BuitenlandCorona

Zuster op Britse radio: ‘Uitrol 5G gelinkt aan corona-uitbraak’. Radiozender krijgt tik op vingers

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Britse media kunnen bestraft worden als zij ‘onjuiste adviezen’ geven over het coronavirus. Een radiozender uit Sussex is op de vingers getikt na aandacht te hebben besteed aan een theorie die de corona-pandemie linkt aan de uitrol van 5G.

Het radiostation, Uckfield FM, belde met een zuster die claimde dat de uitrol van 5G-technologie in Wuhan de uitbraak heeft veroorzaakt en dat het virus in een lab is gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De theorie is de afgelopen weken veelvuldig verspreid op WhatsApp, Facebook en de snelgroeiende website NextDoor.

Weinig zin

Ook mainstream media en beroemdheden zoals acteur Woody Harrelson hebben er aandacht aan besteed.

Volgens internationale agentschappen ‘is er geen link tussen 5G en het coronavirus’.

The Guardian merkt op dat het factchecken van artikelen weinig zin heeft omdat mensen niet gemakkelijk te overtuigen zijn en het risico bestaat dat het vertrouwen in de media nog verder daalt.

Medische elite

De zuster die inbelde bij Uckfield FM opende ook de aanval op de gezondheidszorg.

“De dagen dat iedereen dokters en zusters vertrouwde zijn voorbij,” zei ze. “Doe je eigen onderzoek. Ik ken veel artsen die heel weinig weten. Het establishment dat ons opleidt, is in handen van big farma. Zij sturen de medische elite aan en bepalen wat tijdschriften publiceren.”

De Britse telecomwaakhond Ofcom oordeelde dat het interview met de vrouw ‘een risico vormt voor de volksgezondheid’ en dat de radiozender excuses moet maken.

[Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
4 jaren geleden

5G gaat voor de totalitaire staat uitgerold worden. Wij worden als positieve bijkomstigheid gelukkig niet alleen door deze hoog pulserende kracht kapot gemaakt, maar ook de prinsjes en prinsesjes, de politieke en machtsgeile mama’s, papa’s en kindertjes, de zieke geesten die ons onderdrukken.

Zelfs de allerheiligste GroenSlinks bossen en bomen worden ervoor vermoord en de natuur er voor omgeploegd en de slinksen, de rechts en middentussendoor politici zagen dat het goed was.

De mens vernietigt zichzelf, leeeuk!

Alles en iedereen op slot of kapot om ook dat ‘Beest’ er door te kunnen drukken.

Overigens, jammer dat Nederland niet voor een complete vergrendeling gaat, de lafaards.

En vele zoete schaapjes daarom het probleem overheid vs slaaf niet echt aan den lijve ondervinden en de aanstaande totalitaire staat niet willen zien aankomen. Heel jammer, had graag gezien hoe heel slap neukend Nederland op slot was gegaan. Corona my ass. Corona wat nog nepper is dan een griep met een aantal overleden ouderen, ernstig zieken, longpatiënten die volgens de krabbels op de statistieken alleen maar corona kunnen hebben gehad.

Hier de Spain in pain for the EU glory vergrendeling en die hakt er stevig in. Soldaten die de boodschappentassen controleren of men toevallig minder dan dertig euro heeft ingeslagen of zich in de supermarkt wel aan de regels houdt en voertuigen en personen op straat controleert, kijk dat noem ik een vergrendeling en het optreden tegen de heetgedraaide corona religie.

Arrogant en betweterig Nederland op slot, wat mij betreft, en niet een halfslachtig beleid. Aanpakken die kaaskoppen tot aan de vrije sportende jongens op het strand. Stuur het leger erop af. Zo krijg je één gezamenlijke fascistische EU zonder masker wat de schijn ophoudt dat we vrij zijn.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Ik ben een patiënt(kanker) en ik zeg/denk hetzelfde als die zuster. Data verzamelen/farma enz is al jaren belangrijker, dan patiënt/cliënt/zorgmedewerker. Het was al een zooi in de zorgsector. Zo erg, dat ik er bang van werd. Ben in december 2019 overal al mee gestopt. Na elk bezoek ging ik met een rotgevoel naar huis. Ik was niet meer dan een product.(voelde dat zo) Er zijn veel fouten bij mij gemaakt. Kennis en luisteren was er niet meer bij. Het voelde alsof ze over mijn rug alleen nog geld aan het verdienen waren. Werd van de medicatie ook niet goed. Kies dus voor de vrije behandeling/ik maak nu uit wat ik wil. En als ik heen ga, dan ga ik maar heen.
En nu opeens moeten we allemaal bekommeren om die groep? Ja ja, dat geloof je toch niet meer. Probleem is, dat we het zelf niet de hand in hebben. Het systeem bepaalt/overheerst.
Ik probeer mijn leventje op een andere manier te vinden. Heb echt schijt aan het systeem. En hoe het afloopt? Dat weet je niet.

Ton
Ton
4 jaren geleden

Alles wat de gevestigde orde niet naar de zin is word onderdrukt, wat voor mening of gedachtegang men maar heeft als het niet past in hun plaatje gaan ze het via de staatsomroep en aanverwante media je belachelijk maken.
Nou wat mij betreft 5G weg ermee!
Overigens zit ik buiten en erger me rot dat die chemtrail nog steeds getrokken worden.!!!!
Gooi daar ook maar een lockdown op.
Wie weet veroorzaakt dat ook wel Corona of een vorm van kanker , zwartepest of wat dan ook.!!
krijg er de pest van in.

exegese
exegese
4 jaren geleden

@IIS, je hoopt met sarcasme meer ogen open te krijgen. Bespaar je de moeite, de meesten zijn in pure doodsangst en dat belemmert hen volledig nog nuchter en helder na te denken.
Een doodsbang volk is als was in de handen van de satanisten, een gewillig slachtoffer wat zelfs zelf smeekt om de meest verschrikkelijke maatregelen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x