Buitenland

45-jarige Italiaanse arts krijgt hartstilstand na prik

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mauro Valeriano D’Auria, een Italiaanse MDL-arts die werkzaam was in het Umberto I-ziekenhuis in Nocera Inferiore, kreeg na een potje tennis een hartstilstand. Hij is 45 jaar oud geworden, schrijft de Italiaanse internetkrant Affaritaliani.it. Veel mensen reageerden geschokt op het vroegtijdig overlijden van de arts.

Lokale media berichtten dat D’Auria zeer geliefd was bij collega’s en patiënten. Hij laat een vrouw en twee jonge kinderen na. Op 9 januari plaatste hij een foto op zijn Facebookpagina waaruit blijkt dat hij zich heeft laten vaccineren tegen corona. Op social media werd vervolgens gespeculeerd dat er een link is tussen de prik en het overlijden van de arts, aldus de krant.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

49-jarige apotheker

D’Auria is niet de enige Italiaanse zorgmedewerker die kort na de coronavaccinatie overleed. Er duiken de laatste tijd meer van dit soort berichten op. De 49-jarige apotheker Miriam Gabriela Godoy uit de plaats Porto Garibaldi overleed enkele dagen nadat ze het coronavaccin had gehaald.

De vrouw voelde zich ziek en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, schrijft de krant Il Resto del Carlino. Daar bleek dat haar situatie zeer ernstig was. Artsen probeerden haar tevergeefs te redden. Volgens de lokale gezondheidsdienst ‘is er absoluut geen correlatie tussen het vaccin en wat er met de vrouw gebeurd is’.

4.8 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
3 jaren geleden

De psychopaten zijn hun kruid aan het verschieten en gooien alles open en kunnen niet terug, alles ligt in het open.

THE WEAPONISATION OF DECEIThttps://www.youtube.com/watch?v=AOVZg35Wfsk

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

COVID = EEN GENOCIDE AGENDA

Dr. Lee Merritt, een voormalig voorzitter van de Association of American Physicians and Surgeons, heeft toegegeven dat ze gelooft dat de huidige coronavirusvaccins eigenlijk zeer gevaarlijke biowapens zijn die tegen de bevolking worden ingezet.

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Van daar dat RUTTE zich nog niet heeft laten testen ,laat staan vaccineren .En de jonge en de rest van het kabinet vermoedelijk ook niet .Maar wel de bevolking testen en vaccineren opdringen .Nu nog met drang ,binnenkort met dwang

Walther
Walther
3 jaren geleden

Tja klingt misschien hard en sorry dat ik het toch zeg iets met eigen schuld dikke bult als je al, arts apotheker of iemand bent met een medische achtergrond waarom je dan laten prikken deze zouden toch beter moeten weten althans dat lijkt mij??

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x