Buitenland

Parallel universum? Duizenden zien ‘zwevende stad’ in de lucht boven China

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden inwoners van de Chinese stad Foshan in de provincie Guangdong en de provincie Jiangxi hebben op 8 oktober iets verbazingwekkends gezien. Toen ze naar de lucht keken, zagen ze een spookstad opduiken in het wolkendek. Dat meldt de Britse Daily Mail.

Sommigen onder hen zijn meer dan zeker dat er een geheime stad boven hun hoofd hangt. Ze legden het vreemde tafereel met hun smartphones vast. Het fenomeen duurde slechts een paar minuten waarna het volledig verdween.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens wetenschappers is er een andere verklaring. Zij zeggen dat het om een fata morgana oftewel een luchtspiegeling gaat, een optisch fenomeen waarbij er grote temperatuurverschillen bestaan tussen verschillende luchtlagen. Andere verklaringen gaan meer in de richting van buitenaards leven, waarbij het bestaan van een parallel universum als oorzaak wordt genoemd.

Anderen houden het erop dat het hier gaat om een hologram dat door moderne digitale technieken van beeldprojectie tot stand is gekomen. Het blijft hoe dan ook een indrukwekkend verschijnsel. In 2011 werden ook al van dit soort spooksteden gemeld boven China, meldt de Daily Express.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x