Natuur en Milieu

Duurzame energie blijkt hoax: De film die iedere GroenLinkser moet zien

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De klimaatadepten beweren stellig dat de aarde opwarmt, dat de opwarming wordt veroorzaakt door de menselijke CO2-uitstoot, en dat de toekomstige uitstoot mens en dier zal uitroeien en zal leiden tot een stijging van de zeespiegel. Ze beweren verder dat we de CO2-uitstoot moeten terugdringen en massaal moeten investeren in duurzame energie om onze problemen op te lossen. Als je hier niet in gelooft, dan ben je automatisch een klimaatontkenner.

Filmmaker Michael Moore, ooit door magazine Time uitgeroepen tot één van de 100 meest invloedrijke mensen, heeft slecht nieuws voor de klimaatadepten. In zijn nieuwe film Planet of the Humans, die sinds enkele dagen gratis is te bekijken op YouTube, onthult hij dat groene energie een grote zwendel is.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De klimaatadepten openden op Twitter al snel de aanval op Moore. Ze probeerden uit alle macht de film offline te halen.

Bedrog

Planet of the Humans doet iets uitzonderlijks: de film ontmaskert groene, duurzame energie als een hoax.

De documentaire bevestigt wat veel ‘sceptici’ of ‘ontkenners’ al lange tijd vermoedden, namelijk dat de groene energie-industrie één groot bedrog is.

Goedgelovige klimaatbelievers worden door miljardairs en miljonairs opgelicht met groene energie, die allesbehalve groen is.

De film debunkt alle denkbare vormen: zonne-energie, windmolens, biobrandstoffen, elektrische auto’s.

Meest giftige ooit

Ze zijn niet duurzaam, maar verwoesten onze natuur. Het productieproces van materialen die benodigd zijn voor het opwekken van ‘groene energie’ is volgens de film het meest giftige ooit.

Al die politici, voormalige politieke figuren, rijke zakenlieden, bankiers en zonen van miljonairs en miljardairs prediken vol passie over klimaatverandering, terwijl ze ondertussen een fortuin verdienen aan duurzame energie. Dezelfde duurzame energie die volgens de film van Michael Moore allesbehalve groen is.

In de film gaan alle zogenaamd koolstofneutrale instituten en individuen voor de bijl. Goldman Sachs, Al Gore, Michael Bloomberg, Bill McKibben, Elon Musk en Richard Branson.

Illusie

“Dat is waarom zij miljardairs zijn, en jij niet,” zegt regisseur Jeff Gibbs.

We hoeven de Nederlanders die duurzame energie promoten niet bij naam te noemen. Je ziet ze bijna iedere dag bij de publieke omroep, ze schrijven boeken, ze zitten de hele dag te twitteren en infiltreren onze politieke partijen. Ze stelen jouw geld door middel van hogere energieprijzen, groene subsidies en belastingen op alles wat je maar kunt bedenken.

Het idee dat groene energie ons zal redden, is een illusie, concludeert de film.

Bekijk de video hieronder:

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Tja ik schreef 10 jaar terug al ober mijn bezoek aan een elektriciteitscentrale waar pindaschillen aan het verbrandingsproces werd toegevoegd en daarna mocht het verkocht worden als groene stroom.
En die achterlijke politici maar lacheeeuuu. Natuurlijk worden we door het tuig in de maling genomen, trap er niet in.

d1rty
d1rty
3 jaren geleden

De hele wereld is 1 grote poppenkast in stand gehouden door een klein clubje, er is gratis vrije energie en die kennis wordt niet openbaar gemaakt. Kennis is macht! Slaap zacht schaapjes

Bart
Bart
3 jaren geleden

De nieuw van Micheal Moore is er ook eentje die al die milieu schreeuwers moeten bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Zk11vI-7czE

m.koningen
m.koningen
3 jaren geleden

Ons wordt vertelt dat het heel duur is om koolstof uit de lucht te halen wel200 tot 400 euro per ton[1000 kilo].
Maar,het kost 20 euro om het uit water te halen heel goedkoop dus en dat kan met electra .Men kan dus zonne energie gebruiken om waterstof te maken en dat gebruiken voor de opwekking van electra om 24-7 koolstof uit b.v zee te winnen.dat is eenmaal ,dan van die koolstof kan je kunstzand maken en dat kan je overal in de bouw gebruiken inclusief als onderdeel van cement.Dan is de hele bouw schoon geworden dat is twee.Er is al een zand tekort dus goed voor de natuur en er kan geld mee worden verdient dat is dus drie.De zuurstof kan dienen om dode stukken zee zonder zuurstof weer te beluchten of als product ,dat is vier.
Meerdere keren geld verdienen aan koolstof die al betaalt is in het begin.

De oplossingen van onze[politieke] leiders dienen het economisch belang van hun meesters en niet onze maar dat is een open deur in trappen natuurlijk.
En nu koffie en een joint medicinale cannabis die volgens onze [politieke]leiders absoluut niet werkzaam is.

p.s het werkt wel [niet verder vertellen hoor]

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x