Homepagina » Natuur en Milieu » Duurzame energie blijkt hoax: De film die iedere GroenLinkser moet zien
duurzame energie

Duurzame energie blijkt hoax: De film die iedere GroenLinkser moet zien

De klimaatadepten beweren stellig dat de aarde opwarmt, dat de opwarming wordt veroorzaakt door de menselijke CO2-uitstoot, en dat de toekomstige uitstoot mens en dier zal uitroeien en zal leiden tot een stijging van de zeespiegel. Ze beweren verder dat we de CO2-uitstoot moeten terugdringen en massaal moeten investeren in duurzame energie om onze problemen op te lossen. Als je hier niet in gelooft, dan ben je automatisch een klimaatontkenner.

Filmmaker Michael Moore, ooit door magazine Time uitgeroepen tot één van de 100 meest invloedrijke mensen, heeft slecht nieuws voor de klimaatadepten. In zijn nieuwe film Planet of the Humans, die sinds enkele dagen gratis is te bekijken op YouTube, onthult hij dat groene energie een grote zwendel is.

De klimaatadepten openden op Twitter al snel de aanval op Moore. Ze probeerden uit alle macht de film offline te halen.

Bedrog

Planet of the Humans doet iets uitzonderlijks: de film ontmaskert groene, duurzame energie als een hoax.

De documentaire bevestigt wat veel ‘sceptici’ of ‘ontkenners’ al lange tijd vermoedden, namelijk dat de groene energie-industrie één groot bedrog is.

Goedgelovige klimaatbelievers worden door miljardairs en miljonairs opgelicht met groene energie, die allesbehalve groen is.

De film debunkt alle denkbare vormen: zonne-energie, windmolens, biobrandstoffen, elektrische auto’s.

Meest giftige ooit

Ze zijn niet duurzaam, maar verwoesten onze natuur. Het productieproces van materialen die benodigd zijn voor het opwekken van ‘groene energie’ is volgens de film het meest giftige ooit.

Al die politici, voormalige politieke figuren, rijke zakenlieden, bankiers en zonen van miljonairs en miljardairs prediken vol passie over klimaatverandering, terwijl ze ondertussen een fortuin verdienen aan duurzame energie. Dezelfde duurzame energie die volgens de film van Michael Moore allesbehalve groen is.

In de film gaan alle zogenaamd koolstofneutrale instituten en individuen voor de bijl. Goldman Sachs, Al Gore, Michael Bloomberg, Bill McKibben, Elon Musk en Richard Branson.

Illusie

“Dat is waarom zij miljardairs zijn, en jij niet,” zegt regisseur Jeff Gibbs.

We hoeven de Nederlanders die duurzame energie promoten niet bij naam te noemen. Je ziet ze bijna iedere dag bij de publieke omroep, ze schrijven boeken, ze zitten de hele dag te twitteren en infiltreren onze politieke partijen. Ze stelen jouw geld door middel van hogere energieprijzen, groene subsidies en belastingen op alles wat je maar kunt bedenken.

Het idee dat groene energie ons zal redden, is een illusie, concludeert de film.

Bekijk de video hieronder:

[Sky News Australia]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

Tja ik schreef 10 jaar terug al ober mijn bezoek aan een elektriciteitscentrale waar pindaschillen aan het verbrandingsproces werd toegevoegd en daarna mocht het verkocht worden als groene stroom.
En die achterlijke politici maar lacheeeuuu. Natuurlijk worden we door het tuig in de maling genomen, trap er niet in.

Wim
Wim
Reactie op  Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

Ik zal het nog sterker vertellen, mijn eerste reis als kapitein was van Gent naar Zweden, Vasteras met kolen. Die moesten daar samen met afvalhout voor groene stroom zorgen.🙈

d1rty
d1rty
6 maanden geleden

De hele wereld is 1 grote poppenkast in stand gehouden door een klein clubje, er is gratis vrije energie en die kennis wordt niet openbaar gemaakt. Kennis is macht! Slaap zacht schaapjes

Willem
Willem
Reactie op  d1rty
6 maanden geleden

Iemand die anderen schaapjes noemt is meestal zelf het grootste schaap want die denkt boven de massa te staan en neem van mij aan, dat sta je echt niet.

Bart
Bart
6 maanden geleden

De nieuw van Micheal Moore is er ook eentje die al die milieu schreeuwers moeten bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Zk11vI-7czE

m.koningen
m.koningen
6 maanden geleden

Ons wordt vertelt dat het heel duur is om koolstof uit de lucht te halen wel200 tot 400 euro per ton[1000 kilo].
Maar,het kost 20 euro om het uit water te halen heel goedkoop dus en dat kan met electra .Men kan dus zonne energie gebruiken om waterstof te maken en dat gebruiken voor de opwekking van electra om 24-7 koolstof uit b.v zee te winnen.dat is eenmaal ,dan van die koolstof kan je kunstzand maken en dat kan je overal in de bouw gebruiken inclusief als onderdeel van cement.Dan is de hele bouw schoon geworden dat is twee.Er is al een zand tekort dus goed voor de natuur en er kan geld mee worden verdient dat is dus drie.De zuurstof kan dienen om dode stukken zee zonder zuurstof weer te beluchten of als product ,dat is vier.
Meerdere keren geld verdienen aan koolstof die al betaalt is in het begin.

De oplossingen van onze[politieke] leiders dienen het economisch belang van hun meesters en niet onze maar dat is een open deur in trappen natuurlijk.
En nu koffie en een joint medicinale cannabis die volgens onze [politieke]leiders absoluut niet werkzaam is.

p.s het werkt wel [niet verder vertellen hoor]

exegese
exegese
6 maanden geleden

Verhef het door een onophoudelijke propagandastroom tot een ware religie met bijpassend doemscenario en je kunt doen met mensen wat je maar wilt. Je kunt ze bang maken, al hun geld afpakken, hun vrijheden afpakken, ze een gigantisch schuldgevoel aanpraten, je kunt ze de meest idiote regels laten omarmen. Je kunt het zo gek niet bedenken of mensen zijn ertoe bereid. En de miljardairs met hun energieverslindende leefstijl, zij lachen zich echt kapot. Als echt veel meer mensen dit echter gaan zien en durven beseffen zou hen het lachen snel vergaan.

anton
anton
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

heel goed gezien exegese, behalve de verplichte mondkapjes opdoen in de toekomst zullen ze ook nog bedenken dat iedereen een rode fop-clownsneus op moet zetten voor een verzonnen reden. En weet je wat ! …iedereen gaat het doen, want anders komt er een boete of wordt je bankrekening geblokkeert etc. Ze lachen zich een breuk daar bij de elite, te beginnen met Rutte en soortgenoten, Gates, Soros en de bankiers ….

Elise
Elise
6 maanden geleden

Ondertussen gaat de vervuiling maar door met menselijke gemaakte straling!
De mussen vallen niet meer van het dak door droogte(klimaat), maar worden letterlijk van binnenuit opgedroogd.(daarom is er geen/weinig bloed te zien) Kom je er ook niet achter wie het gedaan heeft. Lekker makkelijk toch, mensen/dieren opruimen zonder je handen er vuil aan te maken. Welkom in de nieuwe wereldorde waar alles zo goed is. ehm.

Straalmans
Straalmans
6 maanden geleden

De groene lobby heeft al een nieuwe groene ‘milieuvriendelijke’ methode bedacht. Je krijgt een spoel met koperdraden om je middel en dan moet je rondjes draaien in een hokje met magneten. Vooral doen na het eten. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap: je wekt je eigen stroom op en je brengt je spijsvertering op gang.

x

Check Also

thunberg

Virale video: Greta Thunberg kan simpele vraag niet beantwoorden zonder script

Wat gebeurt er als publieke figuren zonder ...

UvA

UvA krijgt felle kritiek na reactie op Gezond Verstand: ‘Dit is wat mij betreft de grens’

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft laten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x