Homepagina » Buitenland » Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’
londen
Foto: Twitter/Anie

Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa is klaar met het coronabeleid en de media zijn er niet om ons te informeren. In veel grote steden in Europa waren vandaag talloze mensen op de been om te protesteren tegen de coronamaatregelen en voor vrijheid. Er waren onder meer enorme protesten in Berlijn, Londen en Parijs. Arts Heiko Schöning schatte dat er alleen al in Berlijn zo’n 2 miljoen mensen waren, zo zei hij op het podium.

Ook op een volgepakt Trafalgar Square in Londen was er een podium, vanwaar diverse sprekers de menigte toespraken. Vooral David Icke wist de menigte flink op te zwepen. “We zijn hier vandaag bij elkaar omdat een gevaarlijk virus, een gevaarlijke ziekte zich verspreidt over de wereld, en het is niet Covid-19. Het is fascisme,” zei hij.

Dit virus is zo goed uitgerust. Het is uitgerust met een meetlint: je moet 1,5 meter afstand houden om jezelf te beschermen. Het is uitgerust met een horloge: je mag niet langer dan 15 minuten bij iemand in de buurt zijn. En het is uitgerust met een agenda: we maken mondkapjes op een bepaalde datum verplicht.

Genoeg!

Er waart een virus rond dat zo intelligent is dat het alleen mensen besmet die meedoen aan protesten die de overheid wil tegenhouden. Ze zuigen het allemaal uit hun duim. Dit is lang van tevoren gepland. Daarom is het zo belangrijk dat we nu opstaan, anders zal het hele menselijk ras worden onderworpen. We bevinden ons nu op een heel belangrijk kruispunt.

Ze willen dat we denken dat de autoriteiten macht hebben. De autoriteiten hebben geen macht. De enige macht die zij hebben, is de macht die wij hen geven. Als mensen massaal naar het strand gaan, kunnen ze daar niks tegen doen. Er zijn dan namelijk te veel mensen die niet gehoorzamen.

Er is een klein groepje dat haar wil oplegt aan miljarden mensen. Hoe kunnen we daar verandering in brengen? Mensen, sta op! Blijf thuis. Nee! Draag een mondkapje. Nee! Het wordt tijd dat we leren van de geschiedenis. Genoeg! VRIJHEID! VRIJHEID! En tegen de politieagenten zeg ik: sluit je bij ons aan en dien niet langer de psychopaten. Kom op mensen! Vervolgens begon de hele menigte ‘vrijheid’ te scanderen:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AlbertV
AlbertV
1 jaar geleden

Omdat David Icke een complotgek is moeten we niet naar hem luisteren en gewoon ons muilkorfje gaan dragen, en op 1,5m afstand van elkaar als willoze makke schapen richting de fascistische afgrond blijven lopen.

Remco
Remco
1 jaar geleden

David Icke verdient zoooooveel respect. Ik ben overigens blij dat hij nog leeft want ik had sinds het beruchte interview op londonrealtv niets meer van hem gehoord. Icke zag het vanaf het begin al helder toen hij de belachelijke PCR test ter sprake bracht! Hij wordt zelfs door waarheidszoekers (zeg nooit dat je complotten onderzoekt, je bent waarheidszoeker) zoals wij af en toe belachelijk gemaakt, puur vanwege zijn visie over reptilians. Ik kan niet beoordelen of hij gelijk heeft met die reptilians. Ik denk niet op het niveau van David Icke namelijk. Maar stel: je hebt een beschaving (misschien het verkeerde woord als ik naar onze samenleving kijk) die 1 miljoen jaar op ons voor ligt, waar ze al 1 miljoen jaar geleden het computertijdperk in gingen. Ja, sorry hoor, maar dan kan ik die visie over die reptilians niet ondenkbaar achten. Wellicht kunnen wij onszelf over 1 miljoen ook transformeren. Maar als ik die smoelen zie van Hugo en Rutte, dan zegt een klein stemmetje mij toch echt dat die kwaadaardige wezens bestaan. Kijk maar eens goed naar de gelaatstrekken van die twee! Zie je het! Zie je het! Ja hoor, reptilians bestaan!! David Icke: dankjewel!!!!!!!

Remco
Remco
1 jaar geleden

77 Jaar geleden kregen WE een douche en er kwam gas uit. Anno 2020 krijgen WE een spuitje en er zitten dingen in die helemaal niets met een vaccin te maken hebben. De mensheid is niks veranderd. Maar er is hoop!! 77 Jaar geleden bestond het internet niet. Nu wel. En daarom weten steeds meer mensen dat we bedonderd worden!!

trackback
Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’ – Het Nieuws Maar dan Anders
1 jaar geleden

[…] artikel Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’ is geplaatst op […]

x

Check Also

agema

Fleur Agema geeft De Jonge flinke uitbrander: ‘Niemand snapt uw beleid nog’

“De besmettingen lopen weer op. Daarom moeten ...

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x