Buitenland

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in New York is enkele dagen dicht geweest. De medewerkers weigerden om zich te laten vaccineren tegen corona. Het personeel werd voor de keuze gesteld: of je laat je vaccineren, of je mag niet meer naar je werk.

Een aanzienlijk deel van de medewerkers heeft gekozen voor de tweede optie, met als gevolg dat de spoedeisende hulp in Long Beach dicht moest. In een verklaring van het Mount Sinai South Nassau-ziekenhuis valt te lezen dat de afdeling tijdelijk is gesloten vanwege een personeelstekort als gevolg van de vaccinatieplicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Grote impact

“We betreuren het dat we deze stap hebben moeten nemen, maar de veiligheid van onze patiënten is onze belangrijkste prioriteit,” aldus het ziekenhuis.

Het incident laat zien hoe groot de impact van gedwongen vaccinatie is op de gezondheidszorg. Vermoedelijk worden de zorgmedewerkers die het vaccin weigeren, vervangen door nieuwe medewerkers die wel gevaccineerd zijn.

Het ministerie van Volksgezondheid van de staat New York kondigde in augustus aan dat zorgmedewerkers zich verplicht moeten laten vaccineren.


[Summit News]

4.9 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaus
Klaus
2 jaren geleden

Goh, wie had dat nou verwacht ?

Don
Don
2 jaren geleden

Ze gaan straks de ongeprikte verpleging nog hard nodig hebben als de geprikte verpleging straks met bosjes ziek worden en overlijden. Kwestie van geduld en volhouden, maar of de ongeprikte verpleging er dan nog wel zoveel zin in heeft om in de ‘zorg’ te werken…… Van mij zouden ze dan allemaal mogen verrekken!

Boink
Boink
2 jaren geleden

Nog liever een kogel dan zo’n gifspuit

-= GensNet =-
-= GensNet =-
2 jaren geleden

> vervangen door nieuwe medewerkers die wel gevaccineerd zijn.

Maar die “nieuwe” medewerkers moeten er dan wel zijn en daar ga ik nu aan twijfelen. Als dat daar ook zo gaat als hier dat er in de anderhalf jaar van deze waanzin al 37.000 medewerkers in de zorg zijn opgestapt wens ik ze daar “sterkte”……

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x