Homepagina » Buitenland » Zuster op Britse radio: ‘Uitrol 5G gelinkt aan corona-uitbraak’. Radiozender krijgt tik op vingers
5g

Zuster op Britse radio: ‘Uitrol 5G gelinkt aan corona-uitbraak’. Radiozender krijgt tik op vingers

Britse media kunnen bestraft worden als zij ‘onjuiste adviezen’ geven over het coronavirus. Een radiozender uit Sussex is op de vingers getikt na aandacht te hebben besteed aan een theorie die de corona-pandemie linkt aan de uitrol van 5G.

Het radiostation, Uckfield FM, belde met een zuster die claimde dat de uitrol van 5G-technologie in Wuhan de uitbraak heeft veroorzaakt en dat het virus in een lab is gemaakt.

De theorie is de afgelopen weken veelvuldig verspreid op WhatsApp, Facebook en de snelgroeiende website NextDoor.

Weinig zin

Ook mainstream media en beroemdheden zoals acteur Woody Harrelson hebben er aandacht aan besteed.

Volgens internationale agentschappen ‘is er geen link tussen 5G en het coronavirus’.

The Guardian merkt op dat het factchecken van artikelen weinig zin heeft omdat mensen niet gemakkelijk te overtuigen zijn en het risico bestaat dat het vertrouwen in de media nog verder daalt.

Medische elite

De zuster die inbelde bij Uckfield FM opende ook de aanval op de gezondheidszorg.

“De dagen dat iedereen dokters en zusters vertrouwde zijn voorbij,” zei ze. “Doe je eigen onderzoek. Ik ken veel artsen die heel weinig weten. Het establishment dat ons opleidt, is in handen van big farma. Zij sturen de medische elite aan en bepalen wat tijdschriften publiceren.”

De Britse telecomwaakhond Ofcom oordeelde dat het interview met de vrouw ‘een risico vormt voor de volksgezondheid’ en dat de radiozender excuses moet maken.

[Guardian]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
7 maanden geleden

5G gaat voor de totalitaire staat uitgerold worden. Wij worden als positieve bijkomstigheid gelukkig niet alleen door deze hoog pulserende kracht kapot gemaakt, maar ook de prinsjes en prinsesjes, de politieke en machtsgeile mama’s, papa’s en kindertjes, de zieke geesten die ons onderdrukken.

Zelfs de allerheiligste GroenSlinks bossen en bomen worden ervoor vermoord en de natuur er voor omgeploegd en de slinksen, de rechts en middentussendoor politici zagen dat het goed was.

De mens vernietigt zichzelf, leeeuk!

Alles en iedereen op slot of kapot om ook dat ‘Beest’ er door te kunnen drukken.

Overigens, jammer dat Nederland niet voor een complete vergrendeling gaat, de lafaards.

En vele zoete schaapjes daarom het probleem overheid vs slaaf niet echt aan den lijve ondervinden en de aanstaande totalitaire staat niet willen zien aankomen. Heel jammer, had graag gezien hoe heel slap neukend Nederland op slot was gegaan. Corona my ass. Corona wat nog nepper is dan een griep met een aantal overleden ouderen, ernstig zieken, longpatiënten die volgens de krabbels op de statistieken alleen maar corona kunnen hebben gehad.

Hier de Spain in pain for the EU glory vergrendeling en die hakt er stevig in. Soldaten die de boodschappentassen controleren of men toevallig minder dan dertig euro heeft ingeslagen of zich in de supermarkt wel aan de regels houdt en voertuigen en personen op straat controleert, kijk dat noem ik een vergrendeling en het optreden tegen de heetgedraaide corona religie.

Arrogant en betweterig Nederland op slot, wat mij betreft, en niet een halfslachtig beleid. Aanpakken die kaaskoppen tot aan de vrije sportende jongens op het strand. Stuur het leger erop af. Zo krijg je één gezamenlijke fascistische EU zonder masker wat de schijn ophoudt dat we vrij zijn.

Willem
Willem
Reactie op  IIS
7 maanden geleden

“Overigens, jammer dat Nederland niet voor een complete vergrendeling gaat, de lafaards.””
Wat gij niet wilt dat u nu geschiedt gun dat ook een ander niet, het is hier net zo erg, ook lange rijen voor winkels, beperkt naar buiten, drones in de lucht en heel veel politie en handhaving op straat en in natuurgebieden. Maandag zullen ze verkondigen dat mensen (die zich overal aan houden en iedereen is vriendelijk) zich met de warme dagen toch niet genoeg aan de regels hebben gehouden en het zal hier op slot gaan, blij?
Dit is trouwens al vaker gebeurd volgens mij, ook tijdens mijn leven maar het lijkt uit mijn geheugen gewist

IIS
IIS
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

@Willem

….”Wat gij niet wilt dat u nu geschiedt gun dat ook een ander niet”…

Waarom zo spaarzaam, zo lief en romantisch de slapende massa de luxe gunnen zich buiten de waarheid te kunnen houden en niet laten voelen dat het fascistische systeem van onderdrukking meer is dan 1,5 meter afstand houden en meer is dan een coronahoax? Waarom zou ik ze niet wakker mogen wensen?

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en veel slapende slaven stinken altijd nog ontiegelijk.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  IIS
7 maanden geleden

Wat je hier vertelt is min of meer wat msm in de koppen van de mensen gepland heeft , mens minderwaardig , mens destructief maar…

Niet de mens vernietigd zichzelf , de mensheid word door de elite vernietigd.

voor de rest sta ik volledig achter je analyse.

Elise
Elise
7 maanden geleden

Ik ben een patiënt(kanker) en ik zeg/denk hetzelfde als die zuster. Data verzamelen/farma enz is al jaren belangrijker, dan patiënt/cliënt/zorgmedewerker. Het was al een zooi in de zorgsector. Zo erg, dat ik er bang van werd. Ben in december 2019 overal al mee gestopt. Na elk bezoek ging ik met een rotgevoel naar huis. Ik was niet meer dan een product.(voelde dat zo) Er zijn veel fouten bij mij gemaakt. Kennis en luisteren was er niet meer bij. Het voelde alsof ze over mijn rug alleen nog geld aan het verdienen waren. Werd van de medicatie ook niet goed. Kies dus voor de vrije behandeling/ik maak nu uit wat ik wil. En als ik heen ga, dan ga ik maar heen.
En nu opeens moeten we allemaal bekommeren om die groep? Ja ja, dat geloof je toch niet meer. Probleem is, dat we het zelf niet de hand in hebben. Het systeem bepaalt/overheerst.
Ik probeer mijn leventje op een andere manier te vinden. Heb echt schijt aan het systeem. En hoe het afloopt? Dat weet je niet.

Marieke
Marieke
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

Heel veel sterkte Elise. Ik hoop van harte dat je voor jezelf de juiste weg zult vinden.

IIS
IIS
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

@Elise

Geweldig dat je de moedige stap hebt gezet uit het medische (schijt)systeem te stappen waar farmaceuten en omzetten steeds belangrijker lijken te worden dan patiënten.

Ben zo vrij om je uit naam van alle mensen hier je veel sterkte en een voorspoedige gezondheid toe te wensen.

Rob
Rob
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

@Else. En toch kan de mens invloed hebben. Het is een macht pel van de elite. Als mensen niet meer meespelen kan dat aardig effect hebben. En dat is het probleem, iedereen blijft het meespelen. Denk bv eens aan die grote internetbedrijven als Amazon en hier ook Bol. Iedereen koopt bij die giganten waardoor andere kleinere winkels inkomsten missen en uiteindelijk de deuren kunnen sluiten. Allemaal onder het mom van ‘het is zo gemakkelijk en ik hoef de deur niet uit’. Luiheid, dat is het. En dat maakt het dat die grote bedrijven steeds meer de macht krijgen. Mensen geven het aan hen. Zij zetten het hamsterwiel neer en mensen stappen er vrijwillig in om het draaiende te houden. En zo is dat met veel dingen. Stop met het macht spel mee te spelen, dan verliezen ze ook macht. Dat is de enige manier om te winnen.

Ik heb al zo vaak gedacht: in het ziekenhuis zijn ze niet met de mens bezig, alleen met het lichaam. En ze handelen alsof zij de baas zijn. Er wordt niks gevraagd, nergens over gecommuniceerd etc. Het enige wat ze zeggen is: we gaan dit doen en we gaan dat doen. Ze overleggen niets en ze kijken zeker niet naar wat een patiënt wil. Maar ja, veel mensen kunnen niet eens meer zelf bepalen wat ze willen. Wat dat betreft ben je daar ook niets anders dan een voorwerp dat hersteld moet worden. Het zijn meer monteurs dan dokters. Enmet die hervormingen sinds de EU zijn ziekenhuizen meer productie bedrijven geworden om geld te verdienen. Goed dat je daar uit bent gestapt. Ik zou bijna zeggen: gefeliciteerd daarmee.

André
André
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

veel liefs vanuit zuid Frankrijk ! Wees eigenwijs (!) als pippie !

Hoop
Hoop
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

Wens je veel kracht stoere Elise.

Ton
Ton
7 maanden geleden

Alles wat de gevestigde orde niet naar de zin is word onderdrukt, wat voor mening of gedachtegang men maar heeft als het niet past in hun plaatje gaan ze het via de staatsomroep en aanverwante media je belachelijk maken.
Nou wat mij betreft 5G weg ermee!
Overigens zit ik buiten en erger me rot dat die chemtrail nog steeds getrokken worden.!!!!
Gooi daar ook maar een lockdown op.
Wie weet veroorzaakt dat ook wel Corona of een vorm van kanker , zwartepest of wat dan ook.!!
krijg er de pest van in.

Ton
Ton
Reactie op  Ton
7 maanden geleden

betreffende de CORONA , niet meten is ook niet weten.
dat moet op brede schaal anders lult iedereen door elkaar.

exegese
exegese
7 maanden geleden

@IIS, je hoopt met sarcasme meer ogen open te krijgen. Bespaar je de moeite, de meesten zijn in pure doodsangst en dat belemmert hen volledig nog nuchter en helder na te denken.
Een doodsbang volk is als was in de handen van de satanisten, een gewillig slachtoffer wat zelfs zelf smeekt om de meest verschrikkelijke maatregelen.

Kikoe
Kikoe
7 maanden geleden

De vrouw heeft gelijk in wat ze zegt.
Ik zit zelf in de medische wereld en het zijn leugens ook te zeggen dat de ziekenhuizen vol liggen. Het is er zeer kalm want de meeste patienten zijn voorheen naar huis gestuurd , men wacht al weken op de grote toeloop die maar niet komt !
Niemand geeft graag toe dat ze met hun vingers zitten te draaien. Veel ziekenhuizen komen nadien in de nog rodere cijfers te staan.
Wachten op Godot !

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Kijk de club die in 1954 is opgericht en achter gesloten deuren vergadert ,heeft de touwtjes strak in handen, geholpen door diverse loopjongens waaronder die van het Ruttekartel, gebeurt er niets wat niet door hun is bedacht.

Waarom Rutte gaan de grenzen niet dicht.
Waar blijven al je prachtige beloftes, zijn deze om zeep geholpen door een virus wat al jaren bestaat.?
Waar blijft het zoet.

Mijn advies RUTTUP en NEXIT.

Kikoe
Kikoe
7 maanden geleden

We worden wereldwijd gecolloqueerd omdat we genoeg hebben van de heersende politiek. Het maakt niet meer uit op wie je stemt.
Het volk moet gestrafd worden !

Ps. Bedankt Ninefornews, jullie verdienen een 10 !

Boon
Boon
7 maanden geleden

God zij met ons, op de gulden de zijkant stond dat, op de euro trouwens niet meer.
Het kan ook anders, In Zuid Afrika God zij met ons met de boeren uit Nederland en de Zoeloes werden vermoord geknecht en tot slaaf gemaakt
Iets van Karma? wat zien we nu?
De kerkhoven liggen vol met boeren met de onderdrukkers , er zijn erbij die worden levend gekookt.
Alles gaat extreem maar wanneer pikt het volk het niet meer?

Axel M.
Axel M.
7 maanden geleden

Ik lees hier veel en hoofdzakelijk over de nieuwsverspeiding van de msm, er is maar één belangrijk standpunt waar ik denk dat een ieder zich aan moet houden ; ALLES wat de msm bevestigd of ontkent MOET onderzocht worden !!!
De msm word aangestuurd en is van de mega-psychopaten die aan top staan , de 1% , Eén van de kenmerken van psychopathie is het pathologisch liegen, en dan vindt je het raar dat de msm tegen je liegt ?!
Gooi de tv ” de hypnosedoos ” de deur uit, iniedergeval alle msm zenders ! wat een verlichting zal dat voor jullie zijn.
( doe ik dat zelf ? werd mij al een keer gevraagd , JA, ik heb al meer dan 25 jaar GEEN tv-zenders/programma’s meer op mijn tv, en ja ik doe mijn eigen onderzoeken)
Heb je er ooit wel eens overna gedacht waarom het (tv) programma’s heten ?

Axel M.

x

Check Also

baudet

Thierry Baudet kaltgestellt ‘omdat hij zeer sceptisch is over corona’

FvD-oprichter Thierry Baudet wordt van alle kanten ...

r-getal

R-getal coronavirus: hoe het RIVM en de NOS ons misleiden

Gistermiddag meldde het RIVM dat het R-getal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x