Buitenaards

Ancient Aliens 5: Geheimen van de piramides (video)

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden jaren lang waren de piramides de grootste bouwwerken op aarde. Welk doel dienden de piramides?

De bekendste exemplaren zijn gebouwd in Egypte en Centraal-Amerika, maar ze zijn ook gevonden in China, Afrika en Indonesië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Onderzoekers verkennen vreemde overeenkomsten tussen alle piramides. Daarnaast kijken ze naar de geografische, strategische en buitenaardse aspecten van deze mysterieuze bouwwerken.

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
woutertje
woutertje
11 jaren geleden

Mijn theorie over deze ‘onverklaarbare’ gebouwen is dat ze door mensen gebouwd zijn in een tijd waarbij ze veel meer in contact stonden met god/de natuur/het universum en daar door dingen konden doen die voor ons hedendaags onvoorstelbaar zijn.

Ze zijn qua vormgeving vaak hetzelfde omdat ze veel meer open stonden voor het ‘collectieve bewustzijn’.

Dan de ‘aliens’ deze hebben nooit bestaan maar doordat wij nu overspoeld worden door berichten uit alle hoeken van ons bestaan dat er aliens zijn. Dit nu diep in onze onderbewuste is gezonken.
Of je nu wel of niet in aliens geloofd, het beeld zit vastgebrand in je onderbewuste.
Hierdoor voedden wij dit beeld met onze collectieve energie totdat er zoveel mensen er over ‘weten’ en er energie in steken (voor of tegenstander maakt niet uit) dat dit zich zal materialiseren.
(met of zonder esoterische ‘magische’ rituelen van ‘bepaalde kleine groepen mensen’)

Zoals ik in de eerste zin zei, het is maar een theorie. Maarja, tot op heden weet niemand 100% de waarheid.

Was een gelover
Was een gelover
11 jaren geleden

Buitenaards leven bestaat en heeft invloed gehad op onze evolutie.. maar niets van hun argumenten is de waarheid.

Deze zogenaamde wetenschappers draaien ieder argument naar hun eigen hand om hun theorie geloofwaardig over te laten komen. Er klopt helemaal niets van!!

Ancient Aliens Debunked

Orion
Orion
11 jaren geleden

[quote name=”Was een gelover”]Buitenaards leven bestaat en heeft invloed gehad op onze evolutie.. maar niets van hun argumenten is de waarheid.

Deze zogenaamde wetenschappers draaien ieder argument naar hun eigen hand om hun theorie geloofwaardig over te laten komen. Er klopt helemaal niets van!!

Ancient Aliens Debunked[/quote]

Ancient aliens debunked is een verklaring van de wetenschap. Maar wie zegt dat dit de juiste verklaring is de wetenschap kan het ook mis hebben. De wetenschap weet nog lang niet alles. Luister niet teveel naar sceptici en debunkers. Buitenaardsen bestaan en zijn hier altijd al op aarde geweest.

Gwen
Gwen
11 jaren geleden

Dat in de Ouheid UFO’s waagenomen zouden zijn, lijkt me logisch. Maar hoorde ik het nu goed toen ik de docu bekeek? De schachten in de piramide van Gizeh zijn volgens de archeologen luchtkanalen? Hoe oud is deze docu? Al in de jaren 60 vorige eeuw waren al archeologen die dachten aan een rituele functie. Dit in combinatie met de positie van de sterren in verhouden met de schachten. Toen ik in 1993 de tentoonstelling ‘Mummies onder het mes’ in het RMO te Leiden bezocht, werd deze stelling als gangbaar beschouwd. Even later zag het boek ‘Het Orion mysterie’ van Bauval en Gilbert het licht. Hierin werd de stelling over de schachten – sterren positie verder uitgebouwd binnen een rituele context. Je moet volgens mij behoorlijk zoeken naar Egyptologen die in deze kanalen nog luchtschachten zien.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x