Buitenland

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in New York is enkele dagen dicht geweest. De medewerkers weigerden om zich te laten vaccineren tegen corona. Het personeel werd voor de keuze gesteld: of je laat je vaccineren, of je mag niet meer naar je werk.

Een aanzienlijk deel van de medewerkers heeft gekozen voor de tweede optie, met als gevolg dat de spoedeisende hulp in Long Beach dicht moest. In een verklaring van het Mount Sinai South Nassau-ziekenhuis valt te lezen dat de afdeling tijdelijk is gesloten vanwege een personeelstekort als gevolg van de vaccinatieplicht.

Grote impact

“We betreuren het dat we deze stap hebben moeten nemen, maar de veiligheid van onze patiënten is onze belangrijkste prioriteit,” aldus het ziekenhuis.

Het incident laat zien hoe groot de impact van gedwongen vaccinatie is op de gezondheidszorg. Vermoedelijk worden de zorgmedewerkers die het vaccin weigeren, vervangen door nieuwe medewerkers die wel gevaccineerd zijn.

Het ministerie van Volksgezondheid van de staat New York kondigde in augustus aan dat zorgmedewerkers zich verplicht moeten laten vaccineren.


[Summit News]

4.9 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaus
Klaus
7 maanden geleden

Goh, wie had dat nou verwacht ?

Don
Don
7 maanden geleden

Ze gaan straks de ongeprikte verpleging nog hard nodig hebben als de geprikte verpleging straks met bosjes ziek worden en overlijden. Kwestie van geduld en volhouden, maar of de ongeprikte verpleging er dan nog wel zoveel zin in heeft om in de ‘zorg’ te werken…… Van mij zouden ze dan allemaal mogen verrekken!

Boink
Boink
7 maanden geleden

Nog liever een kogel dan zo’n gifspuit

-= GensNet =-
-= GensNet =-
7 maanden geleden

> vervangen door nieuwe medewerkers die wel gevaccineerd zijn.

Maar die “nieuwe” medewerkers moeten er dan wel zijn en daar ga ik nu aan twijfelen. Als dat daar ook zo gaat als hier dat er in de anderhalf jaar van deze waanzin al 37.000 medewerkers in de zorg zijn opgestapt wens ik ze daar “sterkte”……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x