Buitenland

Parallel universum? Duizenden zien ‘zwevende stad’ in de lucht boven China

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden inwoners van de Chinese stad Foshan in de provincie Guangdong en de provincie Jiangxi hebben op 8 oktober iets verbazingwekkends gezien. Toen ze naar de lucht keken, zagen ze een spookstad opduiken in het wolkendek. Dat meldt de Britse Daily Mail.

Sommigen onder hen zijn meer dan zeker dat er een geheime stad boven hun hoofd hangt. Ze legden het vreemde tafereel met hun smartphones vast. Het fenomeen duurde slechts een paar minuten waarna het volledig verdween.

Volgens wetenschappers is er een andere verklaring. Zij zeggen dat het om een fata morgana oftewel een luchtspiegeling gaat, een optisch fenomeen waarbij er grote temperatuurverschillen bestaan tussen verschillende luchtlagen. Andere verklaringen gaan meer in de richting van buitenaards leven, waarbij het bestaan van een parallel universum als oorzaak wordt genoemd.

Anderen houden het erop dat het hier gaat om een hologram dat door moderne digitale technieken van beeldprojectie tot stand is gekomen. Het blijft hoe dan ook een indrukwekkend verschijnsel. In 2011 werden ook al van dit soort spooksteden gemeld boven China, meldt de Daily Express.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x