Het Complot

“9/11-vliegtuigen niet gekaapt”

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In zijn boek Planes without Passengers: the Faked Hijackings of 9/11 komt Dean T. Hartwell tot de conclusie dat er geen vliegtuigen zijn gekaapt op 11 september 2001. Hartwell baseert zich op vluchtdocumenten die hij heeft onderzocht.

Slechts twee van de vier ‘gekaapte’ vliegtuigen vlogen die dag ook daadwerkelijk, aldus Hartwell. De passagiers van deze toestellen hadden echter geen vliegticket gekocht om van de ene naar de andere plaats te reizen. In plaats daarvan werden er volgens Hartwell agenten ingezet die betrokken waren bij het complot.

Zijn theorie is gebaseerd op twee feiten. Uit gegevens van het Bureau of Transportation Statistics (BTS), een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Transport dat informatie bijhoudt over alle commerciële vluchten in de Verenigde Staten, blijkt dat United Airlines vlucht 175 en vlucht 93 op 11 september 2001 gepland stonden te vliegen, maar zouden American Airlines vlucht 11 en vlucht 77 aan de grond zijn gebleven.

Op basis van het ACARS-systeem, een digitale vorm van radiocommunicatie tussen vliegtuigen en grondstations, is bovendien opgemaakt dat United Airlines vlucht 175 en vlucht 93 enige tijd na de aanslagen nog boven het Middenwesten van de VS vlogen. Ze kunnen volgens Hartwell dus onmogelijk zijn gecrasht aan de oostkust.

Hartwell verwijst verder naar agenten die aan het einde van de ochtend zijn gezien bij Cleveland Hopkins International Airport en zich daar voordeden als passagiers. Bij een nabijgelegen gebouw van de NASA namen ze contact op met de media omdat op internet geruchten rondgingen dat United Airlines vlucht 93 veilig was geland in Cleveland.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakker
wakker
8 jaren geleden

Ik denk dat er helemaal geen vliegtuigen zijn gekaapt. De ontploffingen in het WTC zijn van binnenuit gedaan. Osama heeft hier ook niets mee te maken. Als je goed kijkt naar de beelden van de vliegtuigen die dwars door het WTC gebouw gaan, weet je al genoeg. Dat kán gewoon niet.

M. Brandenburg
M. Brandenburg
8 jaren geleden

Misschien moet dit nog even uitgelegd worden aan de nabestaanden die aan de telefoon zaten met hun familieleden en dierbaren toen die in een ultieme laatste poging hun land te verdedigen tegen de gevaren van de islam, de terroristen te lijf gingen en hun vliegtuig ter aarde lieten storten.

Die mensen zitten nu vast allemaal op een eiland in de zon te genieten van een geweldig leven, terwijl hun nabestaanden nog steeds dat lege plekje in hun leven hebben waar ze dagelijks pijnlijk aan worden herinnert.

Sommige complot theorieën zijn te misselijkmakend en ziek.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als 9/11 een ‘false flag’ en een ‘inside job’ is dan hadden betrokkenen hierin al lang gaan praten. Dan was het al lang uitgelekt door mensen aan de top; maar juist mensen aan de top zeggen hier niets over.

Mike
Mike
8 jaren geleden

Ga er maar niet vanuit dat de slachtoffers ergens aan het strand zitten. En JUIST voor nabestaanden en slachtoffers moet de onderste steen boven komen. Die mensen zijn vermoord door hun eigen overheid dat is pas ziek en misselijkmakend. En wat betreft “complottheorieën” dit is geen theorie, maar waarheid/feit. En heb genoeg insiders van overheden gehoord om dit te weten!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x