Homepagina » Buitenland » Goedkoop medicijn redt levens bij corona: ‘Enorme doorbraak’
goedkoop medicijn

Goedkoop medicijn redt levens bij corona: ‘Enorme doorbraak’

Een goedkoop medicijn verbetert de overlevingskansen van ernstig zieke coronapatiënten, melden onderzoekers van de Universiteit van Oxford. Het gaat om het medicijn dexamethason. De wetenschappers spreken over een enorme doorbraak.

De sterfgevallen bij patiënten die hulp nodig hadden bij het ademen waren in een periode van vier weken lager bij diegenen die een lage dosis van de ontstekingsremmer kregen, in vergelijking met patiënten met standaardzorg. De studie is voortijdig stopgezet door de belangrijke voorlopige resultaten.

Behandeling met dexamethason verminderde het aantal sterfgevallen met een derde van de patiënten aan de beademing. Bij degenen die alleen zuurstof kregen, ging het om een vijfde minder.

De ontstekingsremmer wordt al tientallen jaren gebruikt.

Baanbrekende ontwikkeling

“Dit is voorlopig het enige medicijn waarvan bewezen is dat het de kans op overlijden terugdringt,” zei hoofdonderzoeker Peter Horby. “Het verlaagt de sterfkans zelfs aanzienlijk.”

Sir Patrick Vallance, de belangrijkste wetenschappelijk adviseur van de Britse regering, sprak van een ‘baanbrekende ontwikkeling in de strijd tegen het virus’.

Een andere Britse regeringsadviseur, Chris Whitty, zei dat dit het belangrijkste onderzoeksresultaat in de strijd tegen het coronavirus tot nu toe is.


[Telegraaf]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
10 maanden geleden

Eens kijken hoe lang het duurt voordat dit (goedkope) medicijn word verboden (vanwege dodelijke bijwerkingen) want er moet een duur vaccin komen, hier valt niets aan te verdienen

Nés
Nés
Reactie op  William
10 maanden geleden

Ik sluit me hier bij aan, dit medicijn is natuurlijk veels te goedkoop, valt niets meer aan te verdienen.
Of het wordt afgeraden (lees verboden) of de prijs wordt de hoogte in geduwd.

William
William
Reactie op  Nés
10 maanden geleden

Alles draait om macht en geld.. de NWO is er niet bij gebaat om mensen “beter” te maken, dat past niet in het verdienmodel. Prof. Royal Raymond Reif heeft in 1932 al apparatuur ontwikkeld om virussen te elimineren, heeft zelfs terminaal opgegeven mensen die kanker hadden genezen. Zonder bijwerkingen. Hulda Regehr Clark idem. Bicom apparatuur ellimineert virussen en bacterien. Binnen een uur Corona vrij. De frequenties om Corona te elimineren zijn zo op het internet te vinden. We worden allemaal in de maling genome. Er is al lang apparatuur uitgevonden om elk virus en of bacterie te elimineren.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  William
10 maanden geleden

@ William

Een zeer waar woord, dat je schrijft.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De mensen, die je noemt waren hun tijd ver vooruit met hun denkbeelden en medisch handelen.

Gelukkig zijn deze methodieken niet van de aardbodem verdwenen. zoek maar op bioresonantietherapeuten Nederland.

jac
jac
Reactie op  William
10 maanden geleden

William

Nu ben je net zoveel kletspraatjes als
Mark Rutte aan het rondstrooien.
De werking is tot nu toe nooit aangetoond.
Het wordt slechts aanbevolen door een kerkgemeenschap.
Hersenspoelen wordt dat genoemd

William
William
Reactie op  jac
10 maanden geleden

Beste Jac, als je niet weet waar je over praat kan je je kommentaar beter voor je houden

F. Wolbert.
F. Wolbert.
Reactie op  William
10 maanden geleden

Ik vraag mij af waarom of waardoor deze dexamethason wel een middel is wat kan worden voorgeschreven.
Waarom zoveel ophef en verbod op het malariamiddel.
Ik begrijp het niet.
Of is het omdat de corona genocide mislukt is. ? heel erg mislukt is. Want het zouden volgens planning miljarden mensen moeten zijn. Hup geen leegstaande, landen, provincies, steden, wijken, straten, fabrieken, bedrijven, garages,
etc.

Ton
Ton
10 maanden geleden

dit medicijn was in 2011 ook al een groot succes
onderdrukt en nu gaat er een ander mooi weer mee spelen ..
Dit stinkt naar bedrog

https://www.ad.nl/binnenland/goedkoop-medicijn-geneest-longontsteking-sneller~aed3d3de/

Willem
Willem
10 maanden geleden

Een medicijn maakt niets meer uit, de waanzin slaat overtal toe en mensen gaan het al normaal vinden,
Je temperatuur wordt gememeten https://www.rijnmond.nl/nieuws/196430/Koorts-of-niet-Camera-in-winkelcentrum-Krimpen-aan-den-IJssel-geeft-uitsluitsel
Een druktemeter https://www.rijnmond.nl/nieuws/196433/Druktemeter-moet-inzicht-geven-in-drukte-op-populaire-Rotterdamse-plekken
En dit is alleen nog maar in Rotterdam.

OptimaForma
OptimaForma
10 maanden geleden

Echt fantastisch! Een medicijn waar een een derde mee genee…. aaaaaaand it’s gone!

Er is al een grote groep mensen die gewoon blind, zonder info of whatever die naald in zijn/haar poot laat jassen puur en alleen omdat big brother dat van ze verlangd. Het zijn vaak mensen die toch al te dom zijn om zelf na te denken, en sowieso van zichzelf niet weten of ze nou leven of niet.

Wat het volk nodig heeft is het recept van dit soort medicijnen. Een apotheker die alles wil riskeren. Genoeg grondstoffen. Mocht het chinese griepje nog eens oplaaien dan gewoon op elke straathoek een dealer. Helemaal niet wachten op de overheid. Steun. Kennisdeling onderling. Volle bak draaien en niet achterom kijken. Hoe meer je communiceert, hoe groter de kans dat de bill gates slaafjes achter je aan komen

Louise
Louise
10 maanden geleden

Dit medicijn wordt al jaren gebruikt misselijkheid bij kanker etc……. Zo zullen er vele wat oudere medicijnen zijn die voor meerdere doeleinden geschikt zijn…. Maar dat is het probleem niet….. Bij een normale maatschappij maak je gebruik van alle middelen die bruikbaar zijn om levens te redden…….. Maar helaas deze maatschappij is ziekelijk kei verrot en terminaal ……

Davidoff
Davidoff
Reactie op  Louise
10 maanden geleden

Dexamethason wordt gebruikt als ontstekingsremmer, ook bij kanker, het maakt vaak enorm dik, maanvormig gezicht.

Rayoflight
Rayoflight
10 maanden geleden

Waanzinnige wereld.

Inderdaad , Wereld is nu in een staat van complete waanzin.
Medicijn of niet , het maakt niet uit. Het is maar wat onze meesters er van vinden.
Media bepaald , en niet de wetenschap.

Temperatuur meten ,druktemeter ?! Alleen om te gaan boodschappen. Ik snap dat als corona echt zo erg was als ze (NWO slaven) zeggen.

Landen zonder lockdown zijn er niet slechter aan toe en dat is een feit. Maar feiten tellen niet.
Macht is het enigste dat telt. Er is geen democratie meer in ons land, bij lange na niet.
De waanzin regeert. Verzet mag , maar is dat wel zinvol. Ik volg met argusogen wat in amerika gebeurt. Samenvatting : Politie weg , Relschoppers gaan vrijuit , zaken in brand gestoken , waanzin regeert.

Apocalypse.

En dit komt ook in ons landje. Volgende dag Dijon. Extrapoleren! Nog meer extrapoleren en het resultaat is verschikkelijk : Distopia.
Hoe zou 2020 eigenlijk zijn ? Was het niet dat er vliegende auto’s en mensen op mars zouden zijn.
Conclusie : de mensheid is aan het degenereren. Dat ligt NIET aan de aard van de mens maar dat criminele Psychopaten het voor het zeggen hebben.
Bill Gates en z’n Windows updates. Straks letterlijk voor ‘mensen’ een mens is dan gewoon een soort computer.Misschien zelf zielloze robots , met nanobots in het lijf aangestuurd door 5g ?! Wat er in het vaccin zit weet ik niet. Wat ik echter wel weet is dat er niets goeds in zit. Zien we hier het einde van de mensheid ? De apocalypse misschien ?

Demonische Nieuws van de mainstream media.

Nieuws is niet fake meer te noemen. In mijn ogen is het zelfs demonisch. De slechte energieen die in ‘Nieuws’ zitten veroorzaken op globale schaal dat het energie patroon van de aarde veranderd.
Als de aarde een wereldziel heeft is dat wel het aardmagnetisch veld. Dit veld (ons shild) is de laatste tijd veel zwakker geworden. Ik weet dat deze aanname niet wetenschappelijk is en eigenlijk het het meer een gevoel. Om precies te zijn het gevoel dat sinds 2012 de wereld met toenemende snelheid op een demonische realiteit afstevent. Om me heen kijkend zie ik hoe mensen steeds harder en steeds onvriendelijker worden. Natuurlijk weet ik dat in de geschiedenis al vaker van deze periodes waren , maar nooit op deze globale schaal.‘Where is the love ?’ , vraag ik me af.

Adagio

Nieuws is altijd zo gemanipuleerd dat het de zaken omdraait. Goede mensen zijn slecht en slechte mensen zijn goed. Als je die boodschap maar lang genoeg hoort gaan je emoties slijten , ja zelfs je persoonlijke aura/schild gaat slijten en dit is volgens mij direct resultaat van het in mijn ogen demonische nieuws dat de mainstream media dagelijks mensen voorhoud.

Een medicijn ?

Misschien is ‘Dexamethason’ het wondermiddel tegen ‘corona’ maar dit is feitelijk niet het probleem. We weten allemaal wat er gaat gebeuren.

Willem
Willem
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Mooi verwoordt Rayoflight en tegelijkertijd een horrorscenario.

Elise
Elise
10 maanden geleden

Het is van oorsprong een anti depressie middel. Heeft veel bijwerkingen.(zelf gehad bij kankerbehandeling tegen misselijkheid van de chemo) oa. het zorgt ervoor dat kalium slecht wordt opgenomen. Hier kun je dus ook dood van gaan. Het virus, toch iets met kalium te maken?
Nu weet ik het zeker: gezondheidszorg is kwakzalverij.

Ron
Ron
10 maanden geleden

50% minder doden en daarmee is alles gezegd.
Ziekte verkopen: hoe de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld ons allemaal tot patiënten maken. Dit middel breekt de spieren af en doet je water ophouden om niet te spreken van de botontkalking
Waarom dan geen homeopathie door mensen gegeven met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes(volgens de klassieke artsen) gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Het juiste middel werkt efficient, onmiddellijk en zonder bijwerkingen. Van deze als plustherapie bovenop gegeven bij de klassieke behandeling gaat niemand dood. Blijkbaar mag een medemens redden op een andere manier niet. Het resultaat zou zijn 99% minder patiënten in ziekenhuizen en vluggere genezing zonder verwikkelingen of revalidatie.

Elise
Elise
Reactie op  Ron
10 maanden geleden

idd. Ron, gewoon weer eerst ouderwetse klassieke behandelingen proberen. Dit middel wordt ook gebruikt bij baby’s die teveel stress hebben ervaren door/tijdens de bevalling.
Maar ja, we leven in een tijdperk waarbij men denkt dat alles door een pc opgelost kan worden. En daarom haat ik dit tijdperk. Niks menselijks meer aan en levensgevaarlijk.

Elise
Elise
Reactie op  Elise
10 maanden geleden

Aanvulling: in vorm van suikerwater.

jac
jac
Reactie op  Ron
10 maanden geleden

Het is ook geen gezondheidszorg,
maar ziekte-industrie.
De grootste industrie ter wereld.
Niet voor niets lopen in Brussel meer
dan 1000 lobbyisten rond, met heel veel
poen op zak

Gaston
Gaston
10 maanden geleden

Ik zou maar eerst uitzoeken wel corrupt analysebureau de resultaten naar voren heeft getoverd. Na het echec met het databureau van die pornoster geloof ik iemand meer….

Elise
Elise
10 maanden geleden

Het probleem ligt bij het ademhalingsapparaat gestuurd door computer. Als jij dexamethason binnen krijgt, dan verandert je cortisol. Ik had zelf last van: als ik me druk maakte, voelde ik de cortisol gewoon stijgen naar mijn hoofd. Dit medicijn is ook troep/gevaarlijk, want combi verhoging cortisol/beademing door pc is dus ook dodelijk. Heb je diabetes/hartziekte/longproblemen dan zijn schommelingen van het cortisol(stresshormoon) juist gevaarlijk. Dus dit is niet de oplossing.
Voorbeeldje van gevaar computergestuurde behandeling. Als je voor de eerste keer een chemostofje toegediend krijgt, dan kun je een allergische reactie krijgen en daarom word je continu in de gaten gehouden. Ik vroeg waarom? Zegt die verpleegkundige: ze kan niet meer handmatig bijsturen via infuus. Het dus langzamer in laten lopen bv., omdat het computer gestuurd is. Ze kan dus alleen de stekker eruit trekken. Dus dat is het probleem. Computer gestuurde behandeling. Je hoort alleen aan de beademing te komen als je bv een zwaar ongeluk hebt gehad of zo. Als je ademhalingsfunctie helemaal niet meer werkt en dat is nu niet het geval(het probleem is het meer een verstoring van ademhalingsritmes). Ik heb echt zoveel meegemaakt en gehoord in het ziekenhuis, dat ik er gewoon geen vertrouwen meer in heb. Gewoon de hele gezondheidszorg niet.
Nogmaals men moet de oorzaak eerst eens goed gaan onderzoeken. Misschien toch iets van buiten het lichaam? Ademen van kalium door satellieten. Deze gebruiken kalium als geleider om door aarde enz. te kunnen kijken.(laser).

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x