http://www.ufomeldpunt.nl/
  3/ ?

  0 likes
 • Sun schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]
  Mis je Salusa?Niburu plaatst de berichten van Salusa niet meer,maar hij is er nog wel.1keer in de week nog maar .
  Galactiche channelings website.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.[/quote]

  Ook terug te vinden bij de Belgische Lichtwerkers. (united-lightworkers.be)

  Veel liefs!

  0 likes
 • nora schreef:

  hmm,
  ik vraag me af, waarom giovanni montalto niet wekelijks een berichtje schijft. deze buitenaardse vriend van anton teuben
  moet toch helemaal op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op dit gebied.

  0 likes
 • enkidoe schreef:

  Ikzelf heb nog nooit iets gezien of meegemaakt, maar ik geloof er wel in. Kan niet anders, het wordt alleen tijd voor contact en voor reizen van de mens naar andere planeten. We zitten vast op de aarde en dat is niet goed voor de ontwikkeling.

  0 likes
 • Heer Kefa schreef:

  [quote name=”Westbound”]…En terecht, want aliëns leven slechts in de verbeelding van velen. Áls ze zouden bestaan, hadden zij zichzelf allang aan ons geopenbaard.[/quote]
  Waarom zouden ze zich allang aan ons openbaren? Dat bewijst nog niet dat “ze” niet bestaan… Ik zou me ook niet openbaren voordat de mensjes wat relaxter worden, hun boosheid overwinnen: elk individu zichzelf verlost van zijn of haar vaak voorkomende boosheid (vooral van eenvoudige irritatie en verontwaardiging tot eventueel diepe en intense haat), en de fouten die anderen maken niet uitvergroten tot een olifant, maar er simpelweg weinig aandacht aan besteden: “…het geeft niet!” We worden vooral boos – als je het diepgaand analyseert – omdat we iets niet eerlijk vinden… zouden we daar anders mee kunnen omgaan? Met dat onrechtvaardigheidsgevoel?

  0 likes
 • IG schreef:

  [quote name=”Sun”][quote name=”legaal”][quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]
  Mis je Salusa?Niburu plaatst de berichten van Salusa niet meer,maar hij is er nog wel.1keer in de week nog maar .
  Galactiche channelings website.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.[/quote]

  Ook terug te vinden bij de Belgische Lichtwerkers. (united-lightworkers.be)

  Veel liefs![/quote]

  Salusa is een kwaadaardige demoon die voordoet als een wezen van Licht. Geloof deze leugenachtige mix van waarheden en afdwaling niet!

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”svartvatten”]@ Peter II: .”….. Heb er zelfs foto’ s van gemaakt en opgestuurd naar de krant. Deze weigerde de foto’ s en het hele verhaal te plaatsen…….” [/quote]

  Melden bij:
  1/ http://www.anonymousfo.com/
  2 / http://www.ufomeldpunt.nl/
  3/ ?[/quote]

  @swartvatten… op zich een heel goed idee van jou, maar heb op die beide sites die je noemt, al eens eerder rondgekeken. De eerste is op zich een hele mooie site, maar zo ontzettend Amerikaans. Deze en ook andere sites had ik de melding al doorgegeven, maar wordt totaal niet eens genoemd.
  De tweede ook al eens rondgeneusd. Op zich veel meldingen inderdaad, maar dan krijgt men daar een hoop commentaar. De 1 na de andere weet het beter of kraken het allemaal af. Er wordt ook een hoop gescholden tegen elkaar en daar houd ik absoluut niet van. Er wordt totaal niet serieus op in gegaan zeg maar. Kijk…als je bij je eigen familie al niet eens een luisterend oor krijgt wat dit betreft, hoe kun je dan verwachten dat het op dat soort websites, wel ineens goed gaat. Ik zou graag met iemand in contact komen, die daar profesional in is. Vroeger had je bijvoorbeeld een zekere Hans van Kampen. Maar daar hoor of zie je niks meer van helaas. Deze heeft ook boeken geschreven over dit onderwerp en nam alle meldingen serieus. Tegenwoordig is het zo, dat je tegen sceptics op moet boksen, om je verhaal kwijt te kunnen, helaas. Of de foto kan nep zijn, of het is zo onduidelijk (vind je het gek in het pikkedonker) enz. enz. Dus heb ik het inmiddels opgegeven wat dat betreft. Maar wat wij gezien hebben, zal ik nooit weer vergeten. Het blijft je bezig houden, terwijl ik van mezelf weet dat ikzelf ook behoorlijk sceptisch ben.
  Maar… dit was er gewoon !… Daar heb ik geen astronaut of sterrenwacht voor nodig. Alhoewel het wel veelzeggend is dat astronauten, piloten, agenten enz. zelf nu ook over de brug komen natuurlijk. Ik denk dat de tijd het gewoon moet leren.

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  wasbeertjuh ik zal graag een antwoord/reactie willen van mijn bericht 27# of misschien dat iemand anders dit kan beantwoorden.. Ik denk dat dit niet te beantwoorden valt, maar wil het toch van andere mensen horen.

  Hier nogmaals de vraag:

  waarom zijn er op het zelfde momenten chemtrails die wel direct verdwijnen en ook op de zelfde hoogte vliegen.

  Ik verwacht een antwoord van u, want wat ik aan u reactie opmerk is dat u mij een dombo vind. dus graag uitleg aub..

  0 likes
 • Heer Kefa schreef:

  [quote name=”IG”][quote name=”Sun”][quote name=”legaal”][quote name=”Wasbeertjuh”]Hmm, ja ik vraag me af wat die instructies eigenlijk zijn. Vast iets in de trant van BE NICE ON EARTH OR WE WILL NUKE YOUR ASS OFF JUST LIKE WE DID WITH YOUR BUDDIES IN INDEPENDANCE DAY! (want je weet het maar nooit. Eerst vriendelijk doen en zo, en pas later laten ze het groffe geschut zien. En hoe bescherm je je dan tegen buitenaardse wapens?)

  Trouwens, al iemand afgevraagd waar IN GODSNAAM SaLuSa gebleven is?![/quote]
  Mis je Salusa?Niburu plaatst de berichten van Salusa niet meer,maar hij is er nog wel.1keer in de week nog maar .
  Galactiche channelings website.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.[/quote]

  Ook terug te vinden bij de Belgische Lichtwerkers. (united-lightworkers.be)

  Veel liefs![/quote]

  Salusa is een kwaadaardige demoon die voordoet als een wezen van Licht. Geloof deze leugenachtige mix van waarheden en afdwaling niet![/quote]
  Bent u op de hoogte van de streken van Lucifer en zijn afvalligen? Kunt u mij aantonen dat heer Salusa (of dame Salusa) een van Lucifers demonen betreft? Ik zou daar gaarne van op de hoogte gesteld worden. Met uiterst vriendelijke groet, Heer Kefa.

  (Dank aan de United Lightworkers)

  0 likes
 • Heer Kefa schreef:

  [quote name=”Jan alleman”]wasbeertjuh ik zal graag een antwoord/reactie willen van mijn bericht 27# of misschien dat iemand anders dit kan beantwoorden.. Ik denk dat dit niet te beantwoorden valt, maar wil het toch van andere mensen horen.

  Hier nogmaals de vraag:

  waarom zijn er op het zelfde momenten chemtrails die wel direct verdwijnen en ook op de zelfde hoogte vliegen.

  Ik verwacht een antwoord van u, want wat ik aan u reactie opmerk is dat u mij een dombo vind. dus graag uitleg aub..[/quote] Ja, ik wil het ook graag weten. Er vlogen vanmorgen zoveel vliegtuigen boven de stad Groningen, met name boven het oosten van de stad (waar de wind vandaan kwam). Er waren er twee bij die op dezelfde hoogte in tegengestelde richting vlogen, eentje maakte een rare bocht om een botsing te vermijden. Kan het ook kwaad al die kerosine-dampen; “chemische troep”? Is hier ook een kerosine-deskundige die daar iets vanaf weet? Dat zou ik ook graag weten. Met andere woorden: kunnen we niet beter al die vliegtuigen afschaffen en weer gaan zeilen met een boot!

  0 likes
 • Thrive movement schreef:

  Over SaLuSa via Mike Quinsey…

  http://www.galacticchannelings.com/english/channelers.html#mike

  Deze mensen (zie:ABOUT OUR CHANNELERS) doen dit al heel lang.
  Hen geloven is geen verplichting.
  Ze af te spiegelen als demonen is volstrekt belachelijk!
  Het valt mij op dat mensen met “een geloof t.g.v. een RELGIE” dat vaak doen.
  Zij, OUR CHANNELERS doen dat nooit in de richting van aardse geestelijken (organisaties).

  Uitspraken zoals:
  Salusa is een kwaadaardige demoon die voordoet als een wezen van Licht. Geloof deze leugenachtige mix van waarheden en afdwaling niet!

  Gelukkig voor de positieven onder ons:
  — mix van waarheden —

  Als zij (af)dwalen, wat doet MSM dan?

  Kijk gewoon maar weer naar Pauw & Witteman, die spreken alleen maar de waarheden…toch?
  En de mensen die daar mogen aanschuiven…toch?
  Zo af en toe gebeuren daar wonderen, ze zijn aan het verschuiven…richting de waarheid, uiteraard met beperkingen!

  Stop gewoon eens met TROLLEN!

  0 likes
 • Paquita schreef:

  Salusa is een kwaadaardige demoon die voordoet als een wezen van Licht. Geloof deze leugenachtige mix van waarheden en afdwaling niet![/quote]

  Nog nooit iets kwaadaardigs in SALUSA gezien. Vreemd, want wat dát betreft heb ik toch een heel goed ontwikkeld zesde zintuig.

  0 likes
 • Paquita schreef:

  Ook terug te vinden bij de Belgische Lichtwerkers. (united-lightworkers.be)

  Veel liefs![/quote]

  Bedankt voor de info! Hartelijke groeten van Paquita.

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”Jan alleman”]wasbeertjuh ik zal graag een antwoord/reactie willen van mijn bericht 27# of misschien dat iemand anders dit kan beantwoorden.. Ik denk dat dit niet te beantwoorden valt, maar wil het toch van andere mensen horen.

  Hier nogmaals de vraag:

  waarom zijn er op het zelfde momenten chemtrails die wel direct verdwijnen en ook op de zelfde hoogte vliegen.

  Ik verwacht een antwoord van u, want wat ik aan u reactie opmerk is dat u mij een dombo vind. dus graag uitleg aub..[/quote]
  Begin eens met alle informatie te lezen die Niburu heeft verstrekt in de loop van de afgelopen jaren. En dan zijn er heel veel andere sites die je meer dan je aankan, informeren over dit onderwerp. En bekijk de lucht eens echt met andere ogen als er weer eens van die akelige strepen zijn die uitwaaieren en uren blijven hangen. You tube staat er ook vol mee. Ik wens je veel succes op je zoektocht naar dit gebeuren.

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  [quote name=”Odette”][quote name=”Jan alleman”]wasbeertjuh ik zal graag een antwoord/reactie willen van mijn bericht 27# of misschien dat iemand anders dit kan beantwoorden.. Ik denk dat dit niet te beantwoorden valt, maar wil het toch van andere mensen horen.

  Hier nogmaals de vraag:

  waarom zijn er op het zelfde momenten chemtrails die wel direct verdwijnen en ook op de zelfde hoogte vliegen.

  Ik verwacht een antwoord van u, want wat ik aan u reactie opmerk is dat u mij een dombo vind. dus graag uitleg aub..[/quote]
  Begin eens met alle informatie te lezen die Niburu heeft verstrekt in de loop van de afgelopen jaren. En dan zijn er heel veel andere sites die je meer dan je aankan, informeren over dit onderwerp. En bekijk de lucht eens echt met andere ogen als er weer eens van die akelige strepen zijn die uitwaaieren en uren blijven hangen. You tube staat er ook vol mee. Ik wens je veel succes op je zoektocht naar dit gebeuren.[/quote]

  Ik ben wel op de hoogte hoor :)of u moet bedoelen dat chemtrails condensatie is.. dan denken wij niet het zelfde. Het ging mij meer om wasbeertjuh. die zei dat de contrails kwamen door de temparatuur verschillen. wat ik zelf dus niet denk..

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  Bericht 1

  Toevallig dat u reageert(odette), want een tijd geleden had ik vragen en u kon mij daar meer over vertellen.. Het ging over de pijnappelklier. Die is bij mij 2/3 maanden geleden spontaan geactiveerd en sinds dien zie ik aura’s, heb ik levens echte dromen(droomde al een paar jaar niet meer), en voel steeds meer hoe andere mensen zich voelen en klinkt misschien heel gek voor de meeste mensen, maar sinds dit mij allemaal is overkomen, want ik hield me helemaal niet bezig met al die dingen. wist ook niet af van dit soort sites, maar ik heb ergens gelezen dat je dingen kan laten bewegen met je gedachten. Dit heb ik dus geprobeert en boven verbazing leukte dit gewoon.. Wel hele kleine dingen zoals het psi wiel en een tandenstoker laten bewegen. En voel me een veel beter mens en kan veel meer van alles genieten. Vind dit allemaal beetje apart als ik er over na denk, want ik ben een hele normale jongen en der is niet echt iets specials aan mij. Enige wat ik verzinnen kan is dat ik altijd voor de makelijke weg koos en dat doe ik dus niet meer.. Ben er ook achter dat die makelijke weg kiezen eigenlijk de moeilijkste weg is, maar mijn vraag aan odette of iemand anders die het kan beantwoorden:

  Sinds die spontane pijnappelklier activatie. Zie ik bepaalde dingen in me gezichtsbeeld. Ik heb ergens gelezen dat het iets met de kristallen in de pijnappelklier te maken heeft. Ik noem het maar gekleurde pixels die ik dan zie. Wil graag weten waarom en waarvoor is dit ? Het heeft vaak de kleur van blauw en wit, maar heel soms zijn ze rood.

  0 likes
 • Jan alleman schreef:

  Bericht 2

  Dit is als ik door de duinen en langs de zee loop het sterkst. Ze lichten dan spontaan op. Heb ook gelezen over tumoren, maar ik voel me juist levendiger dan ooit en al mijn fysieke klachte zoals bv. mijn rug is langszaam aan het verdwijnen.

  Ik weet dat dit niet het juiste bericht is om te plaatsen, maar daarom vond ik die salusa bericht handig. Ik vond het altijd maar luchtige woorden, maar vond het altijd leuk om ervaringen te delen en vooral vragen te stellen. Dus vandaar dat ik het hier maar prop 😉

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”Jan alleman”]Bericht 2

  Dit is als ik door de duinen en langs de zee loop het sterkst. Ze lichten dan spontaan op. Heb ook gelezen over tumoren, maar ik voel me juist levendiger dan ooit en al mijn fysieke klachte zoals bv. mijn rug is langszaam aan het verdwijnen.

  Ik weet dat dit niet het juiste bericht is om te plaatsen, maar daarom vond ik die salusa bericht handig. Ik vond het altijd maar luchtige woorden, maar vond het altijd leuk om ervaringen te delen en vooral vragen te stellen. Dus vandaar dat ik het hier maar prop ;)[/quote]
  Beste Jan alleman,
  Ten eerste vind ik het heel mooi dat u aan het ‘ontwaken’ bent. Het is het begin van een prachtige en wonderlijke weg. Er zijn al sinds de begin jaren negentig chemtrails, ik ben wat ouder en heb de jaren zestig vol meegemaakt zonder deze strepen die uitwaaierden. Ik hield van de lucht en keek er dan ook veel naar. Wat die pixels berteft, ja ik zie ze ook en in het donker, zover ik het mij kan herinneren (kleutertijd) tot vandaag, met de ogen gesloten, indigo blauwe bewegende patronen. Dit betekend dat het derde oog actief en geopend is. Ik heel (genees) af en toe mensen met universele energie. Deze energie neemt enorm toe de laatste tijd. Iedereen krijgt juist nu van nature meer binnen en geneest veel sneller, ook van oude kwalen.
  Het is een enerverende tijd waar het bewustzijn versneld wordt verruimd. Er worden nu heel andere signalen opgepakt dan we ooit hebben kunnen bevroeden. Ik heb ergens gelezen dat die pixels een doorkijkje zijn van de vijfde dimensie. Het ligt zo dichtbij, bijna tastbaar. Er is zoveel om te ontdekken, ga heerlijk op zoek en geniet. Je voelt echt aan wat met je resoneert of niet. Je gaat waar je pad heen leidt, op jouw tempo.
  H.G. Odette

  0 likes
 • diamond schreef:

  Voor alle channelingen die, door wie ook geplaatst worden, kun je hier terecht…

  http://www.wakkeremensen.net/pages/157884/Channelingen.html

  Allemaal vertaald in het nederlands (ook dat nog)

  Er is trouwens ook genoeg info over andere onderwerpen te vinden…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronavirus

  Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

  Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het ...

  virus

  De echte reden waarom het virus ‘bezig is aan een gevaarlijke opmars’

  “We hoopten allemaal op een stille zomer, ...

  >