Mens en DierCorona

Deze Duitse professor weet het zeker: ‘Corona kwam uit lab in Wuhan!’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Duitse professor weet 99% zeker dat het coronavirus is ontsnapt uit een lab in Wuhan, zo zei hij tegen Duitse media. Roland Wiesendanger, een natuurkundige van de Universiteit van Hamburg, heeft een paper gepubliceerd waarin hij het bewijs presenteert dat volgens hem laat zien dat het virus afkomstig is van het Wuhan Instituut voor Virologie.

De professor verzamelde meer dan 600 bewijzen, weet Bild. Hij zegt onder andere dat er nog nooit een dierlijke gastheer is gevonden, dat er veiligheidsrisico’s waren en dat er in het lab werd onderzocht hoe je virussen besmettelijker kunt maken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij publiceerde zijn paper 10 dagen nadat een WHO-team onderzoek had gedaan naar de oorsprong van het coronavirus. Het team, waar ook Marion Koopmans deel van uitmaakte, concludeerde dat het ‘extreem onwaarschijnlijk’ is dat het virus uit een lab komt.

Verboden

Volgens Wiesendanger is er meer dan genoeg indirect bewijs dat het uit een lab is ontsnapt. “Ik weet 99,9 procent zeker dat het coronavirus uit het lab kwam,” zei hij tegen de Duitse publieke omroep ZDF.

Hij vermoedt dat het coronavirus door onderzoekers is meegenomen naar Wuhan. Daar is het virus aangepast door middel van zogeheten gain-of-function-onderzoek, om het besmettelijker te maken, zegt de professor. Sommige wetenschappers zijn van mening dat dergelijk onderzoek verboden moet worden.


[Daily Mail]

4.8 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joep
Joep
3 jaren geleden

Deze duitse professor is of een onbenul of betaald om leugens de wereld in te helpen.

Virussen bestaan niet. Punt uit!

Mag aannemen dat de meerderheid van de bezoekers van deze website dat inmiddels wel weten.

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Helaas ben ik geen viroloog om het zelf uit te zoeken. Dat zou mooi zijn maar voor zover de herkomst van het virus onduidelijk blijft, valt de bewering van een natuurkundige niet uit te sluiten.

Wat ik begrepen heb werd het sars virus begin 2000 voor het eerst ontdekt. Een Chinese dokter werkzaam in een ziekenhuis in Wuhan, Li Wenlian, bracht het nieuws van een mogelijke nieuw sars virus voor het eerst naar buiten. Hij stierf volgens de berichten nadien zelf aan het virus.

Vervolgens bracht de Chinese viroloog, Li Meng Yan, naar buiten, dat ze aanwijzingen had dat het virus in een lab was ontwikkeld in Wuhan.

Na haar uitspraak zou ze onderdruk zijn gezet door de Chinese overheid om te zwijgen waarbij al haar onderzoeksgegevens zouden zijn gewist. Ze vreesde opgepakt te worden en vluchtte naar Amerika.

Pieter Gelens
Pieter Gelens
3 jaren geleden

Het zogenaamde ‘virus’ is een angstmiddel in deze al jaren geleden geplande Great Reset.
Al langer dan een jaar geleden is er een beloning van vier ton door een bedrijf uitgeloofd, voor diegene die het virus kan aantonen. En niemand heeft dat geld nog opgehaald.

Badmuts
Badmuts
3 jaren geleden

Ppppfffffffffff, ze hebben het virus nog nooit gezien, en liggen nu ruzie te maken waar het vanaf komt?

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x