Homepagina » Het Complot » “9/11-vliegtuigen niet gekaapt”
"9/11-vliegtuigen niet gekaapt"

“9/11-vliegtuigen niet gekaapt”

In zijn boek Planes without Passengers: the Faked Hijackings of 9/11 komt Dean T. Hartwell tot de conclusie dat er geen vliegtuigen zijn gekaapt op 11 september 2001. Hartwell baseert zich op vluchtdocumenten die hij heeft onderzocht.

Slechts twee van de vier ‘gekaapte’ vliegtuigen vlogen die dag ook daadwerkelijk, aldus Hartwell. De passagiers van deze toestellen hadden echter geen vliegticket gekocht om van de ene naar de andere plaats te reizen. In plaats daarvan werden er volgens Hartwell agenten ingezet die betrokken waren bij het complot.

Zijn theorie is gebaseerd op twee feiten. Uit gegevens van het Bureau of Transportation Statistics (BTS), een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Transport dat informatie bijhoudt over alle commerciële vluchten in de Verenigde Staten, blijkt dat United Airlines vlucht 175 en vlucht 93 op 11 september 2001 gepland stonden te vliegen, maar zouden American Airlines vlucht 11 en vlucht 77 aan de grond zijn gebleven.

Op basis van het ACARS-systeem, een digitale vorm van radiocommunicatie tussen vliegtuigen en grondstations, is bovendien opgemaakt dat United Airlines vlucht 175 en vlucht 93 enige tijd na de aanslagen nog boven het Middenwesten van de VS vlogen. Ze kunnen volgens Hartwell dus onmogelijk zijn gecrasht aan de oostkust.

Hartwell verwijst verder naar agenten die aan het einde van de ochtend zijn gezien bij Cleveland Hopkins International Airport en zich daar voordeden als passagiers. Bij een nabijgelegen gebouw van de NASA namen ze contact op met de media omdat op internet geruchten rondgingen dat United Airlines vlucht 93 veilig was geland in Cleveland.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Ik denk dat er helemaal geen vliegtuigen zijn gekaapt. De ontploffingen in het WTC zijn van binnenuit gedaan. Osama heeft hier ook niets mee te maken. Als je goed kijkt naar de beelden van de vliegtuigen die dwars door het WTC gebouw gaan, weet je al genoeg. Dat kán gewoon niet.

  16 likes
  • Idd Wakker, deze video zegt genoeg…
   Wie dan de media nog gelooft , gelooft ook nog in sprookjes.Sorry dat ik het zo moet zeggen…

   http://m.youtube.com/watch?v=IL8cJWyOxWQ

   18 likes
  • Volgens mij spoor je niet helemaal met je theorie. Je ziet de toestellen de torens invliegen, vervolgens vliegt het toestel zich finaal aan gort door de ijzeren buitenkant en de palen die zich op zo’n etage bevinden. Brokstukken, brandstof enz vliegen met zo’n 400Km/uur door zo’n afdeling en de resten ervan komen aan de zijkant/andere kant van het gebouw eruit. Denk je nu echt dat de motoren van het vliegtuig ff op straat wordt uitgeladen als bewijs. En dat niemand dat ziet? En dat er resten zijn gevonden die alleen door DNA onderzoek konden aantonen wie het geweest was, en dat het inderdaad passagiers waren van de toestellen. De passegeirs zijn tijdens deze actie als het ware verpulverd. Als er sprake was van een false flag opdracht, dan moet je je concentreren op de kapers. In wiens opdracht voerde zij dit zelfmoord commando uit. Dat men denkt dat de passagiers gewoon op een eiland op de zon zitten (????) is gewoon een zieke gedachte. Iedereen is gewoon dood! Het enige wat me voor raadsels stelt is; wat is dat met dat WTC 7 die zo gecontroleerd in elkaar stort?

   4 likes
   • Heb jij de toestellen in het gebouw zien vliegen? Ik niet. Ik heb beelden gezien van vliegtuigen die in gebouwen vlogen. Ik vond the desolation of smaug ook vrij realistisch overkomen qua beeld.
    Als je die beter gaat bekijken ga je ook fouten zien. Heel het verhaal van 9-11 stinkt… Zoveel is duidelijk.
    De beargumentering van de gene die het officiële verhaal betwisten is stuk sterker dan hetgeen jij nu op tafel legt.

    5 likes
    • Dus je beweert dat de live nieuws beelden direct gemanipuleerd zijn? Dat is dan knap want zover ik weet zullen we die techniek nooit gaan bezitten. De rekenkracht die er dan erachter zou moeten zitten zou bijna alle computers in de wereld moeten meewerken. Onwaarschijnlijk. In jou ogen geldt dus; wat je niet met eigen ogen niet hebt gezien, is dus gemanipuleerd? Ik zou nieuws journaals en TV maar mijden, want daar wordt je alleen maar achterdochtiger van.

     2 likes
     • Even een opmerking richting Sparker hieronder. (Kan niet op hem reageren) Gemanipuleerde beelden? Dan hebben ze de duizenden ooggetuigen in NY ook gemanipuleerd? Kom op man!

      1 likes
     • Ook dit kunnen we simpel onderuit halen; die techniek bestaat al (uiteraard zal dat nooit openlijk toegegeven worden, waarom hebben ze dat nodig in de ogen van het volk?) plus hoe live was die uitzending?

      Zo’n live gedoe kan makkelijk met een x(x) minuten vertraagd worden en er bestaat ook nog de mogelijkheid bepaalde beelden vooraf te maken en in de uitzending te monteren.

      0 likes
   • Fals flag 100 procent!! Net zoals ze van plan waren met operatie northwoods..!! Alleen kennedy heeft dat toen tegen kunnen houden..

    Verpulverde mensen dus? Maar een paspoort van een zogenaamde kaper komt wel omgeschonden uit het vliegtuig vallen? Das toch ook bizar..

    5 likes
   • Niemand zegt ergens dat de passagiers in de zon zitten oid, enkel dat de vluchten waarin echte passagiers zaten niet degene zijn die in het WTC zijn gevlogen.

    Verder is jouw mainstream theorie wel correct idd, alles en iedereen verpulverd behalve de paspoorten van de kapers?

    0 likes
  • En al die talloze inwoners dan van miljoenenstad New York die met hun eigen ogen twee Boeings de Twin Towers hebben zien raken ? ! Er zijn wel degelijk twee vliegtuigen gebruikt. Deze Boeings echter waren van afstand bestuurd en hadden niemand aan boord. Die andere twee vliegtuigen zijn inderdaad nooit gebruikt. Het Pentagon is geraakt door een raket en de crashsite waar zogenaamd Flight 93 is neer gestort is in scene gezet. Wel op een erg amateuristische wijze overigens want er is nergens een onderdeel van een Boeing gevonden en ook geen overblijfselen van lichamen van de passagiers en bemanning. Een arts die daar ter plekke was verklaarde dat hij rondliep op een vuilnisbelt en niet op crashsite van een passagiersvliegtuig.

   3 likes
   • Enig idee wat er met een toestel gebeurt die stijl met 800Km/uur zich in de grond boort? Ja er blijft dan een vuilnisbelt over met deeltjes van het toestel en de passagiers. Denk je dat men complete lichamen zou aantreffen? Niet met die snelheid. En hoe zit het met de nabestaanden? Die zitten dan ook in het complot? Waar zijn de doden dan gebleven? 9/11 is een complot? Dan moeten duizenden willekeurige burgers eraan mee werken. Denk je dan niet dat er minstens 1 persoon inmiddels uit de school zou klappen? Dit “complot”is te complex dat je dat niet stil kan houden. Geloof me, het is echt gebeurt, wat je er ook zelf achter probeert te zoeken. Ik wordt nog steeds pisnijdig dat Amerika dit als aanleiding zag om “the war on terror” in het leven te roepen. Dit gaf hun gewoon vrij spel, om allerlei acties uit te voeren. De Irak oorlog was er een gevolg van. Is de wereld na het uitschakelen van Saddam veiliger geworden? Nu staan de 2 religies tegen over elkaar (christenen zijn slachtoffers van die 2) Soennieten en Sjiieten staan elkaar naar het leven. Instant Democratie bestaat niet. Dat heeft de Balkan, Irak en de Arabische lente wel bewezen. Wijzelf hebben ook een lange weg moeten afleggen. Voor die landen geldt hetzelfde. Je zult het dadelijk ook zien in Syrië, als straks Bashar Hafiz al-Assad het veld ruimt. Dan zullen Soennieten, Islamisten en salafisten + extremisten met elkaar in de clinch gaan over wie de macht in het land zal overnemen. Maak je daar eens druk om, dan in allerlei onbewezen complot theorieën. Dat land telt nu over de 100.000 burger slachtoffers. Daarbij vallen die 3000 slachtoffers van 9/11 totaal in het niets…..

    1 likes
    • Och gossie de christenen zijn weer het slachtoffer oh my oh my ! LOL Net zoals vroeger bij die zgn wereldwijde persecution of christians wat overigens een grote leugen was !

     0 likes
     • Zeker getriggerd door het woord christenen? (Ben het zelf niet) Informeer je zelf eens beter. In de voorheen verdraaglijke overwegend moslim landen t.o.v. religie is een onderhuidse oorlog aan de gang onder de extremisten moslim aanhangers, die alles aanvallen wat niet het moslim geloof aanhangt. Die idioten worden opgehitst om de christenen te verdrijven. Voorbeelden ten overvloede in o.a. in Afrika en in Indonesië. We zien steeds meer organisaties ontstaan als Al-Shabaab, Boko Haram enz. Die willen de sharia invoeren in hun land, en dulden geen andere religie dan de moslim religie. Sorry hoor maar dat zie ik de overwegend christelijke meerderheid in ons land niet doen met al aanwezige moslims. Moslim geloof en verdraagzaamheid gaan blijkbaar niet samen. De haat tegenover ander gelovige gaat diep… Heel diep. Zet die bril eens af, en informeer jezelf over wat er gaande is in de wereld. Het werkelijke moslim geloof is totaal niet zo wraakzuchtig, alleen manipuleren bepaalde mensen hele aanhangers dusdanig dat hun acties zelfs indruist tegen hun eigen geloof. In Syrië vechten zelfs de ene moslim aanhangers tegen de extremere variant ervan. De droom van de extremisten is van een Syrië die de sharia aldaar invoert. Waarom moest de jezuïet Frans van der Lugt geëxecuteerd worden? Omdat hij hij hulp bood aan mensen ongeacht religie.

      1 likes
 2. Misschien moet dit nog even uitgelegd worden aan de nabestaanden die aan de telefoon zaten met hun familieleden en dierbaren toen die in een ultieme laatste poging hun land te verdedigen tegen de gevaren van de islam, de terroristen te lijf gingen en hun vliegtuig ter aarde lieten storten.

  Die mensen zitten nu vast allemaal op een eiland in de zon te genieten van een geweldig leven, terwijl hun nabestaanden nog steeds dat lege plekje in hun leven hebben waar ze dagelijks pijnlijk aan worden herinnert.

  Sommige complot theorieën zijn te misselijkmakend en ziek.

  16 likes
  • Heb je ooit wel eens een documentaire bekeken die het officiële verhaal betwist?

   6 likes
  • mr brandenburg,bekijk AUB: de docu op you tube:zero an investigation into 9-11(full docu)als u hiernaar nog bij u stellige mening blijft…is dat u goed recht…maar dan gelooft u ook blijkbaar nog in sinterklaas…en dat samantha/barbie paranormaal is…..;)peace bennie

   6 likes
  • mr brandenburg, bent u niet…..toevallig onze eigen amerika deskundige…maarten van rossum….want die kraamt ook geen zinnig woord uit betreft 9-11………gotcha!!!!hahaha;)

   5 likes
 3. Ga er maar niet vanuit dat de slachtoffers ergens aan het strand zitten. En JUIST voor nabestaanden en slachtoffers moet de onderste steen boven komen. Die mensen zijn vermoord door hun eigen overheid dat is pas ziek en misselijkmakend. En wat betreft “complottheorieën” dit is geen theorie, maar waarheid/feit. En heb genoeg insiders van overheden gehoord om dit te weten!

  21 likes
 4. Als 9/11 een ‘false flag’ en een ‘inside job’ is dan hadden betrokkenen hierin al lang gaan praten. Dan was het al lang uitgelekt door mensen aan de top; maar juist mensen aan de top zeggen hier niets over.

  9 likes
  • Drie op afstand te besturen vliegtuigen daar heb je denk ik niet zo heel veel mensen voor nodig om dit voor elkaar te krijgen. Als men drones over duizenden kilometers afstand kan besturen vanuit een luie stoel, waarom dan niet een vliegtuig. En hoeveel van deze mensen leven nog die kunnen vertellen hoe het werkelijk is/was?

   2 likes
 5. Verraad op de 1 of andere manier aan het gewone volk en de mensheid is 9/11 zeker. Ook geloof ik wel dat de eerste en officiële ‘lezing’ over 9/11 vals is, maar ik vindt het zo enorm vreemd dat de top-ingewijden de waarheid nog niet hebben laten lekken.

  3 likes
  • Er zaten veel “top-ingewijden’ in ‘building 7’ die later opgeblazen werd. Doe je huiswerk!
   En kijk zeker eens de lezing van dr Judy Wood en je weet meer.
   Er is zoveel wat van geen kant klopt dat we er niet langer meer omheen kunnen.
   Zelfs in Nederland is er een man vermoord die explosieven expert is en openlijk zich heeft uitgelaten over 9/11, ook die man is ineens een week later ‘verongelukt’ (tegen een boom aangereden!). Ze ruimen iedereen en alles uit de weg.

   3 likes
   • Ja, ik weet het, ze vernietigen alles wat maar even naar bewijsleveringen er uit ziet. De o.a. Illuminati/Bilderberggroep zitten hier achter.

    2 likes
   • Er zaten geen enkele mensen in gebouw 7 toen deze dmv controlled demolition neerstorte, voor zover bekend was iedereen al uit het gebouw omdat er gewaarschuwd was dat ze hem gingen neerhalen dan wel omdat het vanwege vuur al geheel was geevacueerd ! Judy Wood’s verhaal klopt ook niet ! Ga ook eens de lezing bekijken van Dimitri Khalezov .

    0 likes
 6. Wil toch nog ff iets zeggen over Building 7. Deze is gecontroleerd neer gehaald (ook in een Zembla aflevering te zien). Vroeger waren daar programmas over. En het duurt veel langer dan een ochtend om die bommen te plaatsen. Dus die bommen in 7 waren er al voor dat de vliegtuig en erin vlogen. Wie van de slaperige mensen kan dit weerleggen????

  6 likes
 7. 9/11 was vooral een excuus om olie te roven uit Irak; dus een energie probleem/kwestie. Als men nu wereldlijk over zou stappen op Vrije Energie dan zouden oorlogen om olie etc. ook niet langer nodig zijn.
  En zouden er miljoenen mensenlevens gespaard kunnen worden.

  6 likes
 8. @ M. Brandenburg

  Tja, alleen was bellen aan boord van vliegtuigen nog niet mogelijk. Daar gaat je verhaal.

  Linkje uit 2012:

  http://tweakers.net/nieuws/84523/boeing-maakt-bellen-in-vliegtuigen-mogelijk.html

  5 likes
 9. Dit loop ik pas 10 jaar te verkondigen.

  Het WTC is door een ‘Star Wars wapen’ (ofwel Death Ray wapen) neergehaald.
  http://martinvrijland.com/2013/11/19/amerika-beschikt-over-star-wars-wapen-genaamd-death-ray/

  Kijk ook eens op http://www.drjudywood.com
  Deze ijverige vrouw heeft alles uitgezocht en weerlegd alleen keiharde feiten waar we niet omheen kunnen.

  4 likes
 10. Als je de verschillende beelden bekijkt van de aanslagen dan zie je toch heel professioneel uitgevoerde aanslagen die zorgvuldig is voorbereid en uitgevoerd.

  Deze aanslagen zijn werkelijk het werk van Saoedi-Arabische!!!??? amateurpiloten die een paar vlieglessen hebben gehad in een sportvliegtuig en op goed geluk twee, drie keer ragfijn gebouwen binnen vliegen met passagiersvliegtuigen die je als amateurvlieger niet ‘zomaar even’ kunt besturen??

  Dit alles is een zeer professioneel van binnenuit geregisseerde aanslag en niet anders.

  3 likes
 11. De vliegtuigen die iedereen op 9/11 de gebouwen in heeft zien vliegen zijn m.b.v. de computer toegevoegd. Daarnaast waren niet alle nieuwsuitzendingen die dag live.

  Verhelderende documentaire: http://septemberclues.info

  2 likes
 12. mensen we worden genaaid tot en met .hoe je het ook bekijkt .

  1 likes
 13. Veel mensen hebben bij de tweede aanslag geen toestel gezien die ze konden identificeren als een doorsnee passagiersvliegtuig. Geen logo’s, geen emblemen, geen ramen. http://www.youtube.com/watch?v=cHHghW4Pg5k

  Natuurlijk zullen al deze mensen volgens de autoriteiten en psychologen wel heel erg in de war geweest zijn en leed men aan een soort van bewustzijnsvernauwing die een heldere observatie onmogelijk maakte en hebben daarom veel mensen hetzelfde -verkeerde- beeld gezien.

  Jammer dat de vele camera’s die gericht waren op de Twin Towers geen scherper beeld hebben kunnen laten zien van het tweede toestel, vervelend gewoon al die miljoen dure kostende videoapparatuur en je krijgt niet meer dan wat amateur-achtige beelden te zien.

  En verder blijft het een raadsel (is het natuurlijk niet) waarom Afghanistan en vooral Irak na de aanslagen werden aangewezen als gevaarlijk, terwijl de kapers volgens de autoriteiten uit Saoedi-Arabië kwamen. Je valt dan toch het land aan waar de terroristen vandaan komen en niet buurlanden van SA. Maar goed, dat was natuurlijk ook moeilijk geweest, want Amerika zit in Saoedi-Arabië reeds all over the place, waarom ze daar zitten mag de grote allah weten, maar dat ze dikke verkering hebben met de olie rijke arabieren lijkt me duidelijk. Ook vreemd dat de arabieren landen hun wil islamitische wil opleggen via huurmoordenaars; zoals in Syrië, Egypte en Libië. Welke andere Arabische landen zijn zonder bloedvergieten overgegaan in SA en Amerikaanse handen? Amerika, land van vrijheid en onbegrensde mogelijkheden, zo vrij en onbegrensd dat zelfs een moslim -Barack Hussein Obama- president heeft kunnen worden, met lichte dwang van de SA toevallig? Die lui zijn simpel te paaien met een moslim marionet (Oil for president?) of zijn zo verrekte machtig?

  1 likes
 14. Weet iemand toevallig welke muziek dat is wat je op de achtergrond hoort gedurende de video?

  1 likes
 15. Dit is idd Fake, de twin towers staan er gewoon nog.
  Op de maan is de mens nog nooit geweest en Elvis leeft nog steeds.
  Komop mensen….

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...