Homepagina » Buitenland » Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’
londen
Foto: Twitter/Anie

Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa is klaar met het coronabeleid en de media zijn er niet om ons te informeren. In veel grote steden in Europa waren vandaag talloze mensen op de been om te protesteren tegen de coronamaatregelen en voor vrijheid. Er waren onder meer enorme protesten in Berlijn, Londen en Parijs. Arts Heiko Schöning schatte dat er alleen al in Berlijn zo’n 2 miljoen mensen waren, zo zei hij op het podium.

Ook op een volgepakt Trafalgar Square in Londen was er een podium, vanwaar diverse sprekers de menigte toespraken. Vooral David Icke wist de menigte flink op te zwepen. “We zijn hier vandaag bij elkaar omdat een gevaarlijk virus, een gevaarlijke ziekte zich verspreidt over de wereld, en het is niet Covid-19. Het is fascisme,” zei hij.

Dit virus is zo goed uitgerust. Het is uitgerust met een meetlint: je moet 1,5 meter afstand houden om jezelf te beschermen. Het is uitgerust met een horloge: je mag niet langer dan 15 minuten bij iemand in de buurt zijn. En het is uitgerust met een agenda: we maken mondkapjes op een bepaalde datum verplicht.

Genoeg!

Er waart een virus rond dat zo intelligent is dat het alleen mensen besmet die meedoen aan protesten die de overheid wil tegenhouden. Ze zuigen het allemaal uit hun duim. Dit is lang van tevoren gepland. Daarom is het zo belangrijk dat we nu opstaan, anders zal het hele menselijk ras worden onderworpen. We bevinden ons nu op een heel belangrijk kruispunt.

Ze willen dat we denken dat de autoriteiten macht hebben. De autoriteiten hebben geen macht. De enige macht die zij hebben, is de macht die wij hen geven. Als mensen massaal naar het strand gaan, kunnen ze daar niks tegen doen. Er zijn dan namelijk te veel mensen die niet gehoorzamen.

Er is een klein groepje dat haar wil oplegt aan miljarden mensen. Hoe kunnen we daar verandering in brengen? Mensen, sta op! Blijf thuis. Nee! Draag een mondkapje. Nee! Het wordt tijd dat we leren van de geschiedenis. Genoeg! VRIJHEID! VRIJHEID! En tegen de politieagenten zeg ik: sluit je bij ons aan en dien niet langer de psychopaten. Kom op mensen! Vervolgens begon de hele menigte ‘vrijheid’ te scanderen:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AlbertV
AlbertV
5 maanden geleden

Omdat David Icke een complotgek is moeten we niet naar hem luisteren en gewoon ons muilkorfje gaan dragen, en op 1,5m afstand van elkaar als willoze makke schapen richting de fascistische afgrond blijven lopen.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  AlbertV
5 maanden geleden

Ik krijg de indruk dat de ‘duimpjes omlaag’ niet helemaal begrijpen wat ik bedoel. Of zijn het de makke schapen met die met hun mondkapjes in de rij staan de wachten voor de verlossende gifspuit van mensenredder Gates?
Ik heb trouwens het nieuwe dikke boek van David Icke besteld, lijkt mij een aanrader.

frans
frans
Reactie op  AlbertV
5 maanden geleden

het is paradoxaal zoals je dat daar schrijft.
Verwarrend! Schrijf liever wat je wel bedoelt.

Rob
Rob
Reactie op  frans
5 maanden geleden

Het is simpel. Wil je leven en vrij zijn of wil je een technologisch aangestuurde robot worden? Wil je vrij zijn, dan is dat eigen verantwoordelijkheid. Wil je een robot worden dan moet je vooral de heersende macht zijn gang laten gaan, je vol laten pompen met vaccinaties, nanotechnologie etc. De keus is aan jou en als jij niet kiest dan wordt de keus voor je gemaakt. Maar dan ben je straks geen mens meer en is het leven in eigen lichaam kapot gevaccineerd. Dan ben je dood nog beter af dan de hel waar je dan in zal zitten want dan zul je de realiteit niet meer van de virtual reality kunnen onderscheiden. Als je denkt dat dat niet kan dan ben je zelf beperkt in je beeldvorming en wat mogelijk is gaat daar ver buiten. ZE zijn van de mens een stand-alone aan het maken, niet as een computer. Alle relaties, familiebanden etc vernietigen door angst te zaaien en 1,5 meter op te leggen. Met andere woorden: je mag niets meer voelen naar je familie, medemens etc. Dat sta je alleen, los van iedereen. En dan ben je gemakkelijk te manipuleren. Tenminste, dat is de bedoeling van de heersende macht. Alle technologie is bewapend, wat wil zeggen dat het als machtsmiddel wordt gebruikt om de mens steeds meer te controleren… tot het menselijk lichaam van technologie voorzien wordt en je zelf deel uit maakt van een volledig technologische systeem. Er zijn al patenten om gebruik te maken van het menselijk lichaam om bv crypto-valuta te genereren. Dus leven en bewust worden of van binnen dood gaan en je lichaam onderdeel laten maken van dat technologische systeem, dat zijn de twee opties die er zijn.

Remco
Remco
5 maanden geleden

David Icke verdient zoooooveel respect. Ik ben overigens blij dat hij nog leeft want ik had sinds het beruchte interview op londonrealtv niets meer van hem gehoord. Icke zag het vanaf het begin al helder toen hij de belachelijke PCR test ter sprake bracht! Hij wordt zelfs door waarheidszoekers (zeg nooit dat je complotten onderzoekt, je bent waarheidszoeker) zoals wij af en toe belachelijk gemaakt, puur vanwege zijn visie over reptilians. Ik kan niet beoordelen of hij gelijk heeft met die reptilians. Ik denk niet op het niveau van David Icke namelijk. Maar stel: je hebt een beschaving (misschien het verkeerde woord als ik naar onze samenleving kijk) die 1 miljoen jaar op ons voor ligt, waar ze al 1 miljoen jaar geleden het computertijdperk in gingen. Ja, sorry hoor, maar dan kan ik die visie over die reptilians niet ondenkbaar achten. Wellicht kunnen wij onszelf over 1 miljoen ook transformeren. Maar als ik die smoelen zie van Hugo en Rutte, dan zegt een klein stemmetje mij toch echt dat die kwaadaardige wezens bestaan. Kijk maar eens goed naar de gelaatstrekken van die twee! Zie je het! Zie je het! Ja hoor, reptilians bestaan!! David Icke: dankjewel!!!!!!!

Casper
Casper
Reactie op  Remco
5 maanden geleden

Niets meer gehoord?? Je kunt ‘m gewoon hier volgen: https://www.bitchute.com/channel/weBLW8e6mgIB/

Bijna elke dag

Remco
Remco
Reactie op  Casper
5 maanden geleden

Dankje Casper!

Rob
Rob
Reactie op  Remco
5 maanden geleden

Individuën als Icke kunnen praten wat ze willen. Als de mens gewaarschuwd is maar niet in beweging komt dan verandert er ook niets. Informatie is prima maar wij moeten allemaal de verandering zijn als de wereld beter wil worden. De wereld verandert niet door alleen mensen die duidelijk maken wat er gaande is. Velen lijken dat echter wel te denken maar zo werkt het niet. Deze tijden zijn volgens berichten uniek vanwege een bewustzijnsverandering die nog nooit eerder plaats heeft gevonden als mens. We leven alleen nog wel steeds als mens dus moet er menselijk ook iets veranderen. Dat gebeurt niet door alleen informatie te krijgen. Verandering is persoonlijk. Hoe meer mensen zelf veranderen hoe groter de verandering als geheel.

Remco
Remco
5 maanden geleden

77 Jaar geleden kregen WE een douche en er kwam gas uit. Anno 2020 krijgen WE een spuitje en er zitten dingen in die helemaal niets met een vaccin te maken hebben. De mensheid is niks veranderd. Maar er is hoop!! 77 Jaar geleden bestond het internet niet. Nu wel. En daarom weten steeds meer mensen dat we bedonderd worden!!

trackback
Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’ – Het Nieuws Maar dan Anders
5 maanden geleden

[…] artikel Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’ is geplaatst op […]

Joris
Joris
5 maanden geleden

Hoeveel mensen waren in Londen op de been?

salvar
salvar
5 maanden geleden

geweldig ook hierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

nou en!
nou en!
5 maanden geleden

met dank aan london real!!!!

remi
remi
5 maanden geleden

vond deze wel leuk genoeg is genoeg, Enough Is Enough
als je zelf het niet wil zeggen, tegen de mensen die nog slapen.
maar wel ongeveer het zelfde denkt, als wat deze dame zegt.
https://www.youtube.com/watch?v=E_MHMV8p5XM

BertRoermond
BertRoermond
5 maanden geleden

`Dit begint ergens op te lijken, maar nog altijd veel te weinig. Sorry dat ik zo negatief ben, maar dit is nog te downplayen en te negeren. Pas als er in iedere Europese hoofdstad(over NL zwijg ik maar beter, NL bestaat uit opportunisten die, omdat hun loon -tijdelijk- wordt doorbetaald, zich als schapen in slaap laten sussen) wekelijks van dit soort protesten zijn, en dan liefst nog met dubbele aantallen mensen, pas dan zullen ze weer terug in hun hok kruipen…voor een tijdje…want ze zullen weer beslist doorgaan met hun agenda.

Jack. Burton
Jack. Burton
5 maanden geleden

Ondertussen bij de NOS…

Londen?…

Parijs?…

Berlijn: “Provocaties rechtsextremisten onaanvaardbaar”…

We zitten in een tijd waarin inmiddels elk excuus om de waarheid en de vrijheid de kop in te drukken geoorloofd is…

…geschiedkundig is dit voor elke mislukte beschaving of politiek systeem het eindstadium geweest… (40-jahre DDR=75-jaar VN)

Gelukkig maar, want dit is echt he-le-maal niks…heb zo’n voorgevoel dat alles waar de 0,01% nu mee bezig is gaat uitlopen op een enorme blamage…

x

Check Also

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x