Mens en DierCorona

Bill Gates heeft het coronavirus gemaakt, denkt Roger Stone. Is dit de reden?

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Roger Stone suggereerde maandag dat Bill Gates het coronavirus heeft gemaakt zodat hij microchips kan implanteren bij mensen om te kunnen zien wie is getest op Covid-19.

“Of Bill Gates een rol heeft gespeeld bij de creatie en verspreiding van dit virus kan bediscussieerd worden,” zei Stone tegen Joe Piscopo, presentator van radiozender 970 AM The Answer.

Sommige conservatieve vrienden van mij zeggen dat het onzin is terwijl anderen van mening zijn dat Gates er absoluut iets mee te maken heeft, aldus de voormalige adviseur van president Trump.

Over mijn lijk

“Hij gebruikt het [coronavirus] samen met andere globalisten voor verplichte vaccinaties en het chippen van mensen zodat we weten of ze getest zijn,” zei Stone. “Over mijn lijk. Verplichte vaccinaties? Geen denken aan!”

Het gesprek ging verder over de presidentsrace. Stone noemde Joe Biden ‘een uitzonderlijk zwakke kandidaat’.

Volgens hem is de race echter nog niet gelopen. “Vanwege de pandemie en de impact daarvan op de economie zal Trump het moeilijker krijgen dan mensen denken.”

Nog zeker 18 maanden

Roger Stone zat in 2016 als adviseur in Trumps campagneteam voor de presidentsverkiezingen.

Gates zei enkele dagen geleden in een gesprek met het zakelijke platform LinkedIn dat een terugkeer naar een normale samenleving ‘pas mogelijk is als er een werkzaam vaccin is tegen corona’.

“Eerst moeten er miljarden vaccins beschikbaar zijn,” zei hij. “En dat duurt nog zeker 18 maanden. Tot die tijd gaan we niet terug naar het normale leven.”

De coronacrisis zal er volgens Gates zelfs voor zorgen dat sommige dingen nooit meer worden zoals ze waren.

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

bill gates de helhond.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Bill Gates is geen dokter, geen viroloog, geen wetenschapper maar slechts een sluwe “zakenman” (lees bedrieger) die in het verleden een flut programmaatje heeft gekocht en dit aan de hele wereld heeft weten te slijten. Diezelfde oetl#l heeft het zo hoog in z’n bol gekregen dat ie denkt de wereld in z’n hand te hebben en te kunnen beslissen wat wij ingespoten krijgen of wanneer wij onze vrijheid terug krijgen. Ik denk het toch van niet !

Aart
Aart
2 jaren geleden

Ondertussen is er een kink in de kabel gekomen en heeft Trump zich terug getrokken uit de WHO, iets wat Gates bij lange na nooit verwacht heeft…
De grote schoonmaak is begonnen mensen, de komende tijd wordt erg belangrijk en interessant…

Sparky
Sparky
2 jaren geleden

Het is moeilijk een mening te vormen die moeten voortkomen uit suggesties en veronderstellingen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x