Homepagina » Mens en Dier » 80 tot 90 procent kritieke coronapatiënten ‘sterft door beademingsapparaat’. ‘Dit is een doodvonnis’
coronapatiënten

80 tot 90 procent kritieke coronapatiënten ‘sterft door beademingsapparaat’. ‘Dit is een doodvonnis’

Ernstig zieke coronapatiënten worden vrijwel gelijk aan een beademingsapparaat gelegd, maar zo’n apparaat kan de longen juist nog meer beschadigen, zei wetenschapper Shiva Ayyadurai in het programma America’s Daily Report. Hij voegde toe dat 80 tot 90 procent van de patiënten die aan een beademingsmachine worden gelegd, sterft. “Dit is dus in feite een doodvonnis.”

Het probleem is dat de longen van de coronapatiënten vollopen met vocht als gevolg van de overreactie van het immuunsysteem, lichtte hij toe.

Dit probleem is gemakkelijk te verhelpen door vitamine C toe te dienen via een infuus, aldus dr. Ayyadurai. “Maar dat gebeurt niet.”

Geld

Volgens hem is volstrekt onduidelijk hoeveel mensen er daadwerkelijk besmet zijn met Covid-19 en hoeveel er aan het virus zijn gestorven.

Ayyadurai wees er verder op dat ziekenhuizen geld krijgen voor iedere coronadiagnose die zij stellen en voor ieder beademingsapparaat dat zij gebruiken.

“Het is één grote samenzwering,” zei hij. “Dit heeft niets te maken met het redden van mensenlevens.”

In de video hieronder neemt dr. Ayyadurai ook Bill Gates en de Wereldgezondheidsorganisatie op de korrel:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kikoe
Kikoe
10 maanden geleden

Inderdaad ziekenhuizen krijgen geld voor corona patiënten en het gebruik van beademingstoestellen. Ze hebben eerst de meeste patiënten naar huis gestuurd en alle niet dringende ingrepen uitgesteld. Met corona alleen kan het bedrijf en de peperdure apparatuur geen geld opbrengen. Dus dit is hun enige inkomst ! Schande en zeer onethisch ! Veel ziekenhuizen komen nog meer in de rode cijfers. Vergeet niet dat het ook doktoren waren die in de duitse kampen eerst de mensen ziek maakten om er nadien op te experimenteren. Een groot deel van de medische wereld waant zich nog op de Buchenwald speelplaats. Later zullen we wel weer een soort Neurenberg Tribunaal weer krijgen die deze misdaden tegen de eigen bevolking zal bestraffen. Handel intussen naar eigen inzicht. Een dokter is goed om iets te behandelen dat ook vanzelf geneest en de orthopedie kan mooie dingen. Voor de rest BUITENBLIJVEN !

Ik3s
Ik3s
Reactie op  Kikoe
10 maanden geleden

Hoi @Kikoe,

Je verhaal over de Duitsers is het resultaat van pure propaganda om de Duitsers te demoniseren. In de werkkampen deden de Duitsers er juist alles aan om mensen gezond te houden. De Duitsers vochten destijds tegen dezelfde krachten (satanisten) die heden ten dage nog steeds aan de macht zijn. Vergeet niet dat de winnaars van een oorlog de geschiedenis schrijven.

H.J.
H.J.
10 maanden geleden

De grote spelers in de wereld gaan Miljarden verdienen, aan deze gespeelde Corona hype.

En de gewone belasting betalende burgers, gaan Miljarden ophoesten met of zonder mondkapjes.

Deze wereld is zo door en door verrot, dat ze haar eigen vonnis heeft getekend.

Rutte heeft Nederland aan de rand van de afgrond gedropt, de economie krimpt met ca 7,5 %.
En het dodental blijft maar stijgen.
Hij had naar Wilders en Baudet moeten luisteren.
RUTTUP en NEXIT.

Willem
Willem
Reactie op  H.J.
10 maanden geleden

Misschien geeft dit je hoop, in Duitsland gaan ze de straat op en lachen de politie uit https://www.youtube.com/watch?v=dxC_D_qiQmw&feature=emb_logo

H.J.
H.J.
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

In Trouw staat een stuk vanHans Marijnissen.

Tot drie maal toe heeft de Rutte Clan, adviezen in de prullenbak gedeponeerd.

Welke groepering durft het aan, om Rutte via de rechter ter verantwoording te roepen.?

Justin
Justin
10 maanden geleden

BREAKING, laatste nieuws over Bill Gates en het besluit van de VS .

https://www.youtube.com/watch?v=qNK9zesHQls

Elise
Elise
Reactie op  Justin
10 maanden geleden

Juich niet te vroeg. Kan bij het spel horen.

Kikoe
Kikoe
Reactie op  Justin
10 maanden geleden

Ik hoop dat het waarheid is en gates en who buiten spel gezet worden. Trump is zeker geen dommerik.

rop
rop
10 maanden geleden

Het gaat van een zorgrichting naar van EEN Vertrouwbaren Naar een Onbetrouwbare Zorg, verkeerd beleid, vele verkeerde zienswijze, soms niet echt kennende mysterieuze niet altijd precies wetens van overleden personen die door een of ander onderliggende kwaal sterven,
Vele sterven in een Ziekenhuis die zo langzamerhand van een Huis naar de naam Dodenhuis kan gaan Noemen.
ze hebben soms totaal geen inzicht of Medicatie voor een ziekte of zieken van het soort kwaal ,worden vol gepompt met medicijnen, of zoals nu aan een apparaat liggen waar ze door sterven,door ja WAARSCHIJNLIJK verkeerde zienswijze,
Een overledene daar een stempel gedrukt krijgen van weer een corona dode,
er worden vele foute gemaakt, van een niet juiste verkeerde zienswijze waarin ze een ziekte die ze hadden helemaal niet hadden maar als NET doende een ziekte werd gemeld die bij het zieke of ziekte past en zo word vermeldt als de veroorzaker van een kwaal van de overledene,
ook daar zit het vol met leugens en bedrog om zich zelf te beschermen, maar dat moet ook wel om staande te blijven ,
Ziekenhuizen zijn goed voor een gebroken been enzv een operatie die worden uitgevoerd dat ze weten dat het slaagt maar komt er een ziekte erbij kijken ,dan word het wat moeilijker,en ook nog waar vele virussen rondhangen die een veroorzaker kan zijn van een overledene, en vooral als het er een is van een niet kennende oorzaak van een niet slagende verbetering van de patiënt,
Ziekenhuizen zijn meestal de laatste HAL van VELE MENSEN.
Ook daar slaat het op vele gebieden Door en loopt het ook vaak uit de hand..zoals nu op het ogenblik.
Ergers is het goed dat ze er Zijn, maar door de vele kwalen en ziektes raken ze het overzicht zo langzaamaan KWIJT
Ziektes waar vele mensen door verkeerde levenswijze een Kwaal of een Ziekte krijgen en vaak zelf de veroorzaker is,
Verander de Naam maar, het dodenhuis voor vele mensen met een levensstijl en een verkeerde zienswijze en een onverschilligheid niet nadenkende oorzaak van vele kwalen die het zichzelf heeft gegeven.

Elise
Elise
Reactie op  rop
10 maanden geleden

id ziekenhuis waar ik kwam krijgt er nu 6 miljoen bij voor onderzoek. Ik ga weer naar een ziekenhuis, als die mega hoge werkdruk weg is.(hoop dat ik er niet naar toe hoef)
Men geeft niks om de gewone medewerkers/patiënten.
Personeel dat nu overuren maakt krijgt mogelijk te maken met burnout verschijnselen enz.
De gevolgen van de “virus” maatregelingen zullen enorm/desastreus zijn. Bij elk mens. Bij elke sector.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Elise
10 maanden geleden

Heel goed Elise. Voor wat betreft je laatste zin, hoeveel mensen durven dat hardop te zeggen, laat staan in staat zijn zover te denken? Bevrijding wordt alweer stilletjes aan gevierd. Bevrijding, waarvan eigenlijk?

Willem
Willem
10 maanden geleden

Zuurstof geven aan oude mensen met emfyseem is ook slecht maar wat moeten ze anders als iemand het Spaans benauwd heeft, maar bij veel mensen leeft het virus al niet meer zo ook bij mij. De eerste paar dagen stond ik versteld dat de rust en toen van de maatregelen in de supermarkt maar nu denk ik er niet meer aan en zie het pas weer als ik met een karretje door de super moet. Denk dat dit bij veel meer mensen zo is.

ChiXiStigma
ChiXiStigma
10 maanden geleden

Weer zo’n mislukkeling die oud nieuws brengt om in de spotlight te komen en er zijn plasje overheen doet, al een maand geleden gehoord op de MSM (Jawel) dat de beademingsapparaten zoveel druk moeten geven dat de longen beschadigen.

Budh
Budh
10 maanden geleden

‘t-Is te gek om los te lopen dat er zo weinig vieuwers zijn in dit filmpje—–Bezopen?

Military Remote Viewer Major Ed Dames Discusses Current Pandemic State of Affairs
https://www.youtube.com/watch?v=eBdQLCyQemw

Ron
Ron
10 maanden geleden

Als iedere dode er één teveel is en ze in de klassieke geneeskunde lijdzaam toezien en enkel verzachten en niet genezen. Waarom dan geen homeopathie door mensen met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes, volgens de klassieke artsen, gaan de patiënten heus niet dood van corona wel.

Ron
Ron
10 maanden geleden

Als iedere dode er één teveel is en ze in de klassieke geneeskunde lijdzaam toezien en enkel verzachten en niet genezen. Waarom dan geen homeopathie door mensen met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes, volgens de klassieke artsen, gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Simpel effectief en VEEL TE GOEDKOOP. Nog geen 2 euro per patient zonder bijwerkingen en revalidatie.
Gelsemium, bryonia,baptisia en eupatorium perf. zijn de eerste remedies om aan te denken.Laat je adviseren door een ervaren homeopaat voor verdunning en dosis.

Budh
Budh
Reactie op  Ron
10 maanden geleden

Yep Mooi AquariusHennip 🤣

x

Check Also

corona

De coronacijfers in perspectief: ‘Waarschuwing, dit is een schokkend filmpje’

We worden dag in dag uit om ...

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x