Buitenaards

Russische kosmonauten hebben ‘buitenaardse instructies’

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Verenigde Naties hebben gedetailleerde instructies opgesteld over het contact met buitenaardse wezens. Dat heeft de Russische kosmonaut Gennady Padalka gezegd.

“De Verenigde Naties en Chinese gezanten hebben gedetailleerde instructies opgesteld over het contact met buitenaardsen,” zei Padalka.

De kosmonaut zei dat mensen niet de enige wezens in het heelal zijn. “Vroeg of laat ontmoeten we onze gelijkgestemde broeders,” citeerde het Russische persbureau RIA Novosti hem. Ruimtevaarder André Kuipers is in 2004 met Padalka de ruimte in geweest.

Veel kosmonauten zijn het met Padalka eens en hebben tijdens hun ruimtereis vreemde vliegende objecten gezien. Kosmonaut Victor Afanasyev zag bijvoorbeeld hoe hij door door een ongeïdentificeerd object werd gevolgd toen hij in april 1979 vanaf de uiterst geheime luchtmachtbasis Sterrenstad (Zvjozdny gorodok) werd gelanceerd om aan te meren aan het ruimtestation Saljoet 6.

Afanasyev fotografeerde de UFO en bracht de missiecontrole op de hoogte van de omvang, de vorm en de positie van het toestel. Eenmaal teruggekeerd op aarde kreeg de kosmonaut te horen dat hij nooit met iemand mocht spreken over wat hij had gezien. Zijn camera’s werden in beslag genomen. Pas nadat de Sovjet-Unie was opgeheven durfde hij zijn verhaal te doen.

Onderstaande video bevat een fragment van een aflevering van de Amerikaanse televisieserie Sightings waarin Afanasyev tekst en uitleg geeft over zijn waarneming.

Bron: Rian.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
9 jaren geleden

ze moeten eens ophouden met als…..
zeg gewoon dat er allang contact is,want de burgers(veel)zijn allang wakker.
ik zelf en mijn kinderen hebben alvoor 30 jaar terug ruimtetuig zien hangen achter een wolk (gedeeltelijk)en dat was geen illusie zoals ze vaak zeggen.

Red Skywalker
Red Skywalker
9 jaren geleden

Als er ooit een Disclosure komt, dan verwacht dat het meest vanuit Rusland en niet uit de USA. Ook op wetenschappelijk gebied, zoals de natuurkunde achter vrije energie en ufo mechanica, verwacht ik dat het eerst uit Rusland. Zij staan daar veel opener tegenover en maken de mogelijkheden niet belachelijk zoals dat vanuit de USA en onze wetenschappers gedaan wordt. Echter, er moet ook in Rusland nog veel gebeuren. Bekijk deze interviews met Valery Uvarov eens:

http://projectcamelotportal.com/interviews-list/video-interviews/list-of-video-interviews/801-valery-uvarov

lauke
lauke
9 jaren geleden

ja idd rusland en denk toch ook china,, maar wat ik zo raar vind de ene na de andere kosmonout komt met openbaringen over wat ze hebben gezien tijdens hun trip in de ruimte, hoog geplaatste millitairen , soldaten vertellen met bosjes over hun bevindingen tijdens de shut down van hun nucleaire installaties, piloten over rare orbs en schotels die met mach 10 optrekken ,, maar de regeringen blijven doen alsof hun neus bloed,dat er geen bewijs is,, terwijl hun dienstdoende garde open en bloot er vooruitkomen,, daar kan ik met mijn hoofd niet bij!! wees eerlijk en sta daar niet met zo n dom gezicht als de vraag word gesteld of er al contact is geweest met buitenaardsen!! doen ze net of je een retard bent,, slap en zwak beleid voeren en je eigen soort genoten voor gek laten lijken, verafschuw ze,, baal dat ik elke maand mijn centen VERPLICHT aan hun moet geven,, bah bah,, wat een wereld waar we in leven!!!

meuron
meuron
9 jaren geleden

[quote name=”m&m”]ze moeten eens ophouden met als…..
zeg gewoon dat er allang contact is,want de burgers(veel)zijn allang wakker.
ik zelf en mijn kinderen hebben alvoor 30 jaar terug ruimtetuig zien hangen achter een wolk (gedeeltelijk)en dat was geen illusie zoals ze vaak zeggen.[/quote]

Ik ben dan klaarblijkelijk niet wakker want buiten wat vage filmpjes, en hier en daar wat lichtflitsen en lichtgevende bollen is er niks ernstigs op deze planeet dat een bewijs van buitenaards leven kan leveren. Al de rest is een aanname en geen realiteit . . . Waar blijft het echte ! bewijs

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x