Chemtrails

Chemtrails: echte samenzwering of vergezochte theorie?

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op een zonnige dag vormen ze vaak een vast onderdeel van het uitzicht. Officieel gaat het om vliegtuigstrepen, maar steeds meer mensen denken dat de overheid ons in het geheim besproeit met zware metalen.

Ze zijn ervan overtuigd dat er extra vliegtuigen worden ingezet om de atmosfeer te veranderen. Ze stellen dat de metalen leiden tot gezondheidsproblemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nadat hij zes jaar geleden naar de stad Bend in Oregon verhuisde begon Mark onderzoek te doen naar chemtrails. Hij gelooft net als duizenden anderen dat de overheid erachter zit.

Weermodificatie

Sommige mensen denken dat ‘ze’ sproeien om ons immuunsysteem te verzwakken. Volgens Mark experimenteren ze met klimaatverandering door giftige chemicaliën te sproeien die bomen aantasten en mensen ziek maken.

“Ik denk dat weermodificatie zeker onderdeel is van het programma en je kunt het ook opmaken uit de patenten,” zei hij. “Er zijn patenten voor geo-engineering die specifiek vermelden dat deze technologieën worden gebruikt om het weer te beïnvloeden.”

Cloud seeding wordt al vele decennia toegepast door bedrijven in te huren die in droge gebieden regen kunnen maken. Zo pompt een bedrijf uit Utah bijvoorbeeld het toxische zilverjodide in de lucht om kunstmatige wolken te vormen.

Luchtvochtigheid

Hoogleraar scheikunde Carol Higginbotham van het Central Oregon Community College reageerde sceptisch: “Als wetenschapper kijk ik naar de data en daaruit kan ik niet opmaken dat er iets aan de hand is.”

Volgens haar zijn de strepen in de lucht geen samenzwering, maar hebben we te maken met vliegtuigstrepen. “Als de lucht erg droog is blijven de contrails niet lang hangen,” legde Higginbotham uit. “Bij een hogere luchtvochtigheid lossen de strepen moeilijker op.”

Luchtvaartdeskundigen uit Central Oregon vinden het vergezocht dat vliegtuigen ons doelbewust zouden besproeien met zware metalen. Voormalig marinepiloot Jerry Bean en oud-helikopterpiloot Karl Baldessari menen dat het sproeien van aerosolen te veel brandstof zou kosten. Het tweetal kan zich niet voorstellen dat iemand geld zou willen verspillen aan iets dat de grond nagenoeg niet bereikt.

Strontium

Mark wijst op de zigzagpatronen van sporen die volgens hem veel te lang blijven hangen om waterdamp te kunnen zijn. “Ik weet al wat de overheid gaat zeggen als ze dit toegeven, namelijk dat ze het doen om ons te helpen en de aarde te redden,” zei Mark.

Mark denkt net als vele anderen dat er op dit moment wordt gesproeid in alle NAVO-landen om de atmosfeer te veranderen. Sommige documentaires tonen onderzoeken in het noorden van Californië waar hoge concentraties aluminium, barium en strontium in de bodem zijn aangetroffen, chemicaliën die door de vliegtuigen zouden worden gesproeid.

Klimatologen zijn echter van mening dat een dergelijk omvangrijk programma bijna onmogelijk geheim kan worden gehouden.

Bron: Ktvz.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
10 jaren geleden

Wat mensen chemtrails noemen:

Het ontgaat niemand dat er vliegtuigen in de lucht vliegen. Deze gebruiken allen kerosine. Dit bestaat voornamelijk uit koolwaterstoffen die te verbranden zijn.

Als koolwaterstoffen verbranden krijg je ongeveer het volgende als ‘output’: Energie, CO2 en water(damp)

Als de verzadiging van de waterdamp hoger is dan de lucht ter plaatse toestaat, wordt deze waterdamp geforceerd te condenseren in wolken. Deze nemen wij waren als contrails of chemtrails.

Waarom er dan niet altijd contrails/chemtrails te zien zijn? Omdat de lucht niet overal hetzelfde is. Als de lucht droog genoeg is of bij lange na niet verzadigd van waterdamp is, dan ontstaat er geen contrail/chemtrail. (Er zijn immers ook niet altijd wolken)

Anoniem
Anoniem
10 jaren geleden

Chemtrails, Project Blue Beam. Ze maken heel veel chemtrails, deze chemtrails zullen als een soort van scherm worden gebruikt. Er zal een projectie worden afgebeeld in de lucht. Deze projectie zal eerst een soort van invasie van Greys lijken, dit is NIET waar, er zal geen invasie zijn, het zal alleen een projectie zijn, een holograaf… Ook zullen ze gebruik maken van “ELF” Extremely Low Frequencies, deze frequenties kunnen je laten horen, zelfs als je je oren dicht hebt. Ze gaan je zo hypnotiseren door de hele tijd te naar je te schreeuwen met vreemde teksten. Tevens zorgen deze ELF’s, na een lange tijd blootgesteld te zijn, voor een brandend gevoel. Er zullen “profeten” komen over de hele wereld! Die zeggen dat alles wat we van geloven hebben geleerd misvattingen zijn. Ze zullen ons zonder dat we het weten in het satanisme mee sleuren. Dit is allemaal het werk van de NWO/illuminati (Ik weet dat het best “uit” is om over de illuminati te praten, maar ze zijn echt niet weg). Wees gerust mensen, er is hoop. Je kunt jezelf tegen deze ELF’s beschermen met behulp van een Faraday Cage, zoek het op met google. Bereid je voor!

Mascotte
Mascotte
10 jaren geleden

[quote name=”Wasbeertjuh”]Wat mensen chemtrails noemen:

Het ontgaat niemand dat er vliegtuigen in de lucht vliegen. Deze gebruiken allen kerosine. Dit bestaat voornamelijk uit koolwaterstoffen die te verbranden zijn.

Als koolwaterstoffen verbranden krijg je ongeveer het volgende als ‘output’: Energie, CO2 en water(damp)

Als de verzadiging van de waterdamp hoger is dan de lucht ter plaatse toestaat, wordt deze waterdamp geforceerd te condenseren in wolken. Deze nemen wij waren als contrails of chemtrails.

Waarom er dan niet altijd contrails/chemtrails te zien zijn? Omdat de lucht niet overal hetzelfde is. Als de lucht droog genoeg is of bij lange na niet verzadigd van waterdamp is, dan ontstaat er geen contrail/chemtrail. (Er zijn immers ook niet altijd wolken)[/quote]

Blablabla….. zeker als je 2 of meer vliegtuigen op dezelfde hoogte ziet vliegen en de een wel een persistente trail achterlaat en de ander niet…. Overigens zou een echte contrail zich ongeveer 15 m achter een vliegtuig moeten vormen, maar ze lijken 1 te zijn met het vliegtuig.

kim
kim
10 jaren geleden

Een paar jaar geleden op de spinnewebben en op de bladeren van struiken en boompjes véél metaal/zilverkleurige (losse)puntjes , ra ra ra hoe komt dat daar..

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x