Binnenland

‘Megalomane’ techbedrijven lanceren censuuraanval op Forum voor Democratie: ‘Onacceptabel!’

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eergisteren werd de virale speech van FVD-kopman Thierry Baudet over het Lockstep-scenario van de Rockefeller Foundation verwijderd van het internationale YouTube-kanaal van de partij. Dat gebeurde nadat de toespraak de hele wereld was overgegaan.

Vandaag werd de speech ook van het Nederlandse YouTube-kanaal van FVD gehaald. “Dystopisch dat een democratisch verkozen politieke beweging door een Amerikaanse Big Tech-moloch wordt gecensureerd,” schrijft de partij in een reactie op social media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Kamerlid Gideon van Meijeren voegt toe: “Onacceptabel! Democratie zonder vrijheid van meningsuiting bestaat niet. Als megalomane techbedrijven – met een dominante machtspositie – steevast bepaalde (niet-strafbare!) politieke opvattingen censureren, is een effectieve uitoefening van dit grondrecht feitelijk onmogelijk!”

Ook Facebook in actie

Ook de censuurmachine van Facebook kwam in actie tegen FVD. De techreus heeft de speech van Baudet over het Lockstep-scenario voorzien van een waarschuwing. In 2010 kwam de Rockefeller Foundation met een toekomstvoorspelling waarin zij de komst van een wereldwijde pandemie beschreef. Veel van wat zij toen voorspelde, is uitgekomen.

Ook voorzag zij het ‘nieuwe normaal’. “Zelfs nadat de pandemie voorbij was, bleef de autoritaire controle en het toezicht op burgers, en werd zelfs nog geïntensiveerd.” Het geschetste scenario vertoont grote gelijkenissen met de wereld van corona.

Het Big Tech-net tegen de vrijheid van meningsuiting sluit zich

Volgens AFP, één van de ‘onafhankelijke factcheckers’ van Facebook, bevat de speech ‘onjuiste informatie’ omdat de termen ‘corona’ en ‘covid’ niet letterlijk in het Rockefeller-rapport staan. Dat heeft Baudet overigens ook nergens gezegd.

“De globalistische machtsgreep en de afname van onze vrijheden zijn minutieus voorspeld. Maar gelukkig bepaalt Waarheidsagentschap AFP dat er geen gevaar dreigt,” reageert FVD. “Het Big Tech-net tegen de vrijheid van meningsuiting sluit zich. Maar wij zullen niet zwijgen.”

De speech is hier te bekijken via Utreon.

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 jaren geleden

Juist, wij zullen niet stilletjes in de nacht verdwijnen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE ELITE IS IN PANIEK…

Dat doen ze niet alleen bij Forum voor Democratie…maar bij Praktisch elk individu die zich niet houdt aan de Richtlijnen opgesteld door de Elite-Parasieten…Zij bepalen wel voor ons wat Waarheid is & wat een Leugen…alles wat hun NIET WELGEVALLIG is wordt Rücksichtslos verwijderd…

CENSUUR & PROPAGANDA waar Goebbels jaloers op zou zijn…Dit wordt tevens de ONDERGANG van Gurgle…YouTube…Fecesbook…Twitter & al die andere CIA-Big-Tech bedrijven….

Karin
Karin
2 jaren geleden
Locke
Locke
2 jaren geleden

Censuur in Nederland en zijn inwoners, eruit flikkeren die rotzooi en alles afnemen.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x